På andra tankar

   Ja, efter att ha gått omkring och varit rastlös i flera timmar så hittade jag en sysselsättning -daton! Haha ;) Jimmie satt och spelade sen lessnade han och efter ett tag så kom jag på! Me play! Haha. Satt och spelade mario på wii ett tag, men tröttnade rätt fort... Kände hellre för att skjuta huvudet av främlingar på datan.

   Tror jag ska starta upp igen nu, tog en paus i någon timme.

   Totallt värdelös dag idag btw. This day suuuuuuuuuuck!

   Något som förövrigt är supertrevligt är att jag har hittat en vinterjacka! En superstor och varm och bra! Med mysig, pälsig, krage :) Och nej, det var inte den jag tänkte köpa, men denna var till och med på rea! Fantastiskt!
:D
   Då blir man faktiskt glad :)

Hej!
\\
Over and Out

F-you

   Jag orkar inte mer... Från dag ett så har det bara varit krångel med den här utbildningen! Vi blev lovad en bra seviceutbildning -i centrala Hudiksvall. Så alla kunde ta sig dit bra, och ta sig hem. Men nu helt plötsligt så är den flyttad. Till iggesund. Kanske inte så långt bort, men långt nog -eftersom den ska vara i hudik! För någon tog det två timmar (!) att ta sig dit i tid, p.g.a bussbyten och väntan! Klagomål framfördes idag men "läraren" -hon som 'äger' marknadspunkten (de som har utbildningen) verkade ha rökt på eller något för hon bara nickade och fortsatte prata om annat. 

   De har haft så otroligt dålig framförhållning, tex. skickar ett sms när man redan är påväg in: "Tyvärr så blir det inget idag" eller ett sms klockan tio på söndagskvällen "Imorgon börjar vi klockan nio!" när de sagt en timme senare på fredagen. Planera? Nejnej, det verkar inte finnas med i deras ordförråd. 

   Anledningen att vi flyttat säger de är att vi flyttar runt så mycket i Hudik och de måste ha en fast plats för vi ska tydligen hålla på med grejer som måste vara någonstans, vadå för grejer? Jo -vi ska lära oss texta för hand, snygga skyltar. Men oj! Jag visste inte att papper inte gick att flytta? Är tuschpennorna gjorda av bly nuförtiden?

   Förbannad är bara vad man kan bli. Och tyvärr så kommer flera att hoppa av kursen om det fortsätter såhär, funderar på det jag också faktiskt. 

   Jävla idioter. Har en utbildning om service och kan inte ens 'leva som de lär'.

\\
Over and Out

Alltså... iggesund?

   Nej. Ska man behöva åka till iggesund? idag? För de på utb. tycker att det är bättre att ha en lokal där, ist. för att hoppa mellan lokaler i hudik. Alltså NEJ! Jag vill inte, uhuuu... Jag har aldrig varit i iggesund, haha. Bara kört förbi X) Allt jag vet om den byn (?) är att det stinker där! Blä, haha.

   Jaja. Man får väl bita ihop och klagaklagaklaga idag! Haha ;)

   Jahapp. Nu ska jag gå och borsta tänderna sen kommer väl nattis snart och hämtar upp mig. GAh! Hon är här nu och jag är inte klaaar! Haha ;)
HEJ!

\\
Over and Out

Det gick ju bra!

   Haha, jag skulle ju kliva upp klockan åtta idag! Men jag har faktiskt varit vaken sedan typ nio, så det är inte så farligt.

   Idag är det första advent! Nu har jag bestämt att julen ska in här och svepa om och allt ska vara rött, grönt, guld, silver eller vitt. Haha. Då var det bara att sätta igång då.. Ska bara dricka upp kaffet... ;)

   Igår fick jag reda på att en kollega ska ha en liten bebis! :) Hon började prata om ett magen började bli stor och jag stog där som ett frågetecken, "...Skaru...Skaru ha barn?" haha, kände mig dum för jag visste ju inte! Hon kunde lika gärna ha pratat om att hon gått upp i vikt eller nå, haha! "Men, visste inte du!" "Nää! Men grattis herregud!" Hahaha X)

   Ja, och gissa vad jag drömde inatt då? Mm, precis! Det är tredje bebisdrömmen nu! Men den här gången fick jag iallafall en söt bebis, hahaha! En pojk, med Jimmies röd/bruna hår! Såå söt! :) Hahaha.
Men alla var så taskiga för de typ "Jaha... Men Linus har redan fått en bebis så what's the news..." typ. Elakt! Hahaha.
Jaa, det kommer ju en massa ungar från alla håll nu. Undrar varför det är så mycket bebismagar just nu?

   Jaja. Nu läre jag väl julfixa lite, tända första ljuset i adventsljusstaken och sånt... Men jag kanske skulle testa black ops på datan först? Nu när Jimmie har fixat det och allt... ;) Haha!

Hej!
\\
Over and Out

Önskelista (final cut) ;)

OK! Nu då! :

  • Min fotölj! !
  • Fjärrutlösare till min kamera, typ:
  • Donkey kong till wii :)
  • 'Old school'-dosa till wii
  • Vågtång           
  • Skruvdragare
  • Eltandborste, typ:

 

  • Presentkort på ikea!!!! (Så jag kan köpa min fotölj! Haha, eller min byrååå!)
  • En sån här:  

Man gör typ volym med den... Haha, lät ju kunnigt. Men vore kul att ha!

  • En mixer, i glas, en som kan krossa is (haha)!
  • EN RIKTIG JULGRAN HERREGUD! ;)

That's all folks! ;) (For now...) Men! Sluta! Haha.

Go natt!
\\
Over and Out


SnöK A O S

   Alltså verkligen! Hur kan det komma så mycker snö nu?!

   Ja, men vi åkte in till birsta iallafalll. Slutade ju snöa (uppehåll kanske man ska säga!) vid två, så det var rätt lungt att åka in.

   Jaa, hittade julklappar till mamma (inte klar dock), Denise (inte heller klar), Linus och Edvin :) Nu har jag bara pappa, Bianca, mamma.. och ALLA kvar känns det som, haha. Men jag tror jag vet vad alla ska få, så det är rätt lungt iallafall ;)
   Ja, sen gick vi på ikea -där hittade jag allt möjligt! Haha. Nya kaffekoppar! Hävde faktiskt sönder en annan kopp imorse, ville ha en med 'öra' och så tog jag den sista rena och tappar den! Åå, så typiskt mig X) Fumlade runt med den i luften i fem minuter kändes det som, sen PANG i golv! Hahaha.
Iallafall, fick med mig nya sängkläder och lite andra grejor också -såklart ;)

   Ja, lite julkulor från jula (ha-ha). Sen åkte vi på ica maxi och handlade mat. Snacka om fullt i bilen på vägen hem! Jag hade handlat juklappar, Denise hade handlat julklappar, Marcus hade handlat julklappar! OCH en plastgran. PLUS all mat som jag + dom handlade! Hahaha X)

   Sen påvägen hem så börjar det ÖSA ner snö! Shit. Hoppas det slutar, jag vill INTE köra hem från stan imorgonkväll i snöstorm som förra året! Då snöade och blåste och yrade det så man såg INGENTING! Fy. Sluta snöa nu ett tag, please! Sen var det två bilar som hade krockat precis efter okq8 i gnarp, en bil var i diket och polis på plats. Uffa, hoppas ingen gjorde illa sig! (Ja, jag läste om vad som hade hänt i h-månger, fyfyfy! Kör försiktigt alla!).

   Jaahaaaja, nu då? Haha. Nu ska jag mysa ner mig i soffan eller gå och lägga mig. Först ska jag nog lägga upp min önskelista -final cut- som jag har sammanställt förut idag ;)

Hejhej!
\\
Over and Out

Freda reda...n.

   Hahaha, undrar jag om jag ska öva på mina julrim? Satt på kursen i onsdags och försökte komma på rim (i brist på något vettigare att göra), men Nathalie vägrade använda mina BRA rim! Haha ;)
 
   Hä blev inge julpyntande idag som jag hade tänkt. Tiden rann iväg helt enkelt, haha!

   Men nu strax så ska jag åka med Denise och Mackan till birsta och julhandla lite :) Så de e ju bra.

   Japp. Får pynta på söndag, då det är första advent. Det går undan nu!

Hej!
\\
Over and Out

Uppdat.
   Haha! Denise ringde precis och sa att bussen har pajat! Vilken jävla otur (var påväg hem från skolan hon). Sur var hon, haha, förlåt, kan inte låta bli att skratta lite.
   Men som tur var så var Mackan ute och åkte bil och skulle åka och hämta henne. Tur i oturen. Haha. Jaja, får väl se när vi kommer iväg då, om vi kommer iväg ;)
Hej!

Snö herregud!

   Ja, nu fick vi snö iallafall! 
 
   Tror nästan inte mina ögon, det måste ha snöat non-stop inatt!

   Mysigt :) Fast det kan ju vara ett uppehåll imorgon då jag ska in och jobba, haha.

   Nu -kaffe :thumbup:

\\
Over and Out

Fortfarande less

   Aa, det är jag.

   Blä. Men iallafall.
   Nu pratar jag med Denise på msn, haha. Så fult, kan liksom inte lyfta på luren och ringa (lyfta på arslet och hälsa på?) haha ;)

   Jaja.


\\
Over and Out

Imöra kör jag praktiksök. Eller branschorientering. Pick one.

L E S S !

   Usch! Är så jävla less! LESSLESSLESSSLESSSSSSSLESSSSLESSSLESSSELESLSELSELWAQLGETHL_OP(/&%OIYTRFGJD¤WDS!"

DRA åt helvete.

\\
Over and Out


ledig?

   Ja, idag så blev men ledig! Haha, nice :) Eller vi har "branschorientering" idag = De fick inte tag på någon lokal så det blev en nödlösning. Dåligt planerat måste jag säga! Och gårdagen! Fy fan, vi gjorde ingenting! Varför? För "läraren" var värdelös! Hoppas vi aldrig har honom igen! Han hade inget förberett! Delade ut lite papper, sen försvann han. Jisses. Hoppas det blir bättre framöver! (Men gillar jag utropstecken eller?! haha).

   Jaa, så nu tänkte jag... Vara ledig idag, haha. Nej men, mor min skulle ringa för vi kanske skulle ut till birsta och handla lite julklappar :) Fast hon skulle skjutsa Sally först, så man får väl se.

   Åå, just det 25:te idag. Nice. Nu har jag betalat lite räkningar och donat, det känns så skönt när man gjort det då vet man att allt är klart för månaden :)

   Jahapp. Nu sitter jag här med en ansiktsmask på. Var alldelens torr så jag slängde på en med peeling/återfuktning. Faktiskt bra, fast det ser ut som jag doppat ansiktet i katternas mjölkskål.
Jeppjepp.

Hej!
\\
Over and Out

Myyyys :)

   Idag hade vi kick-off på jobbet, såå mysigt var det :) Julpynt, pepparkakor, julmust och julskinka! bjöds det på :D Gött! Sen jobbade jag till 11.45 (haha, men så blir det ibland).

   Sen gick jag till tågstationen och fikade en latte och vaniljbulle medans jag väntade på tåget (12.32) :) Sååå mysigt och gott! Det var ett erbjudande, som inkluderade en kanelbulle, med gissa vad? Jag smög en vaniljbulle istället! Hahaha! Sneakysneak! Hahaha! (Det roliga är att jag sitter och skrattar högt för mig själv nu när jag skriver "Hahaha!" för jag tyckte det var så sneaky) X) Haha.

   Myyyys är det hela dagen idag känner jag! Visst är det någonting mysigt med att kliva upp tidigt? Iallafall, snö och mys :) Fast nu har det tydligen slutat snöa (snöga? Haha! Nej, så kan det väl inte heta! Eller? Haha! Snöga? Hahaha!), vad tråkigt.

   Något som inte är så mysigt är mina knäppa drömmar. Inatt drömde jag att jag var gravid. Mm. Helt plötsligt var jag gravid i tredje månaden, men ingen mage hade jag fått. Sen skulle jag helt plötsligt föda, hemma! Fortfarande ingen mage (det är väl stormagen som är mysigt!?) Men ingen hjälp fick jag! Både Jimmie och Denise var här, men ingen ville gå på ica åt mig och köpa läsk eller vad det var, som gjorde att jag kunde skynda på födseln X) hahaha! Knäppt.

   Nej, nu ska jag myyyysa vidare ;) Utan gravidmage. (Snacka om psykad man blir utav alla som ska ha bebisar!)

Hej!
\\
Over and Out

Tidig morgon

   Mm, även om det bara är en timme tidigare så känns det när man kliver upp 6.
   Ska in to work, har "kick-off" kl 8.30, men billös som jag är så måste jag ta 7-tåget. Mm, precis -kul. Not. Heh.
   
   Jaja. Men jag läre väl pallre mig till tåget då.
Hej!
\\
Over adn Out

And it feeeels good.

   Idag vare work igen, jobbade till 16 bara! Haha, nice.
   Då passade jag på att handla lite, haha, can't help myself! Hittade världens finaste cardigan! Den hade ett sådant mönster som jag letat efter, och bra pris också :) Sen gick jag på stan och kollade lite, hittade en tröja och en kofta/cardigan på gina på rean faktiskt! Det roliga var att jag hade kollat in koftan förut och nu var den till halva priset! Hehe ;)

   Jimmie skulle in och hämta sin nya mobil (as-stor-big-skärm-one!) så då fick jag ju skjuts hem också :) Brabra.

   Nee, då ska jag gå och testa dagens inköp :D
Hejhej!
\\
Over and Out

Alma & Kenny :)

   Mina små missar :)


Hahaha, tired brother & sister.


Vet inte hur bekvämt Alma tycker det är med Kennys ben över sig, menmen, haha. 

  
De verkar besatt av att göra det obekvämt för den andra, haha! Såfort en har lagt sig och ska sova, så kommer den andra och ska ligga precis där den andra ligger! X) Haha, nyss hittade jag dom i soffan med benen vid varandras nackar, typ "move, and I'll kill you...." haha ;)

   Ja, de börjar bli lite mer hemma också, riva ner gardiner och välta ut vattenskålen och grejer. Dock är de lite räddhare fortfarande, men det ger väl med sig.

   De är iallafall jättesmå och söta :)

Hejhej!
\\
Over and Out