Hejhej.Hej!

   Ja, igår så var vi ner och hälsade på camparna (pappa, denise och bianca, niklas o fam. maggan o fam, erik o fam osv.) det var trevligt. Mat! Haha, fick mat såfort vi kom dit =) Tur det för jag var så hungrig! Sen började det regna, haha, typiskt. Tur att de är så rutinerade campare så de hade satt upp en presenning som vi kunde häva bordet och bänkarna under =) När klockan blev typ halv tolv så bestämde jag och Jimmie oss för att gå hem. Eller ja, gå till bilen genom skogen. Och fy! Jag blev skiträdd! Vet inte vad som flög i mig men helt plötsligt så var jag mörkrädd som fan och skrek och hade mig för att inte björnar och vargar skulle äta upp oss och jag ryckte till för minsta lilla blad! Haha, behöver jag säga att jag nästan dog när en padda hoppade framför mig när vi väl var framma vid bilen? Hahaha! Och Jmmie blev irriterad för att jag skrek och tjoade. Då tjoade jag högre. Haha.
  
   Ja, men innan dess så var vi in till stan. Till birsta. Och jag hittade värsta mycket grejer! Jag skulle ju ha köpt ett par svarta jeans hur länge som helst, och det sa jag till Jimmie, och när jag var och kollade på olika tröjor och sånt så kommer Jimmie "Konstiga byxor det där..." Haha, sen sa han "De här då?" Och så hittade han ett par som jag köpte! Unbelivable. Och jag hittade en tröja och två linnen och nya leggings och ett par örhängen. Jag blev iallafall supernöjd! Jimmie måste ha magiska krafter som gör att jag hittar fynd! Haha. Eller så är det för att han hatar att gå i affärer med mig så jag skyndar lite extra och inte "känner på precis allt!" som han säger att jag gör X) Haha.

   Sen köpte Jimmie en ny dator (stationär) och han blev superglad för det =) Han ligger fortfarande och sover, tror jag ska väcka honom såhär "Jimmie? Du minns att du köpte en ny dator igår va?" Och då kommer han flyga upp ur sängen och fixa med den! Haha X) (Han hann aldrig installera den igår). =)


Jag förstår fortfarande inte att jag ser ut såhär i håret! Haha! Chockas varje gång jag går förbi en spegel X)
Nöjda nu? ;)
Hejhej! =)
\\
Over and Out

Bye, bye blondie!

   Ja, jag kan knappt tro det! Blondie har gått i pension! (-for now iallafall ;)
   Det blev annorlunda (och mörkt!) ville ha/trodde det skulle bli ljusare, + slingor då, (men det blir ju lite konstigt att fixa slingor, plocka ut och ha folie runt osv.) men jag är nöjd. =) Dock känner jag knappt igen mig i spegeln, freakade ur när jag kollade precis efter! X) Det kommer ta någon tvätt innan det är helt som det ska bli, men fan. Jag var så ready for a change! Och nu känns det sådär fresh och bra (så som när man ser andra tjejers hår i en såndär snygg knut - det är mitt hår nu!) =D !!
Varken min digital- eller sýstemkamera vill sammarbeta (varför glömmer jag alltid att ladda batterierna! Eller varför orkar jag inte och tänker "de håller ett tag till!" haha) så får det bli en suddig mobilbild =)
 Me so happy! And different!
   Det är lite närmare min egna hårfärg, lite för mörk, men lite sol på det här så ;)
Happyhappyhappy! Haha ;)
   Nu ska vi åka ner och kolla (chocka med min hårfärg) vad the happy campers gör ;)
Hejhej!
\\
Over and Out

Igår lade jag mig utan shorts, imorse vaknade jag med shorts på...

...Går jag i sömnen? Det måste jag bara göra! Jag har inget minne what-so-ever av att jag tog på mig shortsen inatt! Sjukt! Haha.

   Igår så åkte vi iallafall båt till en "strand", faktiskt så var det stället där vi (pappa o co) brukar campa =) Där var Terra+Ferra och Nathalie (Pär hämtade mig och Jimmie med båten). Där log vi och solade och pratade skit tills klockan blev typ fem. Då åkte vi hem. Jag ville så gärna åka ner till restaurangen i Sörfjärden och äta, och så blev det! Jag blev glad -tills vi kom fram. Det var "revy" där (i restaurangen? I don't get it, får någon plats där?). Ja, då blev det en massa velande "ska vi åka dit? Ska vi åka hit?" Och ja, jag blev irriterad. Det är väl bara och säga "Nu åker vi hit" Istället för att alla säger "Jag bryr mig inte" när man egentligen gör det. Iallafall så behövde jag tanka, för jag trodde vi bara skulle till Sörfjärden. Där på macken fick jag nog av "hit och dit" och sa till Nathalie men ska vi åka till b-sjö då? Ja, sa hon. Sen så blev det så. Vi skulle på pizzan och äta. När vi kom fram så stod Loffe och väntade utanför thairestaurangen, ok, sa vi. Så det blev thaimat. Haha, jag kunde inte sluta skratta där inne! Therese:"Men kycklingspett då?" Hon (ägaren) "Inge kyllinspett!" Nehe! Loffe: "Hmm, men räkor då?" Hon: "Inge läkor!" Nehe! Haha. Men iallafall så var det supergott det jag åt. Kyckling+kokosmjölk+röd curry etc. Och ris såklart =) Haha, det var kul.
 
   Efter maten så blev Jimmie skittrött. Haha, jag såg det på han, ögonen gick nästan i kors X) Så vi hittade inte på något mer, vi gick (ja, åkte) hem. Kollade på film, "The House Bunny" Med Anna Faris (hon från Scary Movie - filmerna), haha, jag bara älskar henne! Haha! När hon skulle komma ihåg folks namn så gjorde hon till röstan sådär mörkt så det låter som man harklar sig när man pratar, lite exorcisten-style, hahaha. Och hon skulle ställa sig sådär som Marylin Monroe, fast hon ställde sig över ånga istället: "Fuck that's hot!!!!" Hahaha!!! XD


Jaja =) Nu har Jimmie vaknat också hör jag. Undrar om han är fyllsjuk? Haha ;)
\\
Over and Out

Haha! Jimmie sa att inatt hade han vaknat av att jag stod upp och borstade smulor ur sängen (jag hatar det, kan inte sova om jag känner smulor!) men jag har NOLL minne av att jag har gjort det! Kanske tog på mig shortsen då också? Hahaha XD

O'boj, vilket vackert väder!

   Ja, J, inte Y.
   Iallafall så har jag varit nere på stranden med systrarna en stund. Vi badade och solade -riktig sommar idag alltså!
   Nu ska jag och Jimpan ner och åka båt med Päran och Nattan. Till en stande och glassa ;)
Hejhej!!
\\
Over and Out -Sooooooooooooooool!

Mmm, frukost =)

   Var fan längesen jag åt frukost. På senaste tiden har det blivit så att jag inte ätit något förren typ klockan tre eller något. Men igår så var vi i b-sjö och då passade jag på att handla där. Yoghurt är gott. Hjortron/äpple yoghurt med färska jordgubbar är ännu godare =) Mmm mumma. ;) Orkar inte handla på stjärnan (inte för att det är fräschare i b-sjö =/ menmen), dessutom så glömmer jag alltid bort att köpa något till frukost. Men nu kom jag ihåg =) Så skönt att ha hemma redan så man inte måste handla det första jag gör på dagen. 
   Idag är det då soligt och fint =) Hoppas det blir varmt och sommarvärme idag =) Skulle vara såå nice =)
   "Mmm, kaffe..." Hör man Jimmie. Haha.
 Maou! =)
  
Inatt så drömde jag om kattungar! Jag cyklade från Sörfjärn till Norrfjärn och då var det en liten kisse vid vägkanten, och det åkte en massa bilar förbi. Jag stannade och tog upp den och tänkte att jag måste ju ta hem den, annars blir den väl påkörd eller något! Men sen kollar jag bakåt och ser att gräset rör sig, då går jag tillbaka och kollar och så är det typ 5 kattungar till! Naaaw! Såå söta var dom! Så jag lyfte allihopa längre in i skogen istället, och efter ett tag så kom det en kille och sa "Jaha, har du hittat dom du med" och skulle knäppa kort på alla katter? Sen kom iallafall deras mamma så jag åkte.
   Mina drömmar blir mildare, igår hade jag en riktigt rolig dröm, minns inte riktigt men jag vaknade skrattandes iallafall, haha =)
   Nu ska jag gå ut och känna om det är några sommarvindar =)
Hej!
\\
Over and Out

I must change

   Design. Ska göra lite ändringar tror jag. Lite mer färg i designen tror jag det ska bli. Måste bara ta några nya foton. =)

   Fan vilken jävla vikthets det blev nu då? Alla bloggar om att gå ner i vikt och tidningarna pressar som aldrig förr. Läste i aftonbladet tror jag, de hade intervjuat hon som "kom på" lchf (low carb high fat) metoden. Och hon sa att för mycket träning var inte bra. Hahaha. Dumma tant. Hon menade inte ens för mycket träning som i "springa femton mil varje dag och köra slut på sig själv" nej, hon menade typ träna 4ggr/veckan eller något. Hahaha. 
   Jag läste att Nathalie* skulle börja med points, viktväktarna är det va? Ja, det är säkert bra att räkna ut hur mycket man behöver äta på en dag. Men då tycker jag att det ska vara just hur mycket man behöver äta på en dag, inte hur mycket man får äta på en dag.
   Men ska jag vara ärlig så hatar jag all sånt bullshit, sorry, men det gör jag. Haha. Men jag menar vem vill läsa om hur mycket/lite någon annan har ätit idag? "Oj, nu åt jag tre fiskpinnar istället får två! Spy."
   Nej. Vill man gå ner i vikt så är det bara att gå ut och röra på arslet. Så är det bara. Ska ut och röra på mitt jag också. Vad hände där egentligen? Helt plötsligt var jag på g i elljusspåret varje kväll, sen tog det slut? Mysterium.
   Nu sitter jag och lyssnar på Missy Higgins =) Brabra där.
   Ska höra med Jimpan nu om vi ska hitta på något skoj ;)
Hejhej!
\\
Over and Out
*Alltså jag menar inte något illa till dig Nathalie om du läser, jag förstår inte ens varför du tror att du måste räkna points, skinny bitch ;)

What to do...

   Ja. Jag älskar att jag är ledig idag. Man vad ska man hitta på? Har lust att höra med Denise om hon vill knäppa lite kort (eller bli knäppt på rättare sagt) =) Menmen, hon vill säkert inte.
   Jaa, tänkte åka in till stan kanske, men jag tror inte att jag orkar. Blä. Allt man gör är att åkaåkaåka! BLÄ! Less.
   Jimmie har (såklart) åkt iväg. Han skulle fixa med någon bil. Alltså den mannen. Jag blir så förbannad på han ibland. Haha.
  Och jag blir mer och mer irriterad. Kan bero på att jag är hungrig, haha, men jag orkar inte åka och handla någon jävla frukost! Mah. Känns som allt man gör är att åka på SKITica och handla. Och trött är jag. Men nu å, var det bara klaga och klaga!
   Haha. Blir så ibland.
   Men detta måste jag säga; Vi skulle handla muffins att ta med till Linus och Sara, och vi kollade på ica stjärnan, ja, och gissa vad vi såg? MÖGLIGA MUFFINS! ICA'S MÖGLIGA MUFFINS! BLÄ!! Tog kort med mobilen men det syns inge bra;  
Fy faan vad äckligt!
Blä! Vad är det för fel på han som har ica? Han bryr ju sig inte ett SKIT! Fy faan vad äckligt! Man måste väl åtminstone ha koll så att varorna är färska?!
Nej. Fy!
\\
Over and Out

Aouch!

   Kollade på Cinderella Man på 4:an. Aj. Hur fan kan boxning vara en sport?
  
Skönt att han vann iallafall. Bra film =)
   Annars idag så var jag och Jimpan ner till Norrfjärn och hälsade på, sen bara varit hemma. Åkte och hälsade på Linus och Sara och kollade på en film de hyrt; "They Wait" tror jag den hette. Varför vet jag inte. Den var rätt... Händelselös. Jag menar, förväntningarna byggdes upp med scary music, sen hände bara något litet. Hm.
   Men nu blev jag sugen på att boxas. Alltså träna boxning. Eller kanske träna någonting överhuvudtaget, haha. Blev bara boxning för filmen ;) Fast träna boxning med säck och femtontusen sit-ups och hopp med hopprep skulle nog inte sitta fel. Haha.
   Men iallafall, nu måste jag sova. Jobba imorgon, långdag. I don't wanna...
G' night.
\\
Over and Out


SneakyPeak!

   Ja. Igår så åkte jag moppe ner till Norrfjärn med Denise, haha, det var kul =) Vi var barnvakt. Jag färgade hennes utväxt, och Bianca fick nervfel för att det inte fanns något hon kunde göra. Hon stod och höll i kammen tillslut. Haha ;) Sen gjorde vi mat. Sen blev det gotta ;) Och jag och Bianca spelade badminton, det är skitroligt ju! Fast jag fick psykbryt tillsist när vi knappt kunde spela en boll utan att någon missade X) Hahaha.
   När klockan närmade sig tio så kom pappa och co. cyklandes. Pappa skulle hälsa på sin barndomskompis och de andra skulle på pubafton. Undrar jag om det inte blev så att pappa följde med dom istället? Haha. Jaa, sen ringde Jimpan. Han var påväg till vandrarhemmet, hade slutat jobba nyss. 
   Denise och Bianca höll på göra smoothies/milkshakes/i don't know. Sen knackar det på dörren och någon kliver in. Jag tittar och ser; Jimmie! Aaaaa!! Jag skrek som en galning och slog han för att han ljugit, hahaha! Denise hade vetat att han skulle komma för Marcus hade sagt det (och Eva hade sagt det till honom), men hon sa inget, lilla sneaky ;) Haha =) Kändes lite konstigt att se han igen bara sådär, haha.
   Nu ligger han och sover (fortfarande), stackarn, måste vara trött. Han hade jobbat till elva i fredagskväll bara så de skulle hinna göra klart igår och hinna med tåget som gick 15.30.
Min Jimmie är hemma =)
 Puttinutten då ♥ ;)
\\
Over and Out

Hahahahahahaha!! Aj.. Hahaha!

   Alltså gårdagen. Haha. Var ska jag börja?
   Two packed bruds = inte bra. Hahaha!
   Vi kom in till stan, och tappade hjärnorna. Lämnade de kanske i bilen... Hahaha.
   Vi tappade bort mitt leg och visa-kort. Haha. Vi skällde på varandra. Ringde och kollade om det kanske låg i bilen. Therese skällde. Jag ringde och begärde att Denise skulle kolla om det låg uppe hos mig, hur ska jag komma in, frågade hon. "Det är öppet!" Haha, det var det inte. Efter mycket om och men så hittade jag de. I min bakficka. Hahaha. Stupid. Hahaha.
   Sen gick vi och dansade och skämde ut oss. Sen gick vi på subway och skämde ut oss. Någonstans där emellan så tappade vi våra pengar. Suck. Jag hittade två hundringar (weho!) så vi kunde iallafall äta, haha. Sen försvann allt! Seriöst, all växel, allting är borta. Jag hade noll - 0 - pengar kvar. Vi skulle ta bussen hem. Vi kom på att vi inte hade några pengar. Nån kille kastade en femma och en krona på marken, idiot. Som om jag skulle ta det. Jag plockade upp dem och kastade de på han och bad han dra åt helvete. Sen gick vi och tog ut pengar och mr psyco-stalker-killen dök upp! Blä! Vilket jävla skabb! "Jag har lägenhet både i Sundsvall och Hudik." Hahaha, och? Hahaha. Tror jag förolämpade honom rätt mycket, haha. Sen hoppade vi på bussen och skämde ut oss lite till. Hahaha.
   Idag har vi fetjäst och fetätit pizza. Linus kom och han sa att när han lagade någon maskin åt pizzagubbarna så såg han i deras kyl - falukorv! Det är alltså inte skinka -utan falukorv! På pizzan! Fy faan vad äckligt! Behöver jag säga att vi inte kunde äta mera? Haha.
 Therese var så himlans fin i sitt raka hår!
 Haha, jag försökte ha rött läppstift ;)
 Skulle inte ha tagit den där sambucan... Haha X)

Åh herregud jag kan inte tro vad likt hon är Mia på det här kortet! =)

   Jaja. =) Bra kväll. Förutom alla pengar vi tappade. Haha. hoppas att någon hittade de och kunde köpa sig lite bakismat idag ;)
   Ikväll ska jag bara ta det lungt, ska vara barnvakt =)
Hejhej.
\\
Over and Out

Ooo Girls just wanna have fuuuun!

   When the working day is done, girls just wanna have fun!

   Therese (Tess) är här. Vi dricker vin och drar in på krogen. Wiho! ;D
 
Hejhej!
\\
Over and Out -Chill out. Haha ;)

Idag klev jag faktiskt upp strax efter nio.

   Inatt drömde jag att jag var tillsammans med en tjej. Och hon och hennes familj var kristna och väldigt traditionella. Vi satt runt middagsbordet hos henne och pratade med hennes bror och hans tjej som hade förlovat sig. Hon såg lite sorgsen ut. Hennes mamma sa: "Din tur kommer." Hon började gråta. Jag kände mig som en bov för att jag inte friat. Sen blev jag less på henne, jag sa att jag kände mig som "mannen" i förhållandet, och jag vill inte vara en man. Jag vill vara jag. Jag undvek henne, jag tror inte hon fattade att jag inte ville vara med henne längre. Men tillslut så var jag själv. Då letade jag efter en kille som hade sagt att han var tillsammans med mig. Jag hittade honom. Han var också kristen. Vi var på en restaurang/klubb där han jobbade. Jag blev indragen i klubben och "bossen" ville inte att jag skulle gå. Värsta maffiabossen. Jag blev rädd. 
   Sen måste jag ha vaknat. Are you trying to tell me something Jesus?
   ;)
   Inge fint väder idag heller. Ska jobba kl fem. Usch. Jag hatar att jobba eftermiddag, känns som man bara går och väntar. =/
   Nej. Jag tänker inte sitta här och vänta på att jobba. Nu ska jag tanka dunken och åka ner till fjärn'.
 
I miss my fatty-cat! Kan du inte komma hem Gary? Så kan jag ta med dig hem till mig =)
  
Mitt liv är fyllt av saknad. Efter Jimmie, fet-Gary, underbart jobb, veta vad jag ska göra av mitt liv, etc.
Hmm.
   Pratade med Tess igår. Hon ville att jag skulle skjutsa henne till Sundsvall kl 04.00 nästa torsdag eller fredag. Ha. Ha. Men jag vet inte om jag jobbar, det fixade sig ändå för jag kom på att hon kunde åka från Gnarp. Jag fick mail av Mia också. Från Amerikat. Häromdagen. Eller veckan. Stryk det. Kollade mailen nu och jag har fått another mail =) Men iallafall, hon har hört av sig. =)
   Nej. Nu ska jag svara på mailet, klä på mig och sen klippa av en irriterande nagel.
Hejhej!
\\
Over and Out

Me and my Farmor

   What a team!
   Hahaha!
   Låt mig förklara: Jag var nere i Norrfjärden med pappa och mina systrar. Far bestämmer sig för att åka till mellanfjärden med Morgan och kolla på någon båt (tror jag att det var? Lyssnade inte så noga). Efter en stund bestämmer jag mig för att åka upp på Gnarp och fixa lite. Skulle fylla på mobiler och kolla så att mina jobbkläder var rena/torra. Ja, jag skulle ju vara ledig imorgon men neej.
   Iallafall. Jag åker förbi Freddy och när jag är i kurvan så hackar bilen till. Jaja, tänkte jag, den har stått i något dygn så den brukar jävlas lite när den är kall. Icke. HackhackhackHACK!!! Fan. Slut på bensin. Så där rullar jag fram i uppförsbacke. Jag tänkte att "Här kan jag ju inte få stopp! Det är ju livsfarligt i den här kurvan!" Men jo, det fick jag. Med mina sista krafter, eller rättare sagt -min bils, så gnekar vi uppför sakta sakta. Sen STOPP! Fan. Jag trodde jag skulle ta mig åtminstone till grusvägen -så jag inte stod mitt i kurvan. Icke.
   Tur att jag är så cool och snygg så jag bara ringer och fixar bensin i ett knäpp. Jag på mobilen; "Denise! Denise! Du måste kolla om pappa har någon bensindunk! Skynda diiiiig dåååå!" Hahahaha. Hahaha.
   Iallafall så hade han det. Denise to the rescue. Jag hade Bianca i mobilen hela tiden, hahaha. Hon kommer, jag fixar med tratt (avkapad colaflaska) och pinne -för nej, det var ju inte en såndär smart dunk med tratt. Men jag är ju så fixig så det gick perfa. Denise åker iväg. Tack för hjälpen! Jag sätter mig i bilen, vrider om nyckeln. Vjäkvjäkvjäk. Biljävel! Ok. My bad, skulle inte ha försökt upp för backen. Har Bianca på tråden, "Bianca... Den startar inte... !!!!" Ha-ha. Låt mig här inflika att två bilar erbjudit mig hjälp "Ne, jag väntar bara på lite bensin ;) " Men nu när jag står och skriker "Ge mig lite power från era fula bilar!" Så stannar totalt: 0 bilar. Tack. Tack för hjälpen. Jag hatar er nya volvo btw. Den var ful.
   Ja, jag ringer till the one and only. Famma. Haha. Who else? Fick höra under dagen att Eddie åkte båt med faffan (annars bor ju han precis där), och jag trodde Freddy jobbade. Och pappa var i mellanfjärden. Farmor svarar som alltid "Men oj! Jag kommer direkt!" Haha =) Hon kom. Hade inga startkablar. Inte jag heller. Åker och kollar om Freddy eller Bittan har. Freddy var hemma. Hittade inga kablar. Kom på att vi kunde "bogsera igång" den. Kände mig dum som inte tänkte på det från början. Jag och farmor åker tillbaka till min hungriga lilla golf som stod och blinkade så fint. Det fungerade. =D Yes! Tack farmor.
   Jag åker upp och tankar, kör lite runt Gnarp för att få lite energy in my caaaaar. Och nu sitter jag här =) Tänker på att bilen jag mötte när jag väl kommit igång liknade min pappas bil... Fan. Det var min pappa. Hahaha. Snacka om timing. X)
Hahaha ;D
Min bil och min Jimpis =) You my loove! Här hade vi också fått bensinstopp, hahaha! Jag älskar'ett!
  
Undrar om min bil är långsur? Typ "Neej, fy faan, nu har hon inte kört mig på ett tag så nu jävlar ska jag jävlas!" Hahaha! Jag tror nästan det.

   Nu ringde Siv ,en busschaffis. Haha. Hon är så rolig. Jag vet inte hur gammal hon är (alltså hon är väl kring övre 40) men man kan liksom prata med henne. Hon är liksom rolig, hahaha. Vet inte vad jag ska säga, how to explain. Som nu tillexempel, vilken annan busschaufför skulle ringa en kväll och prata? Haha. Hennes son skulle åka med imorgon och han var lite orolig att jag skulle skälla på honom, haha. Ingen fara, jag ska inte skälla ;) 

   Jaja. Nu ska jag fixa lite =) Och hoppas på att min bil startar. Bäst jag går ner och startar för att kolla.
Saker jag lovar att göra när det inte regnar och jag har tid:
  • Städa bilen. Jag lovar precious. Nu när jag har rivit och slitit bland varningstrianglar och bogserlinor.
  • Lära mig att öppna bagageluckan. Så slipper jag ha allt i baksätet jämt.

Hejhej!
\\
Over and Out


Update

   Ja, lite dåligt uppdaterat på sistone. Det beror på att jag har varit i Norrfjärden hos pappa och Bianca =) Har sovit där i två nätter nu, haha, jag och Bianca har jättekul innan vi somnar. Första kvällen vägrade hon släcka lampan så jag höll på få psykbryt på henne, men jag orkade inte kliva upp! Hon släckte den tillslut. Efter ha "skojat" några gånger på/av/på/av osv. Haha, skitunge. Sen lekte vi "citat från disney/pixar filmer" typ; "Mmm! Tallkottar!" Och "Å nej, nu bläckade jag på mig!" Hahaha. Sen skulle hon leka det hela natten. Men jag somnade.
   Idag så cyklade vi till Sörfjärden igen och badade. Det var svinkallt i vattnet och inte mycket bättre i luften. Kommer hösten nu eller? Men det kom lite sol -när vi cyklade hem! Jaja =)  
Bianca förr i sommar, när man kunde sola och bada på stranden.

   Ja, och imorse vaknade jag och blev så jävla sur. Dels för att jag drömde att Denise var död, fy fan vad hemskt det var! Jag vaknade liksom i drömmen och tänkte "jaha, det var bara en dröm" men så var det inte det! Så kom mamma hem till mig och pratade med mig och jag bara brast och började grina och skrika "Det skulle ha varit jag! Kunde inte jag ha dött istället?! Hon hade ju hela livet framför sig!" Behöver jag säga att jag har apjobbiga drömmar fortfarande? Nu ska jag sätta världsrekord i att vara vaken. (Drömde även att jag bodde i ett kollektiv med gamla avdankade rockstjärnor som gillade knark. Suck.)
Ringde och kollade så hon levde. Det gör hon.
   Ja, och efter jag vaknat och klivit upp så får jag ett sms av Jimmie; "Kommer nog hem nästa vecka någongång." MAH! Nej. Nu får det vara bra.
Packar bilen och åker och hämtar honom.
Ses.
\\
Over and Out

Wierd...

   Alltså, de här myskodrömmarna måste få ett slut! Inatt tror jag att jag drömde att jag var en surrogatmamma, dvs. jag födde ett barn åt någon annan (??) jag tror att jag drömde det, jag har det i huvudet någonstans. Why liksom? Sen var jag och Jimmie på balkongen här ute och en skata flög omkring? Äh, jag vet inte! Myskoooo! 
   Iallafall så drömde jag om Jimmie, sen vaknar jag av att mobilen ringer och jag kollar bredvid mig för jag är helt säker på att Jimmie är hemma och ligger i sängen. Men det var ingen där =(
   Och nyss ringde han och sa att han kanske blir borta i en vecka till! =( Fy. Jag hatar sånt här! När man inte vet någonting och hans chef inte ens vet hur länge de ska vara borta (inte för att chefen är där, nejnej). Jävla lekstuga. Plus att han som Jimmie jobbar med hade varit ute på krogen och supit en kväll, och inte kommit till jobbet i tid (de börjar kring 7), han hade kommit kring tre! Jävla idiot. Och de får egentligen inte vara själva när de jobbar där. Usch, jävla panna. Skulle ha haft en käftsmäll den där idioten han jobbar med.
   Kan jag säga att jag inte har någon lust alls att jobba idag?
Det var pappa som ringde och väckte mig imorse och hörde om jag skulle med till stan, men neeej jag måste jobba. Blä. Less jag är. Jag hade nog hunnit kommit hem men fan, jag blir så stressad.
   Men Jimmie, kan du komma hem?

Haha, Linus och Jimpan på midsommar, -08.
   Har iallafall fått löning idag... Något positivt. Fast jag skulle hellre ha Jimmie hemma ♥
Nej, nu ska jag fortsätta... att döa...
Hej!
\\
Over and Out