Tack!

   Idag vill jag säga tack till Nathalie, för att hon svänger in i stan och plockar upp mig på vägen hem (från praktik) =) Det är väldigt snällt och jag slipper bussen! =D
   Sen vill jag säga tack till pizzagubbarna i h-månger. De har öppet när man är hungrig, haha. Tack Saaid. Haha (tror han som äger det heter det iaf) ;)
   Japp, men nu är det idol 2009, sen Grey's Anatomy!!!! GAAAHHH!! =D Sen True Blood! Mah! Vilken kväll!! =D
Hejhej!!
\\
Over and Out

Grattis Daaarling! =D

   Idag fyller min Jimpis 22 år! Haha, gubbe. Haha. Nej då, tjugotvå, det är väl ingen ålder ;) haha.
   Jag har lagat herrns födelsedagsmat: makaroner och köttbullar. Haha =) Och gjort en jättefin tårta =) Nu har vi ätit och Jimmie tar emot födelsedagshälsningar i telefonen =) Soon så ska han få min present =D Hoppas han blir glad =)
   Födelsedagar är viktiga för mig. Jag vet inte varför jag alltid tar de på så stort allvar men jag gör det bara. Ville bara vara hemma och göra tårta och baka kakor idag till Jimmie, hahaha. Ringde till han när jag hade rast; "Vad vill du ha på tårtan då?" Han: "Jaa, men, inte måste jag ha en tårta heller.. Vi kan ju köpa en såndär färdig, prinsesstårta?" Jag: "Va!? Aldrig! Du ska ha en riktig tårta!" Hahaha ;)

   Jaja. Nu är jag så nyfiken på om han gillar min gåva så jag måste pressa honom att lägga på så jag får ge den till honom! haha ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Efva EEEEEFVAAA!!

   Hahaha. Jimmie tycker att jag är crazy, bara för att jag står i badrummet och säger "Efva. Efva. Efva. Efva. Eeeeefva. Eeefvaaaa. Eeva. Eeeeeevaaaaa. Eevaaaaaa. Walliiiiiiiiiiie!!" Hahaha! XD Men det är inte någonting jag tänker på, ibland bara pratar min mun utan att jag vet om det. Hahaha XD

   Idag jobbade jag på bussen. Mah.
   Nu är det "Svenska Hollywoodfruar" hahaha, man kan ju bara skratta. Hahaha! XD
Imorgon ska jag tillbaka till H&M (!) =D
   Och imorgon fyller Jimpan år! =D Men jag har inte fixat någon present ännu, lite svårt med någon som inte önskar sig något. Men jag har lite på lur... ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

UUUUHHH!!!!!

   Jag får psykbryt!
   Jag har inte gjort någonting på hela dagen. Sagt att "Nu ska jag gå ut och gå" men inget har blivit av! Nu håller Jimmie på med något nystartat projekt som heter: "Hur länge kan jag irritera Simone innan hon får psykbryt? Och sedan bli sur och säga att allt är hennes fel för hon är så sur" !!! Det ska städas och plockas och jag orkar inte med honom! Ja visst kan vi städa med jag får psyk när han säger "Nu gör vi ett ryck!" Vadå RYCK?! Draaaaaaaa duuuuu!! Gah! Mah. Jag tål det bara inte. Och de där onödiga småkommentarerna "varför har du inte hävt undan brödrosten då?" Ehm, ursäkta mig ers höghet, jag ska putsa den och slicka bort alla smulor på golvet genast! Gosh!

Haha, märks att jag är irriterad kanske??
   Jaja. Det går väl över.
   Men nu jävlar SKA jag gå ut och gå!
Hej!
\\
Over and Out


Filmkväll 49:-

   Alltså. Jag har underskattat svenska skådespelare. Män som hatar kvinnor.
   Den filmen var riktigt bra. "Man märkte inte att det var en svensk film" blev min kommentar på slutet. Precis, det gjorde man inte. Det var inte stelt och robotaktigt nästan någon gång.
   Kom och tänka på en sak bara, hur många filmer och serier i USA har haft samma tema, samma utgång liksom? Har man inte sett det på CSI tillexempel, eller i någon amerikansk film?
   Inte för att jag klagar på Män som hatar kvinnor, tvärt om. Den kändes mer... Verklig. Här liksom. Mycket läskigare och ... "Händer det där?!" och "Där har jag ju varit!" Fy. Men bra film, bra insats. Nu väntas recension från Denise och Mackan som varit och kollat på andra filmen, Flickan som lekte med elden. Nu måste jag ju bara se alla filmerna.
   
   Imorgon är jag leeeeediiiiig! =D Och det är sååååå sköööönt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på =) Vill dra med mig Denise ut och knäppa lite kort så jag kan få skriva ut några på min nya skrivare! Haha ;)
   Nej. Nu tror jag att det blir läggdags. Pär ringde Jimmie förut och berättade att han försökte fixa skjuts in till krogen -jag skulle vägra! Jag är så trött! En kväll på krogen (på august!) blä vad jobbigt. Haha.
   Nej tack. Oh well.
   Skjutsade far och co till Hudik imorse. Isak fyller 30 så de "kidnappade" honom, till Åland. Haha. De skulle åka färja. Haha. Ska hämta imorgon kväll också (hoppas det inte blir så jävla sent då). Då får man se vad papa har tappat denna gång då. Sist hade han totalt: Jeans, skor, tröja. Ingen plånbok, väska eller strumpor. Haha. Men som tur var så hittade en utav dem hans väska -mitt i vägen någonstans. Ojojoj. Som småfjortisar gammel gubban'! Hahaha.

   Nästa helg så kommer -finally- my minsting sis till fjärn' igen. =) 
   Nu är det bedtime stories, eller som B säger "Bad time stories!" Hahaha.
=)
   \\
Over and Out -Jag saknar min lilla Biancis systeryster! ♥

Nu har jag fått allt!

   Haha, nej men alla mina födelsedagsgåvor! =) Var ner till pappa igår och åt tacos -my choice, birthday girl. Och då hade famma och faffan lämnat lite presenter åt mig också (!) =D Jag fick doftljus, glas och presentkort på OKQ8, haha =) Det var jättebra! Tacktacktack!!!
   Och idag så har jag och Jimmie varit i stan, jag har handlat upp mitt presentkort på IKEA, köpte ett skrivbord (ja, lika som Denise, haha, men det är så stort och bra!) för det. Sen köpte jag en massa sådanadär förvaringsboxar/mappar (I love them! Jimmie: "Men ska du köpa MERA sånna?!"). Haha, ja och så köpte jag en skrivbordslampa och en musmatta och så köpte vi tvättkorgar och ramar och lampor. Ja, sen minns jag inget mer X) Köpte en mus och en kabel mellan skrivaren och datan också =) Sen fick jag min födelsedagspresent av Jimmie; En icurl pro! Haha! =D Jag är så glad och nöjd! =D
   Ja, och sen så gick jag ju på systemet för första gången idag också ;) Haha. Jag köpte "Wild Africa" haha. Mest för att den var så snygg ;) 
 
Under progress och resultatet ;)
Det var ju en hel vetenskap att göra rätt med den där grejen! Haha, men när jag fick svung på det så blev det sköna lockar, fint svall =) 

Ja, Denise blev avis ;) Haha.

   Ja, just det, jag köpte joggingskor idag också =) Nu ska det joggas! Haha. Eller gå(-s?) iallafall ;) Skulle köpa en sportbh också, men det är fan ingen idé! Bli så förbannad. Var på intersport och skulle köpa "den värsta" de hade (super ultra mega grej hette den typ.. "stay in place" eller något fult). Men inte fan hjälpte väl det. Jävla skitgrejer. Det känns ju liksom ändå... När det guppar. Hahaha. Fult, jag vet, men så är det. Måste likförbannat ha en extra bh på mig under. Mah.

   Ja, och nu sitter jag och äter en risifrutti. Jag och Jimmie var lite pepp på party ikväll, men ingen verkar göra någonting. Aja. Får väl kolla på en film eller något då. Ja, Mona ville att jag skulle följa med till Uppsala och Frida ska ju åka bort i 8 månader (!) och hade party ikväll. Men jag orkar verkligen inte åka någonstans! Trivs i Gnarsp ikväll jag. ;)
 
   Nej, nu ska jag höra med Jimpan om vi ska hyra en film (via tvn, eller boxen är det kanske. För sådant proffsigt har -tydligen- vi ;) .
Hejhej! =)
\\
Over and Out


Shit vad jag sover

   Och drömmer konstiga drömmar!
   Igår drömde jag att Nathalie och Pär gjorde slut, och han blev tillsammans med Denise (!). Han ville ha en yngre generation. Haha! Nathalie blev verkligen jätteledsen! Fy. Och hon ringde Denise och sa att hon hoppades att hon skulle trivas i lägenheten med hennes kärlek (typ på ett sorgligt, snäsigt vis). Men Denise trivdes inte alls, det var som ett fängelse för Pär hade blivit psyco! Hon hade inte ens fått kliva in i lägenheten för han hade bestämt att hon skulle gå med på att alltid städa, tvätta, diska, laga mat (osv) annars skulle hon inte få bo där. Hahaha, vilka jävla drömmar!
   Och inatt drömde jag att jag jobbade fast Denise var med och hon var liten igen och jag måsta ta hand om henne. Sen var Linus och Sara (och någon kompis till Linus trror jag) ute på en flotte och paddlade bland krokodiler! Sen hade de råkat "köra in" på fel väg/flod så de kom till de allra farligaste och köttigaste krokodilerna! Fy vad hemskt det var, alla sa typ "Ja, jo... Men därifrån kommer ju ingen levande..." FY! Men sen så var vi i Gällsta och vilka ser vi komma springande från skogen! Linus o co! Haha! Jag blev så glad!

   Haha. Ja, så kan det gå. Tur att man vaknar säger då jag.
   Igår var min pappa hit och drack kaffe, jag fick en födelsedagspresent av honom; en fotoskrivare! =D Jag är hur glad som helst!!!! =D Nu ska jag in och handla upp presentkortet på ikea som jag fick av mamma, ska köpa ett nytt skrivbord (ett sådant som Denise har, haha) ;) Så jag får plats med allt =)

   Men nu måste jag göra mig iordning. Igår blev jag så stressad för jag glömde bort tiden lite så när jag kliver utanför dörren och ska låsa så åker bussen förbi! Så jag skyndar mig och tar bilen till stationen och jag hann ta den där. Men jag trodde att jag glömt plattan på! Så det var jag nervo över fram tills lunch när jag hade fått ett sms av Denise som bett Mackan kolla -och den var av. =) Pju! Bra =) Tacktack.

   Nu måste jag verkligen gå.
Hejhej! Fredag idag! =)
\\
Over and Out

Som en sten i berget

   Sa jag att jag trivs som en fisk i vattnet på h&m? Haha, men det gör jag iallafall =) Blir lite sorgsen när jag tänker på att detta är min fjärde vecka och jag har bara åtta veckor kvar =( Jag vill ju vara kvar där, få jobb där! Uhu... Så bra atmosfär och arbetskamrater =)
   Nu kollar jag på idol 2009.
Hejhej!
\\
Over and Out

Hello everybody!

   Ja, igår jobbade jag på bussen. Idag på h&m. Idag var en rolig dag =) Fast det går alltid som segast mellan två-tre(-fyra-fem). Man blir så trött då liksom, efter lunchen. Idag vette tusan vad det var men mina ögon höll på att limma igen, de var så trötta! Ska kolla efter sådana där ögondroppar imorgon tror jag; "för trötta ögon".
   Sen träffade jag Fridolf på bussen på väg hem =) Hon ska åka iväg till Afrika i åtta månader (!). =) Jag var så trött, haha, varför frågar jag "Visst finns det sådana där inlägg till skorna...?" Haha, snacka om trött (självklart finns det ju det, haha).
   Sen väl hemma så håller jag på att somnar. Haha. Varje morgon så tänker jag "Men när jag kommer hem idag så ska jag träna, åtminstone ut och gå!" Pöh! Ofta man orkar det. Jo, det gör man nog, men måste nog bara börja. Suck. Haha. Kollade på någon "teen-fighting-film" som Denise tipsat om häromdagen och jag vill bara ha det gymmet de tränade i! Haha X)
   Nu håller jag på att tvätta. Ja, jag vet klockan är mycket. Men va faan, här spelar ju grannarna musik hur högt som helst, och skriker "Skatorna, SKAAAAATORNA!!!!!!!!!" så då får fan jag tvätta också!
   Haha.
   Hejhej.
\\
Over and Out

Tacktacktack!

   För alla presenter! =D
   Nu har Denise och Mackan & Linus och Sara nyss varit här. Av Denise (o Mackan) fick jag ett par jättefina örhängen och en tröja. Av Linus o Sara fick jag trisslotter (som jag vann 25spänn på btw). Så nu har jag totalt vunnit 95:- idag! =D
   Jag känner att min energi är nere på low (kan bero på att allt jag ätit idag = socker) så jag är trött som en gnu. Vilken kanske märktes när de var här (Jag = "Blablabla, och hej och hå, blabla, -jag har ingen aning om vad jag surrar i!"). Haha. Jaja. Skitsamma. Haha.
   Ja, eftersom dagen har varit full av onyttigheter så måste jag fortsätta på det viset. Pizza ska det bli. Haha. Eller kanske inte. Får se, just nu spyr jag dock snart.
   Haha.
Hejhej!
\\
Over and Out

Igår/idag

   Japp. Igår bjöds det på middag. Jag lagade pizza och skinka&ostpaj =) Sen tårta såklart! =) Det var jättetrevligt, tack alla som kom! (Vilka var Denise&Marcus, Terra&Ferra, Nathalie&Pär och Therese -Tess). Vi åt, drack, spelade lite spel och pratade =) Sen blev klockan tolv-någonting och vi åkte in till Hudik. Gick på August -där världens sämste dj spelade! Bara gamla låtar, och jag menar inte gamla som i "old" utan som i typ från 2003! Så kasst! Gick ju inte att shaka till det ju. Hahaha.
Sen försvann Jimmie, tydligen så gick han på stadt. Sen bockarna -men kom inte in för han var för full, haha. Jaja. Sen åt vi burgare och sen åkte vi hem. Haha. Rätt rolig kväll, bäst var det hemma iallafall ;) 

   Idag så har jag hittils fått besök av mamma, haha. Det känns som att man inte kan göra någonting, bara gå och vänta på folk, haha. Det är jättefint väder och jag skulle vilja gå ut och gå men neeeej. Haha. Jag inväntar momma och moffan =) De har aldrig varit här förut =) Hoppas det går bra i trappen bara , mormor har ju ont i knäna.
   Av mamma (& co.) fick jag iallafall presentkort på ikea, pengar, två blommor och en tårta =) Tacktacktack! Jag vill åka in på ikea nununu! Hahaha.
   Igår så fick jag även presenter av sällskapet som kom, av Terra&Ferra&Nathalie&Pär fick jag mitt vin (det jag alltid köper, haha) och en "lottpåse". Jag skrapade de imorse, van 40:- på en, 20:- på en och 10:- på en. Tackar! haha. =) Det var skoj =) Och jag fick en liten bok av Tess "Sms som skickas fel" hette den typ. Det var för att hon skickade fel till mig igår, haha, "Ska du till Simone ikväll, vad har du för present?" Haha, "Jaa, jag är redan här, och inte måste du ta med någon present!" Skrev jag tillbaka. Hahaha. "Oj, men nej!" Haha!

   Jaja. Nu är jag proppmätt. Har ätit tårta och varm choklad (vet ej varför, blev bara så sugen på varm choklad) så jag är mättad. Fast självklart är jag sugen på -vad annars- pizza. Haha. Det går bara inte att komma undan! ;)
   Jimmie ligger och är död i sängen (nej inte bokstavligen -han är bakis och har ont i skallen. No need to be scared). Ja, och jag vankar av och an och tycker att alla kan komma på en gång ;) Haha. Nerå.

Men nu tror jag att mormor och morfar kommer! =)
Ciao!
\\
Over and Out

Happy birthday to me!

   Jag fyller 20år idag!
   Jag är inte nitton längre, jag är inte tonåring längre!
   Haha, knäppt!
   =D
\\
Over and Out

Wiho!

   Imorgon fyller jag tjugo.
   !
   Förra året fyllde jag nitton. Då hade jag blondt hår och lugg. Det har jag inte nu.
   Morgonen har spenderats runt-flängande. Haha. Först hämtade jag Linus i Gällsta som kom och hälsade på, sen tvingade jag honom att panta flaskor med mig, moahaha. Sen har jag inhandlat tillbehör såsom mat, och mat. Haha. Nu har jag kommit på att vi varken har tillräckligt med stolar eller tallrikar, hahaha. Men som tur är så kan man låna av grannen downstairs (nej, inte Ernst -Marcus) haha. Fast jag har inte frågat honom, jag har frågat Denise, men same thing. ;)
   Ja, men nu ska jag röja upp lite (EN endaste pantflaska glömde jag! Grrrrarrrg!).
   -Just det, jag fyllde på min soda stream idag (eller "fyllde på" jag bytte in tuben mot en ny) =D
\\
Over and Out

Mr Roboto!

   Haha, sitter och kollar på "Austin Powers - Goldmember" ;)
   Idag var det rätt mycket varor så dagen gick rätt snabbt =)
   Knepigt vad fort det går, nu när jag kommer hem så är det nästan mörkt! Tillskillnad från i början av veckan, då gick solen precis ner så jag hade några minuter innan mörkret föll, haha. Och kallt börjar det bli ute också. Imorse när jag väntade på bussen så ville jag ha vinterjackan på!
   Ååå! Idag köpte jag den! Min halsduk! Jag vet inte hur länge jag letat efter en röd halsduk! De flesta är vinröda eller orangeröda. Jag hade sett den nere på lagret, men jag kan ju inte säga "Jag vill ha den där jag, nu tar jag den!" Haha. Men jag tror Magda tog upp dom igårkväll (efter jag slutat) och imorse såg jag hur den låg där på hyllan och väntade på mig! "Den där måste jag ha!" Haha. Nu är den min =) 
   Imorgon måste jag skicka Jimmie och handla. Haha. Jag fyller tjugo på söndag (!). Då är inget öppet ;) 
   Just det, jag träffade Malin i S-vall idag! "Jobbar du här!" Haha. Sen sa hon "Ja, men du fyller ju år snart!" JA! TACK Malin! Finelly någon som bekräftar det (och minns det) utan att jag säger någonting! Haha =)
   Oh well =)
   Nu ska jag gå och borsta gaddarna.
G'night.
\\
Over and Out

Obsessed

   Igår var svennen med för första gången i True Blood. Och han pratade svenska. Haha. "Vår lilla djurpark växer..." eller något sånt sa han. Haha.

   Iallafall så lyssnar jag på den här låten nu:
 
Shakira - She wolf.
Kollade på Miami Inc häromkvällen och då var det en som sa "Music is like love, if you hear a song and you love it right away, you get sick of it in a month. But if you don't really know about it, it's going to stay with you for all your life." Ja. Vad jag ville säga var att jag inte gillade denna så mycket förr, men nu gör jag det. Haha ;)
   
   Sen har jag stött på lite problem (lördag). Hur ska folk få plats runt bordet? Haha. Jaja. Och jag vet inte vad man ska laga för food heller. Jaaa... Får kanske göra något okomplicerat, jag vill ju inte bjuda på nobelmiddag, haha, bara ha skoj ;)

   Nej, jag måste gå till bussen snart så jag bör göra mig klar! ;)
Hejhej!
\\
Over and Out