Varma fiskar!


   "Nu ska du allt få dina fiskar varma!"
...Ok.. tack.. Jag vill gärna ha lax -grillad.

   Anyhow. Igår -supertrevligt! Alltså, jag förstår att "trevligt" låter lite..o-kul, men det är absolut inte så jag menar! :) Det var liksom en sådan trevlig kväll, varmt och mysigt och trevligt! 
 
   Vi gick  på O'learys och käka -kött! Mumma! :) Och drack öl och någon liten drink ;) Satt där ett bra tag, såå mysigt var det att kunna sitta ute! Har du inte förstått än att det är sommar Simone? Nja, jo
   Om inte så var det 100grader varmt när jag jobbade igår! Alla gick runt och sa "Fy faan vad svetlana jag är!" och "Jag klarar inte det här längre!" Haha. Det är inte kul dock, en kund sa till mig i kassan "Men herregud vad varmt ni har! Hur kan ni jobba i den här värmen?!" Ehe.. Det kan vi inte! Alltså, jag dör om det ska vara sådär hela sommaren, fy fan. Tortyr.

   Iallafall. Vi gick vidare till invito för Therese skulle absolut ha sina goda drinkar ;) Och jisses! Aldrig druckit en sådan god drink! Sur/syrlig-äppel-drink -my favourite! Fy satan så god den var! :)
   Kvällen sprang förbi, vi tänkte gå på kasinot men Therese blev ju så full! Haha! (Hon hade hinkat rosé hemma innan jag kom). Vi gick hem i nattsolen (det blir fan inte mörkt nu!) och la oss i ugnen -eller förlåt -sängen- och Therese pratade, haha (tänkte skriva 'vi pratade' först, men när den kvinnan är full så finns det ingen hejd, hennes käft går i 120 och inte fan får man in ett ord, haha!) X) Och där somnade jag lyssnandes på killbekymmer och jobb-skit och allt mellan himmel och jord ;)

   Idag har jag varit snäll och suttit i en varm bil typ 5 timmar.. Fy faan. Skjutsahämtaskjutsahämtaskjutsahämta. Hälsocentralen -som hade bokat mig fel, igen!- hämta Denise i hudik, skjutsa till jobb, hämta pappa, skjutsa till affären (han har gjort illa handen, eller typ krossat fingret, så han hade ont och kunde inte köra) i harmånger, apoteket och pierre o co. -Han måsta ha kortärmade skjortor för han fick inte in armen i t-tröjorna, haha! X) Lite roligt faktiskt.

   Nä, nu jävlar orkar jag inte vräka ur mig nå mer skit här. Förutom att jag har solat på ballen nu i någon timma, hoppas att jag inte bränt fejan nu bara, tyckte jag skyddade den men nu spänner det lite i kinderna.
Aja!
HEJhejhejhejhej!!!!


\\
Over and Out

Kommentarer

Släng in en kommentar ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback