Ååå hej!

Ååå, mumma! Håller på bakar nu, Simones kladdkaka 2.0 !! ;)
Och köpte mina koppar idag! Endast fyra st kvar, och jag fick reda på att inga fler inkommer, så jag slog till! :)
Och blev bjuden på lunch av snäll-mamman min idag :)


In. My. Face.

Alltså... S H I T ! Vad det märks att jag inte läst franska på fyra år.. hehe...
 
Jag har valt fel kurs.. Hahaha! Vad kan man göra? Måste ju skratta åt saken X) Det var så såhär att jag valde i fel ordning, så den kursen jag verkligen ville gå -hamnade längst ner och då blev jag bara 'reserv'. Så jag tog denna kurs istället, tänkte att "Ja, men jag läser något på franska iallafall." Hah. Hah!
Okej.. Visst förstod jag vad hon sa, men inte allt! Är dock ringrostig osv. Och självklart gör jag bort mig och fipplar med micken, fattar inte det och ser efter en stund att läraren skrivit att jag ska stänga av den för det låter så högt! Hahaha! X)
Men sen när vi ska göra en snabb gruppövning/uppgift så börjar de skriva och jag bara... Nej. Jag har valt fel.
 
Shit happens, och vad jag ska göra nu vette fan? Haha! Hoppas på ons då jag har min andra kursstart ;) Och så får jag se hur jag gör med denna!
 
Inte världens bästa start på dagen kanske..ehe.. Menmen, jag kan inte gräma mig över det, tar det som det kommer (och gör det bästa av det) :) ;)

Iiii! Nervig!

Hihiiii! Jag är så nervo! X) Ska strax ha min första föreläsning. Vet inte alls vad som ska hända, eller vad jag ska förvänta mig X) hihi! Nervis ;)
Via nätet


Hej! Nu kör jag en listis!

Varning för mycket smileys! ;);););)

 

 

1. Var är din mobiltelefon?

Ingen aning.. tänkte jag skriva, men den ligger ju på bordet framför mig! Haha. För det mesta så har jag ingen aning, det måste jag erkänna, haha. Hittade den instängd i garderoben, under en tröja en gång X)

2. Var är din andra hälft?

Han jobbar och sliter, i stocka idag om jag inte hörde fel.

3. Ditt hår?

Är som svinto idag! :s Körde inpackning och hela köret igår, men om jag inte slänger i någon creme efteråt (tex min favvis lanza "superduper-treatment" ;)) så blir det såhär. Men nu kör jag på en fin 'donut' ist :D

4. Ditt humör?

Väldigt bra :) Känner mig inspirerad, vill inreda, vill fixa och dona! :D Let meeeee!

5. Din dagsplan?

Just nu vet jag faktiskt inte! Måste köpa färg, och jag tänkte åka in till stan, men jag ska även ev. köpa födelsedagspresent till min bror som fyller år på lördag, men jag måste prata med honom först! Ringde nyss, men han var upptagen på jobbet så. Jag väntaaaar! ;)

6. Det bästa du vet?

Fixa och dona! Haha ;) Just nu är jag på det humöret! Annars så är familjen och vänner goda ting, och så gillar jag kläder och grejer -men det är väl för materialistiskt att skriva kanske, haha ;)

7. Din dröm i natt?

Usch, ja det var något läskigt! Att jag var ett barn och en läskig gubbe jagade efter mig! :s OCH så drömde jag om Mia? Det var något med henne och..barn.. Preggo? ;)

8. Ditt livsmål?

Jag tror inte att jag vet. Eller jo -att göra något meningsfullt, att hjälpa, att kunna säga (som Beyoncé) I was here, I lived I loved. I was here, I did, I've done, everything that I wanted and it was more than I thought it would be. I will leave my mark so everyone will know I was here.  :)

9. Rummet du är i?

Är vårat 'lill-rum'. Gröna blad-tapeter, dator, två skrivbord, tavlor (fyller på min samling i detta rum, vill ha många fler! :)). Ev. mitt nya plugg-onlineföreläsningar-seminarium-rum :D

10. Din hobby?

Fixa och dona måste jag väl skriva då! Haha! Är verkligen på det humöret idag!

11. Din skräck?

Ja. Den du. Den var svår.. Ena sidan är det insekter, fy f*n vad äckliga de är! Å andra sidan livsvalsångest, svåra beslut om livet osv.

12. Var vill du vara om sex år?

Ah! Äntligen en lätt fråga! HA-HA! Men detta vet jag faktiskt INTE, hmm. Kanske en jonglör i cirque du soleil? Dock har jag bara baskunskaperna i jonglering så inga brinnande motorsågar och små ponnysar här inte..

13. Var var du igår kväll?

Hemma. Svårare än så var det inte ;)

14. Vad är du inte?

Långsint. Jag kan vara superirriterad på något/någon en dag och bara braaaaawwwlll! ur mig. Sen är det bra, haha! ;) 

15. En sak du önskar dig?

Åå.. En sak? SAK? En parfym :)

16. Var växte du upp?

I Gnarp, :) Norrfjärden, Sörfjärden och Gnarp.

17. Det senaste du gjorde?

Pratade med mamma -som sitter vid bärbara datorn! Haha!

18. Dina kläder?

Just nu: Grön långkjol (blev den idag ist.), svart linne och tegelröd kofta :) Känner mig höstiiiig!

19. Din tv?

Fungerar! Eller ja, den har fungerat hela tiden, men nu har vi kanaler :) Annars är den min baby, första dyra grejen, liksom 'vuxengrejen' jag köpte!

20. Ditt/dina husdjur?

Har en katt som heter Saskia. Eller vi kallar henne för 'katt' eller 'katten'. Hon är extremt mysig, och hon har nu så fin och tjock päls så man vill bara gosa med henne och ruffsa om pälsen! Haha!

21. Din dator?

MIN dator är en rosa liten mini pc (även den kändes som 'vuxengrej' att köpa själv -även om den är rosa ;)), köpte den innan allt med Ipad kom.. idag känns det fruktansvärt onödigt X) Menmen.. Annars brukar jag kunna låna Jim's bärbara -stooooor skärm!- eller stationära. Jävlar vad teknik vi har! Haha. Men Jimmie är sådan, herregud han byter telefon oftare än jag byter hårfärg ;) (Jag färgade håret väldigt mycket förut, mest för att bli av med det misslyckade 'mörkbruna'-svarta!- som jag hade ett tag, det var det som började hela grejen tror jag. Men det var inte det jag skulle skriva om hääääär sååååå!)

22. Din bästa ägodel?

Hmm... Ägodel? Hmm... Min bil kanske! I love my green pearl! :D

23. Saknar någon?

Ja, jag kan sakna vänner som bor långt borta. Ja, jag saknar Bianca oftast. Hon bor typ.. 30 mil från mig så det är inte varje dag man träffar lill-sparven :(

24. Din bil?

Skrev jag ju nyss om, hihi. Det är en grön golf, ganska gammal typ. Men den fungerar prima! Typ iallafall ;) Nyfixad, nybesiktigad och nyskattad! Bara och köra! :D

25. Något du inte har på dig?

Hmm... Lågt skurna jeans har jag svårt för, så obekvämt!

26. Favoritaffär?

Haha! Ja, då måste jag ju skriva h&m! ;) Även Monki :) Älskar att strosa runt i Sthlms-butikerna. Gina har ibland några godbitar, även andra kedjor. Sen fins ju näteeeeet också!!!

27. Din sommar?

Jobb och sjukdom. Har badar fyra gånger denna sommar.. FYRA!!! Skandal!!!!!

28. Älskar någon?

Mjaaaaa :) Såklart jag gör!

29. Favoritfärg?

Min hårfärg atm, n ö j d liksom :)

30. När skrattade du senast?

Haha! Ja, igår när Jimmie sa något riktigt roligt! (Som jag inte minns nu, haha). Och typ nyss när jag och mamma skrattade åt att vi satt vid varsin dator, haha! "...Vad gör du?" Hahaha!!!

31. När grät du senast?

Hmm.. När jag var sjuk så lät jag typ såhär "Jimmie..uhuu..ta hand om mihihiiiiiiig!" haha! Och bredde på med fejk-snyftandet så han skulle tycka synd om mig. Han skrattade och gav mig kramar och läsk. :)


Hej

Trött. Knepigt mår jag idag. Det var allt.


MEEEEENEEEEEEEEEE!!

Jävla SKIT  bokus.com !!  S-K-I-T ! ! ! !
Jag skickade efter TVÅ skolböcker, ja vad fan fick jag hem då?! SJU pocket! Vad är det för IDIOTER som jobbar där???! JÄVLA H*RA VAD IRRITERAD JAG ÄR NU!!! JAG MÅSTE HA MINA BÖKER DENNA VECKAAAAAAAAA!! ÄCLIGA AAAAAAS!!!! :mad:
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Matchis ist ;)

Ähhhh, struntar i långkjolen och kör på en härlig matchning av den fina, mörka höst-röda färg som I loooove! Kjolen har väntat i garderoben en stund ;) Och 'väskan' köpte jag på monki förra helgen :)


Tjennaaa!

Hej! Här sitter jag och skall strax påbörja morgonens andra stora kaffekopp!
Jobb idag med.
Ska käka något till frulle också hade jag tänkt.

Jag tänkte slänga in en bild på mig idag här, men...nej. Jag försöker ta från vänstra sidan, för prickisfejset är värst på högra, haha! X) Men jag skiter i det nu! Mitt hår är bara gah! också så.

Jag har på mig en mörkgrön långkjol idag iaf. Men frågan är var min svarta är????? En massa av mina kläder har försvunnit!!! Var är niiii???!!! Har letat och letat men nada! Wtf???!!! Är det någon liten tomte som springer omkring här och snor mina grejer??!!

Efterlyses: Tomte, ev. osynlig. Dock bär den på en massa kläder, så en vandrande klädhög är misstänksamt! Hör av er till Simone! Belöning!


Hösthösthösthöst! :D

NU är det höst kan jag meddela! :D I love it! Visade sig bli en riktigt fin höstdag i s-vall, solen skiner och himmelen är blåååå! Dock blåser det som attans! Funderade nästan om min lilla pärla till bil skulle blåsa av vägen när jag åkte in! Haha! X) Men det gick så bra så ;)

Ja, in other news så var mor i stan idag, hon bjöd mig på lunch :) mkt snällt tycker jag.
Och jag är fortfarande trött, och känner mig.. hmm, inte som mig själv? Det är lite konstigt, inte brukar jag vara den som är trött på kvällarna heller tex. Men hela helgen så har jag varit supertrött på kvällarna, fast jag inte jobbat/skulle upp och jobba? Hmm.

Aja, nu ska jag iallafall ner och arbeta igen! ;) Kom in och handla av mig vettja! Hehe ;)


Kalla mig prickis..

Alltså, ja, jag ser ut som en prickigkorv. Haha, nä men, jag har typ tre,fyra blemmor i fejan och det är svinirriterande. Sedan jag tog medicinen (allergiskiten) så är det nå knepigt med min hud. Värsta utslagen på ryggen också, och den dagen jag var ute i solen så fick jag solexem på axlarna. Små knottror som kliar  ('exem' kanske är att ta i.)
Och så på det så tror jag jag har en förkylningsblåsa på g, mah. Sjuuuuukt irriterande! Och smärtsamt.
 
Anyhooooooow! Enough with äckliga grejer.
Idag äre jobb som gäller!
Nu ska jag dricka kaffe i mängder! ;) Sov dåligt som fan inatt, vaknade av minsta lilla, drömde att jag försov mig. Ena stunden var klockan 10, nästa var den 11.45 och jag var sen! Hatar sådana drömmar! Haha!
 
Ja, men nu -K A F F E. Och frukost.

Vilken lyx!

Jag har varit ledig heeeela helgen! Fre, lör OCH idag sön! Sjukt X)

Här följer lite bilder på lyskväll, vinmys, nyskjorta ;)
Synd att det inte går att fånga mysfaktorn med dessa fina ljus i mörkret på bild!

 


Å herrejösses.. ;)

Vad jag har shoppat idag! Spontanshopping är fan bäst! :D


Satt och funderade på att ta en sväng till hudik, slängde iväg ett sms till monisen om hon ville meet me halfway (hon bor i ljusdal) och luncha :) Sagt och gjort! En riktigt mysdag, och fynddag! Inte för att jag hittade direkt billiga fynd, men fynd i den bemärkelsen att jag letat efter sådana saker men inte hittat tidigare! Tex en rutig skjorta, nu hittade jag den! I två olika färger, slog till! Haha. Och en ugnsform som var fin som jag ville ha, och en fin skål som jag inte direkt ville ha, men köpte ändå.. just för att den var fin, haha! X)
 
Sen måste jag ge tummen ner till Lindex idag :( Fruktansvärt otrevlig personal, och så hade de en stor skylt "köp 3 plagg, få 20%!" så frågade jag i kassan, "Nää, det är om du har lindex-kort.." jag:"Jaha! Okej, men då vill jag skaffa ett sånt då :)" hon: "suuuck...Ja..jag ska fråga...-får hon rabatt om hon skaffar kortet nu? -nääää! -nää, du får inte rabatten." Jag: " Eehhmm.. Nähä? Okej, men då köper jag bara den här." (Var egentligen bara en sak jag ville köpa, men tänkte slå till på det erbjudandet då). Fy fan vilken dålig service! Vadå, skulle jag gått fram, sagt -hej, jag vill skaffa lindex-kort! Sen gått ur kön, sen gått tillbaka, fått erbjudandet? Dumt, otroligt dumt. Usch.

Japp! Annars -otroligt mysig dag! Kikade in hos Denisa på vägen hem, hon slutade, vi köpte med pizza och käka hemma hos dom :)
Sen ska vi ner och kika på 'lysnatta' ikväll :)


My kind of sky

Förra veckan när jag åkte hem från jobbet möttes jag av en underbar himmel :)
Åkte från regn, hem till detta :)
 
 
Vet inte, det var så härligt, och lite kyligt i luften, kändes så bra! :)
 
 

I'm cold + instagram!

Ja, inatt frös jag fan! Nu börjar kylan komma! Är det höst? Mjaaaa, inte riktigt än.
 
In other news, vet inte hur många som frågat om jag har instagram! Ja, fast privat.. har jag svarat. För jag har inte förstått mig på det.. haha! Typiskt mig X) Och inte vetat mitt namn, haha! Alltså, när jag laddade hem den appen så var det bara effekterna man ville ha. Nu är det ju västa grejen X) Iallafall så heter jag simoneih (originellt va? ;)). Så ska jag väl ta några bilder också! Haha, just nu är det tomt. (Fixade en ny).
 
Klick!  ;)

Mm.

Denise skrev ett inlägg om "Vad kan vara mer irriterande.."
 
Verkligen: Vad kan vara mer irriterande än att vara ledig en lördag, vakna kl 07.00 och inte kunna somna om.
Haha!