Ont i magen

   Jag har ätit för mycket toffifee, Bianca hade med sig stt dubbel-extra-deluxe-pack från när hon var på Ålandsfärjan. =)
Dagen har spenderats i S-vall, Birsta med far och systrarna. Där gick jag omkring och skulle hitta kläder åt Denise, själv är man pankis och kunde inte ens köpa hårfärg =/ Träffade Therese där också, som hade tråkigt på lunchrasten. Det kan jag förstå, gå omkring i samma affärer hela tiden!
   Nu ska jag åka ner med sikarna till Norrfjärn igen, var bara till Gällsta en sväng för Denisa skulle hämta kläder och stuff. Hatar när det är halt på vägarna.
   Gah, måstemåste tvätta håret sjuttioelva gånger nu -känns alldelens tungt och äckligt. Plus att jag måste antingen sy en klänning av ett lakan till att ha på mig imorgon eller så kör jag fegisstil och makar bara ögonen läskigt mycket ;)
Heej!
\\
Over and Out

Warm honey and milk

   Låter så gott ;)
Nu är jag hemma igen. Det var ganska mysigt i stan, eller ja på väg hem i mörkret, det är så mysigt att åka bil i mörkret. =) Jag träffade på Malin som är hemma från Norge och pratade med henne en stund (och nu är det jag som vet någonting om hennes hår som ingen annan vet!) ;) Haha. Iallafall så gick jag inne på guldsmeden och nu har jag kommit på att det är ett skitställe som är i stort behov av renovering. Jaja, jag köpte lite onödiga/nödiga (haha) grejer -som jag absolut inte har råd med för jag trodde jag hade typ 500 spänn på kontot men icke! "saldot är tvåhundranånting kronor" Bah! - Så det blir en snålsnål utgång. Eller inte. Nej, det blir det inte. Jag fixar!
   Har fortfarande ingen aning om vad jag ska "klä ut" mig till, tror jag skippar det faktiskt. Eller så går jag som 'Knock-out Babe' -då behöver jag inte make an effort. Ha-ha.
   Citat från bilfärden hem:
  • = Jag.                    Tomt= Jimmie.
  • Vadå, menar du det?
Ja, det är klart jag gör!
  • Nä, då gör jag slut här och nu.
Ja, då kan jag spela dator.
  • Nä,,, jag menar allvar!
Ja!
  • Mä! Fy! Då får du ju ett helvete!
Nää, vem misstänker mig? Jag som är så snäll.
  • Då gör jag slut nu då.
Nä, det är klart att jag inte ska mörda dig.


Hahaha! Vilka har bättre humor?  I loooove him! ♥ ;D

\\
Over and Out

Cupcakes

   Hur gärna vill man inte smaka en sådan? Jag menar våra "muffins" är ju ingenting i jämförelse med the American cupcake. Våra muffins är ju typ sockerkaka, deras är typ ett mellanmål/frukost/whatever och cupcakes är typ socker med 12 ton glasyr på. Hahaha. Men det var inte det jag skulle skriva.
   Igår var jag på dåligt humör -därav gårdagens inlägg- men idag är det prima skinka. Jag och Jumjum (Jimmies nys smeknamn som jag kom på precis nu för jag skrev fel, haha) ska åka till stan en sväng idag, så är dagen planerad. Nu måste jag leta rätt på nå sockar för jag fryser ihjäl!
Ciao!
Ja, just ja; Vad ska man klä ut sig till (halloween)? Allt jag har är skyhöga klackar, svarta kläder och blåa naglar.
Hej!
!
\\
Over and Out

Hur?

   Ibland undrar jag varför jag var på sådant dåligt humör -som jag märker av på Denise nu också ^^ - när jag bodde hemma, gick i skolan osv. Nu vet jag varför. För att det är alltid bråk här hemma, är det inte om något allvarligt så bråkar någon om vem som har gjort skidbackar i osten. Hur orkar man? Är det någonting jag ångrar så är det att jag inte flyttade till en lya i stan, och bodde själv när jag gick i gymnasiet. Jaja, man ska väl inte klaga, tak över huvudet och allt det där. Men fan vad jag längtar tills lägenhetsflytten, det är inte meningen att man ska bo hemma när man är 19 (!?) år gammal med en psyco something som bara skriker "skaffa ett jobb!".
Hmm. Jaja. Thanks for your support.
    Ikväll är det Desperate Hemmafruar ♥  Haha =)
\\
Over and Out

'Cause I've gotta' have faith!

   Haha, skrattar alltid när jag hör den låten! Haha, och tänker på Denise, haha! Hon sjöng på den hela sommaren tror jag. X)
   Jaa, dagen har spenderats hos Harriet & P-O med fika och försök att hitta en bil. Ska det vara så svårt att hitta en bil man vill ha till ett överkomligt pris? Jimmie tjatar och tjatar om hans "Audi a4 1.8 KOMBI!" Hahaha. Ja, och bra som man är så har man ju namsdag idag =D Ok, jag visste inte det förrens jag fick ett grattis-mms av famma imorse ;) Så ringde mamma när jag var hos H & P-O och sa att hon hade gjort en namsdagstårta, "Va? Till mig?" Haha. Kanske ville gottgöra för att vi bråkade som fan går, haha. Alltså att sätta mig och min mor i ett rum när vi är oense = kaos! Båda argumenterar och diskuterar och ska ha sin egen vilja och åsikt igenom, haha. Tillslut så får man enas om att man är oense . X)
!!!! Nu kom Jimpan och skrämde skiten ur mig! Satan! Hahaha. Han är väl för mysig den karln ändå =) Nu skall jag hänga med honom ett tag. Ciao!
 \\
Over and Out

Where's your head at!!!

   Vad betyder det egentligen att man "tar en paus" i ett förhållande?

  Varför är det inte onsdag idag för?! Då skulle jag släpa med mig Therese ut och dansa hela natten. Fy fan vad kul! Typiskt mig att sitta och prata om det och sen när onsdagen/helgen kommer så är jag helt i andra tankar. Haha =)
   Nä, jag funderar på om jag skulle ta och köpa lite hårfärg och färga håret. -Inte mörkt! Men slinga lite bara för nu jävlar så skiter jag i utväxten. (Tydligen så är det ju snyggt nu också? Fashion I tell ya' -can't live with it, can't live without it! Eller snarare; Can't were it, try to squeeze myself in to it). Men ja, lite blonda slingor, mitt hår klarar inte mer blekningar, när jag klev ur duschen igår så hade jag inte mitt special edition anti-splitt ends extra deluxe blond conditioner etc. balsam så mitt hår blev till svinto -still is- så nu måste jag bara orka inpacka håret typ varje dag. Mah.
   Denise städar hon, duktig som hon är. Då måste jag agera winamp-maestro och spela favoritmusiken så hon får motivation. Haha =)
Hej!
\\
Over and Out

Dåligt humör eller?

   Hahaha, ja det kan man säga. Men nu är det Hej Då Huset! iallafall och imorgon tror jag att Emil o Hanna m. bebis flyttar in där, hoppas de får det bra. Vi har fortfarande inte hört något om lägenheten, suck. Tycker att han kan väl åtminstone svara i telefonen! Pucko. Jaja, ska iallafall kolla ordentligt på den innan vi flyttar in, minsta lilla dammkorn så får någon städa den kliniskt rent -inte vi såklart- innan vi flyttar in, för det är så det ska vara och jag är inte rädd för att säga till. Är det något problem så jävlar. Mm. Nu ska jag ringa och höra om han har svarat eller inte, men först ska jag Duscha! Fy vad skönt! =)
Hej!
\\
Over and Out

Ställ TILLBAKA klockan

   Nu är det plötsligt vintertid igen.
Igår hälsade jag och Jimpan på hos pär o Nathalie en sväng och där blev det snack om krogen men jag kom fram till att jag inte ville på krogen, har ju hållt på flytta o skit så man var lite sliten. Dessutom ska jag spara mina money till nästa helg. =) Vi åkte iallafall därifrån vid elva/halv tolv och skulle åka hem men då ringer Mikal och vill att vi ska komma till Eva. Fy fan, säger jag rätt ut. Jag blir så less. Det är så jävla skönt att idag är den sista dagen vi ska vara i det där huset och sen väntar friheten när man kan göra vad fan man vill utan att man ska tänka "Nej, men det kanske kommer någon till salongen" eller nått. Jag menar, spela musik tillexempel, jag gillar att spela min musik högt, men det kan man inte göra om det är någon som klipper sig. Och det är inte så att nån tar sig friheter heller va? Neee. =@ Gah. Vi åkte iallafall dit och efter ca, ja, 40 sekunder så åkte jag därifrån. Mitt tålamod är uttänjt till max, så jag åkte iväg och ringde till Therese och fick prata av mig lite ;) Haha. Tur att man har henne =) Och tur att hon orkar lyssna och förstår.  =) Sen åkte jag och hämtade Jimmie, han var inte där så länge, och vi åkte hem till stugan. Haha "hem till stugan" =)

   Jaja, nu ska vi iallafall åka upp till huset och fixa det sista och aldrig vara där igen. XD

\\
Over and Out

Don't care what's on my baby's mind.

  Jag såg vad jag hade skrivit om mig där på sidan (om vad jag gillar och inte (??). Men iallafall så ändrade jag, tänk vad en person kan förändras!
För det första så kom jag på att dass har en liten lantlig charm över sig, om man kan säga så, så de är väl inte så faliga. Och ost -hör och häpna- har jag lärt mig att äta mer och mer på sistone. Fast ja, it's a long way to go innan jag tar en skiva, rullar ihop den och tuggar i mig, ryser, uuäääää. Hahaha.
Ok, jag har det lite tråkigt såhär på kvällskvisten (kanske märks när jag har skrivit två inlägg nästan på rad och det ena av dem handlar om ost och dass, och det andra om nån jävla love song som jag tydligen håller på att arbeta ihop?) Just det ja.
   Fan, nu måste jag ändra det igen, "Jag gillar när det är ordning och kallt hos mig" Vad vill jag säga med det? "Om ni vill hälsa på så ta gärna med egna fotskydd och is!"
 Haha...
 Jag låter det stå kvar.
 
\\
Over and Out

You think that people have heard enough of silly love songs

   Men det är inte sant, name one person who isn't a sucker for a good love song?  Därför har jag bestämt mig för att skriva en sådan. Detta ska ingå:
  • En lugn, melodisk början -så man liksom hör vilken melodi som låten går i.
  • En asbra refräng (som inte sjungs om och om igen utan blir precis lagom sjungd).
  • Ett megapompigt mitten.
  • Ett vackert slut.
  • En fransman som sjunger en skvätt opera precis i slutet (kan ev. ändras).
ÅhÅh!
  • En duett med en asbra sångare + stormsnygging. (Fast den kommer efter min solosuccé såklart).
Japp. Då var det bara till att börja då.
...
Hmm...
\\
Over and Out

Bah, matt!

   Ty fusan vilken jobbig dag det har varit idag! Vaknar och börjar plocka och städa och dona, sen helt plötsligt -när jag står och ska ta ner gardinerna i köket- så håller jag på att typ svimma! Jag blir helt yr i skallen och blir tvungen att lägga mig ner för om jag ens rörde lite på huvudet så blev jag yr och spyfärdig! Fy vad hemskt det var, blev nästan lite rädd =/
Sen blev det bättre (efter typ 3 timmar!) så jag försökte plocka lite till, men det var inte över så där satt jag på golvet bredvid en låda i ett stort tomt hus och höll mig för pannan.. Suck. Inte hjälpte det heller när jag visste att Jimmie ville att allt skulle vara klart idag, och även fast han fatta att jag var dålig och inte kunde röra mig utan att spy så kom han: "Jag behöver hjälp jag..." Jaha, men jag kan inte röra mig jag e! "Nää, jag vet..." Hahaha, stackarn, det tar nog på nerverna och ha mig som flytthjälp; "Nej, inte där. Såhär gör man! Aktaaaa!! Inte glasskåpet!" Hahaha. Men det är bättre i skallen nu iallafall och det blev bättre vid typ fyra idag så vi hann klart och nu har vi städat och skit -jag städade köket och FY säger jag bara!- jobbigt! Spreja ugnen med såntdär ugnmousse-skit, rensa och städa kylen, torka spisen och allt skit. Bah. Sen dammsuga o skurade vi the whole shit så nu äre klartt! Duger det inte så kan de städa själv för vi har slitit arslena av oss, och de har fortfarande skit i frysen så den får de fan städa själv. FREEDOM! Så jävla skönt att inte bo där längre! Ahhh! Leave me alone forever!! XD


   Skulle ju bli utgång ikväll med Therese, men den jäveln fick ju ett jobb -just like that!- så hon fick jobba ikväll till typ åtta. Fast jag är snurrig i skallen jag också så det var kanske ingen lyckad kombo. Wellwell, får väl sitta hemma o ta de lugnt istället. Hemma i Gällsta, för jag har ju ingenstans att bo. Vilken jävla tur att man har mamma  ♥
 =)
\\
Over and Out

Sour grape

   Idag har jag varit så sur och irriterad! Varför? Jo det är såhär att vi håller på att flytta nu och idag slog sanningen till. Vi har skruvat och packat och lyft (!) så jag har fan ont i ryggen, tror att jag sträckte mig när vi bar sofforna, gaaahhhh. Och jag blir så irriterad när jag städar/flyttar och skit, och jag vill göra allt   mitt vis och fort ska det gå! Haha, så nu håller vi på att stuva in grejer på alla möjliga ställen tills vi har lägenheten -flytta ut någon gång din sega jävel!- som vi ska få ihelgen (men man vet ju aldrig för tydligen så skulle han som bor där flytta ut förra helgen men han valde att gå på krogen istället  ??!!) Så ja, that's pretty much what's up... Är så jävla tröööööött, men nu måste jag hjälpa Jimmie och bära alla våra skitgrejer -bävar inför garderoben och bokhyllan! =S Hej!
\\
Over and Out

Beslutsångest!

   Självklart nu när jag har lagt mina "gå ut" tankar på is så ringer Therese och praktiskt taget häller vodka i halsen på mig! Men nu vet jag inte om jag orkar, haha. Jag menar, man ska ha skjuts hem och pengar och blablabla!
Får se hur det blir. Antingen det eller så hänger jag framför tvn och kollar hur Derek och Meredith löser sina problem ikväll, they're in a pickle this time! X)
\\
Over and Out

De tog de sista fyllot

Det är nog jag det... Shit vad sugen jag är på utgång! Funderar seriöst på att ringa Therese och föreslå lillördag's partaj, hon var ju ganska dugen igår. Haha, citat från igår när vi satt på donken: "Fan, jag tar en öl ja, så får du köra hem!" Haha!
Mmm. Synd bara att man inte är som pojken med guldbyxorna, fast jag skulle vilja vara tjejen med guldklyftan och så fort jag behövde pengar så popar det upp en tusing mellan bröna. Hahaha! XD Faan va nice...
   Nu tycker jag att jag vill bli en rockstjärna. A buffed one -as hell.

\\
Over and Out

90'talet i all ära!

   No matter the distanse, I want you to know, that deep down inside of meeeee You are, my fire The one, desire You areYou areYou areYou aaaareee Don't wanna hear you saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!
   Nittiotalet var en bra jävla tid egentligen. Jag är glad att jag fick växa upp med Backstreet Boys och Spice Girls. Just den här låten "I want it that way" påminner om när vi hade foto i gymnasiet och Pernilla drog igång allihopa i en BB-stämma, eller ja, det gjorde hon väl hela tiden och inte bara på foto ;)  Det var tider det X) Nu har jag fixat en massa "gamla" låtar så jag sitter här i nostalgi och minns när jag och Nathalie alltid stod framför spegeln i hennes vardagsrum och mimade om och om och om igen till "Wannabe" =D Jag var alltid MelB och hon var Geri, hahaha =) Och alla korten! SpiceGirls-kort som man köpte och bytte, fast jag bytte nog aldrig mina för de ville jag ha för mig själv, haha. Och sen kom Backstreet-korten. Och allvarligt, vem minns inte Backstreet Boys: "Everybody"? Hahaha. =D
Åhh, ljuva nittiotal!
Rock your body right!

\\
Over and Out