Skitnajs!

   Idag är jag ledig -sköööönt!

   Inatt drömde jag att jag gick in på pizzan i Gnarp -utan byxor?? Why??- och sa "Nu ska jag jobba här!" Och "chefen": "Jaha, haha." Jag: "Ja!" Han: "Jaha, hur mycket vill du ha då?" Jag: "Jaa, säg ett bud!" Han: "Neee, du jobbar gratis! Haha!" Jag: "Nej, 100:- timmen då!" Han:"Ok." Så skulle jag börja jobba, men jag hade inga byxor. Så jag frågade några andra som jobbade där om dom hade något jag kunde ta, neej, det hade dom inte. De typ hatade mig för att jag jobbade där. Men så hittade jag en t-shirt som jag gjorde om till en kjol och voíla! Haha. Så satt Jimmie och allihopa ute och skulle äta och dricka öl, så skulle jag blanda drinkar men jag visste inte hur man gjorde just de drinkar de skulle ha och blablabla! XD Knäpp dröm. Igen ;)

   Jahapp. När jag började skriva detta inlägg så kom Linus och hälsade på, nu har jag varit hos dom och hälsat på. Lill-Edvin då! Sååå sööööt! =D

   Ja, och nu sitter Denise här uppe och spelar kort med sig själv, haha. Eller förresten, det är Bianca som brukar göra det, Denise lägger "idioten" eller vad den nu kallas. Haha, när Bianca var mindre (eller kanske nu också, haha) så brukade hon sitta och spela kort med sig själv. Lägga upp till två personer och sen spela för båda X) Nu när jag tänker efter så gjorde Denise nog också så. ... Och jag! Haha X)

   Ja, men iallafall.
Hej!
\\
Over and Out

Go to sleep little baby...

   I can't sleep.
   Kanske är värmen, kanske är för att brain går på högvarv.

   Jag och Jimpan kollade på "Shutter Island" ikväll, jag tyckte det var en bra film =) Värsta mysko och "Näää, så kan det ju inte vara... Tro inte på dom! Eller...? Men vaaa?!" Hahaha X) Wierd.

   Nu ligger Jimpan och sussar, jag försökte somna men hjärnan kunde inte slappna av liksom. Då tänkte jag att det är lika bra att kliva upp och bli trött, istället för att ligga och "somnasomnasomna NU!" som jag brukar X)

   Jahapp. Jag har iallafall kommit på att jag måste vara mindre "försiktig" med min kamera, jag menar varför köpte jag den ens om jag inte använder den, 'på riktigt' liksom? Jag måste ta med den och knäppa lite =)

   Hyperhjärnan på g.

   Nu tog Scrubs slut också, tusan. Får zappa runt då ;)

Hejhej!
\\
Over and Out

Mwa mwa mwooo !

   Lystring lystring! Hahaha X)

   Jag är trött X) 

   Idag jobbade jag nere på kosmetiken, sen upp 'home' 17-19 =) Dagen gick rätt fort ändå =)  

   Imöra är jag ledig och då ska det såklart bli regn! Nooooo! Jag som vill cykla ner på stranden och sooooola och kanske bada =) Och bara ligga och slappa och läsa en bok =) No rain tomorrow please!! ;)

   Nepp, nu ska jag duscha! Snacka om svetlana idag alltså! Men det var ju värsta kyligt inne jämfört med ute idag! När jag kom ut när jag slutade så kändes det som om jag gick in i en värmevägg! Så varmt i luften! Paaaahhhhhh!

   Jaja =D
Hej!
\\
Over and Out

Can't feel my arm X)

   De senaste dagar så har min arm varit helt domnad när jag vaknar, för att jag har legat på den på något knäppt vis X) Fast sen gör det så ont när den vaknar till liv igen, sticks och jävlas! Haha ;)

   Jahapp. Det blir jobb idag också, det första jag hör när jag kommer innanför dörren på jobbet (igår): "Simone! Kan du jobba imorgon också?" Haha, jaaa =) Får se om jag blir ledig imorgon som planerat eller om det blir jobb hela veckan (jobbar tors,fre,lör&sön). ;)

   Det gick iallafall bra att ta Jimmies bil, fast jag tror batteriet är lite dåligt, hoppas bara att jag inte blir stående på parkeringen i stan eller något! Är det något jag hatar så är det bilkrångel! Haha.

   Johopp. Nu ska jag fixa fram lite kläder och göra mig klar.
Hejhej!
\\
Over and Out

   Uppdat. Men ååå! Jag skulle sluta 17 idag, värsta härligt! Sen ringde dom nu "kan du jobba till 19?"... 'Jaaaaaa'. Så nu slutar jag 19.15 istället för 17. Jag som hade planerat att laga värsta middagen ikväll (kul att stå och laga mat typ åtta/halv nio på kvällen när man kommit hem från jobbet -nej.) åh. Jaja. Blir sådan skillnad i skallen bara när man tänker "åå, jag slutar fem!" =) Sen "Ååå... Jag slutar sju..." fast det bara är två timmar! Sjukt ändå.
Jaja. Hej.

V.26 = Sommarschemat börjar

   Japp, nu kickar jobbschemat igång ;) Jobb idag, ska ta Jimmies "nya" bil in X) Hoppas den inte brakar sönder, men man måste ju testa, haha ;)

   Igår så cyklade jag och mamma ner på stranden, det var jättevarmt och härligt på stranden =) Men jag kände inte ens på vattnet, det glömde jag. Sen blev jag otålig och rastlös, haha, orkade inte ligga still och sola så länge ;) Ja, sen cyklade vi upp då.
   
   Jag hade ett linne med brottarrygg när jag cyklade, har fått värsta brännan på ryggen! Haha X) Linjer efter bikini/bh-band och efter linnet X) Haha.

   Jahapp. Men nu ska jag käka frukist =)
Hejhej!
\\\
Over and Out 

God morgon.. Gääääsp =)

   Haha, nej då, jag klev upp vid elva idag ;)

   Igår så var jag ner och åt hos momma och moffan, och gott var det! Sen kollade vi på stången, sen åkte vi hem. Det var så knepigt för jag fick så jävla ont i nacken! Hela skallen liksom domnade bort och jag trodde jag skulle typ svimma eller något?? Aldrig varit med om något sådant förut.
   Kom hem i rättan tid iallafall, för det kom världens regnstorm! Stora, blöta -alltså riktigt blöta- droppar, man riktigt såg och hörde hur blött det var ute. Såg ut som om någon stod och spolade med en vattenslang på fönstret! X)

   Iallafall så la jag mig i sängen och somnade i någon timme, sen mådde jag mycket bättre =)

   Jag, Jimmie, Denise, Mackan, Therese och Andreas grillade nere hos Mackan och Denise -och det var sååååå gott!! Mmm =) Sen gjorde jag appletinis (gott!!) och vi åt melon och satt och pratade hela kvällen =) Vid två gick terra och ferra hem, en stund efter gick vi också hem. Jag såg en cykel utanför och tänkte "undrar jag om det är någon hos oss?"(glömde ju låsa när vi gick ner). Sen när vi kom upp så lyste det inne på toan och så hörde vi "bombombom!" Så kom Milkal ut "bu!" haha, fult. "Skulle kolla om ni var hemma, med det var rätt dött här, så jag pissade istället." X)

   Nu så har vi kommit hem från Sörfjärden, momma bjöd på mat idag igen =) Ååå, mormors lax! Sååååå god!!

   Funderar på att hitta på något ikväll =) Undrar vad bara =)

   Fan vad det blåser! Cyklade hem från mamma och jag höll på åka baklänges! X)
Hejhej!
\\
Over and Out

Mi'sommar idaaag ;)

   Vet inte varför, men jag blir alltid så exalterad på dagar som är lite 'högtidligare' än andra, haha ;)

   Dagen kunde inte ha börjat bättre, jag är på strålande humööör! Förutom att det är så varmt i lägenheten!

   Jaa, nu ska jag väl dona lite här hemma sedan åka ner till Sörfjärn =)

   Hade inte så mycket mer att skriva, haha X)
Hejhej!
\\
Over and Out

Han kan det där med humor iallafall X) Hahaha!

   Ja, min karl är för härlig ;)

   Idag kom han hem med det hemskaste jag sett X)
Googlade en bild.
   En ford escort cab! HAHAHA! Jag dööör! XD

   Vi tog en tur och jag höll på skratta ihjäl mig, den är så ful! XD Skulle tuta för ferra låg framför oss, trodde det skulle bli en liten "tut!" Men istället blev det en "TÖÖÖÖÖÖT!" Hahaha, hemskt! Den är så ful! Hahaha X)

\\
Over and Out hahaha!

Less

   Å, fy fan vad less jag är på själviska människor!
   "Så länge det är bra för mig, så länge jag mår bra, så länge jag har kul, så länge jag får som jag vill." Man blir så trött av det! Och på det! Man måste kunna tänka på någon annan om sig själv! Om det så är ett syskon, ett djur, en kompis eller någon annan.

   Ahhhh! Ibland blir man bara förbannad.


   Iallafall.
   Inatt hade jag en till myskodröm. Drömde att jag levde bak i tiden och min man hade kommit hem från ett krig, och han hade ett litet barn med sig. Så sa han att hon blev kvar när hennes familj blivit dödad och han inte bara kunde lämna henne. Så vi adopterade henne, och det var värsta knäppt. Från att leva det liv jag lever nu till att ha en lite kinesisk (varför just kines liksom?) dotter och bara vara hemma och städa och laga mat åt min man (som för övrigt såg ut som typ Red i that 70's show, haha). Wierd.

   Jaja, så kan det gå.

Nu ska jag kolla klart på 'Jim'.
Hejhej.
\\
Over and Out

Blubb blubb blubb...

   Hmm.. I don't feel well...

   Ända sedan i måndags så har jag mått knepigt, det är mest på eftermiddagen som jag börjar frysa, må illa och tillsist sitta i soffan under filten och tycka synd om mig själv. Det börjar som feber, så jag tar en skållande skön dusch, men det hjälper inte för när man kliver ur så fryser man ännu mer! Sen börjar magen göra ont, sen mår jag illa. Blääääk!

   Det hjälper nog inte att jag har varit så nervo hela veckan.

   Imorgonbitti så är det ingen idé att försöka ringa mig för jag tänker stänga av mobilen så jag kan sova ut imorgon, orkar inte nerv-vakna varje dag...

   Jaja, hoppas det blir bättre.

Hej.
\\
Over and Out


Onsdag redan =)

   Nu är jag hemma igen. Har varit till Hudik en sväng med mamma och Denise =) Handlat lite ;) Hittade en svart långklänning på rea (ja, jag har redan en, men ändå!) och en massa småsaker som var behövligt =)
   Och nu så har jag äntligen inga fler ärenden på systemet innan midsommar heller! ;) Haha.

   Nee, nu måste jag nog cykla på ica och handla lite. Ska till min mor och äta senare, men jag hungrar ihjäl nu för jag har inte ätit något sedan frukost ;)

   Sen ska jag städa! ;)

Hejhej!
\\
Over and Out

Oh thank you Jesus! ;)

   Det kommer ännu en säsong av True Blood! (Alltså en säsong 4!!). Dock kommer det tar år innan s.3 kommer till Sverige för den har nyss börjat i USA, men ändå! Me so happy, och Jimmie också. True Nerds vi är ;)

   Nu har jag nyss cyklat och hälsat på mamma för andra gången idag ;) Så underbart att cykla!

   Mah!

Hej! =)
\\
Over and Out

Mi'sommar på fredag ju!

   Alltså, på fredag är det midsommarafton ju! Vad skall alla hitta på?

   Vi ska ner till momma och moffan och äta =) Sen dansa runt midsommarstången nere i Sörfjärden också =) Var ett tag sedan jag var med om någon midsommarstång eftersom jag varit på så olika ställen de senaste åren ;) 

   Men på kvällen då, vad ska man hitta på då? Jag tycker det vore kul att samla ihop ett gäng och bara ha det trevligt =) Spela något spel eller något och dricka vin, öl och appletinis ;) Sedan cykla ut i natten, haha ;)

   Pappa undrade om vi ville grilla med dom, men jag tror vi ska hitta på något här hemma =) Malin undrade om jag ville komma till henne också =) Men ändå, jag tror jag vill hitta på något här. Fast om det inte är någon som hakar på så.

   Nej, jag ska iallafall ta mig i kragen och ha storstädning här hemma =) Tänkte ha det idag, men jag drogs åt andra håll ;) Var ner på stranden med mamma och Denise och solade, tänkte bada men det var verkligen iskallt i vattnet!

   Jaja. Man får se vad som händer på fredag då =) Man får hoppas på något kul, men inte planera för mycket ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Intressant

   Ibland är det så intressant att läsa olika bloggar.
   Det var allt.
Hej!

   Haha, nee. 
  
   Idag vaknade jag ca halv tio av att Jimmie ringde och väckte mig ;) Jag: "Haullåå? Mummelmummel..." Haha "Låg du och sov?" Haha, JA ;) Menmen, jag vaknade iallafall då! ;)

   Igår så var jag och Therese (Tess) ute och cyklade typ hela dagen, haha. Först cyklade hon hit, sen cyklade vi till henne och solade en stund. Men jag (eller vi) blev så rastlös och då cyklade vi runt Gnarp, eller fel sida Gnarp
-runt Åstjärn och det. Då såg vi ett rådjur! Det bara stod där mitt i vägen helt fridfullt X) Sen såg det oss, eller kanske hörde min skrangel-cykel, haha, då hoppade det ett gigantiskt hopp in i skogen och försvann =)
   Sen skulle Therese ta 15 bussen till stan, så jag cyklade och hälsade på Sara och Edvin =) Edvin har fått låna en gåstol och han är så söt när han tar sig fram! X)
   Senare igår så var vi ju dit med Rosa, då satt han i gåstolen också och gjorde liksom "brumm"-ljud, det lät som om han lekte bil! X) Sötnöt! I love you! ♥

   Jaa =) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ut och cykla lite =) Det är ju så himla roligt att cykla! Haha, jag igår: "Therese... Det känns så overkligt att cykla!" Haha, tänk att man bor i ett land med både varm sommar och snöig vinter, helt fantastiskt! Nästan så man glömmer bort hur man cyklar när man inte gjort det på ett år X) Fast det glömmer man ju inte,
It's like riding a bike som de säger i Amerikat. Hahaha! X)

   Jaa, rolig ska man vara ibland också ;)

   Nej, nu får det vara bra ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Rosa <3

   Nu har vi 'lämnat tillbaka' lilla Rosa.
   Linus och Sara har fått tillbaka henne, och jag saknar henne. Jag har redan hållt på ropa "Rooosaaaaaaa!" två gånger och vi kom nyss hem. Tomt utan den lilla speciella missen =') Menmen, hon var bara 'till låns' och Jimmie säger att "Jag vill ha en 'egen' katt, en som är vår från början. Och en hane." Haha. Men jag kommer sakna Rosa, hon är väldigt speciell. Hon är som en hund fast en katt. Hon springer och kollar vem det är som kommer och hälsar på, och hon kommer när man ropar på henne X) Lill-gumman då =)
 
En kväll då vi låg och kollade på satc ;)

   Men om jag känner henne rätt så kommer hon komma och hälsa på ;) Fast hon kan ju bli lite förvirrad eftersom vi inte ska bo här mer =/

   Jaja =) Hoppas hon är nöjd och glad iallafall =)
Hej!
\\
Over and Out