Herre jisses...

Idag fick jag en känsla.
Ungefär klockan tre på jobbet så började jag må.. inte bra. Blev konstig i skallen. Frågade en kollega om hon hade lust att låsa istället för mig, och det gick bra.
När vi stängt och jag slutat och är väg hem, så ringer Jimmies bror och säger att de är på akuten för Jimmie har sågat sig i handen.
Självklart får jag panik, men mikal säger att det inte är någon fara så jag kan åka hem så kanske de kommer hem snart.
Så ringer han igen efter ett tag och säger att Jimmie ska opereras ikväll (!!). Gah! Så jag åker in, hittar honom liggandes med sjukhusrocken/skjortan på sig i en sjukhussäng, tittandes på tv. Uffa då! Tydligen så var det inte farligt (in my mind så hade han kapat av sig hela handen och höll på dö..). Han slant med sågen och kapade av några senor i tummen :s :( Usch.
Han tyckte det var så onödigt att ligga där i sängen "För tummen!?" haha! Sen skulle han in på op. klockan åtta, (sövas å hela skiten :() så han skickade hem mig, haha. "Jaa, åk nu, jaa, åk. Åk." haha, uffa.
 
Nu sitter jag och väntar på samtal från honom, tror han sa att de skulle vara klara kring elva..
 
Eftersom jag är så nervig så har jag gjort klart skolarbetet nyss också, men självklart skickade jag in i fel format -fast det var RÄTT -jag svär! Men bilderna syns inteee! Gah, jag blir tokig! Jaja, skickade ett meddelande till läraren om det, och bifogade filen i ett annat format -så hoppas jag att det duger..
 
 
Men. Nu vill jag att Jimmie ringer snart! Tiden -gå fortare!

My little pony-tail.

I want a My Little Pony tail toooo! ^^
:love:

(Bilderna kommer från "Dipdye"s instagram) :)



Skrivskriv

"Men skriv nått dååå!" Sa Denise till mig idag X)
Ja, men jag har inte tid! Haha!
 
Idag fyller min fina Jimmie 25! Hihihi! Har har fått en bunt kläder av mig i present ;) Och vinter/skoterkläder. Det ska han ha! :D Han är värd så mycket mer (men plånkan sa skarpt stopp efter det.. haha! ;))
 
Jag köpte ett par vinterskor till mig själv också, som är vattensäkra (eller hur man beskriver det) och superfodrade och hur sköna som helst! Nu vill jag åka skooooteeeeer! ^^
 
Jag har bakat tårtor, och ätit tårta idag. Haha!
 
Denisa och Mackan kom hit och käka, sen drack vi lite öl/vin, sen gav Denisa upp och åkte hem (jobb imorgon). Pöjkan' gick ner till loff, och jag ska upp å jobba imorgon också. Men jag kan inte slappna av! Så jag har suttit och pluggat en stund nu, haha. Ber att jag fattat allt rätt! Så ska jag fixa det sista imorgon och lämna in!! Sista dagen på måndag, hehe. V A R F Ö R är jag ALLTID ute i sista minuten??
Haha.
 
Nu säger jag god kväll, ska spendera resterande vaken tid framför tvn!
 
 

Hej!

Jag är på jöbbe! Å äter kaka ;) haha! Jobbar till stängning idag!

Inatt drömde jag att jag var nere hos moster Fia, med Nathalie i hennes rum. Hon visade mig något, sen skulle vi gå ner å kolla på tv med Jimmie å Pär (som spelade tvspel??). Nathalie ba: "Här hemma går jag bara i underkläder ska ni veta!" Och så klädde hon av sig och satte sig i soffan! Hahaha!
Så otroligt knäpp dröm! X)

Nu ska jag ner å fortsätta jobba!
Imorgon fyller Jimmie åååååår! 25, gamm'gubben min ;) 'Gammal gubbe!' -som Edvin skulle sagt X) haha.


Bjuds på fikaaaaa idaaaaa'!


Awake

Inatt drömde jag konstiga drömmar. Eller, inte inatt -imorse. Jimmie hade glömt att stänga av alarmet på klockan -snoozen- så den ringde lite då och då. Trött som ett as så fattade jag ingenting, tills jag tände lampan och vräkte av skiten.

Sen somnade jag om, drömde att jag irrade runt på en superkass flygplats! Så irriterande! Jag kunde bara inte hitta mitt flyg! Tillslut springer jag ner för nå trappor, hittar en gammal klasskamrat! Som hjälper mig, för hon jobbade där.
Tillslut sitter jag på mitt flyg, till Frankrike. Fast det låg uppe, vid England. ?? Så kommer jag fram, söker jobb på ett bageri, men ägaren vägrar ge mig rätt lön. Han tyckte jag kunde leva på någon hundring. Så går jag ut i en park och leker med en massa..teddybjörnar. Levande alltså.
Suck.
Haha!

Sen blev det någon olustig känsla. Alltså, jag vaknar, och det känns bara som någon står och kollar på mig.

Wieeeeeerd awakeniiiing!


Nu frukost sen -mot hudiiiik! ;)


My day :)

Jag döper detta inlägg kort och gott till "My day" -just för att det handlar om min dag. JAAAAPPPPPPP!
 
Gick på banken, fick hjälp av en supersnäll kvinna -som var crazy pregnant! Alltså, hela hon var liten och 'musig' -och så hade hon bautamage! Haha. Hon var värsta söt och trevlig, och så smekte hon magen lite då och då sådär omedvetet fint, naaaw :) Preggos <3
Hon hjälpte mig iallafall -och så ville hon prata pension med mig.. Alltså sparande, inte hurvida vi var gamla och svaga och inte skulle jobba mera. Vi bokade in ett möte på måndag morgon iallafall. (Detta år blir bara mer och mer ett 'vuxen'år. Så bra då, 23=vuxen. -kind of. -almost. -not really...) ;)
 
Sen gick jag på ica och handlade mat. Och lagade mat. Chicken blev det, so goooood!
 
Nu har jag varit i telefonkonferens den senaste timmen. Haha! Nej, inte riktiiiigt! Jag pratade med Therese och gratulerade till hennes nya jobb! Yeeey! Grattis till diiiig! Men det visste jag ju redan när du berättade om intervjun! ;)
Och efter det ringde Amandis, och berättar hemligheter som vanligt, heheheee.. Haha! ;) Nu känns det bra, som om jag fått min dos 'snack' :)
Men alltså, synd att det är så sjukt DYRT med tågbiljetter! Therese och jag planerade för en kommande helg, så tänkte jag att vi kanske kunde dra ner till Amanda då, men fuck! 1600:- ENKEL resa?! Sextonhundra spänn!? Det är inte dåligt det..
Så ja.. jag letar vidare, haha. Är det någon som ska åka neråt landet så hojta till ok? haha ;)
 
Therese berättade att hon firat med chokladtårta. Choklad. Tårta. Kan du sluuuta?! Hahaha! Min svaghet -choklad. Hahahaha!
 
Anyhow, nu måste jag gå och hoppa lite på Jim som somnat i soffan.

Men suck! Haha!

Fick hjärnsläpp när jag skulle logga in på banken och betala räkningar, slog fel kod tre gånger i rad! TYPISKT mig att nerva och tänka "Såhär var det väl!" Tre gånger i rad. Istället för att bara vänta och komma på den, eller leta rätt på nå papper där den kanske står. Suck.. Jaja, iallafall så ringde jag banken och han sa att jag måste till ett bankkontor och prata med dom, tur att jag bor nära ett då! ;)
Men! Så hajade jag till när han sa: 'Vill du att jag ska flytta dina pengar?' Jag visste verkligen inte att de har sådan lätt tillgång till mitt konto! Han såg ju allt och liksom pratade om mina pengar som om de vora hans. Wierd! Vad lätt det är för bankerna att bara kunna sno lite pengar här och där av folk! Huh.
 
Sidebar: Kanske lite to much info här i detta inlägg, men whatever; jag för inte över mycket pengar på visakortet-kontot -utifall det skulle bli stulet eller något. Ett bra tips från mig faktiskt! Speciellt eftersom jag pratade med en kollega igår, och hennes kort hade blivit förväxlat på krogen! Av bartendern! Han hade givit tillbaka fel kort! Så någon i piteå hade handlat en massa på hennes kort! Som tur var så fick hon tillbaka pengarna och fick ett nytt kort. Pjuh, inte nog att man måste hålla koll på kortet(pengarna) på krogen -man måste hålla koll så man får tillbaka sitt eget kort!!
 
Nu måste jag på banken!
 

Heh..

Denise: "Har du inte lagt bullarna i plastpåsar?" Neeeej...

Som jag skrev på instagram "Buns of steel has new meaning." Haha! ;)


Holaaa!

Idag ska jag jobba, igår var jag ledig.

Igår tog jag mig en prommis, och en försiktig jogg, haha. Jag har inte varit ut å sprungit sedan jag blev sjuk innan sommaren/mitt i. Och jag är inte frisk ÄN! Känns som jag andas in fuktig luft liksom, skitkonstigt. Och hosta har jag.
Iallafall så försökte jag lite igår, och det verkade gå bra :) Tänker att friskluft kan bota det sista envisa av sjukan X)

Jag plockade upp Denisa på vägen, sammanlagt var jag ute 1h19min, runkeeper vettni ;)
Tänkte jag skulle skriva något om det, hur långt man går/springer på typ en vecka, det får bli ett annat inlägg framöver (typ.. imorgon).

På eftermiddagen så åkte jag och Jim in till stan, käkade och sen köpte jag min goda parfym :) (som jag fick lite ångest över nu när mamma tyckte den var dyr.) Sen gick vi faktiskt på ikea! Haha. Kikade på soffor, men det finns inga där nu! Jag vill ha en ny soffa. En stor jävel. Haha! ;) Köpte kuddar till nuvarande soffan istället.
Sen skulle vi handla mat. Men jag orkade inte. Kunde bara inte kliva ur bilen! Haha! "Neeeej. Vi åker heeeeem nuuuu!" Hahaha! ;)

Japp!

Anyhow, nu måste jag göra mig ready for work!


Hej!

Aa men tjena.

Idag är jag trött och irriterad! Och inte fan hjälper det att denna telefonjävel ALLTID skriver FEL ord! Ändrar från "vad" till "Vladimir". JAG SKOJAR INTE! Haha! Stop it! X)

Middag hos Harriet och P-O idag, träffade lille sebben (vovven) och jisses! Han är inte så liten längre! :D Han är så fin! Svart, blank päls, och busig som aldrig förr ;)

Nu ska jag bara sitta i soffan resten av kvällen.. och vara irri för mig själv.


Hmm?

Varför är det så kallt ute redan? Varför är det frost på mina bilrutor redan?
Vintern får dröja ett tag till tycker jag..och den härliga hösten vi haft kan fortsätta! :)


Mys på ba' ;)

Va till stan med papi idag, och Isak och Sara -som skulle köpa ny ytterdörr. Dona på där ett tag (birsta), käka lunch osv. Sen hem, och ikväll skjutsade jag Jimmie in till grabbarna i stan, de skulle käka på manis (öl osv), så jag är snäll och hämtar inatt också. Mmm!
Jag och Denise svängde in på restaurangen där mamma jobbar också, och käka innan vi åkte hem, nomnom :)

Resten av kvällen har jag spenderat här i soffan hos mackan&dackan, haha! Nej, det funkar fortfarande inte X) Denise å mackan alltså ;) Myser baaa!

Annars då? Jöbb hela helgen :) Och så ska jag dona med presenter till Jim's födelsedag ^^


Och tack papi :)

Fick en Babyliss Easy Wave av papi i födelsedagspresent idaaaag! :D


Tack alla fina! :)

Tack vänner och familj för alla grattishälsningar :D Kulkul!
 
Och tack till min fina familj för alla presenter jag fick! :D Jag blev verkligen superglad!
Kan ladda upp lite bilder och visa vad jag fick!
 
Fick örhängena av mamma, 'lyktan' av Denise -tack! Nu ska jag fila på min 'industriella inrednings-look'! (För de som inte fattar -jag vill alltså inte att det ska se ut som en fabrik av något slag här hemma, haha ;) Googla "industriell inredning" så får ni kanske ett hum.).
Även ugglelådan av Denisa, (cuuuute!) och linnedoftande ljuset (woodwick) Mmmm! Dör för det! Doftar så otroligt, gudomligt gott! Thank you fisa ;) Fick en ritplatta av Jimmie! En sådan man kopplar till datorn alltså! Tack! Nu håller jag på övar, haha! Måste lära mig ;) Och så fick jag bokstavskex av Edvin X) Haha! Han är så söt: "Här Måne, det är kakor." hahaha!
 
                                                        
 
Fina var paketen t.o.m ^^
 
 
Det var en liten uppdate!
Tack min fina familj! :) :love:

Happy 23rd to meee! :D

Idag fyller jag år! 23! Hihi! :D

Började morgonen med en mor som knackade på dörren, med tårta och presenter i händerna, sjungandes 'ja må hon leva!' haha! :D mammsen då. :love:

Jim ringde och sa grattis också, hihi. Och en massa gratishälsningar på alla dessa "sociala medier" ;) fanx!

Idag hade jag tänkt hinna baka lite bullar, och göra -en till- tårta innan det kommer några och fikar.
Just nu är jag dock ute på en power walk, som tappade power nu när jag kom på att blogga ;) haha.

Annars är folk välkomna att komma och hjälpa till att äta upp fikat! ;) :D Köm ba.


Just ja! Kunde inte somna inatt, så kollade jag på mobilen: 00:05 20/9-12 -precis då jag fyller! Jag föddes kl 00:05 ^^ :)