Baby's (och ilska, men jag jämnar ut inlägget om ilska med en söt tanke om bebisar i början, haha!)


Alltså, hur söta är inte bebisar då!? Såååå söta! :D


Iallafall så var jag in och lämnade in min iphone idag (på mediamarkt), men jag fick ingen ny. Alltså: Jag lämnade in den på lagning, fick en "ny", efter tre veckors väntan -som var trasig, lämnade in den igen och måste vänta ytterligare tre veckor... Fy faan! PLUS att jag fick reda på att om man köper en iphone så är det inte säkert att man får en ny! Och detta är vad han i butiken berättade för oss; De skickar tillbaka trasiga till apple, de fixar upp dem och skickar tillbaka, sen kan de bli sådana som man får tillbaka när man lämnat in -eller så går de ner i kartonger och säljs som nya. Va faan?! Sa vi, "Jaa, men så är det, så gör apple."  Fy faan. Fy fan! Skit-jävla-äckel-iphone-som-bara-krånglat-heeeeeeeeeeela-tiden!! Blir det något mer fel på den så har jag rätt att reklamera den -och det kan jag lova att jag gör också! Ber mediamarkt att köra upp den i sin dryyyyyyga jävla röv (ASotrevlig personal!) sen springer jag till mitt älskade SIBA! och köper den nya HTC'n istället! :D Haha! Där jag är älskad, haha ;) Fick t.o.m 10% på en julklapp jag köpte (till..någon, hehe) där idag!

Nä, fy fan. Tips från mig: Handla inte på mediamarkt eller elgiganten. Pappa köpte en tv på elgiganten, sen när han kom hem så var den begagnad! Full av damm och hår nere vid 'fötterna'. Då åkte han in och skällde på dom, och fick en ny -som han öppnade där på disken framför säljaren -också begegnad! Helt sjukt! Det går inte att lita på! Sjukt.


Ja, men nu så ska jag kolla på grey's och skicka onda tankar till mm. Haha ;)

\\
Over and Out

Typiskt MIG


Lyssnade på "Christer" i P3 häromdagen, och de ville veta "Vad är typiskt dig?"

Och vad som är typiskt mig är att vara klantig. Haha. T.ex: 
  • Om jag gör en tårta, vi säger med jordgubbar på, precis då jag lagt på alla jordgubbar sååå fint så fint så tappar jag kartongen på tårtan så det flyger grädde och gubbar åt alla håll.
  • Jag slår alltid (och då menar jag alltid) tårna i bordsben/stolsben. Pappa sa att när jag hälsar på folk så borde jag gå fram till bordet och slå i tån på en gång, så slipper jag det sen X) hahaha!
  • Om jag ska hoppa över en vattenpöl så landar jag i en djupare.
  • När jag sminkat mig och så tänker jag typ "ja, men bara lite mer marcara däääär...AJ!" borsten i ögat. Tårarna rinner. Bara att börja om.
  • Igår så skulle jag flytta lite koppar från ett skåp till ett annat, så mina fina nya fick plats. Vad händer? -Tappar två koppar en av de nya så det går en bit ur den, sen går öronen sönder på de två jag tappade.

Ja, det var några exempel på min klantighet. Hahaha! Och jag kan inte annat än skratta åt det X) Haha! Måste vara för att jag är så van vid det så jag tänker inte ens på det, hahaha :D

Nu har jag en hel vinter med klantighet att se fram emot, halka i lera, halka på is -glida på isen, ramla i slalombacken så jackan åker upp och jag blir proppad med snö i näsborrarna (true story) och mycket, mycket mer... ;)

\\
Over and Out


Det är vem som är tomten?

Det är jaaaaaag! Haha, i min mysiga morgonrock som jag fick i julklapp för flera år sedan -fortfarande lika mysig :)

Jag vill åka in till stan och handla julklappar! Och lämna in telefonen också. Men inte idag, idag ska jag ner och hjälpa Denisa och tapetsera (om hon vaknar någongång d.v.s) ;)

\\
Over and Out


Måndag igen, hejhej!

Hellu! Jao, jag är nere i fjärn och donar. Har börjat plocka ur sovrummet där Denise ska tapetsera. Är det någon som är intresserad av vita garderober btw? Haha. Pappa ska tydligen inte ha sina längre, sucken vad jobbigt det blir att ta ut dom! Eller den stora iaf. Denise måste hjälpa mig med den, och skrivbordet, svintungt.

Ja, annars då.. Mitt hår jävlas. Det är som om det gett upp, haha. Sååå slitet, någon därute (helst en frisör) som vill hjälpa mig? Haha, det kan ju kännas bra att ge bort en klippning i julklapp! ;)
Kan ju även tipsa om vad man INTE ska köpa om man har torrt/slitet hår: wellas produkter! Fy faan! Köpte en inpackning som jag använde härom dagen, och den fullkomligt torkade ut håret! >:@ Lossnade en massamassa hårstrån, jävla skitinpackning..

Nä, nu ska jag åka hem och fixa käk!
Hej!

\\
Over and Out

Den enda frisyren mitt hår tillåter för tillfället..


Jul i mitt hus


Ja, nu har jag fått upp lite julsaker och gardiner. Det är mysigt, men det är lite tomt fortfarande -tror det behövs en gran för den rätta julkänslan. Och julklappar under den ;)

Ja, och gissa om ljusstakarna jävlades då!? Varenda en är trasig, lamporna alltså -hoppas jag!
Jimmie bestämde sig för att de skulle fungera så han bytte och testade och bytte och bytte och bytte! Tillsist gav han upp; "Vi ska köpa nya lampor till alla!" hahaha ;)
Ja, snaaaart snaaaaart så är det mer ljus (och jul) när vi har lampor till ljusstakarna. Har bara en stjärna i köksfönstret sålänge.

Imorse :)

Nu är jag helt rastlös. Har käkat middag och 'pyntat' klart, vad ska jag göra resten av denna första advent då? Haha.

Hej!

\\
Over and Out

Snö

Hello! Ja oj så det snöar! Det är så mysigt och fint :) Efter att ha varit ut och åkt med en körglad Jim så ska jag nu hem och göra första advent-fint hemma :). Hejhej!
\\
Over and Out


Jag är med...


Iphone! (Hehe, luuurad!) ;)

Japp, hämtade ut den igår. Och när jag hade kopplat den, och synkat den, och laddat den, och tjo och hejsan, så skulle jag lyssna på musik(/ljudet). Jag hann säga "Mm, bra ljud.." sen gick den sönder... Den låter inte, ingen ringsignal, inget ljud överhuvudtaget. Det går att prata i den, men inte att höra att det ringer. Suckkkkkkkk!!!! Med ett F istället för S tror jag bestämt.
Ja, så nu måste jag lämna in den (...!!!) och jag ska fan ha en ny på en gång! Inte vänta tre veckor som jag gjort nu redan! Fy fan, samma dag som man hämtar ut den.. alltså va fan..
Behöver jag säga att jag saknar min HTC? :( -Som är såld nu btw.

Jaja, hoppas det löser sig. Men jag kan säga att sånt här är såååå jag, det bara måste krångla, det kan aldrig gå rätt från första början! Hahaha, kan ju inte annat än skratta. Hade inte förväntat mig något annat nästan X)

Jag har ett coolt fodral iallafall! ;)

Och väääärldens finaste halsband :) I love it!

Nu ska jag käka något innan jag åker och jobbar!

Hejhej!

\\
Over and Out

"HÄJ!"


Hahaha! Det var någon från bergsjö som ville köpa min mobil, så ringde jag upp och han var ooootrooooligt dryg, hahaha! En liten småunge tror jag, haha. "Nää, jag ä på bio ja så inte idag ä." Okeeej.. Imorgon jobbar jag men.. efter klockan 18 kanske. "Jaa, ja hör av mej ja imöra!" Haha! "Jag hör av mig" ungefär som att vi kände varandra. Hmpf. Haha.

Tycker fortfarande det är sorgligt att sälja min mobil, haha. Menmen, jag kan inte hålla fast i materiella ting längre, behöver cash till min resa ;)

Ville bara uppdatera om detta.
Hej!

\\
Over and Out

Önskelistan :)


Vad jag önskar mig i julklapp:
  • Pengar. Till resan till HK.
  • Resväska. Till resor överhuvudtaget, haha. Men speciellt till HK då, min lilla gröna klarar inte sig länge till.. haha ;) En större modell alltså, 70cm typ. Tror jag.
  • Hårprodukt. Min favorit från l'anza, Me :love: it!
  • Örhängen. Från h&m.



                                                                           Hittade en för när man vill ha lockar också! Vill haaa!
                                                                           Kanske fungerar på mitt hår -som annars är rakt! ;)
                                                                          (Förövrigt så var de billigare på nätet, jag köpte hos
                                                                           frisören för över tvåhundra spänn.)






Japp, that's all. For now..haha ;)

\\
Over and Out




*Luft*


Måste bara skriva att vi kan andas igen här hemma! Haha. Vi har haft problem med att det blir 'imma' på rutorna -bara ändå- och speciellt när man tvättar så blir det hur fuktigt som helst här inne! Rinner liksom på rutorna (vet inte riktigt orsaken ännu, någon som kan lista ut?). Men så sa jag till pappa att jag skulle köpa en luftavfuktare, för jag vet hur bra den som han har i tvättstugan fungerar. Då sa han "Men jag har ju en till hemma jag, ta den!" Haha. Typiskt pappa! Inte bara ha allt, men ha två av allt! Hahaha! Jag tackar och bockar för lånet, nu känns det som ett nytt hem! Haha. Jag kan tvätta och tvätten behöver inte hänga i flera dagar! :)


Sen har jag ett erkännande, hur mycker jag än längtar efter en vit jul så bävar jag inför snön. Fy vad jobbigt det kommer bli ändå, haha! Skotta av bilen, skotta fram bilen, ta sig fram med bilen! Det bävar jag inför, det finns så många idioter där ute på vägarna (bevis -förra vintern, när jag blev tvungen att köra i diket p.g.a två fartdårar framför mig) och det har hänt så mycket olyckor de senaste vintrarna. Uffa. Har sett bilar som kört åt skogen, minns fortfarande den där nya lilla silvriga bilen som hade kört i diket/krockat. Jag kände knappt igen att det var en bil.. Fy. Kör försiktigt där ute.

\\
Over and Out

Uppe!


Ur sängen, bara ändå! Klev upp 6 idag, har knappt kunnat sova ändå så jag kan lika gärna kliva upp.

Inatt drömde jag om Mona, och hennes nyfödda lilla systerdotter :) Jag skulle vara barnvakt, haha, och hon var så söööööt den lilla! Vi skulle sova i Monas säng, men jag var så rädd för att hon skulle ramla ner.
Sen var det inge mer, haha. Men söt var hon. Och livlig. Får se om det stämmer in? ;)
-Jo! Jag drömde att hon skulle heta Sandra? Vilket jag inte trott. Får se om det stämmer? ;) 
(Fast det tror jag inte, haha).


Sitter och har betalt alla räkningar och allting nu, varje månad känns det så bra efter man gjort det! Haha.
Nu tror jag att jag ska kolla på Vakna! en sväng. Senare idag ska jag och mamma och Denise in till birsta en sväng :) Hihihi.

Hej!

\\
Over and Out 

Award/Utmaning

Jag har fått en award/utmaning av Therese & Denise. Utmaningens villkor: länka tillbaka till den du fått den av, fullborda de fem meningarna nedan och ge den vidare till fem bloggvänner.


1. När ingen ser eller hör mig… sååå.. Nej. Hemlisaaaaar!

2. Jag går aldrig hemifrån utan…
hmm.. Mobilen kanske? Brukar ju ha den när jag är ute och går och lyssna på musik (spotify). Eller plånkan om jag ska köra bil (körkort osv.). Annars vill jag skriva.. kläder.

3. Min blogg heter som den gör för att…  Jaa. För att jag tyckte det lät bra, när man har läst min blogg så har man blivit Simoned! Haha!

4. Om jag vågade skulle jag… ..tatuera mig över hela kroppen. Haha. Okej, inte hela, börja med en iallafall. Men jag är så rädd för att bli less på den. Har haft en massa idéer, men väntat någon månad
-som tur är- för då har jag tyckt annorlunda. Hade en som jag verkligen ville göra, men nu känns det som att helt plötsligt blev det poppis! Så alla har något liknande. SuckeN! Haha ;)

5. Om 10 år kommer jag att… Oj! Jisses vad svårt! Hmm.. Då kommer jag förhoppningsvis haft en fot på alla kontinenter, har ett supermegafantastiskt jobb där jag trivs bättre än bäst, eller utbildar mig, kanske en unge, och kanske tänker köpa ett slott! Eller ett suuuuper stort hus med en massa fönster. Då kan jag byta rum lite då och då, eftersom jag har en tendens att bli less att bo på samma ställe, haha.

Jag skickar vidare denna utmaning till: Mona, Mia, Kajsa, Ellis och.. någon-som-inte-redan-fått-denna... Dig! ;)


\\
Over and Out

Btw, förstår inte alls varför den har rubriken "award/utmaning". Haha.
Hej!

Burr..


Riktigt ruskigt väder ute nu faktiskt. Var inte så halt ute på vägarna faktiskt (men faktiskt så kan man väl inte använda samma ord efter varandra! Faktiskt! Haha!), dock körde jag inte som en dåre heller, haha. Mamma: "Nu kör du försiktigt och inte lika fort som du brukar!" Haha! Jag brukar väl inte köra fort? Haha, kör väl enligt hastighetsbegränsningen (världens längsta ord!) .. ;)

Har varit ner till fjärn och eldat lite, nu sitter jag i fotöljen och myser. Borde egentligen släpa arslet ut på en promenad.. Sitter ju mycket hellre kvar här och äter mina hallon (som jag tinat) (alltså inte hittat färska ute nu) (fast det skulle ju inte förvåna mig, så varmt som det är ute för att vara november!). Men. Jag ska gå. Ändå. Fast jag inte vill. Haha.

Just det, haha! Steve-O i Vakna med the voice, när de pratar om hans show han turnerar med:

Josefin: "But will we see som kind of serious side of you aswell in the show? Is there any..?"
Steve-O: "Yeeaaahh...yeah, I mean, there are moments of seriousness. Like it gets really serious when I'm on fire."

Hahahaha! Tyckte jag var kul X)

Åhåhåååå, vad jag bara vill lägga mig under fjorton lager täcke och burra ner mig, jag fryyyhyyhyhyhyyyyser! Jag fryser jämt nuförtiden! Jimmie tycker att jag är galen, jag är ju liksom varm av mig. Men nu har jag isbitar till fingrar och tår varje kväll. Uhuu. Plus att jag har jätteont i skallen nu också. Uhuuu, stackars miiiiig. Haha!

Nu går det tomtar på taket också! Eller är det Tomten?! Aaahh! Måste skynda mig att lägga upp en önskelista i bloggen!! ;)

Hej!

\\
Over and Out

Möran'


Japp, uppe tidigt idag ;) Ska åka in och jobba några timmar, möte på möran.

Jag och stel-handen.

Har sovit otroligt dåligt inatt, och flera nätter. Undrar varför? Känns som jag ligger vaken flera timmar innan jag somnar, maah.

Haha! Kollar på Vakna! och så visar de klipp från förra veckan, och då var Steve-O där, haha. Ska leta upp det han sa som jag skrattade åt, men just nu har jag inte tid! Måste ut och starta och skrapa bilen. Tydligen så har det kommit snö idag? Inte här dock tror jag, men i hudik. Sen var det varning för "blixt-halka", mm. Ska jag berätta varför? För att jag ska ut och åka. Haha ;)

Jaja. Men nu så ska jag åka!

Hejhej!

\\
Over and Out

Sms från polisen


Ja, det är inte varje dag ;) Blev lite förvånad, för jag ser ju liksom vem som skickat meddelandet innan jag öppnar och så stod det "Polisen", huh? liksom X) Men det var mitt pass som var klart! Det kallar jag snabbt! I..torsdags tror jag det var (eller var det fredags? Nej, torsdags.. var det nog) så åkte jag in och fixade, haha, expressfart ;)

Och så sa hon, polisen som hjälpte mig, "Ja, och så måste du ta med ditt gamla pass, som gäller till april. Har du kvar det?" Öhhmm...? Jag kom inte ens ihåg det passet, trodde det var ett ännu gamlare pass hon menade -då jag har två 'hästsvansar' och en massa hårspännen i luggen, haha. Men så hittade jag passet och så var det från då jag hade blont på ena sidan. Och på bilden ser jag ut som.. jaa. Jimmie beskrev det såhär: "Like a deer caught in headlights", haha! Storöga X)

Jaa. Så nu ska jag in till hudik också. Men jag örskent. Haha. Jaja, kanske kan åka in efter jobbet imorgon. Jag menar, då har jag ju redan varit i en stad, då kan jag lika gärna blåsa in till nästa ;) (Men varför sa jag inte att jag ville hämta passet i sundsvall dååå? Jo, för att jag trodde inte det skulle gå så snabbt! Haha.)

Hej!

\\
Over and Out