Okey, that's how it's going to be huh?

   Mina drömmar -de är tillbaka! =S
   
   Inatt drömde jag att mamma och jag bråkade, hon klankade bara ner på mig och kallade mig för "en jävla mes" och en massa andra saker, jag blev så förbannad och ledsen så jag ville skrika tillbaka men jag kunde inte för jag hade typ... Mat? I munnen, typ bröd. Så när jag pratade så vällde det bara ut blött bröd (eller var det gröt?) ur min mun! Tillsist så fick jag ur mig "Ibland så hatar jag dig!" Och började grina.
Det var vid den här tidpunkten som Jimmie sa "Men vad är det?" med sin snällaste röst. Tydligen så skrek jag "Ibland så hatar jag dig!" HÖGT i sömnen och han trodde jag hatade honom, haha, sen grinade jag i sömnen också, haha. Efter ett tag så fattade jag att jag var vaken, haha, och somnade om.

   Sen drömde jag att jag var en "hard-ass", (eller var det über-kvinnan som kom tillbaka?) iallafall så slog jag ner en man och Nathalie var där och hon blev så imponerad. Haha! Sen kom typ en fröken och sa "Var det du som gjorde det där?" (Jag tror han dog). "Jaa..." Sa jag då, liten och ynklig. Haha. (??)

   Sen blev vi strippor, haha! Det fanns ett gammalt hus i Norrfjärden, ett "stripp-hus". Där jobbade typ alla som har jobbat på restaurangen i Sörfjärden = Mia, Amanda, Therese (Silén) osv. Och Nathalie. Sen kom jag dit som värsta outsidern (och fortfarande über-kvinna) och började också strippa. Den enda som gillade mig var Nathalie, men hon vågade inte riktigt vara med mig för hon var rädd för vad de andra "stripporna" skulle säga. Haha. Och jag skulle bara slåss hela tiden, haha.
Under en "föreställning" så var vi typ fyra stycken på "scen" och Therese hade ett par jeans på sig som råkade spricka! Då fick "publiken" betala, haha! Så knäppt. Sen fick jag en massa tips av dem typ "Låt de inte ta på dig! Då får du inte lika mycket pengar!" Haha, sjukt!

Jaja, idag så är jag ledig iallafall. Sen blir det inte lungt. Är buzy little bee tills på fredag, mah!
Hejhej!
\\
Over and Out

Kommentarer
Postat av: Mia

MEN HAHAHAHA. Du är ju galen du :)

2009-08-22 @ 18:07:08
URL: http://mialundholm.blogg.se/
Postat av: Therese

HAHA till drömmarna! Men grinade du på riktigt haha :P

2009-08-22 @ 18:50:43
URL: http://theresesilen.blogg.se/
Postat av: Simone

Mia: Hahaha, I know! Eller mina drömmar iallafall X)

Therese, haha, ja det gjorde jag! Det var det som var så läskigt också.

2009-08-23 @ 02:22:03
URL: http://simoned.blogg.se/

Släng in en kommentar ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback