Äh, det kan lika gärna fortsätta

   Idag var det påsk på jobbet!
   De hade ett big-ass påskägg, alltså det största av de alla, och godis i båda halvorna! Haha, sen ett med nötter X) Gött. ;) Det blev väl så man tog sig ett par karameller, så ja -onyttiga veckan fortsätter. Plus att jag är så jävla hungrig och trött nu så vi föreslog pizza på menyn idag, ojoj! ;) Det är inte bra att det går så länge mellan målen, för man blir för hungrig och det är då onyttigheterna välkomnas in i hemmet. Blä.

   Jaja, det får vara så. Jag har så jävla ont i fötterna så jag kan knappt röra mig, not likely laga mat. Vet inte vad det blev idag, har überpain i fossingarna idag alltså! Hmm... Inte bra.

   Ja, det blev jobb imorgon också =) 9.45-16.00, fett niiiiiice ;)
   En fråga bara, visst går väl bussarna som normalt imorgon? Annars blir jag lite sur, men det gör de väl. 
   På fredag så är allt stängt. Bara så alla vet.

   Nu ska jag kolla på Monica och Chandlers bröllop ;)
Hej!
\\
Over and Out

God m...

   Zzz...

   Blä vad trött jag är.

   Igår trodde jag att mitt hår blev svart, -igen! =( Men när det torkat (jag paniktorkade det med hårtorken i 180!) så var det inte mörkt. Inte svart, men mörkt.
   Och eftersom jag inte jobbade igår så försökte jag fixa lite i lägenheten. Dock var jag i stan och kom inte hem förrens typ fyra, men jag hann tvätta tre tvättar iallafall =) Brabra. Men nu skulle jag behöva ett svart linne och mina leggings, men de är fortfarande lite fuktiga, ååå.

   Jaja. Nu ska jag käka lite frukist. Orkar bara inte gå på grejen nu, är för trött helt enkelt.
  
   Nu kommer Rosa och myser =)
Hejhej.
\\
Over and Out
P.s Jag tar tillbaka mitt tidigare statement lite (att våren är här). Jag fryser arslet av mig! Nu åker vinterjackan på igen! (Men hoppas att vårvärmen kommer snarast!)

On the dass

   Hahaha, nej faktiskt så är jag inte ute på dass.
   Jag håller på färgar håret. Efter en lång dispyt i mitt huvud så bestände jag mig för mörkt. Alltså, ja, utväxten är så dassig så jag ville fresha upp håret lite. Slänger eventuellt in lite slingor om typ två veckor.
   Imöra blir det jobb 8-17. Mah! Måste ta 7 tåget. Menmen det går nog bra =) De ringde ju idag också, men jag var påväg in för att lämna in mobilen, så jag kunde inte. Kunde de inte frågat igår när jag jobbade då liksom? Jaja.
   Oups, dags att skölja...


   ...Å nej...
\\
Over and Out

News

   Ja. NU är våren här, det har jag bestämt! Och Ricky Martin är bög. Det har jag dock inte bestämt ;)

   Idag invigdes skinnjackan =) Niiiice. Har känt mig som en old nuck när jag kommer påklädd från topp till tå med vinterjacka, halsduk och mössa... Ok, inte mössa. Men idag så tog jag min nya jacka ut ur garderoben och I love it! =) Svart skinnjacka i lite mc-modell, schnyggt! Och ja -H&M såklart.
   Ja, jag tyckte det var dags, nu måste våren vara här! Skit i snö och blask, tänk VÅÅÅÅR! Jag sa till mig själv "I april så stoppar jag faan undan vinterkläderna!" Men nu fuskade jag lite, dock är det ju första april på torsdag ;)

   Jaa, iallafall så var jag och mamma in till birsta idag. Jag säger bara det, birsta city -not my thing. Jag gillar det bara inte. Då är det mysigare att gå omkring i stan =)
   Jag lämnade in mobilen, han sa att "det är nog bara en uppdatering, det tar ca en kvart" och ja, det tog en kvart, men det var inte "bara en uppdatering" som behövdes =( Nu är den inskickad på service och jag fick en oldie lånemobil =( Fast den är liten och med lucka så jag gillar den iallafall ;) Två-tre veckor skulle det ta, då skulle jag få ett sms. Hoppas det inte är något dumt nu då som inte går att fixa (eller att de säger att den är fixad och den inte är det, vet flera som råkat ut för detta).

   Hittils:
   1:a Samsung, höll ca 4/5 år.
   2:a Nokia, höll ca ett år. 
   3:a SonyEriksson höll ca 4 månader. Skit.

   Jaa, men nu så ska jag laga någon mat. Måste ringa Jimmie och höra var han tagit vägen? Knepig han, försvinner bara ändå ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Ehm... Det är påsk?

   Ååå. Godis till frukost? Inte bra. Men jag blev så jävla äcklad, jag skulle äta flingor och mjölk och när jag tar en sked så smakar mjölken lök! BLÄ! Glömde ju bort att jag hade skuren lök i kylen, så nu har den lökat av sig på allt, eew. Haha.
   Jaa, godis från i helgen, jag skyller på att det är påsk snart. Och påsken handlar väl om att äta godis. Eller? Har jag helt missuppfattat detta? ;)
   Jaa, idag är jag ledig. Tror jag iallafall för de kan inte ringa till mig för nu är min mobil stendöd! Faan också! Ska kanske åka in idag med mamma och höra om de kan laga den. Hoppashoppas! Jag har inte precis råd att köpa en ny mobil... =(

   Igårkväll så tänkte jag och Jimpan mysa och kolla på en film, men som vanligt så kan vi inte bestämma oss! Haha. Så jag slog på tv1000 och där gick det en Beck film, haha, en film som ingen av oss ville se -då blev det den, haha ;)

   Jaaaaaa. Men nu tror jag att jag ringer till mama och hör hur vi ska göra =)

P.s Det är Clubdagar nu på h&m! Fram tills imorgon, så skynda på! 10% rabatt på hela köpet om man är medlem! =)
Hej! =)
\\
Over and Out

Yeeeees

   Svisch! Sa det bara idag och så var klockan 18.00 och det var dags att sluta jobba =) Skoj när det går undan =)

   Nu kollar jag på Top Model 13, shit vad många säsonger de har hunnit med! Ja, men nu är det dags för kortisar! Fett kul eftersom jag själv är en kortis, haha. Ja självklart blev jag tillfrågad att vara med, men jag kände att det inte var rättvist mot de andra. Jag väntar tills nästa säsong. HAhaha X)
   Men iallafall, det är inte alltid så skoj att vara kort. Fast SÅ kort tycker jag inte att jag är, menmen. Ja, visst kan man gå i heels, men det kan långa tjejer också
-då blir de ju amazonkvinnor! Haha ;) Snyggt =) Men tänk på stranden då t.ex. nice med klackarna som sjunker ner i sanden liksom, haha ;)

   Men gud, kan jag sluta skriva en massa strunt, haha X)

   Nej, nu börjar det!
Hej!
\\
Over and Out

Tji fick jag!

   Som trodde det fanns mat på ica på en söndag! Ååå. Menmen, det får bli fryspizza ifrån statiol istället då, "åå nej" ;)
   Jobbat idag, hade mina ass-jeans. Och med det menar jag inte att man får snygg röv i dom, jag menar att man visar hela asset om man gör någonting annat än står rakt. Hahaha X)
   Jaa... Jag är roligt jag. Haha.

   Nej, nu orkar jag inte sitta här framför datan längre!
   P.s IDAG SKA MAN STÄLLA FRAM KLOCKAN. Det hade jag ingen aning om. Tur att Katta sa det igår, annars hade jag kommit en timme försent till jobbet imorse.
\\
Over and Out

Att chipsa eller inte chipsa... Det är frågan...

   Hahaha. Ja, jag är sugen på chips! 

   Liiiiite synd bara att jag knappt kan äta någonting nuförtin', får ju så jävla ont i magen. Känns ungefär som om magsyran fräter upp mitt innandöme och ett slags sug känns i maggropen. Not hot, not nice.
   Har tänkt på detta och undrar om det kan bero på stress? Eller nerv, om jag känner mig själv korrekt. Lite nervig är jag, ska göra allting hela tiden och fixa allt och blablabla. Kanske. 

   Häromdagen när jag var och hälsade på Linus, Sara och Edvin efter jag nyss ätit (that's when the pain kicks in) och när jag kom dit så blev jag liksom relaxed när man fick mysa med lill-Edvin gosis =) Och då fick jag pain i magen som hetter duga. Fick sätta mig i soffan och dra upp bena för att liksom trycka tillbaka inälvorna som kändes som de var påväg ut, haha. Men allvarligt -not nice. Jag fick iallafall magmedicin av Linus, och ja, det blev lite bättre. Stressa -hinn inte känna pain. Relax -och the shit hits the fan... So to speak.
   Ja, jag får väl ta tag i mig själv och uppsöka läkare, frågan är bara när? Eller nej, frågan är... Äh. Jag gör det nog inte i vilket fall. Heh. Borde -ja.

   Nej, fan. Kanske man ska sova lite. Inatt ställer man ju fram klockan en timme så man får en timmes mindre sömn ='( Jag gråter nästan på riktigt, att det kan vara så skönt att sova. Helt fantastiskt otroligt, man borde ju vilja vara vaken och leva hela tiden -men neeeeej, SOVA det är the shit.

   Jobb imorgon, övermorgon och överövermorgon (haha, sön+mån+tis) så det blir hela denna vecka, och möjligtvis nästa. Jag vet att det är lite lite folk till veckan. Man får la' se! ;)
   Jaja.

   Bra att alla som läser detta nu är uppdaterade på vad som sker i min mage och på jobbet. Så slipper vi det på stormötet nästa vecka. Sal 12 B -det kommer sitta en lapp på dörren också "Simones Liv".
Tack.
HEJ!
\\
Over and Out

ÄNTLIGEN hemma!

   Ty fusan sicken dag! Faan. Är helt slut i benen och fötterna -ajaj.
   Jobbade till 19.15 idag ju, var lite jobbigt kan jag säga. Speciellt eftersom jag vaknade på min trötta sida imorse, suck. Blev inte pigg förrens typ klockan fem (!) på eftermiddagen, åh! Drack kaffe och åt kex (socker) men nada, ingen energikick. Den kommer väl ikväll när man ska sova, haha.
   Fick iallafall skjuts hem av mamma =) Som tur var, annars går ju bussarna 18.20, nästa 21.20 typ.
   Nu är min beloved på g med pizza for dinner! =) Så nu "jävlar blir det mat!" kommer han precis in genom dörren och säger! Mumma.
=)
Hejhej!
\\
Over and Out


Man läre ju älska löningen ;)

   Åååå, I love you.
   Hahaha. Idag så har jag handlat -kläder! Det jag lagt undan i stan =) Plus att jag fick två paket att hämta ut på OKQ8, haha. Lite kul var det för jag satte ner väskan och påsen (med kläder, haha) för att hämta paketen. Och hon i kassan sa;
"Hade du någonting där nere...?"
Jag; "Va?"
Hon; "Nee, jag trodde du hade en bebbe jag, haha!"
Jag; "Jaha, nee.. bara kläder!" 

   Haha, my clothes are my babies X)

=)
   Skinnjackan var menad till mig, men jag kunde inte ha den, såg för maskulin ut i den, haha (det är en killjacka) så stor och stora axlar på den liksom. Men Jimpan kunde ha den så det var ju perffa! =)
   Och skorna är inte mina som jag skickade efter, det var ett par svarta liknande, fast med dragkedja fram. Snygga som tusan! =) Men slut överallt, haha, tur att man är snabb ;)
  Sen har inte min blus kommit ännu, för jag skickade efter den, men snart så! ;) Plus en till puderrosa tröja med "axelkedjor" liksom fick jag med mig hem 
-apsnyggt! =)

  Jaa, sen så har jag varit ner och käkat våfflor hos mami idag efter jag kommit hem och hade kikat igenom shoppingpåsarna ;) Och GÖTT var det! =)

   Nu kollar Jimmie på "The Departed" på 6:an. Jag har sett den halft en gång -jag somnade. Men nu har den redan börjat, för en timme sen, så då vill jag inte kolla och förstöra! Haha. Ska nog lägga mig till sängs och kolla lite satc ist tror jag ;)

   Imorgon är det fredag!! Inte för att det gör mig så stor skillnad, jobbar till 19.15, och sedan hela helgen. Men tusan vad snabbt denna vecka har gått! Jobba varje dag =) Soooo fun! =) Jag börjar känna tröttheten i skallen, men man läre ju jobba när man kan/får! Det kan ju bli nada nästa vecka också liksom.

   Jaja, men hej ! =)
\\
Over and Out

Jag ville bara säga...



Tjugofemte idag.
\\
Over and Out

God morgon, god morgon...

   Idag tänkte jag ha en skön sovmorgon (till kl. 08.00, wiho!). Men icke. 07.05 knackar det försiktigt på dörren. Jag vaknar helt yr och tänker "Va? Knackade det?..." Sen hör jag "tripptrapp" i trappen, då fattade jag att det var Denise. Så ringer henne och hör vad hon vill, "Njaa, det var mamma som kom med två semlor å dig och Jimmie från momma igår." Jaha. Haha. Tar dom ikväll ist... ;)
   Ja, sen försökte jag somna om "Piggpiggpigg! Jag vill vara pigg!" Då börjar det braka och dunsa och låta utanför, "Va faan!!" Jag vet fortfarande inte vad det var, sopbilen? Men på en onsdag? Hmm...

   Jaja. Kom upp ur sängen tillsist iallafall, haha.

   Nu måste jag åka, ska få låna mammas bil in till stan idag för jag börjar 11 och det går inga bra bussar som passar =) Tur att man har en sådan god mor. =)
Hejhej!
\\
Over and Out
...Neeej! Jag tror mina t:n på datorn håller på brejka! (Ja, brejka) =( Hoppas inte, hoppas det bara var lite hårdbrö'macka som jag råkade smula på datorn förut, haha. ;)
Hej!

The best things in life are free

...But you can give them to the birdes and bees, I want my money! That's what I want!



...But you can keep them for the birds and bees, now give me money! That's what I want!



   Ja, nu längtar jag som en tok tills torsdag -löning! Mah. Det kliar i fingrarna på mig när jag jobbar; "Å, den här tröjan! Å, den där! ÅÅ! DEN!" Haha X) Men icke, jag skall spara pengar denna månad... Suck, haha ;) Lite synd att man får "efterskottslön", alltså lönen i mars är det jag jobbat i februari. För det känns som att jag jobbat mer i mars, ja, det har jag nog. Var ju i birsta några dagar också. Menmen.
   En tröja skall jag köpa iallafall! Ska lägga undan den imorgon, ber för att den finns kvar (var tre kvar när jag slutade idag, men jag tänkte att "jag tar det imorgon") haha. Har gjort det misstaget ett par gånger och sen är allt slutsålt när man ska handla ;) 

   Ja, nu ska jag kolla på Simpsons, sen är det ju Desperate och Cougar Town sen Christine ikväll! ;D 
\\
Over and Out 

Det finns alltså folk som äter slem

   Fyy faan vad vidrigt. Jag köpte långfil och trodde det skulle vara gott, typ "syrligt" sådär. Men nej, det var fil blandat med slem, allvarligt! Det såg ut som om någon slemsnorspottat i filen och sedan paketerat den. BLÄ! Jimmie sa "men smaka åtminstone" Jag höll på spy. Slemfil. ÄCKLIGT!

   Nu ska jag dricka varm oboy istället. Sen ska jag sova. Sen ska jag jobba hela veckan, japp, det blev så.
Hej!
\\
Over and Out

Soooooligt väder

   Idag är det soool =) Kan ju bara hoppas att det är varmt ute också, -5 står det, men jag vet inte jag, hmm...
   Nyss ringde de och hörde om jag kunde stanna till 19.15 ikväll (mah) men det kan jag ju inte för jag tar ju bussen/tåget in och hem, och om jag stannar till 19.15 så går det ju ingen buss! Då måste man vänta typ 1½timme, ååååh. Men jag sa det att, jag tar bussen så det går inte. Jaha, ok, sa hon. Bra, bra. Men på fredag ska jag jobba till 19.15, men då skulle mamma hämta mig =) Snällt, snällt =)
   Jaja.
Hej.
\\
Over and Out