Månda

   Jaopp. Strax skall jag iväg och jobba, måste ju blogga lite först, haha! ;)

   Ibland kommer det in roliga kunder, man får höra de knäppaste grejerna. Roligaste igår:

Kund: "Hej! Jag undrar om ni har någon munkjacka?"
Jag: "Ja, absolut, på hela väggen där nere har vi olika."
Kund: "Jaa, men jag söker en blå.. Med liksom.."
Mimar en dragkejda -tror jag- så jag tror hon menar den blå med vit dragkedja vi har. Men så fortsätter hon:
Kund: "Ja.. det ska vara.. liksom en kondom på framsidan!" 
Jag (håller mig för skratt): "...Öööö.. Det låter inte som något vi har..Hmm.."

   Hahaha! Vadå, VEM vill ha en tröja med en kondom på framsidan? Jag förstår inte, är det något fashion jag missat nu, hahaha :D

   Jaa, jag vet inte jag. Haha. Iallafall. Nu är jag redo för dagen -har klippt av mig mina naglar nu. Det går inte att jobba annars. Jag hade värsta snygga naglar på g, men i fredags så rök typ tre stycken. Sen blev resten ojämna, hackiga, spruckna osv. Jaja, det gör inte mig något. Tycker det är så skönt när man klippt av naglarna, fresh liksom. Fast jag tycker det är snyggt med lite längre (blev ju aldrig av att jag förlängde mina), menmen.

   Nu skall jag strax bege mig.
Grattis till Sara som fyller år idag :)

Hejhej!
\\

Over and Out

Sliten plånka, heh.


   Ja, jag kan inte låta bli! Ja, jag köpte faktiskt inte tröjan (som var på rea) som jag spanat in, den var inge fin på. Men jag hittade en superfin (och skön!) tunika istället (också på rea) :) Sen handlade jag en superfin topp och en jumpsuit som jag hängt undan på jobbet, såå fina! Men jag är så osäker på jumpsuits överhuvudtaget. Den är ju superfin och vårig med blommor och lite broderi, men det är byx-delen som känns knäpp. Känns som att gå med leggings som byxor utan tröja liksom, you get it? Vet inte om det är för den är tunn, eller jag som är ovan att inte täcka rövva, haha! X)

   Har ingen bild, orkar inte knäppa och de finns inte på nätet heller, heh, lat jag då. Nu måste jag nog sova för jag är så jäkla trött. Sen fick jag mer tider, jobb imöra också :thumbup: så jag ska upp imörabitti :)

Hej.
\\
Over and Out

Söndagsmör

   Meeeheee. 

   Jahopp. Idag var man lite möööör i bena'! Haha ;) Körde laserhallen igårkväll, superkul ju! Haha. Jag hade aldrig kört förr så jag visste inte riktigt vad som väntade, men det var kul! Vi var sju st, körde en timme -tre spel. Killen i kassan "Är det ni som ska köra tre spel?.. Orkar ni det då?" Haha, JA! ;) Jag kom trea, trea, femma, hehe, rätt bra (förutom på slutet då vi körde 2 och 2, då råkade jag skjuta robban som var med mig ett antal gånger, haha!). Nöjd var jag iallafall.

   Helt ärligt så trodde jag att jag skulle ha världens träningsvärk idag, men icke. Har bara ont i ryggen och lite träningsvärk i benen (jag hukade, gick på knäna, krålade.. jag körde full on liksom, haha!). Men ryggontet kommer från att ha stått i kassan två dagar i rad, gah, pain säger då jag. Inte kul (det blev väl inte bättre av att huka omkring igår heller men). Jaja, det är smällar man får ta ;) Får träna ryggen bättre tror jag. 

   Åkte till Denise efter och var där hela kvällen, Mackan och Jimpan spelade dator och vi kollade på "Notting Hill" som gick på 3:an. Sen åkte jag hem och soooov, snarkade innan jag ens borstat tänderna, haha.

   Nu ska jag äta lite frukost, sen åka och jobba. Tror jag åker in lite tidigare så jag hinner en sväng på stan, Denise skvallrade om att det var rea på några tröjor jag vill ha, haha ;) Sen är jag sugen på en sådan här kofta från gina också:
 Nice :)

   Jao, men nu ska jag slita mig från datorn.
Hej!
\\
Over and Out

Nice :)

   Skönt att börja elva idag. Behöver inte stressa + att man får lite sovmorgon till åtta :) Dock har jag inte sovit så bra inatt. 
   Det började med att det blåste ute (storm?!?!) och markisen eller fönstret i sovrummet lät som.. ja jag vet inte vad! Det bara susade och tjöt. Tillslut blev jag less på ett sova-vakna-halvsova-men-ryckas-ur-sömnen-för-det-låter-då-och-då, så jag klev upp och ryckte och slet i fönstret (hur fan kunde Jimmie somna?!?!). Tillsist fick jag till det och det slutade låta! Yes. Men jag sov oroligt hela natten, drömde om kändisar som ville slå mig typ.
   Vid 6 eller 7 så mjauade kattjäveln nästan ihjäl sig, så jag slängde ut båda två sen la jag mig igen. Men det var ju inte heller bra för man blir ju nästan tröttare då. 

   Drömde att jag häsade på Mona och Malin som bodde i Ljusdal (fast Malin bor ju inte där) och det regnade och någon bloggare var hos momma och moffan med en hund. Sen måsta jag hem men det spöregnade verkligen så Mona och hennes kille väntade med mig på bussen. Varför behövde de vänta med mig för att det regnade? I don't know. Men hennes kille såg inte ut som hennes kille, han såg ut som han i tv-serien "Las Vegas" på 5:an, fast en otroligt läskig version av honom! Med läskigt joker-smile och stora tänder och psyco-eyes. Jaa, snyggt var det då inte. Haha!

   Jaja. Är iallafall glad för att det inte är så kallt ute längre! Hoppas kylan inte kommer tillbaka!

Kallt? Haha!

    Jag vet att jag tjatar men... Nu vill jag ha vååååååååååååår!! :D

   Nepp. Nu ska jag kolla på Jim's värld och dricka blåbär och locka håret, multitasking is my middle name, haha ;) Sen åker jag och jobbar.
Hej!
\\
Over and Out

Bloggar fast jag jobbar ;)

Time-at [tajmat] säg jag då ba, haha ;)


Åå, kan jag hålla mig eller?! I want ljusa färger och promenader på stranden också!



Åå, jag vill ha våååååår!

:D
\\
Over and Out

Jobb igen

   Japp, idag blir det jobb :) Kör 'långpasset' idag (öppning-stängning), så Jimmie har lovat att hämta mig ikväll när jag slutar 19.15 (går ju inte något tåg då, eller går ett typ halv nio eller något) så de e ju nice ;) Thank you my love.


Idag är jag svart-vit-klädd, med silversmycken (kan inte bestämma mig om jag ska ha håret utsläppt eller uppsatt). (Just det, orkade inte komma på en fjärde bild, hahaha) ;)

   Nu ska jag dricka frukost, hahaha! Inte så, utan jag dricker 'proviva' för det ska vara bra för magen (får ju verkligen ont nu när jag tar penicillin, uhuu). Mango eller blåbär? Hmm.. spelar ingen roll, de är goda båda två. Nepp, nu ska jag slita mig från datorn! ;)

Hej!
\\
Over and Out

"Can you feel that?!"

   Hahaha :D



"Ooouu.. " "HUH!"
Haha!
\\
Over and Out

Jag smääääälter!

   Om och om och om och om igen!
Måste dela med mig av en pärla!


Aaaah! :)
\\

Over and Out

Music helps :)

   Idag är det torsdag -redan?! Jepp. Det är det. Imorgon ska jag jobba, jobba fre-lör-sön! :D Känns som det var ett tag sedan nu, var ju sjuk förra helgen då jag skulle jobba. Men nu känner jag mig myyyyycket bättre! Lite hosta fortfarande och täppt i näsan, men annars så har penicillinet hjälpt! :) Snacka om abstinens man får, kommer väl handla upp hela affären imorgon! (Löning också imöra ju!), haha.

Som tur är så finns ju nätshopping ;)
 Tröjor från h&m.

   Annars då? Jorå, det rullar på. Tvättning, vika tvätt, diskning, städning, lyssnar på musik jääättehögt ;) slänga ut katten, typ min dag hittils. Sen verkar jag ha fått tangentbordsdyslexi! Vet inte hur många gånger jag har gått tillbaka och gjort om ett mellanrum eller suddat en extra bokstav! Typ i denna mening också så skrev jag "Vet inte hut många..." what's my problem?! Haha.

   Och katten verkar ha allvarliga problem. Har pratat med en massa folk och alla säger "Men, ta bort han. Han är inte riktig i skallen." osv. Men icke, jag har tänkt "Neeej dåå." Och så har han varit duktig igår. Sen släppte jag in dom imorse (de har varit ute inatt) och vad gör han? Bajsar i hallen. Jag blir så less, så otroligt less. What to do?

   Nu ska jag hänga tvätt, som en liten husmor! Haha, jag kanske är en konstig kvinna som inte brukar städa och hänga tvätt för nöjes skull? I do what needs to be done, and music helps to make it 'fun' ;)
Hej.
\\
Over and Out

Spring!

   Hoppas på vår! Hoppas det blir plusgrader ute snart! Hoppas jag kan börja använda vårjackan snart!



   Det är ju så kallt ute! Jag vill ha vååååår :D

\\
Over and Out

Soon

   Ny design på g ;)

   Har trixat lite nu, snart klar, hehe.

   Jahopp. Var och hälsade på Edvin och Sara förr idag. Sara visade kläder hon skickat efter, så nu måste jag skicka efter samma sak! Haha, nerå men det är en klänning som inte alls såg fin ut i katalogen/på nätet (h&m) men i verkligheten så var den supersöt :) Tror jag ska investera i en vit jag...

...Eller en svart. Eller en leopardmönstrad. Eller den randiga.. Haha ;)

   Sen åkte jag och handlade i harmånger med Denise och Mackan, fast jag blev så sur för de hade ingenting i butiken och så var det en massa otrevliga folk som puttades på mig! Haha, det är sant! Fick åka på stjärnan ändå när jag kom hem, lyckat liksom, haha.

   Jaja, nu tror jag att jag ska baka en kaka. Lovade Jimmie att jag skulle göra kladdkaka åt honom, snäll som jag är :)

Hejhej!
\\
Over and Out

Ah ah ah. Ah ah ah ah ah.

   Hey, jag har fuckat upp igen ja.. Jag har ingen kontroll. Men hey. Det är okej att spåra ur och, rensa huvet på moln.



Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem.
Borde dricka vatten, borde gå och lägga mig, men kanske inte riktigt... än.

   Älskar den här låten faktiskt.  Vem känner inte igen sig liksom? Hahaha!

Något måste gått fel, fick spel, ringde lite folk sa vi syns aldrig mer.
Varför då, varför sa jag det så? Minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små.



"Spelar ingen roll för jag är nice idag!" ;)

\\
Over and Out

Orkar inge mer ;)

   Ända sen jag skrev förra inlägget så har jag suttit och donat och trixat med datorn, men nu orkar jag inge mer! Haha. Snart ser jag bara färgkoder och bildfiler framför mig ;)

   Nu ljuger jag faktiskt kom jag på, jag har inte bara suttit vid datan, jag har faktiskt bytt piercingring i näsan :) Till en mindre, dock silvrig inte guld som det var tänkt (skickade efter på nätet, men då hade de lagt ut fel bild eller något för jag trodde den var i guld, men icke). Jaja, nu känns det mycket bättre iaf. :) (Vet inte om den är riktigt läkt, men va fan jag orkar inte vänta, hehe).

   Annars då, så kan ni ju få se en bild på min fina fläta Denisa gjorde på mig igår. Den är lite flurig men den håller än :) Jag tycker det är snyggt med flätor. Men inte "pippilotter", jisses, ibland undrar man ju hur gamla vissa medelålders kvinnor tror att de är när de går runt med små 'råttsvansar'. Nej, de hör till lågstadiet. Är vad jag tycker.
   

   Hahaha, men har jag tråkigt eller? Lägger upp en bild på min fläta X)

   Nu ska jag sluta skriva innan jag svamlar omkring ännu mer ;)
Hej!
\\
Over and Out

Vill ju!

   Alltså jag vill ha en ny design på bloggen, men va fan. Det är ju svårt att bestämma sig! En bra header? I donno. Noll inspiration.

   Sen är jag så grymt sugen på att tapetsera om i sovrummet! (Ja, jag vet att vi bara bott här några månader.) Jag vill ha vitt! Men Jimmie hatar när det är för mycket vitt. Men jag vill ju inte ha för mycket vitt! Jag vill bara ha... som jag vill ha det! Haha.
 
Eller så har jag det såhär! ;)

  
Mm, mycket man vill.

   Undrar jag vad man ska hitta på nu då.

   Får väl spela lite ps3 kanske? ;)
Hej.
\\
Over and Out

Ont, gör det ibland.

   Ja, det blir då aldrig bra med mig e ;) Får så fruktansvärt ont i magen av penicillinet, ajaj, inte kul. Trodde jag skulle spy eller något i lördags (började ta på fredagen) men det gick över. Idag försökte jag med att äta lite yoghurt innan (fast man ska helst ta 1h innan eller 2h efter man ätit), men det funkade inte heller. Mah. Jaja, jag får stå ut. Känns som mina inre organ smälter för magsyran läker ut i kroppen. Menmen, man får stå ut.

   Iallafall. Idag så skjutsade jag in Denisa till stan, hon skulle med katten sin (Selma) till veterinären och sterilisera henne. Sen skjutsade jag vidare mot skolan. Sen hade jag inget att göra, för jag hade tänk gå på stan en sväng men klockan var liksom 8.30, och allt öppnar 10. Men Jimp hade lunch 9 så då joinade jag honom på donken ;) Fy faan vad kass de är på donken i hudik! Såååå sega och jobbiga människor som jobbar där. Jisses! Jag skulle bara ha en frukostmacka och te, men jag fick vänta i typ 5minuter för att ens få prata med någon; "Jag kommer och hjälper dig strax jag.." var allt jag fick höra, medans hon höll på dona bakom kassan med gud vet vad. Efter ett tag kom en annan tjej och hjälpte mig. Vilken stil liksom, slutar man inte med det man gör om det kommer en kund då eller? Höh, dåligt.


Mini-Selma, Mini-Bruce & Mini-Gustav :) I miss my Brucie ♥

   Iallafall så hade jag precis sväng ut på E4 när Denise ringer och säger att hon slutat tidigare. Så jag svänger av och plockar upp henne och hämtar katten, tar kort på coop (hon, inte jag) till leg. Sen for vi hem.
   Och snäll som jag är så köpte jag färg åt henne så nu har jag slingat lite hår och fixat lite så jag hoppas det blev bra och hon blev nöjd. (Kanske var mer åt mig för jag tycker om att dona och fixa med hår, haha ;))

   Nu måste jag gå och kolla hur håret hennes blev, om jag vågar gå nära för hon är sur nu, haha. "Jag är hungriiiiig!!!" Hahaha! :D

Hej.
\\
Over and Out