Yees

Idag, nu, drar jag iväg till Italien.
Jag skulle vilja be att ni inte ringer till mig för det är jag som får betala allt. X)
Jag har äntligen packat klart och väskan väger ett ton! Varför? Jag sa till mig själv "Nu ska jag bara packa lätt, jag behöver typ inte ha med mig något" Men varför är då väskan så tung. Jaja, det går väl ändå. =) Om ni ser en liten blond kaluffs med håret åt alla håll dragandes på en knallgrön resväska med regnbågsband så är det probably jag. XD
See jo in seven days! ;D

Heej
\\
Over and Out

Thischdag

Idag var jag på "Noliamässan". Kom just hem faktiskt. Jag fick lite bra info ja, men jag vet fortfarande inte vad jag skall göra. Jag tänkte såhär när jag var där "Vad ligger längst bort?" Och då såg jag "Plugga i Lund!" och tänkte att jaa. Så vi gick dit och kollade och hon vi pratade med var riktigt trevlig och berättade en massa. Så, Lund, Gotland eller Uppsala står på min lista nu.
På tal om listor så sitter jag och skriver min packalista och to-do-list nu. (Simone+listor=sant) Sen måste jag faktiskt packa på riktigt. Fast tvätta först. Mewe! Italien om två dagar!
HAHA! Skitfanockså! På vägen hem till lägenheten nu så tyckte jag att jag såg Sabina gå framför mig så jag tänkte  "Hmm, varför såg hon mig inte. Hon ska nog till Trimin tror jag". Så jag joggade till andra sidan vägen, fram till henne och slog henne på axeln. När jag vände huvudet åt höger såg jag en väldigt förvirrad tjej som pratade i mobilen - inte Sabina alltså! Gosh. Jag sa "Oj, jag trodde du var någon annan!" Sen såg jag att Frida gick bakom mig så jag sprang bak till henne och gömde mig i skam. "Jag trodde det var Sabina!" Utbrast jag högt och beklagade mig över att jag alltid ska göra sådana saker. Hahaha!

Wellwell

\\
Over and Out

=)

Ja nu sitter jag här, vaken. Jimpan sover så jag har fördrivit tiden med att rita på paint. =) Jag har "paintat". Haha, lite vitsig där. Och jag sitter och mumsar på mina hjärtan som jag fick av Jimmie på alla hjärtans dag. Han var så gullig den dagen. Såhär var det att jag var ju i Gävle och kollade på Tintomara. Sen när jag åkte hem så åkte jag till Jimmie. Där låg det en ask med sådana hära hjärtan då och en nalle ovanpå dem och sen en lapp där han hade skrivit asgulliga saker till mig (han låg och sov). =) Jag är så glad att jag har en sådan mysig pojkvän. =)
Nu tror jag att jag ska gå och sno en cola av min mysiga pojkvän ;)
image8
Simone Paintat ©

X)
\\
Over and Out

vaken!

"Snart är det lördag igen!" Norrlands Guld - Om man vill vara sig själv för en stund. Eller hur det nu va. =)
Ja, lördagen spenderades då med plugg. Inte hälften så mycket plugg som det borde ha varit dock. Varför måste jag alltid skjuta upp allt in till sista stund? Jaja. Sen på kvällen kom Pär och Nathalie över. Vi drack, spelade kort och kollade på AFV. Haha. Sen kom det andra folk. Jag blev faktiskt lite på lyset. Även att jag rökte som en skorsten! Blä, fy skäms! Och jag tror att jag babblade sönder Therese när vi stog i köket X) Förlåt om jag gjorde det. =)  Sen tappade hon ett glas (som en undanmanöver så att jag skulle hålla klaffen! XD) som gick sönder. Sen när dom hade gått så förstörde jag mitt vinglas. =(  Här skall inga glas gå säkra! Sen efter ett tag körde Jimpan ut de två resterande. Haha, det var ju också en sak i sig.
Men, ja. Så är det. Värt att nämna var också att Nathalie åt (skrapade av osten och skinkan) sin nedrans Billy-pizza och blev för hoppningsvis lite mättare. Det var också Pär och Nathalie som gick hem först, ja Pär börjar ju bli gammal X) Den tog där den skulle den va? Haha.

Wellwell

\\
Over and Out


Lördag igen

Japps, nu sitter man här med panofskyanalysen på en helt ny bild. Varför? Jo, det ska jag förklara sörrni: Jag frågade en viss lärarinna om jag kunde få låna hem hennes bok och kopiera bilden i färg för att den fanns ingenstans på nätet eller i biblioteket att hitta. (Och det är lite svårt att analysera färger i svartvitt tyckte jag då!). "Jag vet, den finns ingenstans!" Sa hon. Sen sa hon att jag fick låna den och ta med den på måndag. Sen efter det så sa hon att hon hade ju den inscannad på datan så hon kunde maila den till mig. Ok, sade jag då. Det blir väl bra, och så gav jag henne min mail och förväntade mig att få bilden inom kort. Nu, det är NU det kommer: Har jag fått något mail ännu? Vad tror ni?  Nej. Icke. Alltså, den människan! Jag blir så förbannad! Jag skulle ju kunna säga till henne på måndag att; Analysen? Nej, jag behöver en vecka till på mig. Varför? Jo för att du är en uppblåst, arrogant idiot som tror du är mycket bättre än alla andra. Sen skulle hon ge mig IG för att jag inte kysser hennes arsel som alla andra.
Kruxet är att jag har jobbat för hårt för att inte få bra betyg i denna kurs så detta gör jag nu, dock inte för någon annan än mig själv. Och om hon behöver att alla "respekterar" henne (nog för att jag tvivlar på att hon vet vad det betyder) genom rädsla för att få dåligt betyg om man gör minsta misstag, så är det hennes problem.

Nu, nog om detta.
Pju, skriva av sig!

\\
Over and Out

alla hjärtans dag idag

Japp, glad alla hjärtans dag!
Idag ska jag inte hem och ha det mysigt med Jimpan, icke. Det får man inte.
=( Istället skall jag åka till Gävle och kolla på "Tintomara"...
Lite exited är jag faktiskt. =)
Just nu är jag dock pissed off pga kulturhistorian, min bild som jag skall göra panofskyanalysen på finns inte någonstans! Hur ska jag kunna göra den då!!! Irriterad till max.

Well. Om prick en vecka så åker jag till Italy. =)
Nu ska jag gå och göra något annat. Hej.'

\\
Over and Out

I'm busy, so busy

Idag fick jag reda på att jag har franskaprov på fredag. Blä.
Annars har dagen varit lugn, blev dock ingen teaterföreställning idag. Imorgon. Så vi hade teaterlektion istället, kul faktiskt.
Nu så har jag nyss diskat. Jimpan och jag gjorde en deal imorse, eller ja, han föreslog den; att jag skulle diska hälften när jag kom hem sen skulle han diska hälften sen. Haha, dumma pojke. Ofta jag skulle lämna hälften av disken, -Ursäkta, har vi träffats? Har jag en gång kommit igång så går det ej att stoppa mig. Hade nästan börjat riva ner gardinerna när jag kom på att vi inte har några att byta med. Frekin' frekfrek!  X)
Kollade på de sista avsnitten av Scrubs igår (som vi hade på datan). Säsong 7 avsnitt 1&2 . Gah! Must have more.
Sitter och tänker på studentresa. Måsta boka snart om jag ska komma iväg! Gah. Vilka ska med? Jag vet inte, come on.
Ditch - Dike
Dike (även dyke) - Flata

Ja, fråga inte. Jag vet inte.

\\
Over and Out

I said, come over to my place!

Ja, jag och Jimpan håller på att möblera om (mest han faktiskt). =) Jag har inte gjort någe mycket alls idag faktiskt. Skulle ha pluggat en sväng. Duuuuuuh. Orkar inte mera franska.  X)
Men nu skall det bli fint här inne! =D Och vi (läs jag) har bestämt att IKEA blir nästa stopp på lördag, för att inhandla nya, mysiga grejer. =D  Jepp. Vet inte riktigt hur denna dag skall spenderas. Vi får väl se.

\\
Over and Out

Freitag

Japp. Igår så blev inte att åka in till stan. Har absolut inte råd med någonting.
Så jag och Jimpan gick över till Nathalie och Pär och drack lite. Thess kom också. Vi spelade kort, och sen åkte vi till Jimmies mamma, (haha) och spelade biljard, eller jag och Therese spelade iallafall. Ett-Ett. Sista -avgörande- matchen så körde vi med fusk. Då vann Therese. Haha X) Sen blev klockan mot halv två, då åkte vi hem. =)
Jaa. Och idag skall jag åka ner till fader hade jag tänkt. Och nöta Guitar Hero! X) Och träffa systeryster såklart.

\\
Over and Out

Idag, torsdag

Idag har jag varit lite förbannad kanske. Men jag förstår mig inte på vår lärare! Beskylla mig för saker jag inte gjort och massa skit!  Jävla arroganta kärring. Kan inte ens ändra lektionjäveln! Hur faan ska jag kunna gå på två lektioner samtidigt??
Nej! Jag skall icke bli arg. Då kommer hela Italienresan bli förstörd pga henne. Nej, she will not get to me!
Gah! Snackade nyss med min Italienare också! XD Inte för att jag visste vad jag skulle skriva, så jag frågade vad det var för väder där nere. Haha. Hon verkade ju lite svår att få ut någonting ur. Menmen. Hon var trevlig, hon oroade sig för att jag var nervös över att åka. =D  Nu skulle hon gå och plugga för hon hade ett historiaprov på lördag! What? ja, men så var det. Och dom går bara i skolan tills 13.00 varje dag! Det var också 18 grader varmt där, -Wow! Sa jag då, -Det är snö här! -Wow! sa hon då.  X)
Jag kan fortfarande inte fatta att jag skall åka. Det har inte sjunkit in ännu. =) Jag har inte ens tänkt på att packa, det enda jag funderat på är vilken jacka jag ska ha med. X)
Jaja! Nu måste jag kolla tvätten! Hejhej.

\\
Over and Out

Semlor =)

Jag är nu pankare än pankast. Känns lite jobbigt att se Jimpans lön! >=O Avis.
Fettisdag idag, fick nyss semlor levererade till dörren. =) Från mormor. Hon gör de bästa semlorna någonsin!

\\
Over and Out


Mah

Kom nyss hem, hoppade in i duschen och har absolut inte tid att skriva blogg! X)
Jag har iallafall blivit övertalad nu att åka in till stan. Jag måste erkänna att jag var värsta opepp men sen kom ett sms från Moni och då pumpade jag Maskinen resten av vägen hem för att komma i det rätta party-moodet! Och nu skall jag brygga kaffe (för att orka stå) medans jag klär och make-up-ar mig.
Jaa, jag vet att jag aldrig lär mig. Jaa, jag vet att jag måste spara pengar. Jaa, jag vet att jag lovade att sluta dricka!
Men va? Vad sa du?
Jag hörde inte för ALLA SOM INTE DANSAR ÄR VÅLDTÄCKTSMÄN!
X)
\\
Over and Out