Sista juli (?!)

Men alltså..shit!! SISTA juli redan? Imorgon är det alltså augusti? Herrejävlar...

Jao, hur är det med mig då? Jo, halsontet är nere på minimum. Dock är jag snuvig/har ont i bihålorna (fattas väl bara att jag får bihåleinflammation som Denise), och hostig som fan. Det är skitjobbigt faktiskt. Idag blir det jobb, resten av veckan också. Sen är jag faktiskt ledig till helgen (!) min enda lediga helg på hela sommaren (då sommaren är över..?). Fast känner jag worket rätt så vill de väl ha in mig åtminstone en dag, haha. Suck ;)

Nu ska jag kika på HIMYM, sista avsnitten! Innan jag åker mot jobbet.

(Nooo, det kan omöjligt vara sista, haha! Inte om det slutar sådär ;))


Danger, danger.. ;)

Farligt med kampanjpriser.. Haha! Jag har nyss handlat, på min rast, och ja.. Hehe.. Nerå men lite duschgrejs och ansiktsgrejs, ett rött läppstift (som jag hoppas på!), och en väska :) Suuuperfin verkligen! Haha, can't help myself X)


Hej där

Ska åka in å jobba om ca en timme. Sitter och käkar frukost -dricker honungste. Är det någon som vet om det är normalt att fortfarande ha ont i halsen även fast man ätit penicillin i fem dagar (mot det). When does it end? Anyhow så var det tur att jag kollade schemat innan jag ställde alarmet igårkväll. Trodde nämligen (var helt säker på) att jag började 13 idag, men icke, jag ska ju öppna! Åå, haha. Tur att jag slängde ett getöga på kalendern igår då ;)


Tjabbaaaaaa!!!

Helskotta vad skönt det känns! Känner mig friskare och piggare! Just nu sitter jag i lunchrummet på JOBBET och njuuuuuter! Jisses, att man kan sakna ett ställe -sitt jobb, liksom X) Nice! Mindre nice är att jag missade Timbuktu igår!! Nooooo! Är så avis på dom som var dääär! Jag orkade helt enkelt inte, satt hemma i soffan under en filt och hade ont i halsen, ville inte vara ute och göra saken värre. (Vilket lönade sig då jag är på jobbe' idag! ;)) Men jag fick mysa med mina fina systrar ist så jag var nöjd :) Vi pratade och kikade på film och käkade goooodiiiis. Mys. Annars så, kan ju uppdatera vad jag skrev på fejan: Fortfarande ont i halsen, hes, hosta osv. men jag känner kroppen kicka bacill-ass! NICE! Nu -back to work! :D


Känner mig som sh..

..rek. Suck. Världens finne vid kinden, uuuhh irriterande. Och allmänt sjuk-risig. Blä! Nu vill jag vara FRISK! Känner mig så..svag. Hoppas och ber att jag är piggare och friskare imorgon! Tack.

Detta skrev jag igår, men appen fungerade inte..

Åååhhh :( Nää.. Sjukanmälning är bland det värsta jag vet... Känner mig så dum. Jag vill jobba! Jag vill inte ligga här på soffan och vara sjuk längre! Dumma kropp! Kan du bli frisk och full av ork någongång?! Uhhuuuuu... :(


Snabb uppdat..

Uhhh...
Jag borde spela in min röst och lägga upp här, jag låter helt.. otroligt. (Not in a good way då kanske..)
Igår var jag till hälsocentralen, hade inte halsflussbakterier, men andra bakterier i halsen  (ingen aning?). Man har två grejer (vad fan heter dom..äh)  på var sida om halsen, och en 'nere' i halsen bakom tungan, det är den bakom tungan som jävlas med mig. Fick ett recept på penicillin igår, och han sa att det är bäst att försöka låta bli medicin om det går. Och jag är så att jag helst inte tar medicin, så jag tänkte att om det blir värre så hämtar jag ut det imorgon (idag).
 
Idag åkte jag och hämtade ut det där jävla penicillinet.
 
 
Tror jag la mig klockan 7 imorse. I sängen alltså. Låg på soffan och kollade på datorn hela natten i ett desperat försök att distrahera hjärnan på något annat än rakbladen som fastnat i min hals vänstra sida och ner i halsen.. Aj. Fy fan. Och så är det ju sådär..skönt att man måste hosta varannan minut också. Liksom.. som att starta en mixer i halsen. Nice...
Är fruktansvärt trött, kan väl bli så när man bara får sova mellan hostattackerna. Och fruktansvärt less. Nu har jag tagit ett piller, ska ta två idag. Och hoppas det känns bättre snart.. Nackdelen är jag jag får så fruktansvärt ont i magen av denna medicin, så det suger.
 
Allt är förjävligt just nu. Är väl i princip vad jag vill uppdatera om!
:(

:(

Inatt var en jättejobbig natt, något av det värsta jag varit med om... Vaknade mitt i natten, kunde inte andas för halsen var så svullen. Liksom kippade efter luft och fick panik! :( Jimmie satt och ringde rådgivningen och försökte lugna ner mig.. I flera timmar.. Klockan 5 imorse gick det lättare att andas, och jag försökte sova lite -sittandes upp för jag fick inte ligga ner för då svullnade det mer. :( usch. Fy vad rädd jag var :( Orkar inte gå in på mer detaljer, jobbigt var det, tänk det där man säger "som att andas genom ett sugrör" men jag hade inte ens så mkt att andas "genom". Det bara..usch... :(


Appa!

Denise tipsade mig om en jätterolig app! Man får höra en snutt av en låt, så ska man gissa låt/artist och så utmanar man varandra.

Simih är mitt användarnamn, challenge me :)


If you dare ;)


Otydlig.

Haha, Denise fattade ingenting av mitt inlägg tidigare berättade hon när hon och Bianca var här nyss X) Men jag sa ju det, svammel, haha. Orkar inte.


Haha!

Alltså, ja, vad ska man säga? X) Djur gör som djur gör ;)


Bröööl och svammel.

Öhööö! *lungs on the outside*
...
Fy i helvete. Ont i halsen har jag. Och hosta. Absolut INTE bra kombo..

Mikal, Ellis och Oscar var här och hälsade på nyss, jag kan knappt prata, känns som jag bara ska sitta i ett hörn och dra en filt över mig -fast då skulle jag dö av värmeslag för det är så jävla varmt idag!
Iallafall så var de här, med en vovve :) Som de tar hand om men vill adoptera bort, sånt tycker jag är fint. Ta hand om ett djur som behöver någon, även fast man kanske inte vill.

Jag vet inte vad jag skulle komma fram till.. Kanske att jag inte fattar hur jag ska orka åka på jobbet imorgon? Kommer stå där som en kråka och kraxa så fort jag ska prata. I'm serious! Jag kan inte prata utan att börja hosta som en idiot. Skitjävlajobbigtsomfan..
 
Och att... Det är mysigt att få besök, av dem, för man träffas faktiskt inte så ofta (som man kanske borde). Men nu kan inte folk ploppa ur sig mer barn (inte för att de ska, men de har ju faktiskt Oscar), jag börjar känna mig som Elliot i scrubs:
 
 Den första snutten (20 sec) ;)
Haha!
 
Seriöst. Nu svamlar jag. Vet ej vad jag skriver längre. Måste. Vila. Error!Error!Erro...

Buzz Killington..

Inte för att vara sån men... jag hoppas på regn.
Så jag kan ligga här inne i min misär och veta att ingen kan faktiskt vara ute på stranden/cykla/sola/göra sommar-stuff.
Det enda jag har att glädja mig åt är att kattungarna är så roliga (dumma) när de hoppar förbi X) Attackerar varandra och klantar sig, haha.
 
Vill bara påpeka att jag skriver "haha" för det gör fysiskt ont att ens viska det irl.
 
Nu ska jag väl krypa tillbaka till min håla..suck.

Nej.

Är inte frisk idag.. Min viljekraft ville inte fungera.. Detta suger, jävla skit. Nej.


Uppe

Är uppe ur sängen för första gången idag, (förutom neandertalkrypning till badrummet). Vet ni hur tråkigt det är att ligga ner en hel dag?! Nu bokstavligen skrek min mage efter mat, fast jag har noll aptit, har endast käkat piggelin. Ska äta nu, försöka iallafall.. Måste faan vara frisk imorgon! Om bara mitt huvud kunde lugna ner sig..sluta banka där inne..


:(

Hemska natt.. Feberfrossan kom, fy faan. Jag måsta kliva upp och duscha mitt i natten, i skållhett vatten. Sen låg jag och drömde att jag skulle dö resten av natten. Jag orkar inte..