Mmm :)

"Theresa Kaka" heter kakan som är min favvis att baka :) Hittade receptet när jag jobbade på Snäckan och skulle baka där :) Så snodde jag med mig det hem! Heheee (Haha, nerå, jag fick nog ta det, ingen fara ;)).
Jag gör alltid den med mörk 'kaka' (choklad) och ljus 'topping', så nu heter den 'Simone Kaka' haha ;) Och så ska det vara strössel på, jag trodde vi hade det men icke! -hävde på pärlsocker ist :)

Den är supergod och liksom..len att äta, bästa sättet jag kan förklara på X)

Mumma! :D




Hihi, ser ut som en skidbacke ;)


Maha! True X)


Hej :)

Dagen idag har spenderats med lite olika grejer.
Blev lite motion, med The Ark i hörlurarna! Det var supersmart av mig, snacka om härligt! Man kände sig helt..befriad på något vis! Haha, kan inte förklara! Men det gick undan! ;)
Sen kom jag hem till Denisas dörr, hälsade på och spånade balfrisyrer :) Testade lite och så, så nu tror jag hon vet vad hon vill ha :) Blir superfiiint!
Nu hade jag tänkt baka lite! Det var längesedan! Jimmie pratade om de där kakorna/'mumsen' jag brukar göra när han fyller år, så då tänkte jag baka sådana idaaag :)

Ungefär såhär var det tänkt.

...

Hahahahaha! X)

I hate it when someone bumps into me and doesn't say sorry or anything.

And I’m like:
                        
                                                                                                 
Hahaha! X)

Gotta' do what you gotta' do

Ett tips, från mig som inte har sovit så bra de senaste nätterna: Vänd på klockan, stäng av mobilen, skit i allt, allt som gör dig stressad osv. Enkelt? Mja, det kan låta så. Men jag är nog en liten stressboll som ska göra saker hela tin'! ;) På kvällen, när jag ska sova, så kommer jag på mig själv ligga och tänka "Somna! Somna så det blir morgon någongång och jag kan kliva upp och göra det, det och det!"
Ska njuta av min sömn istället.
Visst tycker jag att man inte ska sova bort hela dagen, absolut. Men om man inte fått många timmar, så kan man faktiskt sova till tio ;) Sen börjar det luta utför tror jag, då kanske man ska pallra sig upp ändå? Jag skulle nog inte klara av att sova till typ.. ett? För det första så kan jag helt enkelt inte sova så länge, haha, för det andra så skulle jag få panik för då är dagen 'förstörd'.

Nu ska jag inte sova mera, nu ska jag dricka kaffe (aka, vara vaken. Haha!) ;)

06.15...

Vänder mig om och kollar på klockan, 06.15. Vad är detta? Är hur trött som helst på kvällen, men det tar hundra år att somna. Och nu vaknar man såhär tidigt och inte kan somna om?


Lycka i det enkla

För x-antal vecko...månader sedan så råkade jag göra sönder vår toasits. Haha! Inte på något vis relaterat med sådant man gör på toa X) Utan jag slog -såklart- knät i den när jag gick förbi/in i den. (Ja, jag vet vad ni tänker: "Knät? Inte tån då alltså?!" hahaha! ;) ) Då gick den sönder liiiite så den blev lite 'ranglig', dock fortfarande duglig, men jag tänkte att 'köper en ny nästa gång i stan'.
Sen råkade jag häva sönder den mer för någon vecka sedan, då ramlade locket av och den blev fruktansvärt ostabil (hahahahaha!) X)
Och nu, idag så kom Jim hem på en skinande vit springare! Eller -med en skinande vit toasits! Snacka om lycka :D Hahaha!
Tänk vad blind man blir som glömmer bort att fixa något så enkelt! X)

Nu sitter alla säkert på vår toa igen!

Funderar på att sätta upp en skylt här utanför då alla sommargäster kommer: "Toalett. Helt ny sits! 5:-"
;)


Hola bitcheeees!

Hahahaha! Nejmenförlåtvadärdetjagsäger!

Nu är jag hemkommen efter en 'dag' eller ja, halvdag dååå, i stan med papa! Han skulle in å handla, och jag skulle in och... hehe... kika lite.. heheheeeeee... Nä, men helt ärligt så kan jag säga att jag kikade efter någon present till en blivande student i familjen! :D Denisa som tar studenten nu den 14/6-12! Hihihiiiiiii! Så kuuuuul! :D
Dock blev det inget inhandlat, men jag har lite idéer ;)

Ja, så stannade jag och pappa och åt en hamburgare där efter vägen i 'njurunda' (vet inte vad det stället heter, men allt från årskogen till s-vall är njurunda för mig, hahaha! X) ). Då var det ett franskt par som inte fick igång sin husbil där, så när vi gick till bilen så såg vi dom. Och pappa fram och ska hjälpa till, pratar och förklarar på svenska vad det är för fel och jag försöker översätta X) Hahaha! Pappa då, ner på backen under bilen och ska leta efter fel :D Hahaha! Det slutade med att pappa inte kunde laga/hitta felet för det satt en skyddsplåt i vägen så vi hjälpte dem att knuffa igång istället så skulle de knappa in efter en verkstad på sin gps X) De var så tacksamma så! Pappa då, han är snäll han :)

Nu kommer strax Denisa hit en sväng (om jag inte missförstod, för hon har sagt två gånger nu den senaste veckan -via sms- att hon ska komma och hälsa på, sen har hon inte kommit. Då är det jag som läst fel eller missförstått! Haha, ingen big deal eller något, bara roligt att jag sitter och väntar/förväntar mig att hon ska komma -så kommer hon aldrig! Haha! Har måsta ringt och hört så hon inte ligger i ett dike eller något, "Va? Vadå?" får jag till svar X) :D Hahaha!).



Nope

Inte intressant modell för moi:


Fy för denna modell, den sitter apfult och om jag skulle hitta en som satt snyggt så skulle den inte sitta där länge! Haha! Det är liksom lite... "Nu rymmer vi!" varning på denna modell, hahaha! X) Och jag är inte en av dem som vill sola topless på stranden i sörfjärn' X)

Och just denna var ju bara "tyg" liksom (den kostade ju bara 49,50:- också, men ändå ;) ), så man kände sig.. mer naken X)
Ja, inte denna blir det för mig iallafall! Skicka tillbaka! ;)

Hmm ?

Har suttit och..klurat på en idé i hundra år, sen helt tjoffpang så ser man att någon annan tagit den.. ?

Hur kan en annan människa som jag inte känner, pratat med eller aldrig ens sett !? tänka lika som jag !?!?!?

Men jaja, det struntar jag i :) Det var min idé först! Haha X) ;)


Hej :)

Är nere i Sörfjärden :) Hälsar på moster Fia och kikar när Denisa målar altanen.
Ute och går med maman min i sooolen! :D


Lycka är

Att komma hem från jobbet (igår) efter en låååååång dag av spring, stress och fot-ont, och så är allt man "måste göra"
redan gjort :D Det första jag såg var den rena spisen X) Sen hade Jimmie dammsugit och diskat osv. Blir så glaaaad av den kaaaarn'! :D ♥

Idag har jag en ledig dag :) Vilket känns ooootroligt skönt! (Skulle 'kanske' jobbat för en var sjuk igår, och 'kanske kunde vara sjuk idag', så jag sa att jag kunde jobba om så var fallet. Men hon var frisk, och jag blev ledig! Skulle dock varit nice med lite mer *kLiRr*, menmen ;))
Har grymt ont i fötterna, eller är liksom öm. Ska inhandla ett par bra skor nästa löning!

Jao, tänkte ta mig ner till sörfjärden idag och hälsa på. Ska ta och dricka opp my kaaaaffe now bare!

Vilken dag!!!!

Det är allt jag har å säga.

Jisses!!


Morning.

God möra!
Idag kliver jag upp tidigt och åker in och jobbar.

Igår så var jag ner till mor och fick tårta på mors dag :) Solen sken och jag hade sandaler på, summeeeeer!
Idag är det sämre väder, molnigt och lite blåsigt. Men inte gör det mig något :)

Drömde konstiga drömmar inatt, men nu minns jag inte dem! (That's a first! Haha). Minns bara att de var konstiga.

Aaaooo.. Ont i magen har jag.. Men fan, jag får helt enkelt skylla mig själv. Åt chips igår, fast jag vet att jag får ont i magen som fan av chips. :s

Nä, nu ska jag strax åka!

Uppd. Eheee. Det blev som jag trodde. Hade "kortdag" idag egentligen, så ringde de nyss och hörde om jag kunde jobba till stängning. Japp, det gör man! Lååååångdag idag då. ;)

Det. Är. Varmt.

På jobbet idag! Tur att jag skippade kofta-outfiten och körde på t-shirt imorse X)

Nu är det 2 timmar kvar, sen ska jag fira min fina lilla mamma idag på morsdag :) Har inte gett henne något -än! Tänkte hon skulle få något fint :) Hon och Denisa är i stan och de väntar tills jag slutar jobba, så åker vi hem tillsammans (efter en sväng i birsta tänkte jag ;)).