Tack!!

   Tack gode gud!
   Jag fick peningarna idag ändå! 


   Maaahhhhhhhh.
=D
Hejhej!
\\
Over and Out

This is what grinds my gears


   Nu har jag länge tänkt påbörja mina this is what grinds my gears inlägg, and now is the time. Tänker alltid på saker som stör mig (och ja, har man inte sett Family Guy så fattar man heller inte varför rubriken är så freakin' hilarious!). Jag kommer att numrera dessa inlägg i romerska siffror har jag kommit på (men de inlägg jag redan skrivit i sann tiwgmg anda, får vara som de är). Starting now: 

I
Romerska siffror.
Varför? Istället för att bara skriva en siffra tex: 8, så måste man skriva fyra tecken: VIII. Fett jobbigt, som min lillasyster skulle säga.
°º
   Japp. Men idag iallafall så fick jag -av en slump- veta att på söndag då ska jag jobba på h&m! Haha, Anita sa: "Ja, och på söndag jobbar du då Simone." Jag: "Whaaaaaaaaat?!" Haha. Men så var det, haha, de hade bara glömt att fråga mig X) Så det blir sköj det! =) Såbra, såbra!!! (Fast jag upptäckte nu att det går lite dåligt med bussar/tåg, man jaja!).
   Ja, och jag skulle klippa och färga håret idag, men så blev det inte. Eva ringde och sa att hon hade huvudvärk och undrade om vi kunde ta det imorgon istället. Så imorgon åker jag direkt dit och fixar till håret när jag kommer hem! Imorgon slutar jag fem så jag är hemma vid en sex-tiden också =) Nice =)

   Men jaja. Nu ska jag gå och äta middag -chokladbollar.
Hej!
\\
Over and Out

Upp!

   Japp, idag blev det h&m då (as usual) =) Skönt varje gång att vara tillbaka efter helgen =D
   Fast idag gick jag nästan (bara nästan) ;) och längtade till jag skulle sluta för dagen, för jag skulle på bio! =) Med papa och systrarna (och co.). Vi såg "Upp" Eller "Up". Den var rätt kul =) (Tror dock att den är bättre på engelska). Ja, iallafall så var det skoj =)
"Kenneth! Är Kenneth en hon?!" Haha ;D

   Nu ska jag ta mig en dusch, och sen blir det bedtime. Är så nedrans tired.
Hejhej!
\\
Over and Out

Men neeeeeeeeeeej! (Jaaaaaaa! På slutet av inlägget, haha).

   Fan. Fanfanfan.
Äsch. Nedrans krångel. Nu är jag pank. Det har schabblat sig för jag glömde sjukanmäla mig en dag -skrev bara "S" i den rutan, när man måste först maila/ringa, sen få ett papper hemskickat, sen skicka tillbaka osvosv!!(närvaropapper -praktik) så nu måste jag skicka efter ett papper (tar typ en vecka!!) och fylla i! Ahhh! Fan. För EN dag?! Jag tror inte det är sant.
...
   Fy vad jag hatar när folk är dumma i huvudet. Speciellt när gamla människor (typ i 40-50 års åldern) tror att de vet något om teknik (fast allt de säger är sådant som står typ; "systemfel? vad är det då? Blablabla!") och bara gapar. Komma hem till mig och gapa?! Nej fy. Sådana människor är inte välkomna hos mig/oss längre.

Nu ringer Jimmie från sin nya biiil! =D
Hejhej! =D
\\
Over and Out

Ett sting av saknad...

   "...Nya från Bally, dyra Bally..."
   Läste något om skor. Och mindes den här repliken från en monolog som Mona hade i skolan. Jag saknar teatern grymt mycket. Ibland önskar jag att jag fick gå på gymnasiet igen -fast ett liksom "övergymnasium" där man fortfarande inte måste veta vad man vill bli. Haha. Kanske ska söka några teaterkurser eller något liknande? Hmm... Men var är det då isf, Gävle?

Jaja. Imorgon ska jag jobba på bussen.
   Nej, usch så deppigt.
Nu måste jag komma på något kul att göra dessa timmar innan "läggdags" ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Znooosnark...

   Blah. Jag är så sömnig.
   Klev upp tio idag, Jimmie sov vidare, sen gick jag in och väckte honom klockan tio igen. Haha. Jag hade helt glömt det här med att ställa tillbaka klockan.
   Iallafall. Jaa. Idag åkte jag ner och skulle hälsa på papa och Bianca, men där var det ingen hemma. Då åkte jag och hälsade på momma och moffan en stund. Och de håller på och ska bygga ut deras badrum. Då tänkte jag såhär: Hur orkar de? Jag fick så dåligt samvete -jag menar jag är ung (ja, jag försöker släppa mina åldersnojor) och jag orkar inte ens dammsuga varje dag. Då åkte jag genast hemåt och diskade all disk och tvättade rent spisen. Dock blev det ingen dammsugning för vår dammsugare är sugig. Haha, eller inte sugig kanske man ska säga? Hahaha. 
   Blir ingen a-power dance idag, jag orkar bara inte.
   Men nu ska jag åka ner till fjärn' för nu skulle de vara hemma.
   Hejhej! =)
\\
Over and Out

But what I really want to know is...

   Are you gonna go my way!?
Rock tema i Idol 2009. Eddie och Niklas var helt klart bäst ikväll. Blev besviken på Calle som jag inte tyckte gav Lenny Kravitz låt någon rättvisa. =( Men men. Jag kan ju lyssna på originalet ist ;) 
  
   Har varit dålig på att uppdatera -I know.
   Vad har hänt? Ja, jag har (h&m) lärt mig kassan (eller "lärt och lärt", så mycket man kan lära sig på tre dagar). Det går bra iallafall =) Och den tredje november så ska jag jobba (inventering) =) Skitbra! =D
   Det snöar ute, eller gjorde förr iallafall.

   Just nu känner jag såhär: Jag skulle kanske köpt "orkesterjackan" iställer för min bolero med guld'kulor' på... Men men, jag får köpa den sen då. Desutom så har jag ju redan en, men det är ju blå/grå. I want the black one with gold (ja, Niklas (och Mariettes) -idol- jacka inspirerade mig), som är mer av en "tröj/jacka".
   OCH! Det var så surt att min stickade tröja som jag spanat in försvann innan jag hann köpa den idag! Mah! Men jaja, vi får väl påfyllning.

   Jaja. Men nu ska jag glo på tvn och inte käka mer kexchoklad -blaaah!
Hejhej! =)
\\
Over and Out

Supergirl!

   Hur kunde jag tvivla på mina snygga kängor? I love them! De är nu den senaste medlemmen i min skofamilj =)
   Jag tror det var för att mitt självförtroende fick sig en törn igår. Men som tur är så kan jag spotta ut det i form av ilska och vända det till "fan vad snygg jag är!" Eller "I am skiting in what you say. I simply don't care!" Moahahahahahaaaaaaaaa!! Biatch.
Hahaha X)
   Idag var det myyyyycket att göra på h&m, och jag fick reda på att:

  1. Imorgon åker jag in tidigt för att lära mig kassan (Yes!!!!) XD
  2. Jag har ev. extrajobb där över jul/nyår!!!!! XD

Jag är så freakin' happy så jag vet inte!!! XD Jag trivs så himlarns bra där och det känns superbra!!! =D
(Ja, himlarns är ett ord... Mitt ord).
   Hihihi!
Nu ska jag ta och gaska upp karln min, han är sur för att han är hungrig och jag bara sitter vid datorn och inte hjälper till, hahaha.
Hejhej!
\\
Ovr and Out


My style

   Ja, inatt drömde jag att jag vann "Top Model". Hahaha. Sen skulle jag bo i Amandas hus (i Gnarp) med Therese och Mia och någon gammal klasskamrat. ?? Men jag pallade inte och inte Therese heller -och hon hade redan betalat två månaders hyra till dom. Haha. Knäpp dröm.
  
   Nu har jag köpt mina kängor iallafall. Frågan är om jag vill ha dom? Jag vet inte riktigt om det är "min stil". Jimmie sa likadant när jag frågade vad han tyckte om skorna; "Men, ja.. Det är inte riktigt din stil eller?" Haha. Man jaja, shit it. I like them. Jag tycker inte man kan ha en stil. Om jag vill se ut som en kråka idag och sen en tulpan imorgon så får väl jag göra det. You know what I mean.
   Men ja, osäker på skorna iallafall. Mah. JaNejJaNejJNejJa.

   Men iallafall så måsta jag dra nu!
Hejhej! =)
\\
Over and Out

Ryser.

   Igår så var vi på pizzan i h-månger och åt pizza, gött. Jag och Jimmie och Denise och Mackan.
   Sen på kvällssidan så kom Denise och Mackan upp och gjorde oss sällskap. Vi kollade på "Tjenare Kungen" på 5:an, den var bra tycker jag =) Efter prat och tv-tittande så slog tröttheten till som ett blixtnedslag. Jag är två personer när är trött, antingen pratar jag om allt möjligt och bara surrar runt, eller så blir jag en mumie. Igår blev jag en mumie, haha. Så sorry om jag var tråkig, jag kunde bara inte sluta gäspa! 
   Sen gick D&M hemöver och jag gick och la mig och Jimpan satt och kollade på tv, haha. 

   Man FY FAN vilka HEMSKA och FÖRJÄVLIGA drömmar jag drömde inatt! Jag drömde att Bianca blev kidnappad och kanske mördad !!!!!!!!! Fy faan! I drömmen så var det så overkligt så jag trodde att jag drömde i drömmen, sen så hade jag sovit och så vaknade jag (i drömmen) och då slog det till "är hon död?!" och jag kunde inte sluta grina! Fy faan vad hemskt! Först bara rann det tårar sen fick jag något utbrott och bara grät och grät och grät! Så vaknade Jimmie (fortfarande i drömmen) och han höll om mig och jag tänkte att "jag kommer aldrig kunna sluta gråta". Fy faan vad hemskt! Usch!!!
   Sen fick vi nytt hopp för de hade inte identifierat kroppen som de hittat... Men fy så hemskt det var.
   Sen blev det något Harry Potter inslag i drömmen. ?? Det var kidnappade barn som hade klätt ut sig tror jag. ?
   Sen så tror jag att jag hittade Bianca nere på ett lager (inslag av h&m's lager) och jag fick inte säga något, eller om jag drömde det i drömmen också... Allt var liksom som en dimma.
  
   Men fy vad hemskt det var iallafall! =( Usch. En riktig mardröm! =(

\\
Over and Out

Gårdagen

   Ja, igår så kom jag hem strax innan sju, fick skjuts av Nathalie som också praktiserar, men ute i Birsta, så hon plockar upp mig på vägen hem (vi slutar samma tid, men vi börjar olika tider).
   Iallafall så var jag så freakin' hungrig! Men Jimmie han ville inte äta något, och så skulle han åka med Pär till Micke och Linda och skruva på något och dricka öl. Då åkte jag på ica för att handla något att äta. Jag visste inte vad, (vilket är irriterande för då måste man gå fram och tillbaka där inne och vela) men så såg jag: GRÖT! haha. Bra, det fick det bli. När jag skulle betala så möter jag Denise och Mackan (som helt odiskrek kollade ner i min korg. Haha, det var så fult, inte liksom "hejhej!" Utan "Hej, vad har du i korgen?" Hahaha, kul X). Sen ringer Nathalie och vill att jag ska följa med till Micke o Linda så då gör jag det. = Jag fick inte äta min älskade gröt! =( Haha ;) Ja, där så går grabbarna ut i garaget, jag och Nathalie gick in och tjattrade med Linda.
   Efter ett tag så åker vi hem till Päran och Nathalian. Där spelar vi wii -bowlar, tennismatch och baseball. Det var kul =)
   Sen åker vi till Patrik -höll jag på skriva. Jag har inte varit i det huset sedan Patrik bodde där kom jag på igår. Men det gör han inte nu. Iallafall, där var det folk. Och Mia var där och Isabelle och fler. Vi hade en "tjejhörna" som någon så fint kom på (och Isabelle fick vara med även fast hon har kort hår, hahaha!). Det roligaste var "Ma! Dicken!" Hahaha, jag kunde inte sluta skratta!
   Det var kul iallafall. Och sen blev Jimmie en mumie och då åkte vi hem. Haha. ;)
   Men nu har jag suttit här för länge! Min buss går om typ 20min och jag har inte packat eller någonting! (Jag och Therese ska på body pump och sen in till stan en sväng).
Ciao!! =)
\\
Over and Out

Hejhejhej!

   Sitter hos Päran å Nathalian (ja, Jimpan är med han å) och dricker lite bacardi breezer och spelar tennis ;)
   Nu kommer Micke o Linda också.
   Får se vad kvällen har att erbjuda. =)
\\
Over and Out


Redan fredag!

   Tänk vad fort det går! Längtar tills helg faktiskt! =)
   Jag hoppas jag får lära mig kassan snart (idag kanske!?) haha. Fick smygprova lite med Magda igår, när klockan var typ 18.00 (då jag slutar), "Vill du testa slå in? Eller ska du gå du kanske.." Jag:"Nej! Jag vill testa!" Haha. Kul. ;)
   Och igår så kom det tröjor på herr ("Get warm" kampanj -stickat, varma kläder osv). Och Magda tog två, en grå och en vit, till sin kille, "Ska du inte köpa en till killen du också?" Jooo! Kommer jag på, haha. Men jag blev så osäker på om Jimmie skulle gilla den, men jag tog en grå tillslut. Den är stickad, med polokrage. När jag kom hem och visade den för honom så såg han... Skeptisk ut, haha. Men den passade jättebra! (Äntligen tog jag rätt storlek!) Och jag tror han gillar den mer och mer =) Wiho ;) Bra. =)
   Men nu ska jag leta rätt på några strumpor. =)
   (Det är väldigt ruskigt ute idag =/ Ser kallt ut, brrrr).
\\
Over and Out

Götta ;)

   Nu är det slut på veckan, det är dags för söndags myyyyys!
   Jimmie verkar inte förstå när jag säger att vi borde köpa smågodis. Jag menar hallå? Jag har faktiskt tränat i helgen, nu ska det ätas gotta ;) Hahaha. Iof så kom han hem med "X-Men Origins: Wolverine" =) Så nu ska vi kolla på den (efter mycket om och med med blueray och inte, och lämna tillbaka och köpa och blabla). Men nu har vi den på blueray iallafall och ska kolla på den. =) Och äta godis. =) Haha. Han kom hem nu och hade köpt godis ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Hoah!

   Nu sitter jag här nyduschad. 
   Har nyss kommit hem från ett pass Afro power dance! Jag och Therese shakade järnet! Eller ok, det gjorde vi inte riktigt, haha, men ganska mycket iallafall. Jag måste köpa mer anpassade träningskläder, känner mig inte helt bekväm att shaka framför någon helt okänd person i leggings... Haha ;)
   Men det var skoj! =) Nu är min träningsvärk ännu värre =O ;)
   Jag håller på steker hamburgare till middag, hungrig nu jag. Jag hungrig. Ugh. Hahaha. Men! Jag kanske ska ha lite koll så jag inte bränner dom.
Hejhej!