Men!


   Fan vad jag hatar den där reklamen för "Klassträffen" på 5:an.
   Skitdålig, och irriterande reklam. Och vem kollar på något dylikt?!

\\
Over and Out

Varma fiskar!


   "Nu ska du allt få dina fiskar varma!"
...Ok.. tack.. Jag vill gärna ha lax -grillad.

   Anyhow. Igår -supertrevligt! Alltså, jag förstår att "trevligt" låter lite..o-kul, men det är absolut inte så jag menar! :) Det var liksom en sådan trevlig kväll, varmt och mysigt och trevligt! 
 
   Vi gick  på O'learys och käka -kött! Mumma! :) Och drack öl och någon liten drink ;) Satt där ett bra tag, såå mysigt var det att kunna sitta ute! Har du inte förstått än att det är sommar Simone? Nja, jo
   Om inte så var det 100grader varmt när jag jobbade igår! Alla gick runt och sa "Fy faan vad svetlana jag är!" och "Jag klarar inte det här längre!" Haha. Det är inte kul dock, en kund sa till mig i kassan "Men herregud vad varmt ni har! Hur kan ni jobba i den här värmen?!" Ehe.. Det kan vi inte! Alltså, jag dör om det ska vara sådär hela sommaren, fy fan. Tortyr.

   Iallafall. Vi gick vidare till invito för Therese skulle absolut ha sina goda drinkar ;) Och jisses! Aldrig druckit en sådan god drink! Sur/syrlig-äppel-drink -my favourite! Fy satan så god den var! :)
   Kvällen sprang förbi, vi tänkte gå på kasinot men Therese blev ju så full! Haha! (Hon hade hinkat rosé hemma innan jag kom). Vi gick hem i nattsolen (det blir fan inte mörkt nu!) och la oss i ugnen -eller förlåt -sängen- och Therese pratade, haha (tänkte skriva 'vi pratade' först, men när den kvinnan är full så finns det ingen hejd, hennes käft går i 120 och inte fan får man in ett ord, haha!) X) Och där somnade jag lyssnandes på killbekymmer och jobb-skit och allt mellan himmel och jord ;)

   Idag har jag varit snäll och suttit i en varm bil typ 5 timmar.. Fy faan. Skjutsahämtaskjutsahämtaskjutsahämta. Hälsocentralen -som hade bokat mig fel, igen!- hämta Denise i hudik, skjutsa till jobb, hämta pappa, skjutsa till affären (han har gjort illa handen, eller typ krossat fingret, så han hade ont och kunde inte köra) i harmånger, apoteket och pierre o co. -Han måsta ha kortärmade skjortor för han fick inte in armen i t-tröjorna, haha! X) Lite roligt faktiskt.

   Nä, nu jävlar orkar jag inte vräka ur mig nå mer skit här. Förutom att jag har solat på ballen nu i någon timma, hoppas att jag inte bränt fejan nu bara, tyckte jag skyddade den men nu spänner det lite i kinderna.
Aja!
HEJhejhejhejhej!!!!


\\
Over and Out

Mm..


   Idag är det onsdag, imorgon torsdag, sen fredag, sen lör,sön...
   Jag tänker.. Jag är ledig imorgon och på fredag :D Såååå lyckligt för mig!

   Ikväll stannar jag nog hos Therese i stan, tror jag. Käka något gott och get our beer on ;)
Men inte för mycket för jag ska till hälsocentralen imorgon, sen hämta Denise i hudik.
Sen kanske man skulle titta in på cruisingen redan imorgon? (Eftersom jag är ledig :)) Tror aldrig jag varit där på en torsdag förut, haha. Får se, får se.

Japp. Där blev det lite tankar.

Hej!

\\
Over and Out

Gah!


   För det första -Ja, det är varmt! Fyyyyy fan vad jag önskar att jag vore ledig idag :/

   Men det är inte det jag gah:ar om, jag är så jävla trött! Skulle kliva upp vid 6 när Jimpan väckte mig, men jag somnade om och klev upp en timma senare. Men jag orkade inte hålla mig vaken! Sen klev jag upp och la mig på soffan och kollade på tv. Då somnade jag (ställde klockan innan för jag fattade att jag skulle somna, haha). Ja sen drömmer jag. I drömmen så drömmer jag att jag sover och drömmer! Haha!

   Iallafall. Så sover jag på soffan, men så vaknar jag av att min mobil ringer, "Hem till oss" står det på den (ja, jag har lagt in vårat hemnummer för jag glömmer det hela tiden ;)). Jaha?? Men.. HEM TILL OSS?! Jag är ju för tusan hemma! Jävla skit vad rädd jag blev! Men jag var samtidigt så jävla trött så jag kunde liksom inte kliva upp! Så ringer det igen, men jag vågar inte kolla. Sen hör jag någon i köket, då är det en gammal klasskompis som står och rotar i mitt kök! "Va fan håller du på med?!" skriker jag. Då kommer hon mot mig, bara stirrar på mig och går mot mig. Jag blir skiträdd! Försöker säga till henne att stanna, att förklara sig, vad vill hon, varför är hon här?!?!?!? Tillslut så flippar jag ur och börjar leta efter ett vapen av någon sort! Jag menar, det såg ut som om hon hade rymt från ett mentalsjukhus och nu bara ville skada mig. Men jag hittar inget! Tillslut så vräker jag spegeln i golvet och håller upp en skärva, "Kom inte närmare! Kom inte närmare!" skriker jag till henne, men hon lyssnar inte. Jag håller skärvan och hon går in i den, flera gånger! Usch! Sen ser det ut som det gör ont på henne, men hon fortsätter ändå. Sen ställer hon sig på knä och jag... skär av henne huvudet... Blodet rinner ner på golvet och jag slänger mig i soffan och bryter ihop...
   Sen vaknar jag. Panik. Kollar runt på golvet, inget blod. Pju! Lyssnar.. hör något i köket! 
...Sen vaknar jag. På riktigt!

Fyyyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaan! Jävla dröm...

   Nu ska jag dricka mitt kaffe, sen åka och jobba -i värmen!
Hej!

Försöker inte tänka på min dröm X) Alltså... vilken jävla dröm! :S


\\
Over and Out

Sicken tur..


   Ibland funderar man liksom..
"Men åå vad fin den var på den bilden! Och den! Och den!" Sen ser man den på stan och... Ja... Photoshoooop! Hahaha! Så fult X) På alla bilder liksom. 'Puta, kisa, sudda, fixa'

Vilken tur man är så himlarNs snygg själv

 

 Heaheahea X)

\\
Over and Out

Bokis


   Kollade in på spiderchick's blogg häromdagen (igår?) och där eftersöktes boktips. Efter ha läst några kommentarer så hade jag fyra böcker hemklickade redan, haha! X) Nu längtar jag bara tills jag får någon ledig dag när jag fått hem böckerna, då är det bara att dyka in!

   Någongång så ska jag vara ledig en heeeel sommar och bara ligga i solen och läsa böcker. Flera böcker, flera hundra böcker! Ok.. kanske inte flera hundra, men det ska vara en hel hög bredvid mig där jag ligger! Utläst? Släng den på högen! ;)

   Ahh, härliga tanke :)

Hej!



\\
Over and Out

Today

Jag idag:

I do love my peace! ;)

Eftersom jag är så sjukt less på mitt hår så har jag bestämt mig för att ha det uppsatt hela sommaren.. Tråkigt.
Men jag blir så less, varför finns det ingen maskin som kan fixa det hår man vill ha från dag-till-dag? Det skulle vara en uppfinning det! Iallafall. Lockig hästsvans, jepp! (Ärligt så är det faktiskt finare irl, bilderna blev lite hastigt ;))

\\

ver and Out

Gissa vem som måste köpa en ny soffaaaaaaaaaaaaaa?


   Alltså, jisses.
   I helgen så satte Jim sig i soffan med en kopp kaffe (haha, jag sitter och skrattar för mig själv när jag skriver detta) och så skulle han ta en klunk.. Då liksom, hållar han skeden som 'stöd' och ska.. ja, jag vet liksom inte vad han ska, men han tappar 'greppet' och allt kaffe åker ut på soffkanten! HAHAHA! Alltså, HAHA! Det är ju liksom.. in my face för jag måste ju sitta här i soffan och titta på den fula fläcken, men det såg ju så kul ut! X) 
   Sen igår så trodde jag det var jordspår som katten gjort i soffan.. icke... Eftersom vi svullade kladdkaka i söndags så stod det kvar på bordet i rummet, då har lill-katten käkat som fan! OCH klivit i det -sen soffan. Små choklad-spår i soffan alltså.. Det är ju så man vill ta vassa kökskniven och skära sönder hela soffan "Men OJ! Jimmie.. Vi måste på ikeaaaaa!!!" Hahaha ;)

   Näpp. Nu ska jag strax åka och jobba. Kunde fan inte hitta något att klä mig i idag. Ful-dag. Menmen, läre ju ta något, kan ju inte gå naken.. eller? Ha-ha, kul. Blä. Jag är trött. Haha. Jimmie den jäveln väckte mig inte när han klev upp! Tur att jag hade alarm en halvtimma senare bara. Fast jag kanske glömde säga att jag skulle upp samtidigt. Menmen. MEN! Nu ska jag sluta svamla. Mäh! Det blir ingen arvikafestival i år (kollar på nyheterna nu) för de har inte sålt tillräckligt med biljetter. (Alla ska väl på p&l ist ;)). Ja, men ha det så kul på p&l btw alla som ska dit! Jag är avis -ja. Kan väl passa på att önska våra svenska damer lycka till i vm också då. Everything covered? Bra! Tack! Nu ska jag jobba!

Hej!

\\
Over and Out

Funderingar...

 

  1. Om man har glasögon tjocka som flaskbottnar så ögonen ser ut som stora fiskögon -varför inte ha linser?
  2. Om man man tappar håret/håller på bli skallig så man har kala fläckar, eller 'vikar' -varför inte raka hela skallen?

Eller var jag ytlig nu?
Men hur snyggt är det med comb over egentligen? Det går ju bara inte att dölja.

Hmm...

\\
Over and Out

Världens BÄSTA frukost!


Åååååå vad jag älskar mig själv just nu! Gjorde världens godaste frukost till mig :) En ägg-&-keso-smörgås, vattenmelon och en kopp kaffe med mjölk! Ty fusan så gott! :D





I love it! Och jag hittade mitt perfekta bröd  på affären häromdagen också! Såååå gott, och perfekt till denna macka! Te med mjölk och honung passar också perfekt till detta :)

Nu ska jag klä på mig, solade en sväng på balkongen men det är ju så jävla varmt! Ska lägga ner ett ägg i matlådan också, gjorde tonfisksallad (med paprika, gurka, melon -mmm!) som jag ska mumsa på lunchen idag :D (Jag börjar tolv idag, jobbar till stängning).

Hejhej!
\\
Over and Out


Typiskt


   Det är som att vädergudarna vill jävlas med mig. Huuuuuuur fint väder som helst -när man ska jobba!
  
   Annars då, hade tänkt kliva upp när Jim åkte, men icke. Så jävla trött för jag kunde inte somna inatt. Jaja, nu är jag vaken. Äckelkatten hade vräkt ner blomman i rummet = jord över hela golvet... Och fullt med kattspår i soffan.. Gah! Ojojoj..

   Nä, kanske ska äta frukost och fixa till sig då innan man åker och jobbar!

Hej!
\\
Over and Out


Midsommarhelg :)


   Ja, denna helg har varit mysig tycker jag :) Inte bara för att det har varit midsommar och partaj osv. Utan för att jag och Jimmie har varit lediga båda två hela helgen, alltså fre, lör & sön. Sååå nice, tre dagar liksom :) 

Tyckte Denisa var så himlarns fiiiin! :D
Här med... Haha ;)

   Nu så börjar sommarschemat pour moi, jobb minst fem dagar/veckan hela sommaren. Haha! Kul.. Haha! nerå, det gör inget, jag vet ju att jag ska jobba och jag vill jobba! Mån,tis,ons -ledig tors,fre- sen lör,sön, blir det denna vecka.

   I helgen så blire cruising tror jag, är ju här i gnarsp så man läre ju gå ;) Sen nästa helg så är det ju gatufesten. Hade tänkt gå en dag (fan, 900 spänn för en 3-dagars!?) men så ringde de från jobbet och hörde om jag skulle ha biljett, och  påminde om att jag får reducerat för jag jobbar i staaaaaan! 600:- för 3-dagars :thumbup: :D Yes! Sköj!

Sen har ju hela veckan varit awesome! FF toppar ju allt! ;) Ska ev. få upp några bilder/video från konserten, men jag tog inte så många helt ärligt för jag kunde inte sluta glo upp på scen för det var så jävla BRAAAA!! Detta kommer jag leva på länge :) Skiter jag i att folk lessnar på mitt prat, I don't give a crap! Awesomeness! :D

   Nu ska jag kolla klart på ännu ett avsnitt Vänner (började i torsdags igen med boxen -Monaaa ;)) X) Sen dokumentären -Back and Forth- på 6:an kl 23. :)

Hej!
\\
Over and Out



God morgon!


   Hahaha, nej., jag klev faktiskt upp för... en timme sen... HAHA! Men det är så det måste bli. Det enda som dämpar bakfylla är sömn. Jag vaknade faktiskt imorse, tidigare alltså, vid tio. Men allt bara snurrade, så jag tänkte att det är bäst att försöka somna om. Nu känner jag mig rätt bra, ganska trött bara. 
  
   Världens bästa man (min) är och hämtar pizza (!!) åt oss! Fyyy faan vad gott! Jag är heeeeeelt tom i magen och alldelens hungrig och sitter och fantiserar om dansade pizza-slices som sjunger "Eat me! Eat me! I taste sooooo gooooood! Mmmmm-Mmmmm!" Mah! Nu blir jag ännu hungrigare ;) haha.

   Jahopp. Nu. Nu känner jag på mig att käk är på ingång. Mmm... fooooood.. *Dreglar som Homer* ;)

\\
Over and Out

Gla' Mi'sommar!

:D

   Japp. Glad midsommar!

   Var ner till pappa i fjärn förr, och åt midsommarlunch (pizza och öl, haha!). Nu är det dags att äta igen, haha! X) Blir grillat med Denise & Mackan. GÖTT!

Hejhej! Ha en trevlig helg!
\\
Over and Out

Best ever! :D


   Å, herregud! Igår -bästa någonsin! Såååå jävla bra var dom! Stod nästan längst fram och trängdes och svettades, haha! Tror jag aldrig varit så svettig X) Sen åkte vi med i folkhavet och (moshpits, haha!) och jag bara.. GAH! !! :D SÅ JÄVLA BRA!!



!!!!! :D

\\
Over and Out