Gott Nytt år! :)

   Ja, här sitter jag och skriver lite innan vi drar iväg :)

   Har fixat håret lite och ska snart sminka mig färdigt. Och klä på mig såklart! ;) Hade två alternativ till kläder (inget tjofssan-hejsan här, men jag har ju lite oanvända grejer på klädstången;)) men så köpte jag en klännig idag som jag har lagt undan hur länge som helst, för jag var lite snål haha(när något inte kostar 199:- så tänker man "behöver jag den egentligen?" några gånger, men inte annars! Sick! Haha). Iallafall så blev jag så nöjd med den så jag tror jag tar den :) Och mitt fina skärp som jag köpte idag! Värsta kapet :)

   Ja, men nu ska jag dra på mig finkläderna mina och sen drar vi iväg!
:)

Gott Nytt År! :)
\\
Over and Out

Nyktert nyår. ?

   Alltså, varför är det tradition att dricka alkohol på nyår? Jag bara undrar.

   Har funderat på att vara nykter i år bara för att. Men nu har jag ju köpt mitt goda viiin och lite "skumpa" så... Nej, jag tar mig något glas jag också! (Hahaha, bra försök, men nu ser det ju ut iaf.)

   Det är bara det att jag har blivit så sur när jag har druckit de senaste gångerna. Sist på 'gårn så var jag sur och klagade på typ allt och alla (till Mia, haha, stackarn. Fast hon fattade kanske inget ändå, haha). Vet inte varför, "snefylla" som någon så fint uttryckte sig en gång i tiden.

   Men nej, imorgon ska jag vara glad hela dagen :) För jag jobbar bara till 15.15, sen är jag ledig lördag OCH söndag! Helt fantastiskt! :D

   Vi ska till Nattan och päran och käka lite på kvällen sen vad jag inte vad som händer resten av kvällen? ;) Hoppas något kul. Hörde en tjej som pratade med sina vänner, i butiken idag, hon: "Jaa, middagen spelar ju ingen roll, jag menar vi kan ju ta en pizza! Det är sällskapet som är viktigast" Ja, jag håller med, roligt sällskap går före allt! 
  
   På tal om roligt sällskap så läre jag ju va med min Jim imorgon iallafall, eftersom vi firar 6år tillsammans! :love: (Ja, vi har ingen speciell dag tror jag, hehe tokigt, så vi säger nyår) ;)  Naaaw på oss.

  
Näpp. Nu ska jag kolla mina fröiga mackor med tonfisk och tomat i ugn -hungrig som en varg! ;)
Hejhej!
2011 snart!
\\
Over and Out

Trötttttttttttttttttttttttttt

   Ja, trött och sur. Fy fan. Dåligt humör. Vill bara burra ner mig under täcket i 100år. Men det kan man ju inte göra varje gång man kommer hem från jobbet! Då kan man ju inte göra något annat är jobba och sova. Suck.

   Nää, fi fan. Tror jag gör det ikväll iallafall.

\\
Over and Out

Skönt att vakna!

   Herregud vilken dröm! Gah! 
  
   Jag drömde att jag skaffade silikonpattar!! (god knows why?)! Grejen var bara att det var misslyckade sillisar! Usch och fy vad hemskt det var! Det var liksom silikoninlägg då, men grejen var att de åkte ner och upp och hit och dit! Kände dom under huden vid magen en gång liksom! GAAHHH! Hemskt det var! Haha, allvarligt, det var så äckligt! Vågade inte röra mig, och när jag kollade i spegeln såg det hemskt ut! Åkte till läkaren i typ uppsala och han sa att han kunde fixa det, men det skulle kosta. Mamma följde med som stöd, och fixade med allt. Sen fick jag vara i ett rum på sjukhuset och bara vänta tills han fick en tid ledig. Och våndas! Jag kunde inte förstå varför jag hade skaffat dom från första början! Det hade varit typ ett "impulsköp", hahaha! Nej, inte "hahaha", men jag kan inte låta bli att skratta för det var en sådan sjuk dröm! 

   Jaa, ojojoj. Knepig dröm. Verklighetstrogen dröm! Snacka om att det var skönt att vakna! När klockan ringde så spärrade jag upp ögonen som en hök bara för att försäkra mig om att det var en dröm. Haha ;) 

   (Don't get me wrong, alltså folk får väl ha sillisar om de vill).

   Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna sen gå till bussen, och åka till work. Tar 9-bussen in fast jag börjar 11. Nu ska jag fan komma in i tid!!!!! :)

Hejhej!
\\
Over and Out

Operation köksvägg!

   Fick ju en idé för några veckor sedan att måla köksväggen!
  
   Och att te/kaffekokaren var en 'ledtråd' var för att jag har bestämt att jag ska ha rosa detaljer i köket :) Så då blir det svart/vitt/rosa i köket :)

   Ville måla körsbärsblom, letade efter inspirationsbilder på nätet men alla var så knäppa. Hittade en som jag gillade, en gren bara liksom. Så jag blev inspirerad av den och gjorde en massiv förstoring av den :) (Nej, jag använde inte overhead eller något, orkade inte krångla, gjorde frihand ist ;)). Resultat?

Före:

Efter:Blev rätt bra tycker jag :) 
 
   Vet inte riktigt om det var så jag tänkt, men så blev det! Haha ;)

   Men nu så ska jag slänga mig i säng, trött. :)
Hejhej!
\\
Over and Out

Operation ********

   Jag blir väldigt fort rastlös, sån är jag. Har en massa idéer, men ingen tid! 

   Nu känner jag att det är dags att ta tag i en ;) En dag som denna när jag blev pigg och har varit ute så får jag energi (plus kaffe på det ;)).
   Blev på bättre humör, har inte bara suttit inne och döat, då blir jag på bra humör. Och känner att jag vill göra något bra av dagen! :D   
   Jag tänker inte berätta vad det är (mymlarn så spännande!!) men jag kan ge en liten långsökt-men-jag-fattar-iaf-hint ;) :

 
Denisa kanske fattar, haha, eller inte X)

   Kör! :D
 ;)

\\
Over and Out

Not my week!

   Nää, fy fan. Det är inget som funkar för mig! Jävla skit rent ut sagt! Blir så förbannad, och framförallt stressad! Skitskitkskitskit!!

   Nu ska jag nerva ner och försöka bli på bättre humör.
\\
Over and Out

Ibland ska man lita på sin magkänsla...

   Imorse kände jag bara att "Nej! Jag orkar inte!" Fast det gick ju över ;) Det känns ju så när man är trött och ska upp och in å jobba.
   Men det kändes ändå så fel allting. Hade drömt äckliga drömmar, hade ont i magen och kände mig spyfärdig. Jaja. Efter mycket pjål så drog jag mig ut i snön och körde mot jobbet.

   Hämtade upp Denise och mamma som ville ha skjuts in till stan, sen brummade vi på mot s-vall.

   När vi kommit en bit så är det så jävla dåligt väder! Fy! Dock kändes det bra att köra för jag hade värsta perfekta bilen framför mig = baklysen som syntes! Annars såg man knappt vägen för all snö. Men självklart så kommer det en jävla nervo-lastbil och kör om!! Gah! Och hans baklysen hade snöat igen så jag såg ingenting! En vit lastbil med snö fullt bak! Toppen! Så jag låg och körde typ 70 just in case liksom. Men då kommer det några nervos som bara måste köra om! Hatar det! Jag kör väl sakta av en anledning!

   De brummar iallafall på och efter ett tag så tänker jag väl att "jaha, nu har de kört om lastbilen då" (ser inget framför). Då ser jag en kavalkad av röda lysen! Lastbilen har tvärsvängt och en bil tvärnitar, så de två bilarna bakom den kör in i varandra! Jag står på bromsen och även fast allt händer så fort så hinner min hjärna tänka att "Vi kommer stanna, vi kommer stanna, Vi kommer inte stanna! Ok, vilken bil ska jag sikta på?! Den till höger! Annars kanske man knuffar ut den till vänster i andra körriktningen! Nej! Jag svänger ut i snödrivan!" Och POFF! Där satt vi. Jävligt äckligt ska jag tala om. Blev lite skakis där.

   Och mamma: "Ååå! ÅååååAAA!!!!! BRA! Bra Simone!!! Bra! Precis som man ska göra!!!!!" hahaha! Fick nå fel och började skratta.

   Sen går mamma och pratar med dom framför -de klarade sig utan allvarligare skador, fick väl nå bulor och tras på bilarna å- och frågar om de har någon spade (vi satt verkligen fast! Gick inte att rubba bilen! Och SNÖ till förbannelse!). Och vad får hon till svar? Jo; "Jaha, har ni kört fast?" MEN HERREGUD! "Ja, vi fick ju svänga för att inte köra in i er!" Idioter!!! Gah! Och de hade ingen spade heller... 

   Vi pulsade i snön, grävde med snöborsten och händerna, testade att backa men -nada.
   Sen kom en av männen och hörde hur det gick då typ, och dummare mähä har jag då aldrig skådat! "Har du testat att backa?" ÖHM, NÄÄÄHÄÄ, idiot! "Jaha...Har du quatro?" JA, men ditt spån man kan väl inte köra i en två meter snödriva för det! "Har du testat att försöka rucka den fram och tillbaka?" Herregud! "MEN DEN SITTER FAST!" Så klev jag in i bilen och körde fram och tillbaka för att visa idiotjäveln att den inte gick att rubba! "Jaha... Men...blabla" "MEN! Sätt dig i bilen och testa om du vill!!" Och så gjorde han det, och taaadaaa -INGET hände. "Nää... Det gick inte..." Men duh! Idiot! Herregud!

   Sen stannade en kille som förde förbi och hörde om vi behövde hjälp, "JA TACK!!" kunde jag inte annat än jubla fram! Han klev ur sin bil, och gjorde typ allt för att få lös den. Tillsist körde han sin bil för att bogsera oss, men det gick bara inte! Den satt fast! Tillsist gick hans bogserlina av! Herre! Där stog jag med den i händerna "...tack för att du försökte!" hahaha. Ja, tack för att du försökte och inte bara stod där som ett mähä som den andra! Alltså, den killen bara stannade för han såg att någon behövde hjälp. Han bröt på typ spanska (vet inte om han fattade vad man sa riktigt, haha, men tack!) han hade ingen jacka på sig,
-kallt! och han sa "inga problem, inga problem!". Medans den andre jävlen stog som en fågelholk och sa "det är lite riskabelt..." Gah! Idiot! Är det inte riskabelt att sitta fast där ändå! På grund av dig!

   Han åkte iallafall, sen ringde Denise till pappa (som ju är hemma, thank god!) och han skulle komma.

   Då sa mähät; "Jaha... Hur gör vi nu då?" Jag (irriterad som få) "Vadå 'hur gör vi nu'!?!" Han; "Jaa... Bor ni i närheten, eller kommer det någon hjälp?.." Jag: "Nej, jo, det kommer någon. HEJ!" Dumma jävel! Allt han ville var att åka därifrån -när det var hans fel! Ja, hans fel! Det var ju han som körde om mig och skulle köra så jävla fort trots att man inte såg något! Idiot!!!

   Tillsist kom pappa iallafall och kunde rycka upp bilen! TacktacktackTACK!!! Kunde inte vara mer tacksam! Superdad!
   Hade redan ringt jobbet och förklarat att jag inte visste när jag kom upp eller vad jag skulle göra, men de var så gulliga så: "Men lilla gumman, hur mår du?!" :) Tack för det, blev lite nervös där, men de fattade ju att det kunde ta tid "Har du något varmt? Är det någon som kommer och hämtar dig? Åk hem och ring sen i eftermiddag!" haha. Tack, tack till dom också.

   Ja, så det slutade ju gott iallafall, inga skador förutom ett sår på fingret som blödde som en fontän! Haha, jag märkte inget så jag hade typ kliat mig i pannan och mamma då: "Men, du blöder i pannan!" Sen satte jag mig i bilen och såg att det var ju från fingret X) Hur faan kan ett sådant litet sår blöda så mycket?! Haha.

   Nee, imorgon tar jag nog tåget till jobbet om det snöar såhär, vill inte att idioter på vägen riskerar mitt (och mamma och Denises idag!) liv.

   Jahopp, blev ett långt inlägg men jag kände att jag måsta skriva av mig.

   Nu ska jag hoppa in i duschen sen mysa i soffan med mysig julbelysning (medans man har den kvar) :)

Hejhej!
Kör försiktigt!
\\
Over and Out

It's going to be a merry christmas ;)


Före:

Naaw :)
Efter:
Kabooom! ;)

God Jul!
Julen för min del spenderas med min fantastiska familj :D Jag åker runt jag och lämnar klappar. Precis som tomten... hmm? (schhhh!) ;)
:love:
\\
Over and Out

Imorgon!

   Imorgon imorgon imorgon. :)
   Då är det dagen jag har längtat efter :) Den mysigaste dagen på året, julafton. Å, härliga julafton :) Jag längtar, som ett litet barn, haha. Jag älskar fortfarande julen, som när man var liten ;)

 
  ♥

\\
Over and Out

"Imorgon är det jul, hä blir ju kul!"

   Hahaha, typ sådan standard är det på mina julrim :D Haha.

   Ja, vad ska jag skriva. Det gick bra att jobba igår, hopaps det går snabbt och jobba idag så jag kan komma hem och sova så det blir julafton någongång! Haha ;) Längtar!

   Jimpan lovade att hämta granen idag :) Så det blir en riktig gran hos oss iår iallafall! Pappa var snäll och tog en när han ändå tog en åt sig.

   Annars så är det bra, har gjort mig julfin idag for work med hårband och allt ;) haha. Undrar jag om det blir mycket folk som panikhandlar idag? Hoppashoppas så dagen flyger förbi! Hehe.

   Nej, nu ska jag gå och testa tröjan jag köpte igår en sista gång (den åker nog tillbaka) sen åka och jobba!
Hejhej! :)
\\
Over and Out

Folk som myror!

   Ja, idag var vi in till birsta en snabbis. Åkte så vi va inne vid 10, men det tog ett tag där ute. Sen skulle vi in till stan en sväng för jag hade lagt undan en jacka där, köpte en åt Jimmie igår men den var liten i axlarna (V-shaped man, men kläder anpassade till O-shaped ones!!). Skulle byta då, men då höll det på krångla och folk var det!!! Tillslut kom jag därifrån! Skulle gå snabbt, men icke! Alla gick som nå jävla segmommer!! Då blir jag så jävla irriterad! Hate that!! Ååå. Och myyyyycket folk på stan! Som myror överallt! Åk inte in om ni inte måste, man hinner nog inte med så mycket ändå för det tar sådan tid att komma fram.

   Sen skulle vi köpa en gran (plast) men NEJ! Slut överallt!! Gah. Blev på dåligt humör, väldigt dåligt humör, då.

   Menmen, ska se vad vi kan göra. Ska höra med pappa :)

   Har iallafall alla julklappar klar nu, och de e sååå skönt :D Och bra blev dom, tror jag nog. Hoppas alla blir glada :)

   Nu har jag haft tomteverkstad här hemma och slagit in alla klappar och skrivit alla julrim :) Kul. Sen kom Denise och Mackan och hälsade på, nördade lite black ops, och jag gjorde ett besök hos salong ma sœur ;) Resultat? I don't know! Haha. Gjorde lite modifikationer nyss själv. Får se.. hoppas på det bästa ;)

   Nej, nu ska jag åka och hämta mor min från jobbet, hade ju ingen bil idag hon.
Hejhej! :)

\\
Over and Out

Rea-start!

   Shit vad dagen gick undan idag! Rearearearea på g!!! Hur mycket som helst! Spring i bena' och huvet på skaft! Alltså, folk som tänker köpa kläder på mellandagsrean -de kommer vara sluuuuut! Hahaha, hä börjas tidigt!

   Jag köpte en massa kläder som jag tänkt köpt till fullpris! Sicken tur att jag väntade! En kofta (249:-/50:-!) en stickad tröja (249:-/50:-!) en jacka till Jimmie (699:/50%) och en bunt till med grejer (bl.a lite julklappar ;)) Sååå nice! Och ändå har jag en hel bunt undanlagt tills onsdag (löning) hahaha! Nu får jag ge mig...Not. Haha. Känns ju bra att få typ fyra tröjor som man tänkt köpa, till priset av en tröja man tänkt köpa! :D

   Imorgon så blir det birsta och inhandling av de sista julklapparna, och julgran. Det får bli en plastgran ändå :( Jag vill ha en riktig!! Uhuu... Menmen, jag orkar inte. Det får bli en sådan nu då. Man får nog julkänsla ändå :)

Nej, nu ska jag gå och duscha och borsta gaddarna!
\\
Over and Out

Söndag! :D

   Jaa, är det bara jag som gillar söndagar? Haha.
   Idag har det varit en riktigt myssöndag! Varit ledig idag och allt! Kanske känns så, som att söndagar är så bra, när man brukar jobba hela helgerna annars? Haha ;)

   Har inte gjort så mycket idag, bara myst här hemma med min karl :) Var och hälsade på Denise och Mackan en sväng, hon höll på baka lussekatter, men vi hann åka innan det var dags att smaka (damn!) haha. Sen var jag nyss och hälsade på Sara och Edvin. Linus skulle också vara hemma sa han men icke. Så kom han hem precis när jag gick ut till bilen och skulle åka, haha. Oh well.

   Nu blire jobb hela veckan, men inte på fredag! Då är det julafton! :D Guuu va kul! Jag längtar! Om Jim bara kunde fixa en gran nu i veckan (helst några dagar före julafton så den rätta julkänslan infinner sig!). Tycker jag han kan fixa, som är hemma å är ledig! Grrr! Haha ;)

   Nä, nu ska jag kolla klart på "Day after tomorrow", sen blir det väl sängen. (SNÖ utav h-vete har det kommit btw, det är ju inte sant så mycket snö det är!)
G'natt :)

\\
Over and Out

Trött-dag.

   Fan vad trött jag var idag alltså! Klev upp sju och drack två koppar kaffe (ja, jag brukar försöka att inte dricka kaffe så ofta, så två koppar på raken blir jag lite darrig av, haha).

   Sen när jag var på jobbet så fick jag så jävla ont i magen! Fy fan, trodde magsyran frätte sönder mina organ eller något! Kul att stå "Hejhej! Jaa, kul. Haha, ja, roligt. Trevlig helg!" då liksom.. Hjärnan tänkte "Hejhej, TREVLIG HELG FÖR FAN KÄRRINGJÄVLAR!!!!!!OCH GUBBÄCKEL!!!" Hahaha! Nää, ok, inte riktigt så, men jag blev så jävla irriterad på vissa som var så äcklig och kom och handla. Man vet liksom inte om de är fulla eller bara dumma i huvudet.

   Sen hade jag lunch, då blev väl magen lite bättre. I typ fem minuter. Sen när jag stod där i kassan igen så kändes det som jag skulle spy eller något. Fick så ont i huvudet, migränont! Fy faan! Som tur var så gick det över på ett par timmar! Annars hade jag svimmat av, fy fan vad jag hatar migrän!!

   Dagen gick fort ändå, trodde det skulle bli trögt men icke. Sen gick jag upp sista timmen och den var faktiskt trög! Faan, GÅ HEM! folk! Hahaha ;) Och sen köra hem i snöovädret då... gah. Hittade en massa fina kläder jag vill haaa! Uhuu, give mee! Haha.

Ett litet hopkok från nätet, där det också finns en massa fint jag vill haaa! ;)
 Myströjor! ♥

   Ja, väl hemma så åt jag lite gröt och en macka och tänkte slappna av i soffan resten av kvällen (var hemma lite över åtta så det fanns väl inte så mycket kväll kvar tänkte jag, upp å jobba imöra igen så). Men så ringde Linus och ville ha besök, men jag orkade inte. Men tjöta å tjöt, så fick jag ta en sväng dit också ;) Man kan ju inte säga nej till en chans att träffa Edvin heller liksom :)

   Så nu har jag kommit hem, efter att ha varit ut och börnat på byn, hahaha. Har testat Jimmies bil lite, men jag har inte riktigt fått kläm på fyrhjulsdriften än, haha. "Det är bara å gasa" säger han, men det är inte så lätt när man inte är van, man vill ju liksom automatiskt bromsa när man typ svänger och det går lite för fort.. Har inte haft någon sådan bra bil någongång, hahaha. Men Jimmie vet inte att jag är ute och gasar på i snön ibland, det får jag nog inte med hans bil egentligen, hehe... Säg ingan! ;) Haha, nerå, så våldsamt kör jag inte.

   Nä, men fy fan. Vad jag svär! Hahaha.

   Nu ska man väl gå å lägga sig då, nu när jag blev pigg. Är det inte TYPISKT?!
Eller så kollar jag klart på "Gladiator" :)
Hej!
\\
Over and Out