Speed date

   Ja, uppdate alltså ;)

   Ja, vi skulle ha fått internet (och tv) i måndags, men det är något fel såklart! Gah. Jaja. Jimmie skulle kolla det idag/nu för jag tror Loffe var hemma nu.
   Jag är hos Mackan och Dackan... Hahaha XD Neej, det funkar inte, får hitta på nå bättre smeknamn på Denise och Marcus X) Iallafall så är jag här och lånar internet. Kollar bloggar och betalar räkningar ;)

   Sen måste jag ju säga att Jimmie fyller ju år idaaaaaaaaaaaag! =D Grattis darling! =) Han fick en bunt kläder av mig, det var välbehövligt ;) Haha. Och tårta och kakor, skulle ha bakat kärleksmums (fast kakao i kakan, och vit 'kräm') också men jag hann inte, ska göra det imöra ist. Men GRATTIS till honom iallafall =)

   Annars så började jag utbildningen i måndags, jobbade tisdagen, sen utb. idag igen. Jag var lite negativ i början, men nu känns det rätt bra. Idag pratade vi om turism och hade "geografi". Varför? Jag har ärligt talat inte en aning, haha X) Men det gick ju bra. Förutom att jag stör mig så otroligt på alla know-it-all's som typ: "Ja, men såhär är det juu! Och blaaablaaa.." Och så använder de "stora" ord, som de inte ens vet vad de betyder. Såååå patetiskt. Menmen, det är ju bara vad jag tycker.

   Och alla ska ju tydligen få tycka vad de vill.

   Då tycker jag alla ska tycka som jag.

   Hahaha X)

   Nej, nu ska jag åka på macken och handla te och nå fika tills imöra.
=)
Hejhej!
\\
Over and Out

Helt knäppt ju!

   Ja, imorse så komma mama med en massa presenter till mig! Jätteglad blev jag! En såndär torkgrej fick jag! Yes! Och min locktång som jag så gärna ville ha! Yesyes! Och en stoooor blomma/växt, den är super fin =) Och en vas och ett strykjärn! Haha, "Försöker du göra mig till en hemmafru?" frågade jag, haha. Men det var för att jag skulle stryka gardiner förr och då hade jag inget strykjärn ;)
   Och en tårta fick jag också =) Gött.

   Iallafall, så ringer mobilen och det är ett 0650-nummer. "Vem fan är det nu då?" tänker jag. Om det var någon som ringde om utbildningen, eller någon som ringer och sägar grattis eller? Så svarar jag och det är en tant som säger "Hej, det här är från ica maxi. Du kanske vet vad det gäller, hehe." Jag: "Hej...Öööm, nej..?" Och då berättade hon att jag hade vunnit! Jag och mamma var där och handlade för några veckor sedan, då skulle mamma tävla där man skulle skriva en kort text, typ en slogan, så kunde man vinna en mobil. "Skriv en du också!" sa hon, och jag typ: "Meeeeeeen! Jaha... Jag gör väl det då..." Så skrev jag en liten trudelutt, OCH SÅ VANN JAG!

  
Haha! Jag blev helt chockad och sa typ "Mä! Jag som fyller år idag och allting!" Hahaha X) Och tanten då "Men! Det är ju helt perfekt! Jag får gratulera så mycket!" =D Hahaha. Så åkte jag in och hämtade den nu, och då hade tanten gjort en skylt där det stog typ "Grattis Simone Idén som vann mobilen...blablabla. P.s grattis på födelsedagen!" Hahahaa, fy fan vad fult! Att det ens kan hända!! X) Helt ofattbart! XD

   Nu håller jag på ladda den. Den är rosa, haha, en samsung med touchskärm =) Haha!

   Haha. Ja. Jag är fan bäst jag =)

Hej.
\\
Over and Out

Jesus Maria!

Hahaha!
Best birthday ever!
=D 
Detta är verkligen min dag! =D

Hahaha, alla skriver om valet, jag skriver om mig själv ;)
\\
Over and Out!

Hejhej =)

   Ja, jag orkar inte ens skriva om gårdagen. Det var väl kul, hade varit roligare om det inte varit några jobbiga människor här. 

   Iallafall! Jag och Therese var de sista uppe, när de sista folken gått vid 05.30
(! haha) så skulle hon gå hem till sig. Sen ringer hon efter någon minut och har ingen nyckel! Haha, så då komma hon tillbaka och sov på soffan med mig ;) Hon är rolig den där Tess, haha, har sådana roliga historier som hon inte fattar hur roliga de låter X) Hahaha.
   Ja, vi kom väl isäng vid en 6, pratade ett bra jävla tag, sen vaknade jag typ 9.30. Sen dess har jag varit uppe. Mådde inte så bra imorse kan jag säga X) Men det blev bättre efter ett tag ;)

   Therese följde med mig och röstade (hon hade redan förtidsröstat) sen köpte vi götta på ica ;)

   Sen dess så har jag typ legat på soffan med mina vänner. Haha, alltså Vänner ;) Kollade precis färdigt på sista säsongen (nej, jag har inte kollat igenom alla idag, haha). Ja, och nu så ska jag väl glo på en film eller något.

   Vilken fantastisk höstdag det har varit idag! Sol och olika färger på löven som lyser upp! I like.

   Just det, har städat också. Människor -ni som snusar- vad är det för fel på er? Snus på skrivbordet, på golvet?! Vad är ni? Jävla grisar. Usch. Men nu så har jag iallafall skurat golven -alla- läre kanske ta en omgång till för de var jävligt... kladdiga? Spilld öl, snus, löv och skit. Jag förstår inte hur folk kan vara så hjärndöda och otroligt respektlösa -yo are not welcome here, bara så ni vet.

   Iallafall så har det kännts värsta knäppt idag att vakna här! Och liksom att leva här! "Bor jag här?!" har jag tänk hela dagen, haha. Jag trivs så bra, efter bara några dagar! =) Skulle bara fattas att Loffe sägar att "nej, jag ska sälja huset jag nu..." haha, då skulle jag dööö! Haha ;) I like it here =) Tack Loffe för att vi får hyra här! Underbart! =)

   Jaa, men nu så. Ska jag kanske mysa ner i soffan =) Imorgon fyller jag år! Tjugoett, det känns asbra =) Tror att det är en rolig ålder =) Tror och hoppas ;)
Imöra så går jag på ica och handlar tårtgrejer och bakgrejer =) Köm å fika bare! Haha ;)
HEJ! =)
\\
Over and Out

Jajaja-jajaja!

   Nu är vi klaraaaa! Har baaaaaraaaaaa någraaaa smååååågreeeeejeeeer kvvvvvaaaaaaaarrrrrr!!! =) Och vi har eeeeeett seeeeeeegt mobiiiiiiiiltbreeeedbannnnnnd! Meeeeen deeeet ääääär bääättre än ingeeeet!!!!! Och deeeeeet lååååter "bleeeeeeb-kriiii-bleeeek" tyyyyyyyyyp heeeeeeela tiiiiiideeeeeen! Fååååår speeeeela muuuusiiiiik jääääätteeeeeehööööögt sååååå deeeet inteeee höööörs! ;)

   Haha, sitter och lyssnar på musik och måsta skriva efter beatet X) Haha.
 
   Iallafall så är vi typ klara nu =) Håller på gör oss hemmastadda. Har inte hunnit fått upp nå tavlor och skit men det hinns väl med det också ;)

   Vi sov här första natten i torsdags -utan värme!! GUUUUD VAD KALLT det var! Jag sov med alla kläder på + mössa! Fy fan vad kallt det var! Sen sov jag inge bra heller, vaknade hela tiden och kunde inte somna om. Klev upp 07.14, irriterad som få, "Nu jävlar orkar jag inte försöka sova mera!" haha ;)

   Vi har ingen värme för att elektrikern har inte kopplat färdigt värmepumpen och skit ännu så... "Till veckan" skulle det fixas. Yes, bra där! Men vi har två små elelement som fungerar bra så nu är det skaplig värme här tycker jag =)

   Nä, men nu så ska jag laga lite mat. Spagetti och köttfärssås får det bli idag =)
   Fick liksom en andra andning nu, blev liksom pigg och glad =) Har varit väldigt irriterad kan jag säga nu när vi har bure grejer och fixat och donat hela tiden hela veckan. =) Sen blire städning!

Hej!
\\
Over and Out

No internet.

   Aa, nu håller vi på flyttar för fullt!
   Denise och Mackan hjälpte oss igår -taaaaaaaaaaack! =) Nu är nästan alla stora grejer flyttade, bara sängen kvar =)

   Ja, och vi håller på flyttar telefonen och bredbandet, så vi har inget internet. Den 27 skulle det kopplas i i nylägenheten (men "i i" haha). Ja, så nu är jag hos Harriet och P-O och lånar ;)

   Nee, nu ska vi åka ner till fjärn' å hämta kapellet till vagnen -it's freakin' ösing ner outside! ;)
HEJ!
\\
Over and Out

Klara?

   Ja, nu är vi faktiskt klara. Nästan. Haha, vill inte skriva nästan men så är det. Har fått upp alla tapeter iallafall, och skurit de mesta. Bara en vägg i hallen kvar där man måste finslipa lite ;) Men det läre ju gå fort =) Men jag tror jag väntar tills imorgon med det, så tapeterna är riktigt torra! Annars blir det som i lillrummet där jag råkat riva av lite och naggat lite för tapeterna var "blöta" -av limmet- och inte hjälpte det heller att alla blad var så slöa(!). Men det fixar vi.

   Nu så har vi tagit en paus i det hela. Väntar på "bärhjälp" (alltså inte typ lingon eller blåbär - utan lyfthjälp) (haha) (me so funny!!!). Japp. Så vi hade iallafall tänkt börja med vardagsrummet, soffan is gonna' be a bitch att flytta. Menmen. Hoppas mackan och syster hjälper oss, haha.

   Ja, och nu har vi bytt adress också, adressandring.se is the shit ;) From 30 sept. så bor vi på stationsvägen. -Igen. Haha ;) I like to move around ;) 
...I Gnarp. Hahaha! Jag har nog flyttat... sju gånger i mitt liv hittils, åtta nu då ;) Och det är bara i denna lilla by, haha.

   Ja, nu så ska jag väcka Jimmie som har somnat på soffan X) Så ska vi skruva isär soffan.

Hejhej!
\\
Over and Out


Shit.

   Alltså.
   Inatt drömde jag att jag fick en bebis. Alltså födde en, jag hade inte märkt något men helt plötsligt så hade jag en bebis. Ja, jag kan ju säga att det kändes knäppt! En pojk var det.

   Vilken dröm.

  
   Jaja. Men nu så ska jag åka och dona på mer, ska skära tapeter och tapetsera det sista -en vägg i hallen (!!). Sen är tapetseringen klar! =D Ska hämta släpvagnen först också.

Hejhej!

\\
Over and Out

Aouiii!

   Renovering hurts, haha X) 
  
   Idag så tapetserade jag i lillrummet, mor min kom och hjälpte mig en stund =) Tacktack. Så nu är halva klart. Jag som är den klant jag är lyckades få mig några pärlor när jag höll på skar tapet vid ett eluttag, kunde inte stänga av strömmen för elektrikern var där. Och nervo som jag är så kunde jag inte vänta. Fick mig tillsist en ordentlig stöt så jag måsta springa och hoppa ett tag, har en skabbig liten brännblåsa på fingret nu.. Uffa, farligt.

   Menmen, mitt 'motto' är inte riktigt "ge aldrig upp" eller "vill man så kan man" utan mer; "DET SKA GÅ!"
haha ;)

   Fan, nu måste vi lägga på en rem. Fick nå bryt idag för det var en massa skit kvar som inte var vårat så jag tog en påse och vräkte ner en massa skit i som slängdes i soptunnan. Man skulle kunna säga att det brann för mig, haha X) Jag: "Men va faan!" Jimmie: "Ja, men det där kanske ska vara kvar." Jag: "En kaffekopp med fimp i?! Dra #¤%¤#&)(#%/#"¤/%!" haha, bort med skiten!

   Ja, nu ska vi tapetsera halva lillrummet och hallen (en vägg bara så det bör gå undan!) sen ska Loffe vräka allt sitt skit sen så äre klartt! Men han kommer inte hem förren torsdag så vi läre ju flytta in innan så får han kånka sina grejer bland våra X) Skare' göras så skare'.

   Jaa, och nyss så var Mikal och Ellis och Oskar här och hälsade på =) Shit vad han växer den lille! Han har blivit så lång! =)

   Ja, men nu så ska jag kolla på en film med Jimpan. Haha, avslutar typ alla min inlägg så nuförtin' ;) Men det är ju så mysigt att mysa ner sig i soffan och kolla på en (förhoppningsvis) bra film efter a hard days work ;) 

\\
Over and Out

Oo here she comes!

   Hahaha, älskar den reklamen med hamstern X)

   Idag så var det jobb då, men det gick otroligt fort! Känns knappt som jag var in idag!

   Sen när jag kom hem så var Edvin och hälsade på =) Mysonga! Han är så himla söt! =) Sen gick vi en promenix ner till Gällsta och kollade på när Linus (aka 'pappa') körde 'tjaktoj' (traktor) haha, som grannungen sa. Jag: "Mä! Edvin, vad är det där då?" Grannungen: "Dä ä en tjaktojj!!!" Hahaha! X) Så stod han fastklistrad vid staketet och kollade på tjaktojn med stoooora ögon X)


   Jahaja, men nu så ska jag och Jimmie kolla på en film -en skräckis! Oooo! ;)
\\
Over and Out

Outfit! =D

   Igår så hämtade jag ut mitt paket och förvånad blev jag för jag hade fått min jacka! =D
   Det stod att jag skulle få den v.39, så trodde jag att det var en annan jacka som jag skulle ha stoppat och inte skickat efter, men det var båda! =) Så nu är den min =) (Den andra åker tillbaka).

Så dagens "outfit" blir:
=D
   Skulle ha tagit bootsen också, men det är så regnigt + att they are killing my feet, så de är inte att rekommendera att jobba i! ;) Får bli mina trogna converse ;)
   
   Nej, nu måste jag åka till work!
Hejhej! =)
\\
Over and Out

Varför kan man aldrig vara nöjd?!

   Fan. Nu vill jag klippa av min allt hår! Haha ;) Förut sa jag "Va faan! Jag som hade så långt hår, varför klippte jag av det?!" Joo, för att det är så jävla jobbigt! Haha ;) Faan, slitna toppar och allt jag gör är å köra upp det i en knut på skallen.

   Å ena sidan vill jag spara längre, och mörka det lite. Å andra sidan vill jag klippa av det axellång -jämnlångt- och ljusa upp det! Eller en lite 'kortare' frisyr och blonda det, inte riktigt som jag hade förr -lite längre. Gah. Dessa tankar. Haha ;)

    Jaja. Iallafall så går det bra i lägenheten =) Är ju klar i vardagsrummet, och typ klar i sovrummet blev vi idag :D Ska bara skära bort lite överflödiga tapetkanter så äre klartt! :) Me likey.

   Jaa, å imöra så ska vi inte till marknan' en sväng på möran jag och systrarna och pappa :) traditionen lives on ;)

   Haha, fan jag vad gillar att skriva på gnarspmål X) "Jag läre väll bare ät upp ja så köm ja sen" haha X) Som Magda sa en dag på jobbet "Hahaha, Simone jag kollade på 'småstadsliv' igår och jag tänkte på dig hela tiden!" X)

   Neee. Men nu så ska jag ta å kolla på piraterna som är på 4:an ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

2 till:

Kom på två till till listan ;)   

    4.   En tripp till frisören!

    5.   Min parfyyyym =)

=)

   Nu är vi hemkomna från staden iallafall =) Plockade upp en Denise på skolan också ;)
   Fick med mig lite underbart fina saker hem =)

   Men nu så har vi fikat te och limpa så nu ska vi åka och tapetsera ;) Mor min ska bara skölja ur färgen (färgade hennes hår nyss) och Jimmie ska bara spela klart sitt tv-spel ;) haha. Ja, mamman min erbjöd sig att hjälpa till att tapetsera =) nice.

   Hejhej!
\\
Over and Out

I wish... ;)


   Ja nu i dagarna så kommer min födelsedag =) Den 20:de september ;)

   Så ja, jag tänkte lägga upp en liten 'önskelista' (för jag fyller ju sju) här då ;)

  1. Iphone 4. Guuuud vad snygg den är! I want! Fast den är ju lite pricey om man säger så, haha, så det är inget jag förväntar mig att få -men det betyder inte att jag vill ha den mindre för det! ;)
  2. En locktång, en 'smal' tång så det blir fina lockar =)

               
    3.    Ett tvättställ. Haha, ja, men jag hatar att inte ha någonstans att hänga tvätten! Utan ett såntdär ihopfällbart så är man ju körd ;) haha.


   Ja, sen kommer jag inte på något mer just nu ;)

   Nu ska jag och mamma åka in till hudik. Ska hämta en tidig födelsedagspresent till mig själv som jag beställt ;)

Hejhej!
\\
Over and Out


I guess you can haaaaaang with me ;)

   Bodt Talk pt.2. Ja, jag ska återkomma.

   Iallafall. Idag blev det jobb -till stängning. Fast jag skulle slutat tidigare egentligen. Men men ;) De e löööööngt.

   Nu så är jag ledig en sväng, såvitt jag vet. Sen jobbar jag söndag, sen är jag ledig måndag-till-måndag ;) Semäster kallas det ;) eftersom varken jag eller Jimmie haft någon semester i sommar så skulle ju han ha nästa vecka så då tog jag också då, eller "tog" och "tog" jag hade inte fått några tider så jag sa att jag skulle vara ledig och ha lite -välförtjänt- semester. Hoppas på att vi hittar på något skoj i veckan då ;)

   Fast riktigt att vila och sånt blir det ju inte, ska tapetsera och måla i lägenheten -och flytta in! Herregud! Vi har bara någon vecka kvar! =D Sen om jag planerat rätt nu så ska vi ha inflyttningsfest (såklart) slash birthdayparty (säger jag bara för att jag vill att folk ska veta att jag fyller år snart, haha ;). Inte nu på lördag men nästa blir det då =) 

   Ja, men nu så ska jag käka! Matmatmatmat!

\\
Over and Out