Min dag =)

   Ja, idag så vaknade jag och försökte få Jimmie att spela Mario med mig (så mycket roligare att spela två ju!). Men icke, det gick inte. Så då tyckte jag att vi skulle städa istället (det ville han inte heller, men han fick så lov!) haha. Sen åka och handla, men då gjorde vi en deal -han dammsuger, jag handlar! Perffa ;)
   Jag fick med mig Denise och handla iaf ;) Tråkigt att åka själv (åkte till h-månger). 
 
   Ja, annars så har jag hållt på med datorerna här hemma (föra över bilder, musik etc, etc.). Det tar lång tid faktiskt.
   Ja, och så håller jag på pillar på min nya mobil ;) Jag gillar den! Den är ju för underbar. Jag + luckmobiler = soooo true. ;) Fast jag tycker det var dyrt (ja, dyrt Therese ;) att skicka efter "skal" till den. 150 spänn för en liten plastbit? Nej, snacka om ripp off... Jaja, de ska väl tjäna pengar de också.

   Sen fick jag panik-sms av Nathalie som inte hunnit med sig och köpt någon 'nyårsdricka' så då brummade vi in till Kvissle och kirrade biffen (älskar det uttrycket btw). =)
   Sen lade jag in en toning i håret och Jimmie åkte iväg till ferra. Då ringer mamma och säger att hennes bil inte startar! Så jag får dra en plastpåse -som går sönder- och en systemkasse (hahaha) över skallen, på med mössan och iväg med golfen och hjälpa mamma. Hahaha. Min bil är livsfarlig att köra med nu, det kände jag på vägen hem. Den liksom far åt alla håll, hahaha. Stackarn. Jimmie säger att den håller på dö. Det vägrar jag tro på.
   
   När jag kommit hem så var det bara att skölja ur toningen, och jag tror det blev rätt bra faktiskt =) Jag hade hoppats på liiite ljusare, men men. Ingen halvdassing utväxt iallafall =)

   Nu halvkollar jag på Cubic och funderar på att mysa ner i sängen snart. Imorgon ska jag jobba 9.45-15.15. Sen hem och pjong!-göra-mig-iordning! För att sedan åka ner och käka hos far med syskon och allihopa, sen upp och fira nyår med mina vänner =) Och fira 5 år med min Jimmie ♥
Hejhej!

\\

Over and Out


Jag slog till!

   Måste ju berätta, jag blev så sugen när jag såg att Therese hade hittat en snygg mobil med lucka! Så jag slog till på en sådan jag!

   
   Japp, en Sony Ericsson. Har aldrig haft en sådan förut, lite fördomsfull har jag varit, men jag hoppas att den är bra =) Lite less på min nokia nu (ska lägga in en bild senare på hur skärmen ser ut, haha) och min oldie (but goodie) samsung har sett bättre dagar, heh. Så, ja, varför inte testa något nytt? =) Plus att det finns nästan inga med lucka längre, inte som är snygga iallafall, så why not denna snygging? 
   =)
\\
Over and Out

I'm done feeling guilty

   Ja, över allting! Blir det inte som man tänkt sig so what? Nu ska jag bara ha bra tankar i skallen och inte panika över småsaker som blir fel. Japp. Great.

   Ja, nog om det.
   Nu håller vi på med datorn min (min oldie), formatera om osv. Hittade en massa gamla bilder, och snacka om att jag blev sugen på att klippa håret och blondera det igen! Det var ju så snyggt och skönt och fresh! Mah.

   Men nu är det scrubs.
Ciao!
\\
Over and Out

Jag måste köpa en ny bil

   Så är det bara. Kan ju inte köra till jobbet eller någonting med min skrutt.
   Men hur fan ska man ha råd med det. Och varför går det inge bussar i bra tid? (!) Helt sinnesrubbat.

   Ja, men vad ska jag skriva... Törstig. Efter feting pannkakan som Linus gjorde, haha. Apgod var den iallafall =)
Hej!
\\
Over and Out

Måndag

   Ja, måndagen har spenderats hemma hos Linus och Sara =) Limpan hade fått sin nya dator, så jag skjutsade honom på q8 för att hämta den, sen blev jag kvar här ;)
   Nu bjuds det på mat, fläskpannkaka, gött!
   Ja, det var allt för idag. Haha. Jimmie har hämtat bilen nu iallafall, och är påväg hem. De ringde från birsta nyss och hörde om jag kunde jobba imorgon, grejen är den att jag vet inte om jag har någon bil. Oh well, jag skulle höra av mig ikväll.
   Jaja, men hej!
\\
Over and Out

Underbart!

   Jag fryser som en jävla gnu!
   Fy fan, idag var inte min dag. Åker för att jobba, det händer något med bilen och ooops! Det går typ inte att styra! Fy faan! Jag ringer till Jimmie men han sover för han, Loffe och Ferra har suttit uppe hela natten och spelat dator (haha). Men detta händer när jag nästan är framme i stan så jag kör in i parkeringshuset och parkerar, sen när jag jobbat klart så ringer jag Jimmie och han säger att nej, du får inte köra med bilen! Nehepp. Då har jag totalförstört hans bil tänker jag, å så skoj! =( Så jag får ploppa i alla mynt jag kan hitta i p-automaten (för helt plötsligt funkar det inte att dra kortet!) och så får bilen stå där tills imorgonbitti. Sen får jag gå och vänta på bussen i typ 40 minuter. Åååh. Vilken jobbig dag. Plus vara förkyld på det! Åååå! Behöver jag säga att det känns som att jag fryser in i benmärgen!!

   Ja, iallafall så ska Jimmie och P-O åka och hämta bilen imorgon, det var inte farligt som jag trodde, tror jag. Och jag ska vila, blev inge jobb imorgon, fick ringa och säga att jag är sjuk. Fan vad smittad man ska bli då. Förkylningar smittar lätt.

   Ja, men nu ska jag försöka få i mig lite mat, alltså något annat än choklad
-blääääk vad less jag är på aladdin och paradis askarna! Hahaha.
Hejhej. Snörvel.
\\
Over and Out

Förkylning på g?

   Morgon. Nu är jag vaken. Jag vill inte vara det, men det är jag.
   Igår stog jag och snörvlade hela dagen, en till som jobbade hade ont i halsen osvosv, så det är väl det jag fått nu (!!) =( Vaknar med halsont och att jag inte kan andas genom näsan, ååååh. Sen ska jag in och jobba idag då. Tur att det bara är några timmar, annars hade jag stupat. Å, nej! Det kommer ju aldrig gå att jobba på bussen imorgon, å nej.
   Jaja. Nu måste jag göra mig iordning. Så jävla synd bara att det inte går några bussar i rätt tid! Så kunde man slippa köra och bara slappa (sova, haha) på bussen in. Åå.
\\
Over and Out


Scary Shit

   Fy fan vilket väder! Man kan ju inte ens gå ut för man ser ingenting för all snö som virvlar och blåser omkring! Fy faan för att köra hem från stan nu säger jag bara! Det kom liksom moln av flygande snö som kapslade in bilen så man såg ingenting när man körde! Hur jävla läskigt som helst! Mah.
   Skönt att va hemma kan jag då säga.
   Sista timmen stod jag och Linda och berättade olika historier om hur någon kört av vägen eller krockat eller något. Inte skoj, jag ville inte köra hem efter det kan jag säga, haha.

   Hoppas på bättre väder imorgon.
   Nu är jag hungrig, men det finns bara julskinka att äta. Hahaha. Julskinka och knäck! Hahaha. Ojojoj. Det är ju gott, men man är ju så less på det!

    
Jag igår, när jag kom på att det finns en cam på datorn min ;)

  
Faan. Ska jag måsta gå på statiol i detta väder och köpa någon "mat"... Kan ju inte bara sitta här och vräka knäck. -Ja, det är ju så långt också, jag vet. Haha. Men jag vill inte gå uuuut!
Haha.
Hejhej!
\\
Over and Out

Snooze!

   Mah. Shit så trött jag är.
   Jag och Denise satt och spelade mario tills typ klockan halv två inatt X) Hahaha. Sen så kunde jag bara inte somna! Faan också. Men jag har fått något tänk nu att jag inte skulle köpt denna dator, jag vet inte varför, jag får liksom dåligt samvete? Kanske skulle köpt en stor, men då blir det dyrare också... Mah. Jaja. Men jag gillar ju den här också. Ååå. Typiskt mig och vela. Stackars Jimmie fick ligga och lyssna på mina för och nackdelar halva natten igår, haha, tillslut så somnade han, hahaha. 
   Men jag skulle ha haft mobilt internet, typ såntdär som man betalar bara de dagarna man använder det. Det skulle ju vara super, då kan jag ju verkligen ta med datan överallt =)

   Jaja, men nu ska jag göra mig helt klar. Sen ska jag åka och jobba. Jobbar på h&m idag och imorgon.
   Hejhej!
\\
Over and Out

Tack för alla julklappar min underbara familj!

   Jag har haft en helt underbar julafton! Och jag har fått sådana fina klappar!
   Ett kamerastativ, parfym, kläder, presentkort, pengar, vedklocka (haha) och massor med choklad! Är lite av vad jag fått =)
   Jag fick ett par jättefina örhängen av Denise och en jätteskön tröja (som jag har på mig nu btw) ;)

   Sen idag så har jag och Jimmie varit in och handlat två julklappar till, till mig =) Den ena är SuperMario till Wii! Å så skoj! Ska spela mina ögon fyrkantiga! Haha! (Tack mormor&morfar och farmor&farfar för julklappspengarna jag fick!).

   Och den andra är den jag bloggar från nu! =D En liten mini pc! Den är hur fin som helst och jätteliten! Supersöt och perfekt att ta med sig överallt och perfekt till mig! I love it! =D ♥ Tack Jimmie för att du är så underbar och ger mig "ett presentkort till vad du vill" (aka money) ;) Hjälpte till rätt rejält på traven, jag ska ju bara ha "det bästa" hela tiden, haha ;) ♥

   Annars så hade jag en jättemysig julafton, hemma, hos pappa, hos mamma och hos momma & moffan ;) Är väl för mysigt att äta julmat hos dom =)
   Senare på kvällen gick jag och Denise till farbror Niklas m. familj och pappa och lite andra som firade jul tillsammans där. Vi spelade "Med andra ord", haha, det är så himla skoj! =D Fast om bröderna Höglund är i samma lag så är det ingen idé att spela, haha, "En stjärna och panama!" "Ehh... Modesty Blaise!" Hahaha, tog typ sju brickor varje gång det var deras tur X)

   Nej, nu ska jag testspela Mario =) Och så ska jag ladda batteriet till denna lilla pärla (i 8 timmar). Sen ska vi till Jimmies mamma och P-O och käka lite mer julmat, gött! I love the julmat =)

   Hejhej! ♥ Happy =)

\\
Over and Out

God Jul!

   Idag är det julafton! =)


 
 



  



   Lite halvsuddiga bilder sådär ;) Men det gör inget, idag är det julaftonl ;)

God Jul allesammans! =D
\\
Over and Out ♥

Snart är det jul!

   Japp!
   Idag gick det bra att jobba.
   Nu har vi kokat knäck.
   Nu ska jag sova och längta tills imorgon =)
   Julafton!
   Mys! =)
Hejhej!
\\
Over and Out =)

Julmiddag på 2 timmar? Of course ;)

   Ja, igår vid två-tiden så kom jag på att jag och Jimmie skulle äta julmat! =) Smart tyckte jag. Sen höll jag på och rensade garderoberna och faan! 90% var sommarkläder som jag nu mulat ner i en flyttlåda, haha ;) Snacka om space i garderoben! Och slängde lite kläder gjorde jag också. Sen hittade jag: 10 par svarta leggings! Hahaha XD Jag gillar leggings.
   Iallafall så glömde jag bort att handla, så när klockan var halv fem så åkte jag och handlade på ica. Men fanns allt där då tro? ICKE! Man blir ju inte ens förvånad. Men på okq8 hade de gröt, och på statiol fanns det kalvsylta och leverpastej =) Så det ordnade sig ändå =) Frågade om Denise och Mackan hade lust att komma upp och käka också, och det gjorde dom =) Det var jättegott! Å, jag älskar julmat! Och julmust till är pricken över i:et! Trevlig spontan julmiddag var det =)

   Nu har jag ringt till Sara och försökt luska ut (åt pappa) vad de vill ha i julklapp. Då blev jag utfrågad om vad jag och Denise vill ha ist, haha. 

   Men nu måsta jag faktiskt sluta, jag ska åka och jobba, 20.15 slutar jag
-förhoppningsvis! Om det inte är så mycket folk som inte fattar att vi stänger!
Hejhej!
Imorgon är det julafton!! =D
\\
Over and Out

Woho!

   Jag fick löning idag (h&m)! Wooohooo!! =D


   
   Och alla räkningar är betalda! =D
\\
Over and Out

Å nej.

   De ringde och hörde om jag kunde jobba idag (på h&m). 
   Jag blev tvungen att säga nej (!), för jag har ingen bil. Jag menar, golfen -den är fine att köra omkring i här i byn, den tar sig fram i snön och man kommer dit man ska på småvägarna -men på E4 i sånt här väder? Hmm... Det går bara inte, jag kommer köra av vägen eller något. Stackars golfen -stackars mig! Jag måste fixa min bil, eller köpa en ny (-yeah, right). Golfen liksom vibrerar, och bromsarna låter inte bra (oops! Haha, but I still love it!). Jimmie säger "Du kör inte till stan med den en gång till!" Haha. Orolig för mig han ;)
   
   Det var Lotta som ringde, hon frågade vad jag gjorde innan hon frågade om jag kunde jobba, jag sa att jag tvättade. Haha. Och gjorde julfint här hemma. Sen när jag sa att jag inte kunde för jag har ingen bil och jag vet inte hur det är med bussarna, så sa hon typ, jaha, ok, men jag förstår. Och så håller ju du på tvättar. Hahaha, då kunde jag inte hålla mig så jag skrattade och sa att det är väl skitsamma, haha X) Det lät så kul bara, som om jag höll på operera och inte kunde lämna patienten X)

   Men imorgon jobbar jag, då får jag låna Jimpans bil =)

   Ja, men nu ska jag fortsätta organisera min garderob (jag hittar på nya saker som behövs göras hela tiden).
Hej!
\\
Over and Out