Var det någon som sa att vintern är påväg tillbaka?

Nejnejnej. Spring all the way baby! ;)

 


Alltså mmm!

Fy tusan vad smaskiga våfflorna blev! :D


Lazy saturday :)

Ja, herreguuuuuuud vad skönt det var att vara ledig och fri idag! :D

Nu ska jag ge mina top three tips att göra en lazy-lördag, som även jag gjort idag :
  1. Färga utväxten. Eller hela håret. Men idag så har jag färgat min utväxt :) Vet dock inte hur det blir ännu för jag sitter med den klassiska turban-looken ;) -Det behöver inte vara så jävla märkvärdigt att färga håret! Jag är dock expert på mitt eget hår, färga det osv. Annars kan man be en snäll vän att hjälpa en. Eller be mig, haha, jag kan fixa!
  2. Plocka ögonbrynen. Ja, man känner sig otroligt mycket fräschare kan jag lova. Det gjorde jag medan hårfärgen satt i -multitaskiiiing! ;)
  3. Läsa igenom favvis-tidningen. Som man inte haft tid med! Jag sitter med senaste Elle just nu. Har även nummret innan kvar -och Kinesiska som jag köpte i HK! Haha ;)

Å jisses vad jag trivs idag :) Ligger i ny-sängen som är viiiit och ljuuuuus och I just love it! Har bringat new karaktär till rummet :) (Blir så excited så jag skriver svengelska!).

Å! Ett till tips: Våfflor! Fick ju mig ett våffeljärn av pappsen igår! Nu ska jag grädda en hög med häääärliga våfflor! Anybody hungry..? ;)


Är det okej?

Att skita i påskpyntet?
Alltså är det någon som ids pynta till påsk? Ok till jul, då tar även jag fram jullådan med tomtar och skit. Men någon kycklinglåda har jag ju inte.
Har jag förlorat pynt-genen som alla andra verkar ha? I var och varannan blogg så är det hönor och ägg överallt, i ren frustration så tänkte jag köpa en plåt-höna på ica igår (50%). Hahaha! :D

Nä, jag tänkte ha en liten påsk-pyssel-dag kom jag på igår. Får se om det blir av ;)

Annars -om jag ska vara helt ärlig- så struntar jag i att ha särskilda gula gardiner och dukar. Fast jag tycker det kan vara fint och mysigt :) One day kanske även jag har syltat ner mig i pynt-momma-träsket. ;)


Påskägget är dock en tradition som aldrig dör ;)


Älskade unge!

Lilla smurf vad jag har saknat dig! :D
Man har då aldrig tråkigt med denna lilla sparv! :D


x2

Sång-avsnittet ;)


På hjärnan

Kollade på ett gammalt Grey's avsnitt som gick i repris imorse, det då Meredith har handen i en mans mage -på en granat, typ. Då spelades denna låt.
Sen har de ju använt den låten igen i "sång-avsnittet"  :)Så nu har jag haft den på hjärnan heeeela dan'! ;)


Missat!

Men åååååååååååååå! Fan jag har ju helt missat allt med högskoleprovet! SHIT OCKSÅÅÅÅ! Jag som hade hoppats kunna bättra på scoren sedan sist. Attans! Imorgon är det va? Men jag vet ju inte var, och jag har inte anmält mig eller något heller.. hmm.. :/

Hur mycket..

..Längtar man inte efter sommaren och jordgubbar när man hittar bilder som denna  på datan!!
Eww.

Alltså. Hur mycket hatar man inte han i den nya "TOY" reklamen?! "Eventuella pinsamma tystnaden i programmet presenteras av TOY." *Fejk-tugga för han har inte ens tuggummi i munnen* Gah! Jävla nolla, GOSH!
Hahaha!


Mästerkocken är på g igen!

Heeeeeeej!
Hemma efter jobb, nu blire chicken grayt à la esimoneeeee!! ;)
Mmm-Mmm!
:D


Wierd?!

Alltså.. Nu hade jag sådär knäppa drömmar igen! Wiiiiieeeeeerd :s

Idag fick jag en gigantisk sovmorgon, för jag börjar 4 haha! Värdelöst, I know.. Menmen, you take what you get and do your best! ;)

Funderade just på att ta en prommis, få lite frisk luft :) Har så jävla ont i en häl bara men..


Kör draw something med Denise, en korg ska det föreställa X) Man kan bara köra 99 spel, sen slutar den räkna. Vi har kört typ hundrafemtioelva, haha. Alla kanske har moved on from denna app nu, börjar lessna själv, haha! Det går fort i app-världen ;)


Ja fy

Vad tråkigt.. Rånad bil.. Skitdag rent ut sagt.

Nu ska jag kolla på grey's och mysa, och hoppas att de som rånar bilar får vad de förtjänar. Karma I tell you.


Seriösssssst!

Tänkte skriva imorse "Fan vad nice att sluta kl 18 idag!" men jag hejdade mig i sista stund för jag visste att något skulle ändras. Å mycket riktigt; "Kan du stanna till stängning idag?" Haha! Jaaaa dåååå! En stackare blev magsjuk och gick hem :s Hoppas VERKLIGEN att hon inte smittades!!

Annars då, så äre bra.. Förutom att jag är så jävla TRÖTT!
Är på barn-avd. idag, känner mig vilsen, haha! Har inte varit där (alltså 'ansvar' där) på flera månader, och så håller vi på hänga om så det blir lite stök ;) Menmen, hä går bra hä å ;)

Nu ska jag ner å jobba igen -piggna på mä rååååå!!!


Jag har nya jeans å ;)

Köpte ju nya jeans också i helgen, på h&m..såklart ;)
De är sköna, fast de är ganska låga så jag går och drar i dem -det var väl inte så skoj. Men men ;)
Fast jag kom ju på nu att jag nog köpte en strl för stora. Kanske därför jag inte märkte när de gled ner förut, ehehhhh..
Haha! ;)

I den här färgen! ;)