Rosa då

   Hahaha, Dolph Lundgren alltså X) Såg lite av reprisen av melodifestivalen, när Dolph var ute på sitt "uppdrag" och skulle söka upp "bögmaffian" hahaha! X)

   Jaa, idag så fyller Sara 18, så grattis på henne! (Fast hon berättade igår att hon redan köpt folköl, utan att tänka på det, haha X).
   Ja, jag och Denise skulle åka och hälsa på dom igårkväll, och vem smiter inte ut så när jag öppnar dörren? Rosa. Så jag går med henne fram och tillbaka medans hon inspekterar omgivningen (mellan parkeringen och postlådorna, haha) sen så skulle vi ta in henne men hon ville inte. Jaja, tänkte jag, hon får väl vara ute då tills jag kommer hem igen. Så åkte vi och hälsade på och jag gav Edvin lite presenter ;) Vem kan låta bli att köpa söta små tröjor åt en bebis? Speciellt om man jobbar i en klädbutik X)
   Ja, sen när jag var hemma igen så ropade och ropade jag, men ingen Rosa. 

   Ja, så jag och Jimmie tänkte att vad ska man göra då. Vi väntar. Så vi satte vi oss och myste och kollade på "på smällen" =) Haha, rolig film. Och jag älskar alla filmer då Jason Segel är med! Men efter ett tag så ringer Linus:

L:"Gissa vem som är och hälsar på oss då?"
Jag: "Ööö, inte vet jag... Pappa?"
L: "Men, nee. Rosa! Haha!"
Jag: "VAAA!?"

  
Hahaha, ja så hade hon hittat tillbaka till dom då X) Sen sa Linus att "Nu har jag fått tillbaka henne, hehe" men efter ett tag så ringde han upp igen: "Kommer du och hämtar henne eller?" Hahaha X) Så vi åkte och hämtade henne. Linus sa också att hon tappat en klo eller något =( För hon blödde på tassen. Och när jag kollade så var det att hon fastnat i sig själv med klon, och därför blödde hon, ååå. Så det är nog ingen fara =)

   Jaja, men nu så måste jag göra mig klar, ska åka och jobba strax.
hejhej!
 \\
Over and Out

Best kid ever.

   Åå, Linus och Sara och lille Edvin kom och hälsade på nu ikväll =) Såååå mysigt! =) Edvin är så söööööööt och fiiiiin!!! Ååå!! Jag bara smälter =) Och bara för att man vill att han ska vara vaken och titta och ha sig så somnar han alltid när jag håller honom X)
   Sånt mysigt besök =) Synd bara att jag inte kunde skjutsa hem dom för vi hade ju ingen bebisbilstol. Får köpa en extra sådan jag då eller något! Haha. Så Edvin kan hälsa på när som helst och om mamma och pappa är trötta så kan jag skjutsa hem dom X) (Men Edvin behåller jag, hehe.. Nerå ;)
   När Sara och Linus gick på macken en sväng så var jag och Denise barnvakt för första gången ;) (I några minuter, haha). Och Edvin var så snäll och mysig så =)

   Nu har de vandrat hemåt, och Denise gick ner och jag håller på smälter
-bokstavligt talat- för att det är så varmt här inne! Och Jimpan är nere hos Mackan och spelar data.
   Jag läre väl gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgonbitti. Men jag är inge trött... Kanska ska nalla lite godis? Haha. Jag har godiset kvar sen i söndags (japp, inte rört en enda!) som jag skulle smaska på imorgonkväll tänkte jag. Men jag nallade tre stycken förut ikväll, hehe. Fast då fick jag så ont i magen, så jag vet inte om jag vill äta några fler. Men gott är det ju ;)

   Nej, nu ska jag kolla om det är något bra på tvn, annars snarkar jag nog snart ;)
Hejhej! Puss på dig lille Edvin :)
\\
Over and Out

Ping!

   Det där var ett sånt ping som det bara blir när det är skinande rent och det blänker till, ping! Haha ;)

   Idag har jag haft storstädning. Har dammsugit och skurat hela lägenheten ordentligt. Har inte fuskat, inte ens under sängen (där det var dammråtteinvasion 5000), haha. Läste Thereses blogg förut och hon skrev att hon bytte påse i dammsugaren så sög den som bara den, haha X) Men jag tänkte att "nee, det är ju fel på vår dammsugare, det kan inte bara vara det att påsen är full..." Men eftersom mor min prackat på mig dammsugspåsar (jag antar att hon försökte ge mig en vink, hehe) så var det lika bra och testa. Och HERREGUD! Haha! Underskatta aldrig pås-byte! Haha! Den blev som en helt ny dammsugare! Hahaha, jag som kämpat och kämpat för den sög så dåligt förut X) Men nu var det bara att dra den så sög den upp allting, kattsand, hårspännen, allt ;)

   Och skurat har jag gjort, så nu luktar det fresh och känns helt underbart! =)

   Sen lyssnade jag på musik samtidigt (HÖG musik) så när jag kollar mobilen så får jag en liten överraskning i form av ett sms att mina varor från h&m hade kommit! =) Så vi åkte och handlade sen hämtade jag mitt paket, och jag är supernöjd! Allt hittade jag på rean, det blev en klänning, ett halsband, en bh, ett par tofflor och ett skärp -för 260:-!! I love it =D Tror det är första gången då jag inte behövt skicka tillbaka någonting =) Gött.

   På tal om gött så åt vi fläskfilé och potatisgratäng (och gurka, haha) nyss. Fredagsmiddag, gött! =)

   Nej, nu ska jag ta och höra vad Denise håller på med, skickar sms och sen inte svarar? Haha ;)
   Och, nej, ska du byta hårfärg så tycker jag du ska ha denna:

Kanske liiiite mörkare om något =)
Fint!
Hej!
\\
Over and Out

 


For you

   Ooo. Lite nyheter i webshopen =) Som jag tror Denise kommer gilla ;)




http://www.hm.com/se


   59.50:- för armbanden, 129:- för skorna, och 129:- för löshåret! Det var verkligen en en nyhet =) 

   Nej, nu ska jag ta en dusch, och sedan en kopp kaffe och lite frukost =)
Hej!
\\
Over and Out
  


Excuse me, I live here!

   Fy fan.
   Jag står och tränar på min grej och helt plötsligt så står det en pojkspoling utanför mitt fönster och glor!! (Och jag bor på övervåningen!) Jag reagerar ungefär som Carrie i satc när hon håller på med datorn medans hon pratar i telefon och Aidan loggar in; "CAN HE SEE ME!?" och slänger sig på golvet, hahaha X) Fast jag slängde mig inte på golvet, jag sprang in i sovrummet, hahaha. Men allvarligt, väldigt otrevligt kan jag säga. 

   Och varför är det människor utanför mitt fönster? Jo, de har hållit på att skotta taken här och ja, snön måste ju åka ner någonstans, så därför kan de se in hos mig -för de står på en snöhög(!). Hur mycket snö ska det komma?! Nu snöar det ju igen och imorgon skulle det komma mer och bli halt och kallt (typiskt när man ska åka in och jobba då!).

   Sen blev jag så förbannad för att jag hade sprungit därifrån, haha, så jag gick till fönstret och ställde mig och kollade på dom, haha, men de stog bara och smsade och sen tror jag de inte orkade jobba mera, haha.

   Jaja, men nu ska jag ta mig en dusch.
Hej!
\\
Over and Out

Den har börjat!

   Nu börjar jeanskampanjen på h&m!
   Igår när jag och mamma var i hudik en sväng så köpte jag ett par jeansshorts, boyfriend modell, för 99:- Shiiiit =) Och nu spanar jag in jeansjackan för 149:-!! (Egentligen spanade jag in den förra veckan när vi fick in den, hehe) ;) Jag och mama tänkte åka in till birsta idag (löning, hehe) så jag ska kolla om de fått in den (eller ska jag säga -har kvar den) så man kan testa =)



http://www.hm.com/se


Hejhej! =)
\\
Over and Out

 


Tipsis

   Hahaha! Jag bara måste skratta! HAHAHA!
   Kul =)
 
   Men iallafall =) Idag så klev jag upp strax före åtta (!) superbra ju! Kollade på the voice och tränade på min grej (efter ett tag, när jag vaknat) =) Nu är jag nyduschad och superpepp! På vad kan man undra? Jooo... Nej, inget, haha. Jag är bara glad =)

   Men nu har jag ett tips iallafall, gå in på hm's hemsida och kolla in rean! Det är ju helt underbart! Nu har jag klickat hem lite under från Sonia Rykiel kollektionen (och lite smått från nya kollektionen ;) och hur mycket bra saker som helst
-nästan gratis! =) Underbart =) Men man får skynda sig lite för det försvinner plagg snabbt ;) Jag kollade in grejer igår som jag la i "önskelistan" och idag var det slutsålt! Typiskt. Men man kan vänta också, för jag såg en jacka som bara fanns i typ 44 och 46, sen idag så hade det kommit in en 38! Perffa! =)
 
  
Här är lite nytt som är på rea (tröjan/klänningen längst upp), några fina sommar/vår klänningar och badkläder (som jag tog med för bilden på henne är så härlig) =) Och accessoarer, 8 flikar med rea ;)

   Haha, nu tror väl någon att jag får betalt för att göra reklam för h&m på bloggen ;)

   Nej, nu kanske man ska göra lite kaffe och fundera på frukost =)
Hej!
\\
Over and Out

Where did it go?

   Igår så hade jag hur mycket energi som helst. Jag sprang omkring som en höna i lägenheten, haha X) Tvättade, hängde tvätt, vika, in i garderoben. Diska, plocka ur, diska, laga mat, oh!
   Idag har jag inte lust med någonting som har med städning att göra. Fast det skulle behövas en omgång med dammsugare, dock är vår inte så frisk. Den går på sina sista krafter, haha. Jaja. Får väl hitta på något. Jag måste erkänna att det var skönt att lägga mobilen på en tomt nattduksbord (aka stol, haha) för jag plockat bort alla vattenglas X) 
  
   Skulle vara trevligt om det var den 25 idag, så man ser vad det blir för resultat for my hard labour ;) Få se... Torsdag bli det löning då. Ja, det är inte långt dit ;)

   Ok. Tar mig i kragen nu. Slutar sitta vid datorn. Nu. Ok, nu. ... NU!
Hej!
\\
Over and Out

"Det är bättre att vara lycklig och rik...

...än olycklig och fattig." Hahaha! Så sant, jag håller med. Fast jag tycker man kan vara glad om man har lycklig ;)

   (Det var reklam för "Svenska Hollywoodfruar".)

   Ja. Tisdag är det. Och snöar gör det. Men det är faktiskt mysig snö =) Som singlar ner långsamt, långsamt =)
   Igår kollade jag på "Spanglish" på 3:an, jag hade inte sett den förr och jag dömde ut den i förväg. Men den var faktiskt bra tycker jag =) Japp.
   Sen är det bara biggest looser på tvn, och jag tål verkligen inte det programmet. Jag försökte titta efter Nathalie pratat om det, men nej, det går inte. Jag kollar på TopModel 8 istället fast jag redan har sett det (haha, lite skillnad mellan programmen?). Haha ;)

   Nej, men allvarligt. Nu ska jag hitta på något!
Hej!
\\
Over and Out

Frisk!

   Nu har jag sprungit på min nya egna spring-grej =) Riktigt bra är den, mycket bättre än den förra =) Nu känner man verkligen att det tar i armarna också! =) En till positiv grej är att man ser så frisk ut efter man tränat lite! När jag klev ut ur duschen och skulle lägga på en ansiktsmask så såg jag så frisk och rosig ut! Haha ;)
   Så det är ju bra =)

   Ihelgen så blev det ju jobb i birsta i lördags, det var kul =)
   Sen när jag kom hem så var det dataspelande på hög nivå här hemma, haha. Då ringde jag och hörde vad Denise gjorde och hon, Linus, Sara & Edvin var nere hos pappa och myste. Så då åkte jag ner också =) Sen åkte vi och hämtade pizza till allihopa (ja, inte bebis då) ;) Gött var det. =) Och nu börjar det bli lite läskigt hur mycket Edvin är lik sin pappa! Shit alltså! =) Han ser ut som en liten mini-Linus =) En kopia av bebis-Linus iallafall =) 
  
   Och igår så åkte jag och mamma och hälsade på dom en sväng och jag höll den lille goingen =) Och som vanligt somnar han i mina armar, haha, sötnöt! =) 

   Ja, nu vet jag inte riktigt vad man ska hitta på =) Menmen, ett gott humör har jag iallafall =)
Hej!
\\
Over and Out

Off to work!

   Ja, det blev jobb ihelgen iallafall. H&M i birsta ringde imorse och hörde, och jag sa ja. Det är från 12-16 så det är ju nice =)
   Något som inte är nice är vädret ute! Fy faan! -14 står det nu... FY! Och jag bara ser hur det blåser isande vindar! Mah! Stackars skata som kämpar utanför fönstret.
   Uscha, det ser inte trevligt ut ute alltså... =/

   Igår var jag in till hudik för jag skulle till arbetsförmedlingen (arbetsförnedringen som jag såg någon skrivit, haha). Sen när jag står och väntar på bussen hem så kommer Malin och säger hej! Haha, bara ändå. Det var kul att träffa henne en sväng också, var ett tag sen =) Den lilla snärtan "bor" i sthlm nu ju! Ja, vi funderade på vad vi skulle kunna göra för att få ihop lite folk och träffas. Senare fick jag ett sms av henne, hon tyckte vi skulle åka pulka. Haha, ja i stormvarning X) Skoj. Haha, det var lite kul faktiskt, ja hon menade ju till veckan ;)

   Ja, men nu läre jag göra mig klar och åka.
Hej!
\\
Over and Out

Dinner and a movie

   Igår efter jobbet så blev jag bjuden på date. Av Mia ;)
   Jag tog bussen hem och ver hemma ca 19.10, då kom hon och hämtade mig så åkte vi in till s-vall igen X) Haha. Ja, så tänkte vi äta på biteline, men det fick bli donken istället på gund av tidsbrist X)
   Sen blev det bio =) Vi kollade på "Valentine's Day". Den var fullspäckad med kändisar. Men den var ok, lite lång, men ok.
   Japp, sen flög vi hem med hennes bil -eller hennes mammas bil. Det kändes verkligen som man flög! Haha. Och pratade bekymmer, kärlek, plugg och karlar, haha ;) Trevligt och kul var det ;)

   Men nu måste jag göra mig iordning, ska åka in och jobba =)
Hej!
\\
Over and Out

Bra start på dagen...Not.

   Nej, jag har ont i magen-såklart. Gah, vad irriterad jag blir.
   Något som också är irriterande är att jag börjar 11, men jag måste ta 9 bussen ändå och vänta en timme för att börja. Åå. Varför går det inte ett tåg klockan tio då? Så surt. Plus att jag har ont i halsen. Fy. Det började igår och idag har det blivit värre =(
   Nu ska jag göra mig i ordning.
Hej.
\\
Over and Out

Uppdat. Och här kommer snön...

Can you feel me cool wHip?


Hahaha! XD
\\
Over and Out

Btw, mina semlor är klara and they look delish! ;)

Överdrivarn

   Ja, igår så färgade Denisa håret på mig. Jag tyckte inte man såg det ens, menmen. Sen spelade vi mario typ resten av dagen X)

   Men iallafall, imorse så färgade jag det en gång till (alltså, slingor) för vi gjorde bara på 'sidorna" och inte på 'toppen' igår -för att se hur det blev. Ja, sen sköljde jag ut och allt och det blev riktigt bra! Jag tycker det är kul att 'experimentera' själv, det blir ändå aldrig som jag vill ha det hos en frisör =)
   Ja, och det syns att det är ljusare =) Nice. Men självklart -överdrivare 3000 som jag är- så kunde jag inte låta bli att lägga i några slingor till, jag hade ju ändå färg kvar. Haha. Typ som när man åker slalom och "ska bara åka sista åket" och så bryter man benen, fast jag bröt inte benen. Jag fick blond utväxt på båda sidorna vid öronen X) Haha. Jaja, det syns väl in så mycket hoppas jag X)
 Not so hot. Hahaha X)

   Med min nylärda läxa så började jag baka semlor, det är ju trots allt semeldagen, fettisdagen idag =) Ja, men jag tänkte göra dubbla degen, men nej -inget mer överdriv, haha ;) Så nu står degis och jäser i 20min till, sen ska det knådas! Kollade på nyhetsmorgon på tv4 imorse och där sa de att "När du tror att du knådat färdigt -knåda två gånger så mycket till!" ;)

   Ja, annars så är det bra. Sitter och myser med tidning och mtv med blå himmel utanför fönstret (och Rosa i fönstret, spanandes på birdies) =)
   Imorgon så ska jag in och jobba =) Fick en onsdag och torsdag denna vecka, det är ju great! =)

   Nu ska jag tjuvkolla degen.
Hej!
\\
Over and Out