Regret

   Pust. Nu har jag jobbat och jobbat och jobbat. Citat från en busschaufför i måndags: "Såg att du skulle jobba imorgon också, tänker de köra slut på dig eller?" Haha. True. Men nu har jag långledigt! Sköööööönt! Och jag är ledig på fredag också! Det är typ den tredje fredagen jag är ledig sen i december. Nice =)
   Ja, och jag läste igår att Aqua ska göra comeback. Haha, undra hur det går? Det ska iallafall bli kul att höra ;)
   Och jag läste även om Lars von Triers "skandalfilm" i Cannes. "Antichrist". Den är -tydligen- full av våld och grovt pornografiska scener. Och våld. Hahaha. Den är -tydligen- inte skrämmande som i "Ahhh! Don't go in there" utan mer som "Ahhh! Why? Whyyyyyy?!!" Haha. En reporter hade -tydligen- tagit mycket illa vid sig (alla -tydligen- är för att jag bara läst detta, jag har inte sett filmen), and I quote:
"- Kan du förklara och rättfärdiga varför du gjorde den här filmen!, skrek en engelsk journalist till Lars von Trier, som först såg skakad ut över påhoppet.
- Jag tycker inte att jag behöver förklara...
- Jo, det gör du! Det här är Cannes filmfestival, du kommer hit med din film - så var god och förklara varför du gjorde den!
- Jag har ingen anledning att rättfärdiga mig själv. Jag gjorde filmen för att jag gillade det.
- Du gillar det!?"
Hahaha! I've got to see it.
   Nu är det dags för frukost.
Ciao!
\\
Over and Out ;)

Kommentarer

Släng in en kommentar ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback