Sista april


   Imorgon är det första MAJ! Herregud vad tiden flyger iväg! 

   Jobbade idag då, bra dag idag :) Var riktigt kul att jobba. Hängde om på basen och tyckte det blev riktigt bra (fast tiden räckte inte till, behövdes någon finjustering, men hä fixes imöra av en kollega! ;))(ja, jag är ledig imorgon :)).

   Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen en sväng!
Hej!
\\
Over and Out

Stryk det!


   Med ett par strumpbyxor under shortsen så kändes det inte lika 'naket', keeping them! ;)

Men vad störigt! Kollade igenom kvittot och upptäckte att hon slagit in halsbanden två gånger... suck, ska jag orka bråka om det? Haha. Fast iof. så kan jag ju köpa det här linnet jag spanat in ett tag nu isf:
Basic, fast oversize och verkar hur skönt som helst! (Och finnes i en massa härliga, ljusa färger :)) Vill investera i ett gult, svart och vitt :)
\\
Over and Out


Moltivitamindrykk!!


   Hahaha, det brukade vi säga på "Muminspråket" när vi var små och mamma hade köpt multivitaminjuice (som typ bara Denise drack, jag gillade den inte iaf)  haha ;)

   Jahopp, clubfrukost imorse, jag handlade en hel del kan jag säga, haha ;) Men bra saker :) Är lite osäker på ett par shorts bara (Jag: "Kan jag haaaa såhär korta shorts?!" Denise: "Men jaaa! Dom är inge kort!", haha).

   Nu håller jag på färgar håret, eller ja, Denise färgade det på mig så jag bara väntar nu ;) Hoppas det blev bra, använder en annan färg nu -en lite ljusare- så jag hoppas det blir bra :)
Mm, så vacker blid blev det. (/orkade inte). Haha! Citerar Denise: "...Jag ser ut som en pojke idag..." haha X)

  
Så ja, detta har varit en riktigt mysdag med systrarna :) Och ikväll blire' grillning! :thumbup: myyyys!

   Tyvärr är det så att Biancis åker hem till sin mor imorgon... Ska sätta henne på bussen söderut innan jag åker och jobbar :( Trööök...
Menmen, man får väl vara glad för att hon kom hit överhuvudtaget :)

   Nu ska jag göra Biancis sällskap på balkongen (eller altan? Känns så fel att säga balkong när den är så stor, haha)  :)

Hejhej!
\\
Over and Out

Onsdagens bravader


   Jahopp, så har det hunnit blivit onsdag i denna vecka också.

   Imorse så kom Sara och Edvin på besök :) Sen Denise och Bianca också :thumbup:
Vi drack kaffe och pratade och lekte med Edvin och kattungarna. Sen gick Sara och Edvin hem, och vi spelade spel på datan, haha, på någon sida som Bianca hittat (typ "spela gratis här om ni vill.se" haha). Sen åkte vi till Denise och åt tjockpannkaka, gött! 
 
   Efter det så bestämde jag att vi skulle åka in till birsta en sväng! Sagt och gjort, och mor följde också med så Denise fick övningsköra. Jag inhandlade en topp och lite örhängen -SEN gick vi på IKEA! :D (Var jag spenderade hrmhrm antal hundringar...haha). Jag köpte en massa grejer, till balkongen (blom'krukor', lykta, lampa, osv.) överkast till sängen, glas (såklart), toalettgrejer (tvålkoppar och sånt), servetter, doftljus, osv. Riktigt nöjd är man nu :D (Ja, jag får världens lyckorus av detta!)

   Det enda jag ångrar är att jag inte köpte min väska (!!).. Men om jag hade köpt den så hade jag ångrat mig tror jag, den gick ju lös på några hundralappar den också.

   Nä, nu tror jag att jag ska höra med Biancis om vi ska hitt' på nå'. Typ ta en promenad? Låter det bra Bianca? "...Aa." Blev svaret. ;)
Hejhej!
\\
Over and Out


Long time no see


   Ja, idag på jobbet så träffade jag på en gammal friend :)
   Jag står och jobbar (och stressar, haha) och helt plötsligt står Kajsa Larsson framför mig och säger "Hej Simone!" haha! "Men hej Kajsa!" ´Så blev det lite "hur/vad/var mår/gör/bor du?" och jag gick och jobbade vidare. Sen måsta jag leta upp henne igen och ge na en kram, haha "förlåt, blev så konstigt, var så längesen man träffade dig." Hahaha X)

   Ja, så var det med det.

   Låste idag så jag blev seeeent ute. Jimmie ringde och ville ha mat, haha, så jag köpte donken påvägen hem. Eller förlåt! Jag kom hem halv nio efter att ha jobbat hela dagen, och ställde mig och lagade en stek med rotmos, grönsaker och bakad potatis. I tre timmar. Väntar på att den ska safta till sig nu och bli mör -sicken fantastisk hemma jobbarfru jag är! ;)

   Nu -nya Family Guy! :D
Hejhej!
\\
Over and Out

Tur att det inte är snö iallafall


   När jag vaknade imorse så såg jag att det hade regnat. Vet ni varför det har regnat? Jo, för att jag hängde tvätt ute igår, så lämnade jag den ute över natten. Därför regnade det.
   Nu hänger det kläder på elementen -har tvättat nästan alla mina svarta leggings- så jag hoppas de torkar snart för jag tänkte ha ett par på mig idag! 

   Men men, det är ju inte snö iallafall! ;)


   Nu måste jag göra mig iordning, ska strax åka och jobba!
Hej!
\\
Over and Out

Soldag


   Ja, jisses vilket väder vi har! Helt underbart! Låg ute och solade hela förmiddagen idag! 
  
   Sen kom Bianca och Denise hit och nu har vi (+Jim & Mackan) varit i b-sjö och käkat pizza och kyckling/räksallad (dock blev jag lite sur när den inhehöll riven ost -uäk! haha ;)).

   Nu är vi hemma hos mig och slöar/leker med kattungarna, är helt trött! Av maten och solen gissar jag. Snacka om att sommaren är påväg! Jag kommer ju dö av värmeslag i sommar har jag insett, haha.

   Nu ska jag dricka ett stort glas med kall saft och sen leka lite mer med kattungarna ;)
Hej!
\\
Over and Out

Strö..


   Strö-söndag, kan man säga så?

   Gick iallafall bra att jobba idag (trots att man lyckades brejka en kassa.. haha, fail). Sen hem, ner till fjärn o äta, hem och glo på film hela kvällen. Är inne på andra filmen nu, Jägarna på 4:an. 
   Har väl inte så mycket att uppdatera.. förutom hur ont jag har i magen! Haha. Menmen.
Go' natt, blir det väl då! (Imorgon är jag ju leeediiiig! Nice!).
\\
Over and Out

Fy faan..

Dröminlägg.

   Ja, usch! Hade sådana hemska drömmar!

   Först så var det att jag, Jimmie, Denise och Marcus var på en restaurang och skulle beställa mat. Men då blir det jordbävning/vulkanutbrott/jorden går under, och själva marken blir jättehet så vi springer mor ett vattenfall som vi åker ner i. Sen när vi kommit upp till ytan igen så är Denise borta! Jag dyker ner till botten och ser en massa döda kroppar, men inte Denise. Men jag ser en vattenflaska ? som jag tar upp och börjar göra livräddning på (tror det var för jag kunde inte acceptera att Denise var borta). Tillslut så slutade jag, och Jimmie och Marcus sa att vi måste gå vidare.
   Så kom vi till en strandkant, där satt vi och kollade på alla döda och lemlestade kroppar som flöt förbi... Sen började jag prata om Denise, det var fler folk där och en hörde vad jag sa och frågade om hon brukade dansa? Ja, sa jag, och då sa han att han träffat en tjej som hade en speciell dans (?), hon satt runt hörnet. Så skyndade jag mig dit och där satt Denise runt en eld och värmde sig! Så jag sprang och lyfte upp henne och storbölade som aldrig förr! 

   Sen fortsatte vi, och ju längre vi kom så hade folk blivit knäppa. Tillslut så måsta vi gömma oss för alla som cyklade, för det var dom som 'bestämde'. Då hade jag Edvin helt plötsligt, och sen kom alla bort från varandra. Vi försökte gömma oss, jag försökte få Edvin förstå att han måste gömma sig i ett skåp, där bara han fick plats, så iallafall han skulle klara sig. Men det gick inte bra, dörren åkte upp och vi fick panik. Vi träffade på en kvinna som skulle hjälpa oss att gömma oss, fast hon tyckte att jag och en annan tjej kunde byta barn för hon var lite osäker (!!). ALDRIG sa jag!
   Så sprang vi, och då kom de med cyklar, så vi pressade oss ner på asfaltan bakom några buskar och en cykel med barnstol bak (det var som att någon ställt den där som ett tecken, något som inte hörde hemma där liksom ?) och hoppades att de inte skulle se oss. Men så cyklade de mot oss! Jag fick hjärtklappning och visste inte vad jag skulle göra! Men så börjar den andra ungen gråta och de vänder mot dom ist. Det blev liksom "pjuh!" fast man ville ju liksom inte att de skulle döda dom heller!
   SJUK DRÖM SÅ JÄVLA JOBBIG! Att hela tiden oroa sig och bara tänka "Jag undrar om min familj lever? OM vi bara kommer levande ifrån detta så ska jag aldrig mer klaga på mitt liv!" Och oron över andra, och herre.. Så jobbig dröm. Ville bara grina av lättnad när jag vaknade, fy fan!

   Nej, fy. Jag kunde, eller ville inte somna om efter den drömmen så jag klev upp. Förstår att det inte är så lätt att läsa om någons dröm, men jag måste få ur mig! Mina drömmar är så verkliga och jobbiga, fy...

   Nu ska jag väl äta någon frukost.
   Ska jobba sen idag också.
Hej.
\\
Over and Out

Solsken!

  
   Nu går det undan! Det börjar bli varmt ute. Och det börjar bli varmt inne! Imorse fick jag panik för det var så kvavt i sovrummet! Tillslut klev jag upp och la mig på soffan ute på balkongen i solen ist ;)

   Nu skall jag åka och jobba. Känns lite träligt när det är finväär', men vad gör man (kommer ju inte bli bättre i sommar heller liksom, hehe).

   I veckan så ska Biancis vara hos mig (när jag inte jobbar då..). Det kommer bli sköj! :D

   Och så måste jag säga att oversize-tröjor är sååå sköna och snygga!! Ett tips är att köpa en vanlig tröja i en/två storlekar större (beror på modellen på tröjan också såklart) och 'göra den' till oversize, det har jag gjort = niiiice. :)

NU måste jag åka!!
Hejhej!
\\
Over and Out

Sol ute
Sol inne
Sol i hjärtat
Sol i sinnet
;)

Långfredag?


   Ja, det känns det inte som idag iallafall, haha.

   Har umgåtts med Biancis hela dagen idag typ :) Hon kom hit vid tolv idag och vi har gosat med kattungarna, hälsat på Edvin och jag gömde påskägg till Bianca och Denise som de fick leta, haha.
   Sen åkte vi ner till fjärn för att äta grillat! GÖTT! (Och för att få bilen tvättad, haha! Denise: "Simone.. Får inte jag tvätta din bil?" Hahaha, absolut! Varsego'! ;)).
   Japp, sen kollade vi på 'total blackout' och fy fan vad fula de var! Hahaha! "Alltså, jag fixar detta, no problems!" sen satt han och bölade i mörkret! Hahaha! X)

   Åkte hem vid tio, och då satt Jimp, Mackan och Cristoph här och drack nån öl. Så jag joinade dom nere hos loff tills nu. Tyckte att en miller och en underlig, vit öl (som loffe bjöd bort, haha) fick räcka. Ska jöbbe imöra ja ;)

   Nu tror jag att jag tar med datan till sängs och somnar till någon serie eller något ;)

God natt :)
\\
Over and Out

Glader Påsker!


   Eller vad det nu är som Morberg säger i den där reklamen.

   När är det nu man ska ge bort (eller fååååå, huh huh? ;)) påskägg? Äsch, låt oss säga att det är imorgon. Det makar ju mest sense. Då har man ju en massa godis hela helgen att smaska på :) Kul att få ägget på sönda och så kommer mor och säger "Icke Lotta, det sparas till lördan' säg ja!" Så gråter Lotta och alla är olyckliga. Nej, passa på att ge äggen för bövelen!

   Haha, påskägg. Pås-skägg. Hahaha!

   Nu är du allt lite trötter mitt barn!
   Läggdags! Innan du blir allt för full i faan'!

Hej!
\\
Over and Out

By night -I'm in love!


   Gah. Jag är helt kär i "By night" kampanjen! (H&M). Speciellt killkläderna/bilderna, de var ju så snygga (kläderna och bilderna). Dock är jag helt käääär i den rosa långklänningen! :D




-I love!








Schnyggt! :D hm.com/se



På tal om h&m, nu måste jag åka -ska ju iväg och jobba! ;)
Hejhej!
\\
Over and Out


Kittens :D


   Ja, de börjar bli stora nu :)





Dessa bilder var inte lätt att ta kan jag säga! De kanske inte kan springa omkring riktigt ännu, men krypa och kräla kan de! ;)

Små tuffsbollar då! :love:
\\
Over and Out

Det jag skulle blogga om..


   ..Var ju de här skorna jag vill ha!
Så mysiga och snygga liksom!
Blir nog att investera i ett par sådana :)
(Längtar tills imöra -löning ;))
\\
Over and Out