Sluta kolla in i kameran!

   Blä! Jag blir så äcklad av paul i Vakna! Uäk! Står och dreglar och glor in i kameran, sluta glo! Jakob glor inte in i kameran, Josefin glor inte in i kameran! Sluta!
   Sen sitter han och säger om julklappar "Det är inte alls tanken som räknas. Pengarpengarpengar!" Usch! Snåljäkel! "Jag ska ha mina pengaaaar!" Blä! Alltså snåla människor, blä!

   Jag tycker absolut det är tanken som räknas! Visst blir man glad om man får någonting dyrt (typ en...tv?) men va fan, man -eller jag iaf- blir så glad när jag får något som någon har tänkt liksom att "Den där -den ska/vill Simone ha!" Typ som när jag fyllde år så fick jag en "shaker" av Denise, som jag har tänkt köpt till mig själv hur länge som helst. Då blev jag glad. =)
   Och för några år sedan, (typ fyra/fem år sedan?) så fick jag min ipod av Jimmie =) Då ville jag verkligen ha en ipod, men inte trodde jag att jag skulle få en 
-tvåtusen spänn var ju mycket liksom. Och så fick jag den i julklapp! Jisses vad glad jag blev! Inte för att den var dyr, utan för att jag ville så gärna ha en och det visste han =) Den fungerar ännu och är typ den bästa grejen ever! =) I love my old ipod =) (Nu låter det värsta "tvåtusen är ju inget! Pöh!" men det var inte så jag menade) ;)

   Nä, nu ska jag borsta tänderna sen åka.
Hej!
\\
Over and Out
-Det är tanken som rääääknaaaaas! ;)

REdan torsdag

   Haha, såhär blir det hela tiden när jag skriver!: HEj! eller VAd gör du? eller HUr är det? Haha X)

   Idag blire jobb. Ska ta tåget in, men jag tror att det bli ersättningsbuss >=O Den kommer ju så jävla sent! Skittåg och bussar! Äckeläckeläckel! Blir så fruktansvärt irriterad att den kan komma upp till en halvtimme sent! Fattar de inte att man måste vara framme då tåget skulle ha varit framme! Fy. Fy för dom.

   Iallafall... Skulle ha fixat en bil nu. Känner mig helt lost utan att ens kunna bestämma själv när eller var (eller vad) man ska åka!

   Jaja. Men nu ska jag gå och borsta gaddarna och göra mig ready for work.
Hejhej!
\\
Over and Out


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

   Nedrans smuggelräkor!

   Idag var det ännu en dag på kursen med "jag-är-en-så-okunnig-och-diskriminerande-som-det-bara-går-kärring"- till "lärare". Har vi henne en gång till så tänker jag inte gå den/de dagarna. Då ringer jag och anmäler henne eller något. Tål inte sådana människor!! Blääää på na!

   Nu sitter jag faktiskt och väntar på Jimpan. Mm, nedrans hemmafru va? Hehe. 
   Vill åka en tripp till ikea faktiskt, mm, vore sköj.

   Nä, nu ska jag fundera ut någon mat först. Mm, hemmafru jag.

Hej!
\\
Over and Out

Fast det kanske inte räknas som hemmafru när man skriver "hitta på någon mat", fast menar "ringa till Jimmie och gnälla för jag kommer aldrig på något sen får han komma på, och så lagar vi maten tillsammans.".. Men det är vad som funkar för oss! ;)

På bättre humör =)

   Ja, fick sovmorgon idag och jisses vad det behövdes! Sov till tio idag, sååååå skönt! =)
   Fick nyss ett samtal från af. "Hej jag är din nya hanldedare" jaha, ok. Vad hände med den andra liksom? Haha. Och så frågade hon om hon störde, och jag sa nej nej, det är lungt och hon sa "Jaha, ja för jag tänkte du ska väl gå på utbildningen nu?" typ. Och jag: "Jaha, nej, vi har halvdag." Hon: "JAHAAAAA! Haha!" Japp, väldigt intressant!

   Nu dricker jag lite kaffe och kollar på tvn =) Mysigt faktiskt. 

   Trodde jag hade fått feber igår, men det verkar ha gått över? Är lite sådär skakis i benen dock, som man blir när man har feber. Konstigt.

   Menmen.

   Nu ska jag göra mig klar för dagen =)
Hejhej!
\\
Over and Out

Fel.

   Det är något fel på mig nu.
   Jag vet inte om jag är sjuk eller vad det är? TRÖTTHET?! Är såååå otroligt trött, slut, kall, frusen, (hungrig!) och gnällig så jag vet inte vad. Tyckte Jimpan skulle komma hem nu men tydligen så stannade han hos Mikal och skulle hjälpa han med någonting. Åå. Jag saknar min katt. Min varma lilla knäppkatt som man kunde värma sig och gosa med. Han brydde sig inte ett dugg vad man gjorde med honom bara man var snäll, haha, kunde lägga honom som en 'pälskrage' runt nacken (på skoj) och han bara kurrade X)

   Nej, nu ska jag lägga mig under filten på soffan och hoppas hoppas att Jimmie fixar maten idag.

\\
Over and Out

Är så trött så jag somnar om när jag blinkar...

   Fy fan -helt ärligt. Såhär trött kan man bara inte behöva vara.
   Ställde klockan på 07.00, sen snooze till 07.30. Mm. Då blev jag ännu tröttare.

   På den lilla stunden hann jag drömma att vi skulle åka och åka (åka och åka? Orkar inte ens komma på någon bättre meningssammansättning) skidor. Jag och Nathalie och någon mer.. Vem var det? Hmm... Det var någon... Äh! Skitsamma. Iallfall så hade Nathalie och den andra tappat bort sina första liftkort eller något och krävde att personalen skulle hitta dom. Men det kunde de inte. Då började Nathalie grina och den andra också. Hahaha. Och jag höll bara på med skidorna och brydde mig inte ett dugg om dom. Fult.

   Nä, nu måste jag gå och borsta tänderna. Sen måste jag åka. Idag blir en 'måstedag'. Inte något jag vill hellre än att ligga kvar i sängen...
Hej.
\\
Over and Out

Moviebox

   Gaaah! Jag pratade med en på jobbet om att jag inte äger ett par riktiga mjukisbyxor, och hon blev helt chockad! Haha "Herregud! Jag har en hel låda full med mjukisbrallor!" haha X) Jag köpte ett par för ett tag sen faktiskt och har använt dom idag -de är såååå sköna! =D Perfekt att mysa runt i hemma =) Fast jag tycker mjukisbrallor är så fula! Haha X)

   Annars lever jag ju i leggings. Kanska verkar konstigt att jag har leggings nästan varje dag -men jag har absolut inte samma leggings varje dag! Haha X) Jag har minst tjugo par svarta leggings X) Haha, skadad?

   Näe, nu ska jag och my man mysa ner oss i soffan och glo på film! :)
Hejhej!
\\
Over and Out

King Kong =)

   Har nyss pratat men Bianca på fb, hon är borta i King (Hong) Kong ;) Där är klockan typ tre. Lillstumpan då :) Är borta på äventyr hon ;)

   Men nu måste jag åka och jobba!
Hejhej!!
\\
Over and Out


Godissuget

   Aa, nu sätter godissuget in. Maah. Skulle kunna vräka in mig fem ton choklad right now! Haha ;)

   Idag så jobbade jag då. Det gick fantastiskt bra! =) Hä blir jobb imöra också då. 

   Fick skjuts hem idag av Linus (och Sara och Denise var med också). Följde med dom hem och hälsade på =) Var där typ hela kvällen och gosade med Edvin och två små hundar som Sara är hundvakt åt! En liten chihuahua -långhårig- som jag blev käääär i! Jag vill ha en sån hund! =) Och en fet jävla liten korv-hund! En dvärgpinscher tror jag det var, fet som fan! Hahaha! Såg ut som en stor korv med fyra smala ben och ett litet huvud. Hahaha! X)
   Kollade iallafall på idol -eller slutet iallafall. Hann se Linnéa iaf. Sen fick jag lift hem med Mackan och Denise. 
   Sen fattar jag inte att Linda åkte ut! Faan, Geir skulle ju åkt! Jävla bajs.

   Jahapp. Kanske man ska gå och lägga sig då. Jimpan åkte med Ferra in till stan, tror inte han kommer hem ikväll. Och här sitter jag. Ensam. Som en annan momma. Hahaha. Nä, men jahapp. Utgång imorgonkväll? (Näe, imorgonbitti! Haha).

   Gick någon psycofilm på tv1000family (-ja, family), den hette typ "Eee" hahaha! En liten bebis med vingar som åt spindlar från golvet, half kid/half bird. Very very Wierd. Hahaha. Bytte till South Park ist ;)

   Åh! Köpte värsta fina linnet idag! I love it! Spets, svart, knappar, fiiiiiint! =D

   Nu ska jag gå.
Hej!
\\
Over and Out

Kylling!

   Lagar mat, idag blire' kyckling! Det är faktiskt kul att laga mat =) Men köket är ju så knepigt. Allt är så lågt här liksom, haha. Som om en gammal gumma bott här (har det väl gjort) X) Fast det är rätt bra. Dock blev det ju så lite plats när diskmaskinsjäveln ska stå på bänken! >:O
   Skulle bara vilja vräka bort allt, speciellt diskmaskinen -fast det är ju bättre än att handdiska. Men jag skulle vilja ha en stor, på golvet -under bänken.

   Men iallafall. Fan vad äckligt det är att hålla på med kyckling! Uäk! Alltså en hel kyckling. Haha. Jag höll på kryddade och skulle göra citronkyckling -dvs köra in citronen inuti den. Höll på packa i vitlök och kryddor i citronerna sen skulle jag packa i dom i kycklingen. Men... Det fick ju bara plats med en! Hahaha X) Men vill man så går det. Två citroner blev det alltså X) Jag tror jag ska bli kock ;)

Hahaha, Nathalie som är rädd för att köpa ägg för det 'kan komma levende kycklingar ur dom!' X)

  
Haha ;)

   Nej, nu ska jag titta till maten.
Hejhej!
\\
Over and Out

Rosa bandet

   Självklart har jag köpt ett 'rosa band', oktober är ju rosa månaden. Har även köpt några lotter där pengarna gick till bröstcancerforskning. Det är väl det minsta man kan göra. Usch vad otroligt läskigt och hemskt det måste vara att upptäcka en knöl eller något! Mardröm!
 Viktigt tycker jag.

  
Annars så har jag sovmorgon idag, börjar jobba 12, så jag tar 11.08 tåget in. Skönt.
   Men jag saknar min kisse :( Väntar på att han ska hoppa upp på dörren och hänga där och titta in och mjaua för han vill in X) Knäppkatt ;) Ja..

   Men imorse när jag gick in i badrummet och så såg jag i spegeln att jag hade något i pannan, så jag gick närmare spegeln och det var blod! Jag hade (har!) världens rivmärke i pannan! Tror mig minnas något i en dröm inatt, det gjorde ont i pannan iallafall. Fy, jag måste jag rivit mig själv! Det är liksom inte sådat smalt heller, utan några mm brett, som om lite skinn är borta. Fan vad wierd. Nu har jag försökt sminka över det så gott jag kan. Jaja, det syns inte mycket iaf.

   Ja, men nu ska jag väl borsta tänderna och göra mig redy for work.
Hej.
\\
Over and Out

Uscha...

   Min älskade lilla kisse är borta. Påkörd. Död. Fy vad ledsen jag blir...
   Satt precis och skröt om hur duktig han var och använde lådan, eller gick ut och aldrig gjorde något inne. Han var en speciell liten katt, som om han fatta vad man sa till han liksom. (Typ "gå ut" eller "kom hit" eller "ät mat", haha...). Usch vad sorgligt =(

   Min älskade lilla Brucie ♥
\\
Over and Out...

Egg

   Ja, nu håller jag på kokar ägg. Till frukost. Är ganska trötter idag.

   Idag blir det jobb, likaså imöra och fre-lör.

   Jag har drömt eller något för jag fick värsta deja-vú när jag skulle logga in här. Fast då skrev jag ett inlägg om hur jag ångrade att jag färgade håret rött. Men det tror jag inte att jag gör ;) Haha. Idag har jag en blå tröja på mig så det blir verkligen kontraster! ;)

   Men Jimmie igår då! Innan han kom hem så sminkade jag mig (ja,tex sådant tycker jag om att experimentera med när jag har tråkigt ;). Och så sa han typ "Vad du var sminkad då", och typ tyckte det var fint. Men han sa ingenting om håret! Det är ju liksom en major change! Hahaha X) Då blev jag sur och gav honom några minuter att komma på det, men icke! Haha, stupid. "Men jag har ju färgat håret! Rött!" Han: "Jaa, ja men nu ser jag ju det!" Åh..dummer. Haha ;) Jaja.

   Nej, nu måste jag äta mitt ägg sen springa till bussen =)
Hejhej!
\\
Over and Out

Hallå där! =)

   Idag gick vi till kl 12! Fantastiskt! Då skyndade jag på stan innan vi åkte hem, bytta tröjan mot min väska! =) Som jag har längtat efter den ;) Haha. OCH jag köpte hårfärg! Visste vilken jag skulle ha, men då sa Emmy och Nathalie att jag skulle ta en ljusare, så det gjorde jag -och tur var väl det! Jag som tyckte den blev mörk! Haha ;)

   Ja, så åkte vi hem och donade lite. Mamma hjälpte mig att färga håret, och jag blev faktiskt nöjd! =) Känns bra! (Har ändrat profilbilden, så där är min nuvarande hårfärg) Känns... rött! =) Har aldrig haft rött förut. Riktigt nice =)

   Ja, sen har jag donat med bloggen också, trixat lite med designen ;) Nöjd med det också =)

   Jahapp. Vad ska man hitta på nu då. Har sådan lust att fuska och ha helg idag med så jag kan käka upp godiset som blev kvar sedan i helgen X) Sååå sugen! ;)

   Jaja. Imöra så blire' jobb. Men nu så undrar jag om man kanske skulle leta upp någon bra film att mysa till =) Eller en promenix... Men det är ju så mörkt och jag känner mig så otroligt löjlig i reflexvästen X) Hahaha ;)

   Kan bjuda på en bild på my baby ;)


Hahaha! Bruce fick låna Edvins tröja X)

   Hejhej! ;)
\\
Over and Out

Mondag mårgon

   Ja... Ganska trött är jag X)

   Nu ska jag in på utb. och sen ska jag...
   Bambambaaaaaaaaaaaam!
   Gå ner på stan och lämna tillbaka en tröja. Haha.

   Nej, men något jag funderar på är... Att färga håret. Hade lite rådgivning med en kollega i lördags och hon kan ju hårfärger och hon visade vilken färg jag 'skulle ha!' och hur det skulle bli osv =) Det jag funderar på är... rött. Men nu känns det bara fel när jag skriver det, haha, men det skulle ju vara så snyggt! =) Blev så sugen när jag såg på idol ihelgen, hon Linda Varg hade en röd nyans som var så fin =) Eller så minns jag det fel, men det såg snyggt ut har jag för mig X) 
  Men btw, jag tyckte jag kände igen henne (Linda Varg), är det hon som var med i Popstars på kanal5? (aa, det kollade jag på för en himla massa år sedan). De som blev gruppen "Supernatural". Visst är det hon? Fast då var hon blond.

   Jaja. Men nu ska jag gå och borsta gaddarna sen åka!
Hej!
\\
Over and Out