Förferre ;)

Slänger upp ett till inlägg lite snabbt! :)

Förfest stavas COD-Black ops ikväll! Jag, Jim och Mackan kämpar! X)


"Det tar fort så slut!" -Jag när jag skulle fylla på vinglaset.. igen, haha! Kanske ska sluta fylla på det nu ;) not, haha!


Går all the way tonight och tar min tjejigaste väska ;)


Och! Vilket underbart väder vi haft idag! Eller har! Varmt och soligt och fint! I love :D


Lör..Sön..Måndaaaag?

Hellu!
Dagen idag -vilken har känts rätt konstig, för att nästan alla är lediga! Har jag spenderat med Edvino typ :) Klippte Linus, sen vaknade Edvin från sin tupplur och vi lekte hela dagen idag :) Gick ut och spelade bandy, gungade och grävde med grävarn i sandlådan. Mys :) Sen blev jag bjuden på tacos där, mumma! Me loves tacooos.


Nu är jag hemma, ska fixa till mig lite sen ska jag till Saraaaahhhhh tror jag. Hon tyckte jag skulle hänga med ut på krogen ikväll, och jag är så sugen på att hitta på något så det passar ju perffa! :)

Hellluuuu! ;)
RaktLockigt
Känner mig ultra-flickig i min rosa klänning/top (som jag har kjol över) och lockar X)

Trevlig valborg! Eller vad man säger :D

Vaknat på fel sida..

UTROPSTECKEN!!! Ja, seriöst. Fy fan vilken dålig jävla f*tt&#%/&-dag jag har haft idag! :( Varit trött och hängig och allmänt dålig, och fy fan vad utmattad man blir av att gå runt och le och vara trevlig då..

Sen att det är svinhett inne  (på jobbet) när det är varmt ute, och svinkallt inne när det är kallt ute hjälper ju inte heller! Fy fan vad jag hatar det! Speciellt det varma halvåret! Och ja, det börjar redan nu! Hatar att vara för varm! Man tycker ju att de borde fixa det, specieltl när alla hatar det och går och svettas på sommaren -förra sommaren kom det in en tant och blev helt förfärad och frågade "Men herregud! Hur kan ni jobba i den här värmen!?" Jaaa, duuuu, he-he.. Det var fan varmare inne än ute, och ute sken solen sådär som den gör på sommaren. Jaaa, suck.. Fy fan. Haha. Retar upp mig själv när jag tänker på det, haha! X)

Nu är jag trött. Som fan. Och ja, jag gillar att svära. Speciellt när jag är på dåligt humör, då är det som terapi, haha! Att få vräka ur sig en lång ramsa med fula ord och egen-påhittade svordomar, då kan det släppa lite X) ;)

Nu har jag nyss vandrat Amandis hem till henne, och provsuttit hennes (min) nya soffa, haha!  ;) Det är precis den jag vill ha/tänkt köpa! Vi tänkte ju köpa den innan vi skaffade dessa vi har nu, haha! Fult X)

Ja, men nu ska jag kolla på en serie eller något. Tror jag ska mysa ner mig i sängen och kika på datan.


Tired lika a ************

"Starships where meant to flyyyyyy!"

Jösses vad trött jag var idag då!? Hade sovmorgon till 9 t.o.m! Men ändå snoozade jag till 20 över, är så trött. Och jag förstår inte hur det kan komma sig, när jag ändå sovit så pass länge. Men det blev väl ett hack kanske, alltså hm, hur ska jag förklara..:

Jag läste en gång att man ska sova visst många timmar (beroende på någonting, blabla, kommer inte ihåg??) och sen kan man räkna ut när man ska kliva upp för att känna sig som piggast. Annars kan man sova länge då, men kliva upp i 'fel tid'. Så det kanske jag gjorde idag, hade kanske varit piggare om jag klivit upp tidigare, typ klockan 6 då jag var upp och släppte ut det levende alarmet -katten... "MJAAAAOUUU! MJAAAOUUU! MJAAAAOU!" It. never. ends. Hahaha! ;) Hon gör samma sak varje dag, mellan klockan 5 och 7 på morgonen. Förut var hon mer exakt och började klockan 5.40. men nu har hon blivit lite lat, hahaha!

Nä, nu KAFFE! Och keso&äggmackaaaaaaaaa! :D Sen blire jöbb! ;)

E.T phone hoooome!

Hahahaha!

Jag har såndär Jag-kan-inte-sova-för-jag-vet-att-jag-borde -kväll. And It's hillarious! X)


"Vad gör du vaken den här tiden då?"

Haha! Läre väl älska min lillasyster ibland X) (Japp, lillasyster -inte mormor)

I'm a night owl you know ;)


Hur skönt?

..Är det inte att tvätta ansiktet på kvällen? Tvätta av allt smink och skit. Speciellt när man haft foundation, mascara, ögonskugga, eyeliner, rouge... Ja, ni fattar? Haha ;) Men speciellt när man haft foundation, -då känner man sig en kontinent lättare efteråt och fresh! I ❤ soap ;)

 


Puppie love :)

Åå, har varit och gosat med Harriet och P-O's lilla hundvalp de hämtade hem idag! Såååå söt! Såååå fin! Det var en retriver/flatcoated retriver/labrador och guuuuu' va söt han vaaar! En svart, med världens sötaste bruna ögon, snacka om puppy eyes! Åå, önskar jag kommit ihåg att ta en bild att visa för han var så fiiiin! :D Men det kommer fler dagar :)


Ååå, me wants a puppyyyy! :)


BANANEEEEEEER!!!!

ALLTSÅ! ALLA FRESTAR MIG MED GRILLAT! OCH JAG BLIR TOKIG FÖR JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ GRILLAT K Ö T T ! ! ! ! MEN ICKE FÖR JAG SKA ÄTA FISKGRATÄNG. UHUU! :( Fast nej, den är ju jävligt god faktiskt :)

Idag gick det fort som attans att jobba! Svich sa det så var dagen förbi! :) Kanske var för att jag blev på bra humör då en f.d kollega ringde innan dagen tog sin början och snacka lite :D Hon är för härlig hon! Hihi :)

Nu ska jag gå och käka fiskgratäng! :D 
(Maddahfakkaaaaaah! Skrev ett inlägg nyss och sen råkade det försvinna och jag blir TOKIG på sådant! VARFÖR kan det bara inte sparas som ett utkast?! Nä, man måste skriva om allt.. GAH! Men typ såhär som ovan stod det ;))

Jobbhelg

Tjabbaaaaa!
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Helluuuuuuu.  ;)

Iallafall. Japp, jobbhelg lör-sön, ska strax bege mig mot jobbis.

Igår så var jag barnvakt åt Edvinoooo! :D Det var så roligt, han är ju för gullig den ungen! Vi spelade piano och lagade mat, sen kollade vi på Happy Feet 2 och så åt vi lite glass till efterätt  ;) 'Fammi' kom och hälsade på också. Sen när hon for då var han så busig, haha! Skulle kittlas och så sa han "Du heter fammi! Hihihi!" Hahaha! "Jaha, då heter du Linus du då, haha." "-Mm!" Haha! Sötonga! X) Sen åkte vi ner och hälsade på faffan. Tittade på när han grävde med grävarn, och studsade studsmatta! Det var ju superkul det :)

Sen när vi åkte hem, då berättade jag att 'vi kika när faffan grävde med traktorn." Då pekade Edvin på mig och sa "Nee. Nee Måne, inte traktorn e." "Oj, förlåt, med grävarn menade jag såklart." Hahahaha! :D Gullunge :)


Nu ska jag koka mig ett ägg och dricka lite kaffe!
 Idag har jag.. semi-lockigt hååår :)

Silver cufffffff

It's 4 ma haaaaaiiiir! :D


MONKI!!!

Alltså. Jag måste på Monki.  :D


Städa sa ja!

Ååååååhhh...pust!

Dagen idag så spenderade jag förmiddagen nere hos mormor och morfar. Jag, Denisa och mamma tog en promenad och jag önskar att den varit längre, men det var så kallt och dimmigt nere vid havet. Så vi gick hem till momma igen efter varvet till 'lortvarpet'. Där väntade hon med nygräddade våfflor -med grädde och hjortronsylt! Mmm, jag döööör vad gott det är med hjortronsylt! Tänk att vi pratade om mormors varma hjortronsylt+glass i helgen, och dreglade ;) Mm, gott var det.

Efter det tog jag och Denise en sväng till n-fjärn och tittade till pappas hus. Sen åkte vi upp, och vi gick på loppisrunda här i Gnarp, haha ;) "Töckerän'plöck" och det lilla huset mittemot var båda öppna. Så hittade jag ett bord jag ville ha, men då höll hon precis på att sälja det :( grrr, haha! Och Denise hittade också ett bord, men då var just det inte till salu! Haha! "Alla andra möbler är till salu.." Hahaha! Fult X)

Sen åkte vi hem till mig och jag fick ett ryck och började städa ur vårat AS till förråd..! (Kan ha varit för att vi pratade om Sally och alla GREJER hon har, då började det krypa i kroppen på mig och jag ville hem och slänga allt jag har!! Hahaha!) Nu är jag klar och det känns sååååå skönt! :D Denisa och mamma hjälpte mig packa med allt till återvinningen. Och det ska de ha stort tack för :) Men när vi kom dit och skulle slänga allt då är det ju fullt! Va fan! Haha! Men jag tog i och pressade ner alla kartonger och skit, haha, så det gick ner tillslut  ;)

Nice. Plus att vi pantade alla burkar och flaskor, mer nice. PLUS att jag bytt gardiner i vardagsrummet till mina vita våriga/sommriga gardiner! Supernice!  :D

Det känns nice nu helt enkelt  ;)

(Och halsontet som hängde med från fjällen har gått över, har dock väldigt ont i magen men det är man ju van vid. Var ett tag sedan nu faktiskt bara.. så det är ju synd. Men annars -nice!)

Blue..ish

Blev kär i några bilder/plagg  :)






'In the home again' ;)

"On the road again...!"

Japps! Nu är man hemma igen. Eller ja, vi var hemma igår men då var jag så freakin' tired så jag orkade inte skriva (sov inte direkt mycket däruppe, haha ;)).
Ett stooooort tack till mina chicas Thess och Amandis! Var ett tag sedan jag skrattat så mycket en hel helg X) Hahaha! :D

Lite sista bilder ;) Den första kallar jag för "The Lovers", och den efter "WTF is that?!" Haha! X)  Resten är bara ♥