F-you

   Jag orkar inte mer... Från dag ett så har det bara varit krångel med den här utbildningen! Vi blev lovad en bra seviceutbildning -i centrala Hudiksvall. Så alla kunde ta sig dit bra, och ta sig hem. Men nu helt plötsligt så är den flyttad. Till iggesund. Kanske inte så långt bort, men långt nog -eftersom den ska vara i hudik! För någon tog det två timmar (!) att ta sig dit i tid, p.g.a bussbyten och väntan! Klagomål framfördes idag men "läraren" -hon som 'äger' marknadspunkten (de som har utbildningen) verkade ha rökt på eller något för hon bara nickade och fortsatte prata om annat. 

   De har haft så otroligt dålig framförhållning, tex. skickar ett sms när man redan är påväg in: "Tyvärr så blir det inget idag" eller ett sms klockan tio på söndagskvällen "Imorgon börjar vi klockan nio!" när de sagt en timme senare på fredagen. Planera? Nejnej, det verkar inte finnas med i deras ordförråd. 

   Anledningen att vi flyttat säger de är att vi flyttar runt så mycket i Hudik och de måste ha en fast plats för vi ska tydligen hålla på med grejer som måste vara någonstans, vadå för grejer? Jo -vi ska lära oss texta för hand, snygga skyltar. Men oj! Jag visste inte att papper inte gick att flytta? Är tuschpennorna gjorda av bly nuförtiden?

   Förbannad är bara vad man kan bli. Och tyvärr så kommer flera att hoppa av kursen om det fortsätter såhär, funderar på det jag också faktiskt. 

   Jävla idioter. Har en utbildning om service och kan inte ens 'leva som de lär'.

\\
Over and Out

Kommentarer
Postat av: Therese

haha alltså det verkar så himla oseriöst den där utbildningen! som att dom måste sysselsätta dom arbetslösa på ngt sätt utan att ens veta vad dom gör...

2010-11-29 @ 15:20:00
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Simone

Ja, eller hur. Jävla mähän... Allt som allt så har vi kanske haft två veckor med lektioner då man har lärt sig något! Resten av tiden har de bara slarvat bort!

2010-11-29 @ 16:13:52
URL: http://simoned.blogg.se/

Släng in en kommentar ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback