simoned.blo.gg -Nya adressen!

Nu lösen på denna :)

New blog :)

F.r.o.m nu skickas ni, inom ett par sekunder, vidare till min nya blogg :)
 
simoned.blo.gg
 
Heeeeej! :D

Startar en ny blogg! :D

Okej, detta inlägg skrev jag för ett tag sedan, nu kommer det! :
 
Satt och läste igenom en massa gaaaamla inlägg nyss och jisses så länge jag har bloggat! :D När bloggar kom i början så förstod man nog inte hur stort detta skulle bli. Även om det dött ut lite (-fb, instagram, twitter är ju så mycket enklare och smidigare ;) )
Iallafall så läser jag och inser hur kul det är att läsa X) För jag har varit så.. specifik och personlig så jag minns ju genom det. Dock är det ju så att nu är detta något större än när jag började, så jag har kanske varit för personlig. Inte på det sättet att jag har hängt ut någon eller .. ja inte vet jag, lagt upp nakenbilder på någon, hah! X) Men mer att jag skrivit dagbok och de första inläggen, eller ja åren, är mer så. Sen nu på sistone så vill jag skriva på ett annorlunda sätt. För liksom inte bara mig själv :) Fortfarande ha kvar och läsa igenom de gamla 'dagböckerna', men förnya mig och börja en ny.. ett nytt it-liv så att säga! :D
Det känns som 2013 är ett bra år! Och med det vill jag vidarebifodra er till min ny-gamla blogg! :D
 
http://simoned.blo.gg/
 
Alltså samma simoned men ny blo.gg  ( BLO *punkt* GG ) Kortare och enklare ;)  Lägg till den på minnet eller hårddisken ist -så kommer denna bli mitt lilla hideout som ingen annan ser ;)
 
simoned.blo.gg ! See ya there!
Kram och hej! :D
 
 

Men heeej!

Japp, nu är man hemme då! ;)
Kan säga att det var en helvetesflygning hem iaf.. heh. Vi fick mellanlanda i Portugal och tanka, för det var vindmotstånd/snöoväder på g... HA! Nä, men det var inte så tokigt. Det var den sista tiden jag höll på dööööö.
Trodde vi skulle sitta i en timma å 20 min till när det var 20 min till landning (eftersom klockan var en timma bakåt, men så ställde inte klockan om sig på mobilen). Så då blev jag otroligt lättad att vi strax skulle landa!!  MEN jag mådde så jävla illa de sista minuterna så jag fick verkligen koncentrera mig för att inte s.p.y. Uuuhhhh.
Och herrejisses! Vad barn det var som skrek -hela.tiden. Hur orkar man åka med så små barn? En eloge till er, jag höll på få spunk. Haha.
 
Ja, så det var otroligt skönt att landa hemma i Sverige, med snöyra och allt :) Jag älskar fan snö, det är ju så jävla mysigt :) (När man inte måste hålla på jävlas med bilen osv, haha!)
 
Nu är jag nere hos papi och vi ska käka, mmm, gött å bli bjuden på käk! :D
 

HEEEEJ!

Sista dagen har! Eller ja, bussen kommer vid tre imorgon e.m sa jag hoppas pa nagra till soltimmar! ;) Har haft det sa himla bra sa jag vet inte vad! :D
Uppdaterar mer senare! Heeej!

Heeeej!

Har det bra!!! Solar, har akt ubat och kollat pa vrak och fiskar! Gatt pa sondagsmarknaden i fd huvudstaden har, och solat och badat i ASstora vagor idag! Hur kul som helst, hahaha! Jag och Denise = in heaven! (Alskar the ocean and tha waves) ;) Och i vara tva pooler har pa hotellet! Nu ska jag ga, har bara loggat in i typ fem minuter pa datan i lobbyn ;)
Hejhej! SOOOOOL! :love: :D