Nu vart'de tomt!

   Jahopp. Nu har Jimmie åkt till sthlm å jobba... Och Edvin var ju här idag, men nu har han också åkt. Trökigt. Vad ska man hitta på då? Kanske mysa lite framför en film såhär på eftermiddagen? Skulle ju vara mysigt. Eller ta en promenad, fast jag har ingen energi känns det som. 

   Ja, och nyss höll jag på vrida näsan av mig själv! Aj, skulle ta bort 'ploppen' (tänkte det gick att vika in ringen sedan, men det verkar ju omöjligt!) men ist så ryckte jag till och började blöda :/ Aj, säger jag bara. Och nu vet jag inte om jag ska byta eller om jag ska försöka igen, det är ju liksom inte läkt, ååh. Äh, får se ikväll.

   Kan ju iaf skriva om helgen :) Jag och Mona åkte ner på fredagen, åkte hennes brors bil med dåliga bromsar och dåligt halvlyse X) Menmen, hä gick hä å. Kom fram iallafall (efter mycket dålig vägbeskrivning och förklaring Mona-Malin, haha). Vi drack lite vin och sen åkte vi in till stan. Dansade hela natten lång på "flatklubben" som per så fint beskrev den (med några kända bloggare, haha!). Det var så kul! Sen tog natten slut och vi blev trött och körde en burger-cab (dvs. donken, sen taxi hem). Tur att Mona är så "hälsinge-trevlig" så taxichaffisen stannade mätaren en stund innan, annars hade det lätt blivit någon hundring till. Hehe.
 
Bäst! :D

    Lördagen tillägnades shopping ;) Haha. Men jag handlade inte så mycket faktiskt, monki hade ju en fantastisk rea så det blev några plagg där faktiskt ;) Och lite överallt, hehe. Sen träffade Mona sin vän Marcus som berättade att "Trettondagsafton" gick på stadsteatern! Då bestämde vi oss för att se den :) Den började sju, men självklart så blev vårt tåg sent! (Åkte hem en sväng, ut och åt och 'piffade till oss' ;)) Så vi fick smyga in 20min sent, haha. Pjäsen var iallafall superbra, Pia Johansson var 'narren' och hon var hillarious! :D Och Peter Haber var 'Malvolio', haha, har så svårt att ta honom på allvar för allt jag hör är Sunes pappa! ;)

   Ja, sen igår så åkte vi hemöver igen :) Hade det verkligen superkul och tacktack Mona och Malin, ni är ju bara bäst :) Orkar inte skriva mer. Om låtarna vi kom på, bromshaveri, "Dansa-DANSA!"-killen (hahaha) och Malins snäs-'hmm!' hahaha X) Men kul var det iallafall :)

   Nu ska jag mysa ner mig i soffan tror jag och tycka liteliiite synd om mig själv och nosen ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

-Nej, jag tog med kameran men tog inte en enda bild X)
Inte ens några nya pik-hakor-bilder. :D Haha, lite synd.


Hemma

   Jopp. Nu var man hemma i gnarsp igen då..

   Har haft en fantastiskt rolig helg! Tack Malin (och per) för att vi fick bo hos er! Jag och Mona är så tacksamma så :)

   Men jag orkar inte skriva mer nu, haha ;)
Hej.
\\
Over and Out

Hej svejs!

   Nu drar jag till ljusdal för att plocka upp Måna för en road trip söderut :D

Hej då för en helg (wish it was longer!)!
\\
Over and Out

Just ja,

Skvallra på.

Bröööl

   Mah. Inte vaknat på rätt sida. Ont i skallen och ögonlocken känns som att de väger 200kg... Och jag har ändå varit vaken några timmar, hunnit dricka kaffe och allt men icke. Inge piggare.

   Orkar inte skriva. Hej.
\\
Over and Out

I've changed my mind!

   Bröööööl! Jag tar tillbaka! Igår donade jag på och strök gardiner, fick upp i vardagsrummet, köket och sovrummet och det blev sååååå bra! Fantastiskt! Så ja, jag ändrar mig, inte det mest onödiga att spendera pengar på!

   Nu tänkte jag åka in till stan en sväng... Men jag vet inte om jag örsker. 

   Jahopp. Kanske ska äta frukost först? Några timmar försent ;)
\\
Over and Out

   Ibland måste man göra det man själv vill och inte lyssna på andra, tänk på det då! ;)

Grattis :)

   Idag fyller lilla Edvin 1 år :) Så grattis grattis till honom och hoppas han får en superbra dag :D

   Ska åka dit och gratta honom senare. Nu sitter jag och gör.. ingenting, haha. Väntar på att limpan ska ringa.

   Vilken tur att någonting bra händer denna månad! Annars hade man väl tråkat ihjäl sig, haha ;) Det blir ju lite fel när man har haft allt julmys och allt, sen blir det bara stopp liksom. Sitter man inne och trökar och längtar till löning, haha ;)

   Iallafall! Grattis gounge! :)
\\
Over and Out

Meant to be?

   Det här var ju bara roligt! :
Hahaha!
   You have to buy them Denisa ;)

\\
Over and Out

Tråååkigt...

   Ja, jag var och hälsade på Linus, Sara och Edvin nyss. Pappa och Bianca skulle åka söderut så de ville gratta Edvin idag ist (han fyller ju 1 imöra! :D ) så jag åkte också dit (ville ju hänga med Bianca innan hon åkte också ju!). Så Linus fick ställa sig och göra tårta, haha, gott var det. Fast jag tänker åka dit imorgon också. Och äta tårta, hahaha ;) Men jag tror att Edvins present blir nån dag försenad tyvärr, fast det förstår väl inte han ändå, haha. Har inte hunnit fixa något present, har en i tanken (en i tanken? one in mind tänkte jag på) men ja... Får se... Mwehehe, mystisk jag är ;)

   Ja, men nu är jag hemma igen iallafall. Och har trååååkigt. Denna lilla by är så tråkig. Jobbiga människor som bara skvallrar och surar och håller på. Man blir ju irriterad faktiskt. Say it to my face, klyscha men det är ju sant. Eller håll käft, båda funkar för mig. :)

   Jahapp. Ska man göra nu då liksom? Jimmie läre ju sova hela dagen han, haha. Jag:"Jaa, undrar jag och Jimmie är vaken än?" Denise:"Nej, det tror jag inte, klockan är ju bara halv två." Hahaha!

   Annars så funderar jag starkt på att anställa en städerska, någon som är intresserad? Haha, men jag tycker det är så jävla tråkigt! Och så slutar det aldrig. När man har städat klart så måste man börja om igen, varje dag är det något. Dammsuga, skura, torka, plocka! Blir ju galen för fan, haha. Plus att jag måste fixa gardiner... Måste vara det mest onödiga att spendera pengar på någonsin. Gah. Trååååååk-igt.

   Nä, nu ska jag försöka sluta klaga (fast jag älskar att klaga!) och hitt på nå' ;)

\\
Over and Out

Trött!

   Ja jisses.

   Igår åkte vi ner till Edgar och drack öl. Eller jag drack vin. Och något mer. Haha, snaps eller ja.
   Idag mår jag inte så bra, haha, eller ja, jag mår inte så dåligt heller. Är bara så jävla trött! Ville och tänkte fortsätta sova men jag måsta kliva upp och dricka vatten, och har jag en gång vaknat så är det kört sen, haha. Då kan jag bara inte somna om såhär "dagen efter". 

   Ja, det var väl trevligt igår (?) om jag inte minns fel, hahaha! Pratade och malde på. Sen skulle jag absolut ha efterfest (varför liksom?) men det blev ingen som tur var, ingen som jag var på iaf. Jag pratade med en på jobbet om det igår, att det är så onödigt med efterfest, alla är så fulla så de somnar ändå! Haha. Jaja. Fast helst av allt så önskar jag att jag inte druckit en droppe igår, menmen, är huve' dumt så får kroppen huve' lida, haha ;)

   Nej, nu tror jag att jag ska försöka sova lite till, haha, momma jag är X)
\\
Over and Out

Jöbba

   Japp, då var det lördag = jobb :)

   Grejen är bara att jag är skittrött! Kunde inte somna igårkväll, det gick bara inte! Låg och vred och vände mig och tänkte "Men om jag somnar nu... Nu. NU. NuNuNuNuNUUUU!" Å. Åå. Tillslut så somnade jag tydligen iaf. Och drömde att jag försov mig, toppen liksom. I drömmen så vaknade jag 13.20 (!) va fan liksom! Sen skulle jag ringa, men då kände jag mig så dum så jag skulle säga att jag var sjuk, sen blev jag sjuk ?? Fast jag kom inte till någon telefon förren klockan var fyra, och jag skulle jobbat till fem. Bra där... Sen skulle jag följa med Mia till birsta för hon jobbade som frisör och skulle ha prov, och hon ville ha stöd (för hon var också flera timmar sen). Så förhörde "chefen" henne och hon kunde inget så hon fick sparken. Sen höll världen på gå under för det kom typ en stor dammsugare och alla människor flög omkring utom jag och någons barn som de lämnat hos mig för att jag skulle skydda den. Herre! Vilken dröm! Hahaha.

   Ja, vad ska jag säga. Jag vet inte hur jag drömmer. Haha.

   Nej, men nu måste jag faktiskt åka och jobba ;)

Hejhej!
\\
Over and Out

Sova snart kanske?

   Ja, att det hunnit bli fredag redan! Igen liksom.

   Idag så hälsade jag och Jim på hos hans mamma, fikade lite och sånt. Sen åkte vi hem, sen var det iväg igen. Ner till fjärn och käka god mat :) Biffstroganoff, typ, och ris. Sen gjorde vi friterad banan med glass till efterätt, gött. :) Eller vi och vi, det var Jimmie och pappa som gjorde, haha. 

   Dock hann jag med att dona lite här hemma innan vi åkte ner. Therese (tess) ringde också och berättade om sin krasch med en ren (!!) läskigt! Tog en promenad medans jag pratade med henne, sen så var jag helt plötsligt hemma igen, och vi hade pratat i 50 minuter, haha. Ja, nu blev jag ju ännu mer sugen på att åka till fjälls! Får dra på pjäxorna och skida dit om inte annat, hahaha ;) 

   Men jag är lite mer sugen på att åka söderut och byta ut pjäxor mot heels ;) Så Mona om du läser detta, till helgen! Jajaja. Yesyesyes. Just say yes. Haha ;) Text me cleatus. X)

   Nä, men nu ska jag kanske lägga mig till sängs och kolla på nå film eller serie. Eller sova kanske, jobb imöra :)
\\
Over and Out

Faster + Edvin =)

   Idag vaknade jag att Edvin knackade på dörren, haha (med pappa såklart). Sen fick jag vara barnvakt :D Vi har busat hela dagen och ryckt katterna i svansen, haha, nerå. 
 
   Vi har lekt och härjat och sagt "titta!" 512 gånger X) Efter någon timme så blev Edvin lite sur, för han var lite sömnig. Men med lite limpa i kistan så var det full fart igen, haha! Fast sen var det nog och han kunde inte vara vaken längre. Han skulle bli buren hela tiden så satt vi oss i soffan och han somnade i min famn, lillängeln min :) 

   Där satt jag med en liten Edvin sovandes. Efter några minuter blev det dock väldigt obekvämt att sitta och hålla upp nacken min, som en konstant sit-up, haha. Efter typ en kvart så hade jag vågat lagt mig ner, haha, ville inte väcka honom så det gick saaaakta saaaakta, haha. Sen vågade jag inte röra mig något mer, inte ens för att ta tv-dosan och byta kanal. Men å andra sidan så vet jag nu att Tom Selleck passade väldigt bra i jäääätte korta shorts. Hade männen så på 80-talet? Eller var det bara i magnum p.i. ;)

   Sen när Edvin vaknade så var han så söööt! Han var helt förvirrad typ "men.. var är ju nu då?" sen kollade han på mig och jag kunde inte låta bli att skratta! haha, sötunge! Då såg det ut som han tänkte liksom "Ja, just ja! Faster Simone!" haha, så skrattade han också :)

   Efter ett tag så såg han ju bananerna som Jimmie varit och köpt, då blev han glad! Haha. Åt typ två stycken, mycket för lillmagan. (Fast iofs. så hamnade väl hälften på soffan, hahaha!). Sen kom faster Denise och hälsade på en sväng nyss också, innan Sara och Linus kom och hämtade honom.

   Så jag har haft en väldigt bra dag idag :) Myst och busat med min favvis :) Och ja, jag är en stolt faster och kan ägna hela inlägget åt prat om goEdvin :) Läs och bli avis ;)

Hejhej :love:
\\
Over and Out

Vill ha

   Vill ha vill ha vill ha.
   Man vill ha så mycket. Men man behöver det inte. Inte egentligen.
   Något jag behöver dock är en utlandsresa!! Guuuu vad härligt det skulle vara att åka iväg till ett varmt land nu och bara schteeeka i solen! Herre, jag blir helt snurrig bara jag tänker på det! Bli brun och fresh och känna den där känslan man bara har när man är utomlands :) Jag villvillvill! Suck..

   Idag så har jag städat lite här hemma, uhh. TRÖKIT! Gick ut och gick runt gnarp vid 4tiden, tänkte att jag kunde hälsa på Linus en sväng. Och när jag kommer dit så har Sara och Edvin kommit hem från fjällen, wiiiie! Så jag har varit där tills nu, haha, ville inte gå hem. Härjat och lekt med Edvin hela kvällen :D Gounge han är!

   Johopp.

   Nu måste jag fixa något att äta, min egosambo har redan ätit :( och inte handlat något till mig. Ego! Apa. Funderar på att sätta mig ner på golvet och grina, då fixar han nog något till mig med. Hahaha! X)
Hej!
\\
Over and Out

:D <3

   Alltså, man borde börja alla dagar såhär :)

   Klev upp 08.10, för jag kände att jag inte behövde sova mer (whaaat? It's true!). Sen lite mys i soffan en stund med Jim, haha, inte min Jim utan "Jims värld" hahaha! Bra rolig ibland jag å ;) Sen myste jag med min Jim, haha. En kopp kaffe och en tonfisk/avocado macka senare är jag piggare än ever känns det som! 

   Sen kan man ju inte bli på annat än bra humör om man börjar dagen med denna:
 :D
Älskart'!
\\
Over and Out!! :D
Btw, Grattis på födelsedagen Therese (Tess)!!! :D Hon blir ju 23 idag! Jisses! Haha ;) (Nej, du är inte gammal, sluta noja!!). ;) ♥

Inget

   Nä, har inget intressant att skriva.

   Detta har varit den tråkigaste dagen ever typ. Har inte gjort någonting kul... Bara döat. Har noll inspiration och ingen lust att göra någonting... Detta suger.

   Dock är jag på lie bättre humör än förr idag, så jag är inte sur iallafall, haha ;)

Nu ska jag fixa någon mat, börjar bli hungrig. Har inte haft lust att äta ens.
Hej.
\\
Over and Out
Fantastiskt inlägg inte sant? Heh.