Hej igen!

Ja, jag kan ju skriva lite om min dag.

Dagen började med ett irriterande (och deprimerande) samtal från af. Fyyyy tusan vad jag ogillar dem!

Iallafall så påbörjade jag några projekt jag har på g, hehe  ;) Sen fick jag ett sms från Nathalie som undrade om jag ville med och hälsa på Therese och Mejja, sagt och gjort  :)  Sötis-Mejja var så glad och go så! Det var så kul, när Therese tog fram kameran så började hon flina och "posa" direkt, haha! Sötis!  :)

Ja, sen hem och nu har jag lagat världens godaste korvstroganoff så jag är såååå mätt!


Nu blir jag lite.. "Vad ska man göra?" Har inget bra att hitta på såhär på kvällskvisten.. Tips?

Hej bloggen!

Haha.

Ska ta tag i detta och skriva lite mer, men jag har ingen lust nu helt enkelt  :)

Vill bara skriva att:

Idag är jag stolt över mig själv :) 


Tack Simone!
Varsågod, du är så duktig! :D


En person som alltid gör mig glad.

Dag 15

Oj!
Det måste ju bli Jimmie! Haha ;) Och jag blir glad av att han skrattar åt mig och mina skämt/freakouts, "Laughing at you of course, not with you." Haha! X)

Annars så har Linus alltid något sjukt att säga eller göra så man bara inte kan låta bli att skratta X) Och jag tror Edvin har ärvt det från sin far!  :) Och Bianca & Denise, vi har ju våra syster-grejer, haha! Som bara maler på och på tills vi inte vet vad vi skämtar om längre! X) 

Ja, listan kan göras lång, för jag älskar att skratta  :)


:love:


Maaad cooking skills!

Ja, ooo så god mat det blev här hemma idag! :)

+ sås.
Mumma!  :)

 


Svar från blogg.se

Skickade en fråga om vad som stod på angående att man inte kan kommentera de inlägg man lägger upp från mobilen/blogg-appen. Detta fick jag till svar:

Hej. Den senaste app-uppdateringen har gjort så att inlägg från appen inte går att kommentera, övriga inlägg på din blogg bör fungera. Teknikerna tittar på det och hoppas på att lösa det inom kort så att en ny uppdatering kan komma snart. Vi beklagar om detta ställer till problem för dig, men de jobbar på att lösa det så fort de kan. Under tiden kan du öppna upp inlägget från datorn när du har tillgång till den, bocka ur "icke kommenterbar" under inställningar under inläggsfältet och sedan spara och publicera inlägget igen.

Så, nu vet ni också.
Tack för svaret, som kom väldigt snabbt ändå  :)

Stuck on..

Lite obsessed i Gaga för tillfället.Mhm.

Nu har jag varit och fått my hope and spirit crushed.

Den som kom på att kalla det för "arbetsförnedringen" has a point.

Men jag hoppas ändå på något bra, och en dag kanske man kan få någon slags hjälp utav dessa 'möten'.
Om inte annat så lär man sig att behärska sin ilska. Tills man kommer ut i bilen.


Pju!

Nu har jag dansat! Och svettats!
Är lite irriterad bara för mamma ringde och jag skulle pausa, sen när jag började igen så var jag inte "inloggad" på "min" så jag förlorade lite svett-poäng där! Grrr.. Haha! Men det var typ bara en låt, så jag tog igen det  ;)

Nu är jag duschad, och ska göra mig iordning. Ska åka till b-sjö och prata med någon från något (af eller något?)... Gah, less jag blir! Jaja.

Först ska jag äta frukost! Eller lunch, haha ;) Äggäggäggägg på hårdbrö'macka! ♥

Det här får mig att gråta.

Dag 14

Haha. Ehm.. inte mycket.
När jag såg denna fråga så tänkte jag på en låt av Magnus Uggla: "Jag dansar aldrig nykter..." Haha. Typ så känner jag om det.

Blev lite kär...

I några vårnyheter: :D

Allt från Topshop
Ojojoj...

Ja, herregud vad magan' är full med pannkisar nu!

Trodde jag skulle vara superbra på att vända de små jäklarna.. Det slutade med att Jimmie stod och flippade dom i luften! -Jag kunde faktiskt också det! Men jag tappade halva på golvet... Då blev jag sur för att han kunde mycket bättre än mig = Dags att äta något. Haha! Kan inte hjälpa det, om jag inte ätit på typ hela dagen -klart att man blir hungrig. Och då blir jag sur, haha ;) Så är det.

Bjöd hit Denisa också :) Försökte få henne att flippa några, men hon kunde inte -sa hon. Haha. Jaja. Jag och Denise började äta de misslyckade, trasiga, klumparna till pannkakor  X) Medans Jim stekte på, så fick han en hel hög med fina pannkisar för sig själv... hmpf! Haha ;)


 Nu har jag varit och hämtat ut mitt fail-paket på okq8. Skulle avbeställa det egentligen, men så hann jag inte! Ååå! Ofta de brukar skicka på en gång då? Nu ska jag skicka tillbaka det... suckeN! Jaja.

Tittar på film

Med Edvin, hos 'fammi'. Bilar 2, superdålig om man jämför med ettan.

;)


Just det ja.

När det kommer in en kvinna, 40+ som lånat sin (jag bara gissar) 10-åriga dotters kläder, slänger åt mig en bunt rea-kläder, och säger "lägg undan det här åt mig!", samtidigt som hon tittar bort och har en äcklig klubba i trynet som hon suger och smaskar på som om hon vore besatt: "JAG ÄR UNG!"

Då. vill man faktiskt sparka henne på käften.


Så här är jag i skolan.

Dag 13

Så här var jag i skolan, eftersom jag inte pluggar något just nu.

Ja, jag var väl.. Hmm.. ja, hur var jag?
Jag var duktig, eller försökte vara iallafall. Gjorde det mesta till 110% -speciellt det som var roligt, haha! Visst blev man väl less, det blir alla. Men jag tror det beror på läraren man har faktiskt! Har man en tråkig och dålig lärare, ja då går det inte lika bra som på de lektioner man tycker är.. 'roliga'. Inte så att jag satt och skrattade hela lektionerna heller, men.. Har man en bra lärare så vill man ville lyssna, läsa och lära sig.

Jag gillade att arbeta själv när det gällde liksom 'skriftliga projekt/uppgifter'. Teaterlektioner är ju lite svårt att ha själv, haha! Och annat också. Alltså missförstå mig inte, det var ju superkul att arbeta i grupp -vi gjorde mycket fula grejer X) Spelade serenader och gitarrsolon på engelskan (haha!) och redovisade med mim, osv ;)
Men när det gällde att lämna in något så ville jag ha mitt namn på det. Så har jag alltid varit, för jag vill ha det så snyggt och bra (och rättvist?) som möjligt, då hatade jag när någon som inte ens gjort något skulle åka 'snålskjuts' på min 'neatness', haha!

Oj så ocoolt! Men det är så jag är. Ska ha saker på ett särskilt sätt -mitt.
                                                                                                                    ;)


Ja, just. Jag tänkte nästan bara på gymnasiet när jag skrev detta, kanske för att jag gillade min klass så mycket där  :)Hej! :)

God morgon! :)

Jag har varit uppe sedan 05.30. Bara ändå :)

Idag ska jag hitta på något, jag vet bara inte vad ännu ;)
Har en bra känsla i magen :)

Ha en toppendag! Det vill jag ha :)