Gäfle

Ja. Idag bar det iväg till Gävle. Åkte typ sex från Gnarp, sju (x-2000!) till Gävle. Skolan payade. Sen kollat på teatersnuttar hela dagen, sen sprungit till tåget för att hinna hem innan 21.27, ingen orkade vara kvar så länge. 
Men, ja. Åter till ämnet. Eftersom jag är en av fyra elever som är medlem i Bromangymnasiets Kulturråd  så har jag/vi då tittat på dessa teatrar. Jag måste erkänna att det fanns få bra. Det mesta var också för barn. MEN! En grupp av killar (mums också btw) med slaginstrument av alla dess slag: Trummor, bla, bla, bla och bla etcetc, de måste bara komma till Hudik! Man fick bara se ett smakprov men GOSH! Snacka om takt! I'm in looove.  ;)  Och roliga var dom ockå. Jag gillade dem skarpt! En utav dem satt och trummade medans de andra plockade bort bit för bit av trumsetet och de började själva spela i takt på samma ställe som den första fortfarande slog i luften i takt. Ahhh. Vill se hela!!

Nu måste jag gå och dricka något.

\\

Over and Out

Btw, 19 sidor yoga, De ni!
;)

Lägenheeeoooouut

Japp.  Badade i badkaret igårkväll och tittade på Heroes och sov.
Vaknade upp själv i lägenheten imorse. Jimpan hade åkt och jobbat och jag har inget att göra eftersom det är praktikvecka denna vecka. Sen kom mami och hämtade mig, och så åkte vi hem och åt frukost. För att i Jimmies kylskåp fanns :

  • Ketchup
  • En colaflaska med vatten

Sen har jag bara slöat hela dagen. Länge sen man var såhär "ledig".
Och har helt glömt danspjäsen jag skulle ha tittat på! Fuck.
+Att jag inte vet om jag har tågbiljetter till teaterdagarbajs"praktik"grejs imorgon! Känns liiite onödigt att ta 05.45 bussen in till stan för att få reda på om jag kan/inte kan åka till Gävle hela jävla dagen.  Bläää. Och jag vet inte ens om det kan räknas som en praktikdag heller. Bajsa på idiotiska lärare som bara bryr sig om sig själv "Ja, men nu får ni fixa det för jag tar inget ansvar". BLÄ! Väx upp för fan! 

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

\\
Over and Out
Arg&Rastlös!


Japp

Mars och Snickers... Haha.
Ja, praktikidagarna på 17rumokök är slut. Orkar inte skriva om dom.

Idag har jag tvingat med Denise till Hudik för jag hade körlektion och ville inte sitta själv och vänta. Efter många om och men så följde hon med. Vi gick på stan sen upp till Rolf's och jag fick köra med Mats. (yey!) Jag gillar Mats, han tycker att jag är duktig! =)
Det gick bra, "väldigt bra hantering av fordon där!" -Meee Stolt-  ;)
Nu skall jag bara komma igång med teorin igen... Suck. Heh.

Men ja, de löser säj.
Älska Mats skånska "Ska man rounda bilen där då?"
Jag: "Ja, man ska nog rounda. Eller runda menar jag!"
Mats: "Hahaha!"

\\

Over and Out

I <3 Indiska

Idag handlade jag upp allt. Allt utom en ynka hundring och fyrtiosju små slantar.  På Indiska

  • Två nya vinglas (!!<3!!)
  • Ett rött fint fat (ljus på)
  • Ett halsband (wow, rea!)
  • En ljuslykta (till min pappa faktiskt!)
  • Vin

Och nu var det slut på det roliga.
Imorgon ska jag upp halv sju, praktisera med min mamma! Jaa, det ska jag! Haha, jag har nog aldrig praktiserat med mina föräldrar någongång så det blir värsta "Hej-det-här-gjorde-man-när-man-gick-i-mellanstadiet" praktik. =D  Men det ska nog bli kul. Sen slutar jag vid fyra, så då ska jag ner till Papi och hänga med dem. Mah, saknar min lillasyster enormt!  =)

Men nu ska jag dricka mitt goda vin ur mina nya, fina, guldiga vinglas!  X)

\\

Over and Out.
Simone. Stugan 19.25


Step it up!

Yes. Var nyss på "step". Skönt att "svettas lite"! ;)
Nu har jag tagit mig en dusch och dragit för alla fönster i stugan, utom de som har utsikt mot täkterna, så nu kan jag gå omkring naken bäst ja vill! =D  Utan en massa nyfikna grannar som glor!
Och fick reda på att det inte alls kosta dyrt för mig *under nitton* att gå på step, push o aerobic, så det blir det mer av!  Men dock kom jag på att jag inte kan gå på tisdag för då skall jag ju kolla på en pjäs. Eller ja, det är nog mer dans.
Men nu skall jag nog dra mig till sängs och mysa.

(Gah! Varför håller inte min budget?! Ny jacka, nya träninsskor, träningsavgift, etc etc. ! Show me the money! )
;)

\\

Over and Out

Japp

Ja. Då var det bestämt. På onsdag kl 07.00 ska jag vara på tågstationen för att åka X2000 till Gävle. Sen åker jag till Hudik igen kl 21.27. Fan vilken lång jävla dag. Det måste ju räknas som två praktikgdagar!

Nu sitter jag hos Jimpan och har tråkigt... Haha, nej då. Ska väl hem snart, iallafall till klockan nio, för då är det Grey's!!  =D

Moh.
Nu är det slut. Wiep wiepwiep wiepwiep wiepwiep!
=)


\\

Over and Out

Praktik?

Ja, det är sant. Jag har kanske praktikplatser tills nästa vecka. Ska jobba på "17 rum o kök" Lör+sön och sen ska jag vara på nå teatersak i Gävle. När, vet jag inte. Men jag ska på möte om ca 20minuter så då får man ju veta det hoppas jag. Bara det inte blir på måndag för då har jag körlektion.
Ååå. Fan vad jag längtar till helgen! Värsta bra! (förutom det där med praktiken lördag OCH söndag då) Jag vet inte alls vad jag ska göra och det är så skönt!! +Att jag slutar typ två på fredag (istället för fyra!) för jag har ingen matte!! Wiiiiie! Och ingen franska denna vecka heller! UNDERBART!
Och idag får jag skjuts hem. =)  Sen efter fredag så är det ju praktikvecka, sen är det höstlov! Ahh, underbart. =)


\\

Over and Out

Whooosssh!

Ah, äntligen. Nu är båda svenskauppgifterna klara. Pust.
För övrigt hade jag världens sämsta körlektion idag. Eller, nja. Det var nog bara för att jag inte kan slappna av och jag blir stressad. Blä. Haha. Sen har jag bara pluggat och pluggat med det nedrans referatet. Hittade ingen artikel heller förräns jag gick ner i källaren och rotade i en gammal ST från juni. =D  Skrev om Nsona Gerard. "Inte paradiset men helt okej" var artikelns namn.
Men dock har jag ju inge färg i skrivaren fortfarande, så det ska fixas klart tills imorgon.
Hade tänkt att gå på aerobic ikväll, men ja. Jag vet inte jag... Hmm..
Och det är praktik nästa vecka, har jag någon då? Noo. Men kanske i helgen får jag en sväng, kanske några dagar sen också.

Jaja. Nu ska jag gå in och dricka vatten. Vatten!vatten!vatten!vatten!


\\


Over and Out!
=)

Blahblah;)

Jah. I helgen var jag hos famma & faffan. Min kära farfader fyllde 70! Grattis faffan! =) Där svullades diverse tårtor och kakor och bullar med släkten.
Sen har jag kört bil med pappa. Haha, riktigt kul ibland faktiskt. Pappa pratade i mobilen medans jag körde...fel. Jag skulle svänga men då hann jag inte, så då skulle jag vända någonstans (och det var mörkt). Pappa: "Ja, å nu så kör Simone ut oss på nån åker. Jag vet inte riktigt var vi ska."  Hahaha
På lördagen kollade jag på "300". Fy satan vilken grymt bra film! Gah! Mmmm! Jag vill ha! Jag vill va!  "This is SPARTA!!!!!"    Vrååål!!!  Mahmah!!
Haha

Idag har jag varit hemma. Haha. Gått ut och gått med mamma och hunden. Vi gick kanske i en timme. Riktigt skönt faktiskt. Sen så har jag arbetat och trälat med svenskauppgiften! Moh! Äntligen klar, Ja med en utav dem, iallafall. Blöö på artiklar och referat.  JA! Och självklart så har jag NADA färg i skrivaren och kan inte köpa nya färgpatroner förräns på onsdag! Och när ska uppgifterna vara inlämnade? Jo, precis. Onsdag. Blä.   Får väl hoppas att det funkar att skriva ut på skolan då. Sist så var det Internetfel när jag hade ca 3 minuter på mig att fixa innan lektionen började. Men det löste sig inom ca en minut.

Nu ska jag gå in och inte jobba

Mee

\\

Over and Out

Ahh :)

Ahh, än en gång klingar Red Hot i högtalarna och jag har hittat tillbaka till mitt rätta element. Var de har varit all this time? Jag vet inte, dock har mitt nya fynd (skiva för 39kr!) hjälpt mig att finna dem igen. Tack mamma för att du var i stan i torsdags, tack momma för att du orkade gå på stan ett tag till, tack åhléns för rean, tack RHCP för att ni är grymma som helvete, och tack mig för att jag är så jävla bra och orkar leta igenom 254069 tusen cd-skivor!

Tack.

  ∞


\\

Over and Out

Stugan  9/10-07 
18.47
=)


:'D

RedBloodHotSugarChiliSexPeppersMagik-UnderTheBridge  ♥

:')


Söndag, måndag, söndag, måndag...

Ja, igår (söndag då) så blev det bara onyttigheter. Ica-pizza, chips o dipp. Dock kollade vi på Heroes, vilket inte var onyttigt överhuvudtaget! Jag sa: "Är du säker på att det är bara 22 avsnitt? Det låter konstigt." Jimmie sa: "Ja, jag är säker."  Sen när det 22 avsnittet var slut så var det som jag sa, det nästsista avsnittet (!) Spänningen är olidlig! Nedrans Sylar! ( Simone <3 Hiro ) 

Idag måndag, så har det varit en knepig dag på någe vis. Åkte in och hade franska, vilket inte var jobbigt alls för läraren stod vid datorn hela lektionen och ställde frågor om vanliga fraser. Sen hade jag teater, lite mysko när jag skulle försöka "förföra" alla med min monolog. Men jag måste erkänna att jag har skitkul när jag mobbar Mona för i fredags! Hahaha.
Sen åkte jag hem. (Först shoppade jag dock loss på apoteket för jag har fått en snurr på hudvård). Jag skulle städa, men jag somnade. Sen kändes det som jag var sjuk, så jag har gått omkring i morgonrock och ätit chips.
Idag är en Bridget-dag, därför har jag nyss tittat klart på Bridget Jones's Dagbok och skall snart kolla på tvåan. (Men Boston tea party först, of course). And I quote Mark Darcys father when he says how much he likes Bridget: "I like a women with a backside you can park your bike in and rest your pint on!"  =D
Ahiii


See ya, vill inte va dig.
=D

\\

Over and Out
Åå, just det. För dom som undrar hur "almanacksspelet" går till (Therese) ;) Så är det så att man ska gissa vilka namn Mandy håller på i almanackan, sen får man visst mycket poäng beroende på hur många ledtrådar (bokstäver) hon ger en. =D

Fre+Lör+Sön

Japp, det blev ingen sushi i fredags. Mona "tvingade" ut ist. Haha. Så vi klädde ut oss till pirater och åkte på pre-party hos Mona. När vi blivit lagomt dragna, spatserade vi ut på stan, mot stadt. Vi möttes av världens längsta kö! Men det hindrade icke oss! Vi flörtade med vakten som sa "Men, smyg under fort då!" Så skyndade vi oss in. Jag och Mona skulle dricka drinkar eftersom en man på stan tagit våra öl, men vi kände att det skulle nog sitta bättre med en stor stark! ;)
Sedan dansade vi som galningar, Mona hånglade som en också, sen hittade Mia mig och vi gick och käkade pizza -MED gratis vitlöksdressing! Sen gick vi på "efterfest" med några småglin hängandes i hasorna. Calle slängde ut dem sen gick Mia upp till Fredrik och lämnade mig själv med "sångerskan". Hahaha, "Ska jag sjunga en låt för er? AAAAOOOOOAAOOAOAOAOAAOAAOOOOOOOOOOOOOOOOOO!" Moahahaha, fula jävel! Sen gick jag också upp och vi tittade på 40year old virgin, innan jag åkte hem med underbara pojkvännen min som kom o hämtade mig. Jag kom på ett nytt smeknamn åt Mia "Bearly eighteen" Och tydligen tyckte Fredrik att det var roligt, för han hade fortsatt med det nästa dag.

I lördags (igår) var jag på "hudvårdskurs" hemma hos Mandy, det var helt ok faktiskt. Även fast jag inte hade råd att köpa produkter för 3000kr. Jag lärde mig iallafall om "De 5 Stegen",  wow. =)
Sen åkte vi till hennes far och åt chips o dipp med Mia. I väntan på henne så uppfann jag och Amanda ett nytt spel. "Almenacksspelet". Haha. Jag vann.

Och idag sitter jag nu hemma hos Jimpan som städar. Haha, jag orkar inte hjälpa till. Men faktiskt så är jag helt svag. Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Bläää...

Men nu så. Hej.


\\

Over and Out
=)

Just keepin' it real

Aaaaah! Fick ord från en saknad Nathalie idag! När jag (äntligen) kunde skapa min facebook. Då lade jag till henne och gah! :') Hon sitter där nere i djupaste Arvika (eller någon annan stad som var ännu mindre som jag inte minns vad den hette, haha) och bara väntar på att december skall komma. Då skulle hon äntligen få åka till Chile igen! :) Meee, jag vill med! =)
Ojojoj, Nattali. =)  Kollade på hennes bilder från Biarritz också, värsta memorie-stunden för mig själv när jag fetstruntar i att plugga matte! =')


\\

Over and out
Love ♥ =)