Long time no see!

Ja, det var ett tag sen! Vad har då hänt på mitt lov? Jaa. Det började med att stiga upp 5 på fredagsmorgonen för att åka och angla. Hujedamig så tidigt. Vi grillade och drack. Maten var delikat. =)  Sen åkte vi hem och Jimpan somnade direkt, haha. Jag satt och frös i soffan  ;D
Sen på kvällen kom Therese och vi satt och kollade på tv (AFV!!) haha, och pratade. Sen började Star Wars! Bambambam! Hahaha, vi hade långa diskussioner om hurvida det var Obi Wan eller Joda vi såg! Hahaha!! Nej, men det var kul. Sen satt vi och sms-bombade varandra för det var Thess sista dag med gratissms. X) Det såg ut ungefär såhär "Ehrmm... Jag vet att du sitter där i soffan Therese..." Följt av "Bolibompa bolibombompa" och "Ville du också vara med Jimmie?". Osv.
=)
På lördagen var det att kliva upp tidigt igen för då bar det iväg till Hassela och åka skidor! =D Gud vad kul det var! Jag hade glömt bort hur roligt det är att åka skidor! Inte för att jag är någon mästare på det, men bättre än Frida iallafall!! X) Haha! Det minns jag så väl! När vi åkte till Järvsö i 8an eller 9an och jag skulle lära mig åka skidor. Frida: "Ja, men det är enkelt, jag har åkt i 7år!" När dagen var slut, Sabina: "Haha, du åker ju bättre än Frida!" Hahaha, ojojoj! Jag saknar det, jag saknar er alla Sundsvallare!  Especially Haldor Camel! Jag har nu insett hur fruktansvärt kul det var! Jag saknar det, våra låtar, våra rep, skrattanfallen når Mårten utbrister "Aaaporna, aaapornaaa..." Hahaha! Och det jag ångrar är att vår sista låt som var - Är - fantastigt bra, (ödmjukheten skiner igenom) inte blev inspelad någon gång. Synd faktiskt. Those where the days... Come back!

De resterande dagarna har bara varit slappa och nice.

Det var allt för nu.
 =)
\\
Over and Out

Kommentarer

Släng in en kommentar ;)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback