Sistah!


Helluuuuuuuuuu! Bianca är här hos mig och det är superkul! :D 
Nu tror jag att vi ska åka till staaaan och glo :)
Hejhej!

\\
Over and Out

MMM Kött!


Vill bara informera om att jag ska äta kött till middag idag!
Mmmm, kött!
Simone :love: kött = sant.

\\
Over and Out

God lördag!


Tror att det är söndag idag faktiskt, konstigt att vara ledig en lördag!!


Japp. Vad ska man hitta på idag då tro?
Fick mitt efterlängtade mail från lensway iaf.  (om att jag bara fått ena paret). Och det var så förklarande och bra så! Tacktack för svaret! De andra borde komma vilken dag som helst alltså :)

Jaa, mor min var och hälsade på nyss. Hon hade skjutsat upp momma för att handla. Momma som har opererat knät, stackarn, uff så jobbigt för henne! Hoppas det blir bra nu då.


Fick ett roligt telefonsamtal från Therese (tess) nyss, där hon beskrev operation: "Öppna-bilen-som-står-igång-men-dörrarna-är-låsta-och-ingen-extranyckel-finns!" Hahaha! X) Slutsats: Hon ska köpa en ny bil, hahaha! Den röda faran har gjort sitt. Helt otroligt att den klarade förra säsongen med henne i vemdalen X)

Nu har jag slut på skrivmaterial.
Hejhej!

\\
Over and Out

Birsta hela dagen.


Ja, och jösses vad folk det var! Jobbiga jävlar också, ni vet dom där som bara "ska stå här för att jag FÅÅÅÅR!" men egentligen så ska de inte handla den där mattan, de kom för att handla en garderob.

Ja, jag och Denise åkte in till birsta då. Gick på ikea (wiihoo! haha ;)), och där köpte jag en 'bänk' till badrummet. Alltså, det är med lådor och sen en skiva längst upp, haha, kan inte förklara. Ja, och jag är jättenöjd! Fått bort alla grejer i fönstret i badrummet (hårprodukter, duschtvål, lotion osv...) och nu känns det fritt! Förutom att den var lite bredare än jag tänkt, haha! Inte för att det är något problem att gå på toan, men den är lite..nära! Haha! Jaja, det får vara så! Borde inte vara något problem, om inte någon jättejättetjock ska låna toan då.. och liksom måste ha plats för 'fläsket' på sidan om.. hmm.. Haha! Nej, förlåt! X) Hahaha!

Känns bra iallafall!

Ja, och så storhandlade jag(vi) på ica maxi, och jag testade självscannings-grejen för första gången! Hihi, kul. Förutom alla jävla störiga folk som knuffades -och bad inte ens om ursäkt! Om jag råkar gå in i någon så säger jag alltid "oj, förlåt!" Eller "oj, ursäkta!" Men neeeeej, inte i birsta på löningshelg. Då får alla bete sig som djuuur! Ah.
Sen åkte vi och kollade in "dollar store" som öppnat i birsta (vid city gross). Det var så kul för jag sa precis "Undrar om man stöter på mamma nu då, haha." Och Denise: "Vadå, skulle hon hit eller?" Jag: "Njae, jag vet inte, tyckte hon sa något om det igår?" Precis då möter vi henne påväg ut från affären! Hahaha! Så fult! Synskaaaaa! ;) Haha, och så mamma då: "Inte är det nå dollar här e!" hahaha! Men det var på "baksidan" liksom, med en egen ingång. Ganska stort var det, väldigt 'rörigt' för man kunde inte gå överallt eller hur jag ska förklara, man måste gå 'runt' en 'avdelning' för att komma till den lite längre bort. Eller så var det bara för att det var så mycket folk! Haha.


Nä, nu får det vara färdigskrivet! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på idol tror jag! :)

Hejhej!

\\
Over and Out
 

Not a good day


Usch. Vilken jobbig dag. Känns liksom som jag aldrig skulle klivit upp idag..

\\
Over and Out

Go'möran!


Ojoj, vad kyligt det är på möran! Inne t.o.m, brrr!

Inatt drömde jag att det snöade. Eller? Snöade det imorse? Jag drömde (eller inte) att Jimmie sa någonting, typ "Vilket jävla väder! Typiskt idag då!" för han skulle göra något på jobbet. Hmm.. undrar jag om jag drömde, eller om han faktiskt sa det imorse och jag i min dvala svarade bara ändå, haha!

Nu sitter jag och kollar på Vakna! och måste bara berömma dom, hur mycket roligare det är med björken än med den andra (han vi inte nämner med namn) haha! ;)

Nu-kaffe!

Hej!

\\
Over and Out 


Moomin says Hello!


Hej! Här sitter jag som ett annat mumintroll, och fryyyser. Det är så rått ute och dimmigt! Och kallt. Tror jag. Har inte pipit ut en tå ens idag, förutom när jag öppnade balkongsdörren och släppte in lill-Katten. 

Nu ska jag klä på mig och sen läre jag väl åka in till hudik och hämta Denise, hon tjatar och tjatar ju som den momma hon är! Haha ;)

Btw, fick inte nå paket överhuvudtaget igår! :( Sur jag blir. Speciellt eftersom det stod att jag skulle få dem igår. Jaja, hoppas de kommer idag då! :)

Hejhej!

\\
Over and Out

SkitBlogg!


Jaa, fy så sur jag är nu.

Jag vet att förra i inlägget så saknas det typ en bokstav på slutet av något ord, osv. Men jag gör alltid så att jag: publicerar-kollar hur det ser ut-rättar till det jag inte såg innan jag  publicerat. Men nu uppdateras det aldrig! Som om bilden är helt frusen och det jag har fixat vill bara inte uppdatera! Så har det blivit förut också -skitjävladåligt rent ut sagt!

Sen kan min surhet bero på att det där jävla mötet som af tyckte jag skulle gå på SÖÖÖÖÖÖÖÖG!! Så jävla irriterad blev jag! Det är ju samma jävla SKIT hela jävla tiden! Era dåliga jävla mähän på arbetsförmedlingen vad sur jag är på er just nu! Ogillar er såååå mycket mer nu om det är möjligt! Fy FAAN! Bara en massa dravel om att "Vi ska bygga upp ert cv.. och ni får chansen att träffa varandra.. och utbyta idéer!" Men! Varför i hela helvete då? Varför skulle jag vilja ha idéer från en arbetslös människa som bara är där för att den måste? Gaaah! Och så praaaatar de så ooootrooooligt låååååångsaaaamt! För de tror att "om detta tar längre tid så anses vi mer seriösa". Så de drog ut på skiten nästan 45min/1h, och bara "småpratade" om helt andra saker, någon började prata om att den jobbat på trima i 40år och snart skulle ha pension. VA!? Det SKITER väl jag i! "Är vi klara nu?" fick jag ur mig, "Jaaaaaaaa, jaaaag troooor deeeet.. oooom iiingeeeeen haaar nåååågra meeeer fråååågoooor?" Svisch! Så var jag out the door. IRRITERANDE IDIOTER!!!!

(/%(%¤/U#%/I)&%¤()=Å/%¤&#=/(O!"!!!!!


Så! Då fick jag skriva av mig lite irritation också!

Hej!

\\
Over and Out

Uppdat. Nu har det fixat sig med inlägget innan. Ingen big deal, men otroligt irriterande!

Paket -kan ni komma!?


Jag väntar. Väntarväntarväntar! På mina jävla pakeeet! :D

Jag beställde ju glasögon från lensway (hihi!) och nu är jag så jävla exited så jag spricker! Längtar efter paketet så jag kan prova och hoppashoppas att de är suuuuperfina! :) Jag ska ju inte använda dom så mycket, men jag vill se om det verkligen gör skillnad! Speciellt när jag kör bil. På kvällen. Hohoooo!

Sen klickade jag hem lite smågrejer igår också, hehe. Men det är hemligt! HA-HA! Nej då, det är inte hemligt. Eller.. nu ska jag hålla det hemligt bara därför! Hehehe...

Men nu ska jag åka på macken och tanka, lämna tillbaka paket (klänningen som var strumpor) och köpa ett frimärke. Sen ska jag till b-sjö, på någon slags information af tyckte jag skulle gå på.
Suck -eller? Hoppas det är något bra, annars blir jag sur.

Heej!

\\
Over and Out

Halluu!


Ja, det gick ju inte lika bra att kliva upp tidigt idag.. Jimmie skulle väcka mig när han klev upp, och det gjorde han. men när första siffran på klockan är en 5:a då somnar man om bara man tittar på klockan. Haha! Så det gjorde jag -somnade om alltså. Vaknade av larm sju och åtta. Men det är ju för lätt att stänga av, haha! Sen klev jag upp.
Men det var så skönt att sova kan jag säga, kände mig otroligt utvilad när jag klev upp faktiskt :)


Nu sitter jag och kollar på "Efter tio". Det är prat om barn, två gäster sitter och pratar, en är så knäpp, Jisses! Har en massa konstiga "fakta" och grejer. Hon säger typ "Såhär är det i de flesta hus!" Och så säger den andra, en småbarnsmamma som tittar på henne som ett stort frågetecken, "Ööh, nej. Så tror inte jag att det är." Och så berättar hon att hennes dotter säger varje kväll "Mamma, visst finns det inte monster?" och hon svarar "Neej, självklart inte." Och så säger den första kärringen då, "Men det finns ju monster! Blablabla!" Och den andra blev less på henne och sa "Men. Vad vill du att jag ska säga då? -Jaa, gumman! Såklart det finns monster! !?" Hahaha! Vad hon än säger (den första) så sägern den andra emot X)
Är det något som jag tycker är jobbigt så är det när andra ska berätta hur man ska leva sitt liv. Herregud, man gör väl hur man vill! Alla tycker olika, och alla vill olika saker. Hon kanske skulle ge tips istället för att säga "Såhär ska du göra med dina barn!" haha.


Jao. Nu ska jag smälta min dunder (goda) frukost -havregrynsgröt m. äppelmos och mjölk,
skinkmacka och en kopp kaffe! Mumma var det! :D

Hej!

\\
Over and Out

Aoo..


Aooe.. Ont i ryggen jag har.. I lördags stod jag i kassan hela dagen typ, och det kändes kan jag lova! Fy faan! Och idag så skrubbade jag toan (hate it btw) och tänkte mig inte för hur jag 'stod' så jag blev helt stel och nu har jag ont som satan! Uuhhuuu..

Nu ska jag bara titta på tv och försöka hitta ett bekvämt sätt att sitta i soffan, men det verkar omöjligt för det gör så ontttttttttttttttttttttttttttt! /¤%"&#)&/T#!!


\\
Over and Out

Pantad?


Hah! Jag menar att jag ska panta! -Flaskor och burkar! För dem som läst på fejan så förstod ni kanske redan det, men annars blev ni lurade! Hahaha!
...

Haha, ja, roligt man kan ha.. Men jag måste faktiskt rensa "förrådet" nu. Jag vet att jag skrev det förut också -men då gjorde jag inget åt det! Nepp! Så nu är det överfullt med pantflaskor och burkar i mina återvinningspåsar därinne. Grejen är bara att jag inte viiiill! Haha. Menmen. Sen måste jag ta bilen till återvinningen, för jag har kartongen från rumsbordet (just det, köpte nytt bord jag härom..månaden) som är stor, och hur bra känns det att ta bilen till återvinningen då? Haha, fail liksom X)

Jao, annars så har jag plockat tvätt idag. Vikt och jävlas med den där jävla skittvätten som hängt hur länge som helst. Blir ju aldrig torrt den här tiden på året! Och inte går det att öppna dörren heller så det kommer in lite 'frisk'luft som vädrar/torkar -för luften är för frisk och tvätten stelnar till is, haha! (Haha! Skrev "Luften är för fisk" först, hahaha! :D) Så ja, det blir alldelens fuktigt inne. Men jag måste ju tvätta. Ska köpa en luftavfuktare, pappa har en sådan i källaren (tvättstugan) hos sig och den fungerar skitbra!
Ja, iallafall så väntar jag nu på nästa tvätt, sen hade jag tänkt städa upp ordentligt här hemma!

Jaja, men att sitta här får inget av det gjort så!



Tänkte jag skulle hitta en passande bild, typ "städa". Men det gjorde jag inte. Istället hittade jag denna (suddiga), nypiercad och allt! Haha ;)
Ooo, så öm man var i snoken där!

Sen jag gjorde denna piercing så har jag sett mer och mer tjejer som gjort den! Inte det första.. halvåret/åtta månaderna jag hade den, men typ nu! Nu ser jag tjejer varannan vecka typ, som kommer in och handlar av mig när jag jobbar som har helt "nygjorda" (läkringen är avslöjande ;)). Kommer ihåg att jag tyckte läkringen (bild) var så ful och stor när jag gjort den! Men nu vill jag nästan ha den igen, haha! Fast jag är nöjd med min 'helrunda' också :) 


Ja, panta var det ja! Heeeeeeeej!

\\
Over and Out

Me and my owl ;)


Idag har jag på mig ett uggle-örhänge -som I löööve :)

Helt insnöad på ugglor på sistone! :)



Nu lunch -fiskbullar! Mmm! :D

Hej!

\\
Over and Out

Möraaaan'!

Jag är lite sur nu!

Hej!
Bra start på ett inlägg va? Eller bra start på dagen överhuvudtaget? Haha.

Idag så klev
jag upp tidigt. Tidigare. Vid sju klev jag upp. Istället för åtta som alarmet var inställt på. Sitter och kollar på Vakna! och keso-brudarna var med idag, tycker de är duktiga! :) Men de var otroligt.. vill säga dryga, men det är inte det ordet jag söker..  De var så.. jag vet inte. Satt där och sa att "Vi är kontrollfreaks" och man såg verkligen att de var det, iallafall hon i rött. Sådana människor är oftast otroligt jobbiga, haha, iallafall av min erfarenhet. Haha. Alltså, de som tar det till det extrema, "Nej! JAG skulle gå på toa nu 18.45! Det planerade jag igår!" Haha. ;)

Ja, men
sur. Precis. Blev lite sur nyss men, jaja. Orkar inte. Känns som jag står stilla och runt omkring mig så bara.. ahhhh! Blir tokig.

Aja! Men hej!

\\
Over and Out

Jag skrev detta inlägg tidigare faktiskt! Men blogg.se låg nere så det gick inte ens att logga in.


Sunday, lovely sunday :)


Jaaaa, jag älskar söndagar :)

Igår så var jag och Jimp, Denise och Mackan i hudik på Texas och åt -såååååå gott! Fi fan. Jag och Denise tog samma -bbq ribs, och herre! Sååå gott det var! Och sååå mycket! Haha, vi spekulerade i om vi fått en halv gris på bordet (sen blev det "Kanske det är en katt? Hund? Ko? Räv? Hahaha!") X) Jimmie fick några ribs av mig, men han orkade inte heller, haha.
Jag har aldrig ätit där förut, så det var ju en positiv upplevelse :) Men nästa gång får vi komma ihåg att inte ta någon förrätt (även om det bara var ett bröd). Inte för att jag tror man orkar med ändå ;)

Ja, så blev det några öl och så satt vi och pratade och hade en supertrevlig kväll :D Tack alla ni för det var så trevligt och kul :)


Nu idag så gick vi till Denise & Mackan (för Jimp hade bilen här) och det är sååå härligt väder ute! Är på såååå bra humör :D Nu sitter Denise bakom mig och leker med katten, haha "Får du psykbryt? Ta den då! Ta den! Ahahahaha!" HAhaha! Psyco :)

Haha! Hittade en 'gammal' bild i Denisas dator, när vi lekte med hennes cam X)

Japp. Och nu ska vi ta en roadtrip och kolla var man kan tvätta bilen. Förmodligen.. finns en i njurunda va? Sen ner till fjärn å äta hos papi :) Myyys!

Hejhej!

\\
Over and Out