Hej då Sverige!

Och hej då bloggis! Nu sitter vi på arlanda och inväntar flyget! Får se om det blir någon uppdatering från HK! Heeeeeej!! :D

Haha! Bild på mig och Bianca, haha ;)

 


Nu far vi snart!

..Från gnarsp iallafall! ;)
 Heeejheeeej!

Fettisdag :)

Myser på med en semla för mig själv innan det är dags att stänga igen resväskan, slänga på jackan, freaka out á la: "Passet... Passet? Passetpassetpassetpasset!",  och åka mot arlanda! :D


Funny ones X)


Don't act like you don't do this at home when Party Rock Anthem comes on:That annoying piece of hair that never does what it's suppose to:When you're talking to someone at 12am and you say "Tomorrow I'm going to..." and they say "Don't you mean today?"
 -Bitch, “Tomorrow” is when I wake up.

När de på nyheterna stannar kvar lite för länge i rutan..
X)


Hä är ju svårt de här!

Hmm.. Det är svårt att packa när man inte ens kommer igår hur 13+ känns. Så ringer Kerstin och säger att det är 20+!! Det är ju fan varmt! Ååååh, re-pack..again! Haha, ne då ;) Nu får det vara bra, vet inte vad jag ska ta med så nu får detta duga ;) Denise fick mig att plocka ur några plagg redan, haha! Säger ju det, jag tar alltid med för mkt X)


Iiiiiiiii! Imorgon åker viiiii!! :D


I was born to be brave

Jag älskar den här låten.
Don't hide yourself in regret, just love yourself and you're set.


Mental breakdown ;)

Dagen idag har jag spenderat packandes. Alltså, jag blir aldrig klar! Haha! Vet inte vad jag ska ta med och inte! Hahaha! Sååå svååårt! Såhär gör jag jämt, och det slutar med att jag tar med för mycket! Så jag har verkligen tänkt efter nu.. men likförbannat så blir det för mycket i resväskan! (Alltså, den är inte överfull men jag räknar med lite shopping i Kina också ;)). Sen hittade jag inte en klänning som var visste att jag lagt på sängen! Fick ett litet psykbryt.. Kunde. Inte. Hitta. Den! ... -Visade sig att den redan låg i resväskan.. hrm.. HAHA! :D


Ja, och så har jag bråkat med en kärring på af. Helt totalt hjärndöd! Alltså jag skojar inte! TOTALT BLÅST! Fy fan vilken äcklig jävla kärring! Orkar inte skriva alla dumma och totalt värdelösa saker hon sa! Helt hjärndöd! Ett tag blev jag så arg så jag visste inte var jag skulle ta vägen! Hon frågade "Vad har du tänkt finansiera resan med då?!" Sådär snorkigt, ungefär som om jag vore dum i huvudet! Men fy fan vad jag höll på be henne dra åt helvete då! Ungefär som om jag inte vet hur man sparar pengar?! Ungefär som om jag inte får spara pengar för att jag inte har fast jobb?! FÅR man inte SPARA pengar och RESA och göra någonting i SITT LIV?!?!?! "-VAD SA DU?!" Halvskrek jag i telefonen. Då vet jag inte om hon insåg att hon frågat något som hon inte alls hade något med att göra, för hon svarade "Öhh, ja, alltså.. Jag tänkte på dom här papperen..." och prata bort det. Alltså nej, fy fan.
Sen skulle vi lägga på, och jag kände bara att nej.. Jag tänker inte vara lika BARNSLIG och elak och dum som denna människa på andra sidan luren. Så jag sa "Ja, tack då. Ha en bra dag! Hej då!" Så trevligt jag kunde. Då skrattade hon och sa hej då.
Efter det så kände man typ..
 
X)
Hahaha! Ok, inte riktigt så grovt, men ni fattar ;)

Nu ska jag laga mat!
...Och packaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!  X)


Förstår du mig?

Hahaha! Älskar vad mamma hör när jag pratar! X) Jag: "Vet du var min gröna resväska är? Alltså, handbagageväska?" Mamma: "Mjaaa.. Men momma hade några sånna väskor hon!"
Så skulle jag kolla på dom idag.. Då har hon tagit upp handväskor som momma fått gratis från typ yves eller nå.. X) Hahaha!!
Jag får leta vidare, den måste kommit bort i alla flyttar..

X)


Uj uj uj..

Ja, jisses. Det blev soooovmorgon idag, haha, var så jäfvla trött.
Sen har jag brummat runt i min lilla bil typ, hehe. Hälsade på Oskar en liten sväng, hälsade på Denisa&Mackan, hälsade på Edvin, ja åkt runt nu på eftermiddagen.
Önskar att jag hade jobbat idag om jag ska vara ärlig! Haha! Vet liksom inte vad jag ska hitta på en lördag som denna.
Förutom att tvätta! Måste tvätta en hel bunt som ska med i resväskan!  ;)

Gu' va fin!

..Kavaj jag hittade på rean nu på hm's hemsida! :) Blev kär i färgerna/skärpet!


And guess what...
Den där vår/sommriga tunikan jag cravade -now on sale! Hahaha! Told ya!

Nä, nu tror jag det får bli sängen. Skulle vilja slänga in min trötta kropp i duschen en sväng innan men.. jag orkar nog inte. Sen vill jag väl inte väcka 'grannen' här under heller (eller Jimmie för den delen som snarkar så gott!) ;)


Hemmaaaaaaaaaaaaaaa rååååååååååå!

Gaaah! Har nog aldrig haft så tråkigt som jag hade ikväll när jag väntade på tåget (efter jobbet).. Blev tvungen att köpa lite godis för att muntra upp mig själv, haha! Mmm riesen ;) heheeeee.
Ja, sen till mor min och fick lite fika, och pratade lite skit. Bra att prata med mamma ibland, hon förstår liksom min frustration, haha.

Ja, men nu så är jag hemma. Tror jag ska ta och käka lite middag, haha! Är så jävla hungrig, fast jag fika en macka hos mamma. Men jag åt ju fan ingen lunch heller idag kom jag på! Inte konstigt dåå eeeee!

Haha, nu börjar jag balla uuuuuuuuuuuuuur!
XD


Nu då?

Önskar det blir sådant här väder heeeela helgen + mån, tis (sen får det bli hur kallt det vill i Sveeeeeriiiiiigeeeeee!) ;)

 


Ooo!

Dra på er solbrillorna om ni ska ut! :D
Perfekt dag! -Att jobba.. Haha ;) nej då, me no klaging!

Tåget var försenat idag med -surprise, surprise! Men endast fem min idag, så det var ju skönt.

Utsikten tågfönstret bjuder på!
Sådana här dagar ska man vara ute och åka skidor och pulka, dricka varm choklad och grilla korv ute! -Om man är ledig dvs ;)Ok, detta blev lite sent uppdaterat, och bilden kommer inte med för blogg-appen suuuuuger! ;)


Red-eye..

Inatt sov jag inte bra kan jag säga. Vaknade flera gånger, sov oroligt, ja -the works..
Ja, så nu är mitt högra öga alldeles rött, ser ut som en massa blodådror sprängts.. Haha! Ok, riktigt så farligt är det inte ;) Men jag sitter med kaffekopp nr:2, och förutser att dagen blir ungefär såhär:

 

 

Haha!

Ville hitta annan, som är typ.. Ja, men ni vet när man vaknar typ 2-3 timmar innan alarmet, och är typ utvilad men man somnar om igen ändå. Sen när alarmet ringer så...Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!.. :D

Hahaha X)

Nu ska jag strax åka mot jöbbe!