Gott Nytt År Damn it!

Yes! Gott nytt år everybody!
Vad göra på nyårsafton då? Ja, det blir middag: oxfilé m. potatisgratäng som Nathalie skall laga! Mumma :D Sen vette fan om man ska dra in på krogen? Vill ju ha party om jag ska ha min klänning ju!!
XD
Ja men ha´re!

\\
Over and Out!

Äh! Nu skiter jag i det här och har min klänning iallafall!
XD

Eller inte...
Arrrrrgh!!
Gott Nytt År!
=)

Ta av dig...X)

Japp. Igår var jag till staden Sundsvall och handlade. När jag kom hem och skulle ringa och kolla hur mycket pengar jag hade kvar så hade jag lika mycket som när jag for. What? Men det dras väl någongång snart eller efter nyår antar jag. Sen satt jag och Jimpan och kollade på tv hela kvällen. Simpsons, Family Guy, Dodgeball och Scrubs! Sen ringde vi upp Linus som nyss hade lagt sig (haha) och så åkte vi in till Max och käka. Haha, Linus satt bak och sjöng typ hela vägen in till Sundsvall. Det började med att vi satt och pratade, sen på något vis kom vi in på att det var någon på "Fråga Olle" som måste ha skor på bröstet för att det skulle gå för honom. Sen började jag sjunga "Ta av dig skorna..." Haha. Sen efter ett tag började Linus komma på sin egen låt. Den gick ungefär såhär: "Klä av mig naken, visa bakdelen, för dina kompisar.." Hahahahahaha! Fy fan, fuljävel! XD  Sen kom det fler och fler verser.
Sen åkte vi hem och lekte namnleken i bilen, hahaha, "Damaskus!"  "Damaskus?... S... Damaskus är väl inget namn!"  Mohohoho.
Nu tänkte jag ta bussen in till stan igen... Men det skiter jag i. Ska höra med mama om vi skall åka ner till Sörfjärden en sväng och gå med vovven där.  

Wellwell cykelställ.

Bye    =)

\\

Over and Out

Juldagar, juldagar..

Ja. Julafton spenderades hemma och hos mormor och morfar (som vanligt <3) ;)
Sen åkte jag upp till Jimpan där folk satt. vi spelade kort, sen drog vi till Pär och spelade ett spel som Nathalie hade fått i juklapp "tjejer vs killar" eller något liknande hette det. Ja, och vilka vann? Vi såklart. =D Har bilder också som jag tänkte ladda upp på bilddagboken men det fungerar inge bra. Tar typ sju minuter att ladda upp en bild. Tar det en annan gång när inte så många ska ladda upp sina julbilder. För jag fick en digitalkamera i julklapp!!! <3<3<3<3
Juldagen: Jag + Therese satt här hos Jimpan och förfestade lite smått, sen drog vi in till Hudik. Upp till Marie en svöng, men gick lika snabbt igen. In på bockarna, där det blev klassträff tror jag! Hahaha, men Mona du är snygg! (Blondie!)
Japp, sen skulle vi äta... Jag säger inget mer, (vi väntade på mat i en timme eller nått! Beställde kebab och pizza, gick därifrån med två kebabrullar!)
Idag har jag ätit chips och dipp! Mumma! X) Haha.
Har suttit och pillat på min sproilans nya iPod!! YES, FÖR JAG FICK EN SÅN!!! XD  Älskar!  Och jag fick äntligen ett fint överkast som jag önskat mig hur länge som helst!! ♥ Tack för mina fina julklappar mamma, pappa, Jimmie och allihopa!! Jag älskar dem!! =)


\\

Over and Out!


Julmat

Japp. Var hos famma och faffan och åt julmat idag. Gott. Heh.
Men! Imorgon gäller det! Julafton. Ju närmare den kommer desto mer opepp blir jag. Haha, jag borde vara "Gah, jag kan inte sova!" Men allt har fuckat sig idag. Nån har jävlats med datorn min så det första jag får göra när jag kommer hem från farmor är att fixa ljudet på datan, som egentligen inte alls var sönder, det var bara det att någon hade bytt plats på alla kablar därbak. Blöö. Fick ett litet damputrott när en massa skitgrejer var ivägen, slängde bara en kartong i väggen dock. ;D
Haha.
Och bara så det blir sagt, jag hatar när folk frågar mig om körkortet! Vad fan ska man säga då? "Ja, det går bra. .. ..."  Vad mer kan man säga då? Vad vill ni av mig! X)

JULAFTON NÄSTA!!!!!!
Ska nästan bli roligare att ge klappar till the famillia än att få. Nästan. Haha, nej men jag är konstig på det viset. Det känns liksom...bra? att ge bort saker. Hahaha. Hoppas alla gillar sina saker. Boyfrienden också. =) Ska ner till mormor och morfar och äta sen också tror jag. Tradition. =D Det gillar jag faktiskt. =)

Julklappar, Klappträ Hahaha, FarbrorFreddy kan vara ganska rolig ibland han.
"Ellerhur Simone?"   "Ja visst. (vad sa han?)."
X)

\\

Over and Out  God Jul!! =D

Dan före dan före dopparedan!

XD
Idag är en sådan dag som man är glad för att man bor i gnarp. Jo, det är sant! Tänk er; lördagsförmiddagsåkning med hjuling. Till en sjö där dom sitter och anglar. Fem/sex gäddor fick dom pöjkan. ;D Kul var det att åka. Fast jag frös en sväng. Tog en julgran gjorde vi också. =) Jimpan har monterat den nu så nu ska vi klä den :)

Nu är det bara imorgon kvar!!! Julafton nästa! Iiiiiiiiii!!! XD

\\

Over and Out.

Mohh

Ja. Vafan göra? Hata g-festen och elevrådet. Heter det inte elevrådet? Ska dom inte vara till för elever? Det där med armband var det dummaste någonsin. Varför kan man inte som trea bara gå in och supa skallen av sig gratis? Nä, fan. Va äre fö jävla skit. 
Blöööö >=D


Äh. Hej


\\

Over and Out

Döckti!

Fan, ja jag är väldigt duktig.
;D
Inatt har jag legat och feberfrossat och det gör ont i hela kroppen, men likförbannat makade jag mig upp till skolan, gjorde matteprovet, redovisade religionen, skippade idrotten dock, åkte hem, ringde till Roffes och sa att jag är sjuk, och nu! Alldelens precis nu är jag klar med Kulturhistorian! Fy i helvete vad skönt! Nio sidor! Skrivaren har ett eget liv så jag var rädd att hon inte skulle spotta ut rätt papper, men hon tog sig i kragen till sist! Nu ska jag lägga mig och vila tror jag, innan jag får hjärtfel. Eller jag ska kolla alla mina osorterade cd-skivor. =D Jag har x antal (matten har satt sig i hjärnan! Så bra gick det inte på provet!) skivor utan fodral som jag nu skall kolla igenom och skriva en lista på. X)  Är det något jag gillar så är det listor. Haha. Jag vet inte varför. Det känns så organiserat. Jag är organiserad. Har dock släppt lite på det, jag minns när MiaMarie (fyller 18 idag, Grattis!) jävlades med mig och sprang omkring och gömde mina dvd-skivor så jag blev galen på henne. Hahaha, fan vad fult XD "Nej, den är på fel plats!!" Haha, överdrev kanske lite väl då.  ;D



image2
Det här är fan högskolematerial! X)

\\

Over and Out

Vad gör man på en sönda´morron?

Japp. Klockan är elva och femtio.
Igår kom Linus ner till oss och spelade kort och drack öl. Haha, det var kul. "Varför ska  jag köpa en kaffebryggare när jag kan komma ner hit och dricka kaffe?"  Möhö. Sen gick vi upp till han och kollade på "Transformers".
Och nu sitter jag här, vaken. Drömde någonting mysko inatt men jag minns inte riktigt vad.
Idag måste jag öva på monologen, eftersom den skall visas imorgon. :/ Blä.
Och jag måste plugga matte eftersom jag har prov på tisdag. :( Men jag glömde min superminiräknare i skåpet...
Och jag måste göra klart Kuhi. Tjat, tjat, tjat!!

Blafs =D

\\

Over and Out

Rastlös

Ja. Igår så gjorde jag ingenting. Satt och kollade på film. Prata med Thess en sväng på ica, hon skulle kanske komma sa hon men det gjorde hon inte! Fy faan!! Haha, nej då. Jag förstår att hon var trött. Jobbat i 12 timmar och knapra pencilin, I don't blame you! Idag har jag pluggat lite kulturhistoria men fan vad mycket det är att skriva! Sen åkte vi ner till momma och moffan och åt. Gott. Sen nu har jag varit på "spa-grejs" hos Mandy. Och imorgon ska jag till MiaMarie och äta tårta klockan ett. Haha PRICK! För mamma hennes fyller år! Grattis!! Men jag har inga pengar så hon får ingen present. ;D  Då hoppas jag att Nathalie kommer och hämtar upp mig så vi kan gå tillsammans =) 
Nu är jag så jävla rastlös och vill åka in på krogen! Sitter och småsuger på en öl. Fy fan. Jag gillar absolut inte det här med att vara pank.
Jaja.

\\
Over and Out

Luciaaa

Ja. Ikväll var det "Luciamiddag" så fint då, men jag ska inte gå. Jag ska sitta fint här hemma i min stuga och lyssna på Dave's underbara stämma och inte plugga kulturhistoria at all! Okej, jag ljög. Jag måste nog börja skissa på bilderna som ska vara inlämnade nästa vecka... Futurism, fauvism och... expressionism ska jag nog ta. Har ingen ork! Pain in the huvud.
Pank... Luspank... Blä...

\\

Over and Out


Måndaaaaakk

Blöö. Nu har jag suttit med den nedrans kulturhistorian sen klockan två/tre!! Och än så länge har jag bara samlat ihop information! Gosh! Alltså, det är så mycket att göra. Men det ska bli gjort!
Skulle handla julklappar idag, men det finns inget i Hudik!! Jag orkade inte åka buss till Sundsvall, så jag fick väl lov att plugga istället då. Bra. Gjort. =)

Idag på teatern fick vi reda på att Mona hade lärt Eva att säga kuk. Mahaha. Det var ganska roligt faktiskt. Eva: "Ja, jag brukar inte säga...Det ordet!" Hahaha. Jag gillar mina teaterlärare. Ibland. X)

\\
Over and Out -Goodnight.

Haha!

Jag kom precis på att jag har skrattat som en galning ihelgen!
När vi var och handlade julklappar så gick vi in på H&M, då tittade jag mig omkring medans jag fortfarande gick. Helt plötsligt när jag ska gå, tar det stopp!? Hahaha, det visar sig att jag har gått in i en spegel. Hahaha! Sen hör jag Jimmie bakom "Vad gör du för nånting? Hahaha". "Inget!" sa jag, och försökte hålla mig för skratt och gå som om inget hade hänt.
 Sen var vi på pizzan, och då jag skulle ta min pizza så körde jag in tummen i pizzan! Haha, pizzasnubben bara stod där och väntade på att jag skulle ta bort tummen och ta pizzan riktigt så han kunde gå. Hahaha!! Sen när vi kom hem så fick jag psyk och skulle gömma mig för Jimmie innan han kom ut från köket. Jag stod och tittade mig omkring och hade precis tänkt att "Ja, under bordet i hörnet!" Hahaha! Då kom han in och tittade frågande på mig, men också som om han hade kommit på ett barn stjäla polkagrisar ur godisskålen. Det var iallafall så jag kände mig. Sen frågade han åter igen: "Vad håller du på med?" Men världens flin. Hahahaha. Fan också. XD

Scary Movie 2 på tv4Film nu. X)

\\

Over and Out

Söndag

Japp, nu är det söndag. Är kulturhistorian gjord? Nope. Läst mer svenska? Nope. Men jaja. Jag ska. Så småningom. =) 
Just nu sitter jag faktiskt och tittar på "Janice Dickinson Julspecial". Hahaha. Att titta på när hon försöker diskutera saker som hon inte har en aning om är som små ögonblick ur min värld. Som tillexempel när jag fick förklara för Amanda vad ett industrisamhälle var. Eller den gången vi diskuterade "The Big Bang" på nyår, och efter ett tag kommer Nathalie "Vadå? Big Ben?" Mahahahaha! X)   Ahhh. Love to you. ;)

Helgen har för i övrigt varit lugn. Julklappsshopping igår. Köpte till alla som skulle ha, utom Jimpan då för han följde ju med. Försökte smygköpa, men det misslyckades. =)
Och nu skall min kära mor komma upp med lite mat och sällskap till mig. =D  Jimpan är ute och kör fyrhjuling med tha gang. Å! Jag kom precis ihåg att jag längtar till anglingen för då ska vi ut och grilla korv och dricka etc. med hjulingarna! :D Eller hur Nathalie? ;D

♥Längtar till julen!  Mys med tända ljus och alla juldofter i huset! ♥
\\

Over and Out

Alla som inte dansar är våldtäcktsmän

Hahaha, soundtracket of the gympa today.

Blä, igår hade jag körlektion med bläStoffe, bläää. Gick bajsdåligt. Bläääää. Jag ogillar honom skarpt.
Och nu så kom Linus in och förstörde min PrisonBreak koncentration så jag började nät-shoppa istället. Tantjäveln vars konto jag skulle ha satt in pengar på skickade ett arg mail "Nu har det gått för lång tid! Be nån hjälpa dig om du inte kan själv!" Jo, jag kan kärringjävel, men det är lite svårt när hon på banken säger att kontonummret som du gett mig inte ens finns. Sen skickar du ett mail där det står "Jo, jag vet. Alla har problem med mitt konto. Men testa det här kontonummret.." Sen så fick jag det som funkade. JA! UNDRA VARFÖR ALLA HAR PROBLEM MED DITT KONTO, SENILA KÄRRINGJÄVLASVIN NÄR DU SKRIVER FEL KONTONUMMER!!  DITT SATANS JÄVLA AS TILL SATMARA!!!

Pjuu, skönt att blow off some steam.   =D


Toodeloo!

\\

Over and Out

Die schüle...

Ja, nu sitter jag här i skolan och väntar på att klockan ska bli ett. Då skall jag ner till Roffes och ha körlektion. Jag har ont under ögat :( Brände mig, (hur faan lyckas man!) i lördags. >:o Aj.
Och idag var det slappt på franskan, kollar på "Ringaren i Notre Dame"- the musical. Hehe. På franska då såklart. Men fy! Säger jag för teatern idag! Monologer = bajs! Jag vet inte hur jag ska göra min och idag var sista gången innan vi ska visa upp! Nu måste jag hem och träna på att prata som ett psykfall som har dödat sin pojkvän med kålhuvuden...

\\

Over and Out