Much better

   Nu mår jag mycket bättre tack.
;)

   Har nyss ätit och nu sitter man och jäser, haha ;)
   Ska slänga på mig lite kläder och shit sen drar vi till päran och nattan ;)
Hej.
\\
Over and Out

Do not touch me!

   Warning. Alltså jag är så förbannad.

   Summering:
  • Jag hatar sura människor, dra åt pipan
  • Jag hatar stavfel!!!! Eller när man skriver och så slinter man och helt plötsligt står det åhiewjrgh ist. för "hej".
  • Jag har en blond utväxt. Fy faan vad sur jag är.

    Annars?

   Jo, jag är så less på egoistiska och naiva människor. Sådana som liksom... så länge det är bra för dom så bryr de sig inte om någon annan. Gah! Och tror att de vet saker som de inte har en aning om. Väx upp.

\\
Over and Out


Se upp för järnklon!

   Vaken tillslut ;) Tänkte kliva upp mycket tidigare, men jag tvingade mig själv att sova längre. Jag var så jäkla trött! Det är jag fortfarande. Menmen.

   Nu sitter jag och kollar på "Mio min Mio" på tvn. Haha ;) Men jag blev så paff! För det första; det är ju dubbat! Hmm... Sen så tyckte jag att jag kände igen Jum-Jum(/Benke). Och ja, det är Christian Bale som spelar Jum-Jum! Haha, kul X)

   Idag ska jag banne mig fixa och dona lite här hemma! ;)
Hej! =)
\\
Over and Out

My mag hurts.

   Haha. Jaja.

   Idag så var jag och Denisa in Gäfle and did some seious shopping ;) Men mest nödvändiga grejer köpte jag faktiskt! Pengarna tog slut så vi åkte hem ;) haha.

   Nu har jag lite dåligt samvete för att ha spenderat mina pengar, men när jag pratade med Malin förut ikväll så sa hon att jag skulle 'se det som en investering!' Så det får man väl göra ;) Men jag är inte mig själv nu har jag märkt. Sur och sockerberoende (blä, kan inte ens tänka på godis, har pain in my mag) och jag har inte ens plockat up grejerna ur ikeakassen ännu! Jag som alltid brukar plocka upp, prova, testa, fixa med en gång. Hmm...

   Jaja.

   Vi kollade på Avatar ikväll också =) Och nu kollar vi på Blood Diamond. Även den har jag sett på bio förut, bra film. Dock får jag ont i magen av den filmen, uffa =/ Läskig och sorglig och hemsk.

   Nu ska jag koncentrera mg på filmen.
Hej.
\\
Over and Out

Vaknaaaaa!!! =O

   Åååå! Ibland vill jag strypa kattjäveln! MJAAAAUMJAAAAUMJAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU!! Ska kasta ut henne från balkongen! Hahaha! XD Nej, det ska jag inte ;)
   Idag hade jag ställt alarmet på 8, men icke -halv sju ringer mamma. Suck. "Jag sover!" Haha. Sen väckte Rosa mig nu 7.30 typ, eller ja, det var då jag gav upp och klev upp. Annars så hade hon mjauat hål i huvudet på mig. Men nu jävlar är hon tyst. Mah.
   Annars så är jag jävligt less på kattlådan! Så äckligt med kattlåda! Ska försöka att få ut katta from now on. 
  
   Å, herre vilka problem man har ;)

   Iallafall. Idag så skall jag och syster ta tåget till Gävle =) Det blir nog lite shopping där ;) Nu måste jag bara komma ihåg att ta med min lilla 'lista', surprise eller hur? Jag har gjort en lista ;)
   Igår så köpte jag ännu mera sling-fix, stod själv i spgeln och försökte X) Men det gick faktiskt rätt bra! Förutom där bak, då hjälpte Jimpan mig =) Naaw =) Snäll han är. Sen så var det ju färgning, det är väldigt svårt att göra på sig själv. Men det går! Om man är sur för att det inte blev något första gången ;)

   Nej, nu ska jag göra mig iordning. Tåget går 8.58.
Hej! =)
\\
Over and Out

Vad ska vi göra?

   Ta en katt å köra!

   Ja, idag så blev det färgning av hår, men nej -det syns inte. Sugfärg. Ska köpa en annan -den vanliga- som jag vet funkar.
   Sen åkte jag och Denise och hämtade mamma så Denise kunde övningsköra. Haha, det var kul må jag säga X) Vi skulle köra "start i uppförsbacke", men Denise fick inte till det någongång! Och så började det lukta lite konstigt, "Men du har ju trean i!!" Haha! Så fult, motorstopp efter motorstopp, och så jag; "Men gasa! Gasen i botten om du måste! Gasen i botten! Hahaha!" Och så var det fel växel X) Menmen. Duktig är hon iallafall. Annars ;)

   JA! En till sak. Imorse skrubbade jag badrummet. Bokstavligen. Med en tandborste! Nu jävlar är det rent!!!! =D Fan vad bra jag är.

   Nu inväntar jag min darling ... -Som precis klev innanför dörren =) Med Avatar under armen!!! =D Nu blir det hemmalagad pizza och mys! =)
Hejhej!!
\\
Over and Out

Såhär ser det ut i mitt kök just nu:


   Denise, den surisen, gick med på att dona lite med mitt hår tillslut (kan vara för att hon ska få låna bilen och övningsköra) ;) Men hon var inte varsam kan jag säga. Har tappat många hår idag för hon dragit och slitit i dom.
   Japp, får se om det blir något nu då. Jag tror inte det (testar en ny färg) men Denise tyckte sig se lite skillnad, den som lever får se. Haha ;)

   Ja, och nyss ringde de från jobbet, ville att jag skulle jobba imorgon. Jag visste det! Bara för att man har planerat något så ringer de! Men jag sa att jag tyvärr inte kunde, man kan väl inte leva för ett samtal om jobb heller (!?), man måste ju kunna planera lite iallafall! Ska jobba på lördag nästa gång =) Om de inte ringer och frågar om fredag också då, men det får man se =) 

   På fredag är det ju sista april också, får se om det finns någon brasa att kolla på och värma sig vid då =)

   Nej, nu måste jag gå och kolla mig i spegeln och se hur det tar sig.
Ciao!
\\
Over and Out


Onsdagonsdag

   Onsdag. Säger man verkligen så? Heter det onsdag? Har gjort en såndär "säg-det-länge-nog-och-det-känns-helt-knäppt". Haha ;) Ondsdag? Haha, evil day.
   Idag väckte Rosa mig såklart, tyckte att jag legat och dragit mig för länge, haha. Så jag klev upp vid åtta och kollade på lite vakna! 

   Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är LEDIIIIIIIIIIII' iallafall =) Nice. Ska höra om Denise eller mamma kan fixa håret mitt.
   Sen ska jag iallafall packa upp min ikea påse ;) Handlade en massa ramar och lyktor och sånt =) Men jag orkade inte packa upp dom igår, den står helt ensam i hallen "loooove meee" säger den, haha. 

   En sak som inte är bra är att vakna upp och vara godissugen, hur? Hur? Haha ;)

   Jaja, men hej!
\\
Over and Out

Swich!

   Så var pengarna borta! ;)

   Iallafall. Jag tog ju tåget imorse, och det kom aldrig någon som skulle bliipa kortet så jag åkte for free =D Kul för mig =) Sen skulle jag börja jobba, men det var inga där! Så jag gick ner och frågade "har jag missat något jag nu?" Haha, ja, det hade jag. Det var ett möte på morgonen som var grejen, alltså varför jag åkte in. Men det var ju flyttat! Men ååå! Så jag skulle inte jobba då, herre. Men jag jobbade iaf ;) I tre timmar ;)

   Sen kom mama in till stan, vi åt lite lunch sen åkte vi till birsta. Mamma handlade en tröja och jag handlade på ikea!!!! och så handlade jag maaat! =) Brabra =)

   Nu är det Top Model (s.11) som jag ska se =)
Ikväll är det: Ugly Betty, Desperate, Cougar Town och Christine! Herre! ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Morgooooon!

   Gäääääääääääsp! Trötter idag jag. Men det är strålande sol och vårväder ute så man blir ju mycket piggare än för två/tre månader sedan ;) Och varma vindar kände jag att det var på g igår också! Snart är sommaren här, känns som att det var flera år sedan det var sommar!

   Idag jobbar jag bara förmiddag, slutar halv tolv. Ska ringa till mamma senare (fast hon är väl säkert vaken redan nu, haha) och höra om hon vill åka in till dess och så åker vi på ikea ;) Annars tar jag tåget hem tjugo över tolv, eller kvart över eller när det går.

   Nu ska jag klä på mig och sen fixa i mig lite frukost. Ska ta 7.09 tåget in.
Hejhej!
\\
Over and Out

Helt färdig!

   Mah! Jag är helt slut. Trött som en gnu efter mat och allt.
   Idag så har jag diskat och tvättat -välbehövligt må jag säga. Sen åkte jag och Denise till mamma sen ner till Sörfjärden för att Denise skulle övningsköra ('ifred'). Det var väldigt skoj må jag säga, haha ;) Sen fikade vi lite hos momma och moffan, sen åkte vi hem.
   Sen ville Denise ha skjuts till harmånger, så vi åkte dit och handlade mat. Men vi komma inte på vad man skulle äta, då kom vi på pizza från pizzerian! Haha ;) När vi är där och ska hämta så ringer Linus så vi beställer åt dom också så åkte vi till Linus och Sara allihopa och åt =)

   Edvin låg och sov han, men han vaknade efter ett tag. Skulle byta blöja på honom, och då pinkade han på mig två gånger! Hahaha! Hilarious X)

   Jahapp. Jag tyckte Denise kunde hjälpa mig med håret idag, jag menar, hon får låna bilen och övningsköra, sen skjutsar jag henne osv. Menmen, surkärring som hon är så "näää... Jag vill inte..."

   Jaja, men nu är det Top Model! =)
Hejhej!
\\
Over and Out

Not here but in my mind

   Här sitter jag med ansiktsmask och ska pilla bort det flagnande nagellacket och borsta på ett nytt fresht lager =)
   Har lite funderingar över mitt hår. Nu börjar den ljusa utväxtranden synas igen, och jag funderar på:
  1. Färga allt mörkt. Riktigt mörkt. Men inte svart.
  2. Färga det ljusare, ljusa slingor.

   Hmm... Alla jag frågar säger ljusare! men det är ju så himla snyggt med långt, mörkt hår! Inte för att mitt hår är något av det men ändå, haha. Jag håller ju på sparar ;) Jag kanske ska göra det lite ljusare ändå? För sommaren är ju trots allt påväg. =)

   Man ahh! Kan man bli på bättre humör idag eller? =D Lyssnar på Youth Novels och nu fattas bara nyaste elle (som inte kommit ut än, åhh) så har jag en perfekt slappar-dag. Med Lykke Li ;) Får riva fram några old issues och leta fram mina favorit artiklar/intervjuer, finns ett fåtal som jag tycker har prickat rätt ;)

   Nu måste jag skölja fejan! Säger man 'fejan'? Jaja =)
Hejhej!
\\
Over and Out
Btw, kanske är dags för en ny design? Och kanske är dags för alla att gå ur sitt blogg-ide? ;)


Jag tyckte mig förtjäna lite godis

   Kollar på Da Vinci Koden och äter lite gotta =) Söndagsmys har man när man jobbar helg ;)

   Har nyss pratat med min Malin den senaste timmen =) Kul att höra från henne =) SÅ jävla tråkigt att jag inte kan komma till hennes inflyttningsfest på fredag
=( Ska ju jobba lör. Damn it. Man kanske ska dra dit på eftermiddagen på lördagen och köra en "supriiiiice!" haha ;)

   Ja, men nu måste jag sluta, min dator dör snart, slut på batteri!
Hejhej!
\\
Over and Out

Då var det sönda'

   Ja, då var det söndag igen! Shit vad tiden går.
   Idag blir det jobb igen då =) Måste in och städa!! Haha, det var så mycket folk igår så vi hann knappt med! ;) Jaaaaahapp.

   Prinsessan Madeleine och han... ja, som var tillsammans med henne, haha, de har brytit sin förlovning. Eller jag tror nog att Madde bröt den faktiskt. Iallafall, det är det de säger på nyhetsmorgon. Typ bara det de säger. Haha.

   Igår så åkte jag och Jimmie ner till pappa i fjärn, och där blev vi kvar hela kvällen, haha. Åkte hem typ elva någongång. Det är något särskilt med pappas hus, eller om det är hela Norrfjärden, jag älskar att vara där. Man blir lugn, för det är så lungt där =) Sörfjärden också, man har sådan tur att man har mormor och morfar där =)

   Nu så ska jag äta lite frukost och sedan göra mig klar för att åka =)
Hejhej!
\\
Over and Out

Småsaker.

   Ibland vill och behöver man göra små planeringar, bara för att slippa en tråkig vardag. Och för att ha saker, om bara något litet, att se fram emot. Därför blir man så besviken när det inte blir som man tänkt sig.


   Nu ska jag göra mig iordning för jobbet. Har ingen lust idag, är trött i huvudet. Och i fötterna. Men det blir väl bättre bara man är där, då brukar man få en liten energikick av allt folk ;)

   Nu så.
Hej!
\\
Over and Out