Double team

Både jag och Jimmie blev chaffisar ikväll. Jag har kört och kört och kört. Fy tusan. När man går med på att vara chaffis åt pappa så blir det aldrig som man tänkt sig: "Ja, Isak undrade om vi kunde hämta han? Och Patrik?" Men jaaaa! Fast jag skjutsar inte hem någon annan än pappa! Nope. De kan GÅ for all I care.
Och nu ringde hon-som-gör-mackor-som-jag-säljer och säger att jag är "stand-by" imorgon. Jaha?! Så jag ska kliva upp och göra mig iordning för jag kanske ska jobba!? "Jag ringer senast 9 jag då" Jaha? Ok, tack, en halvtimme innan jag ska jobba. Suck. Note to self; look for a job.
   Och Jimmie och jag gick precis om varandra... Nu kom han hem! Yey! ;)
Hej!
\\
Over and Out

Löördaaa'

   Idag har det inte skett så mycket.
Vi var och hälsade på Linus i hans nya lägenhet, drack kaffe, åkte till Harriet och P-O och hälsade på och åt gröt, sen måsta jag åka till Gällsta och släppa in hunden som rymde när denise åkte iväg till papa. X) Haha. Sen nu så känns det som jag bara dödar tid, konstigt ändå; När jag ska jobba så kommer jag på en massa som jag ska/vill göra, typ gå ut och gå och kolla upp gymmet osvosv. Sen när jag är ledig så blir det bara att man typ slappar. Haha.
Ska kanske jobba imorgon, det var en som "kanske var sjuk" så. Ja, hon skulle ringa och säga iallafall. Möööö.
   Men! Det är en fransman som klättrar en jättehög byggnad i en spindelmandräkt på tvn!
   Ikväll ska jag vara chaufför, ska skjutsa hem pappa om han skulle på bergegården. "Men inte senare än tolv!" Haha, han skulle åka och jobba imorgon så han skulle inte vara ute så länge.
   Nu ska vi åka och handla lite.
Hej!
\\
Over and Out

A trip down memory lane

   Igår var kul, vi åkte till Kajsa i Jättendal som kommit hem en vecka från Göteborg och pratade och blev lite tipsy. Vi pratade gamla minnen om högstadiet och jag och Frida kom på att vi aldrig fattade det där med "de coola barnen", vi tyckte att vi var coola. Sen åkte vi in till stan och dansade oss svettiga hela kvällen lång. Efterfest i ett hotellrum på stadt med ett par killar som sa "Schhhhh!" Då sa jag "Dra åt helvete". Jag hatar när människor säger schhh! Åt mig! Så jag fick med mig Kajsa, vi gick och trakasserade ismaskinen i lobbyn och sen köpte vi (läs hon) pizza och jag köpte cola. Mmm, coca cola. Sen kom Frida, Karin och Lina (som körde) och då blev det hemfärd. Var hemma typ vid 4 inatt.
Imorse blev jag väckt av att telefonen ringer (no shit?!) och det var min "chef" som sa "Vill du inte jobba längre?" Öhm, jo. Jag har varit sjuk i över en vecka -det har varit asjobbigt för mig. Då skiter jag fullständig i om hon tycker jag har varit borta för länge, är jag sjuk och känner att jag inte orkar jobba så är jag hemma. Och inte är det mitt problem om hon ringer för sent så jag inte kan svara. Herregud, tänk lite människa! Jag jobbar för att leva, jag lever inte för att jobba. Irriterad.
   Och nu förstår jag varför det blev en maffig paycheck denna månad, I've got a raise! Haha. Good. I deserve it.
   Jag och Jimmie satt och kollade på Scrubs -I love! Men då ringde hans mamma och Barbro hade fastnat med bilen (?) så han skulle åka och hjälpa henne. Jaja.
   Är väl bara att vänta på att han kommer tillbaka =)
Hej!
\\
Over and Out

Neeej

   Saker som hänt idag som bara händer på film: Elin fick ont i magen och åkte in till sjukhuset = Blindtarmen! Gosh.
   Iallafall så ringde Frida och det blir av iallafall, 'pre-party' i J-dalen ;) Nu stänger jag av mobilen så jag inte svarar olämpligt om någon ringer ikväll ;)
p.s jag hatar folk som försöker förstöra mina kvällar, go to hell. d.s
I'm gonna sing it all night long.
\\
Over and Out

Oh my god

   Jag gör typ världens godaste semlor! Mmm! =D Sitter och smakar den första nu, gooo-oood! Det blev 8 stora, en bautastor, en mellan och två mindre. Haha, oh well, you know what they say: size doesen't matter. Hahaha. Right...
   Iallafall så gick det inte bra att gå ut och gå, jag blev helt slut i kroppen! Fick svänga av och ta en kortare väg. Blä. Sen ramlade jag i trappen! Hahaha! Alltså trappen är ute, tror dock inte att någon såg mig, fast hörde kanske: "AAAJJJJEEE! Fy Faaan!!" Hahaha! Hala dumma trapp. X) Sen var det ju meningen att jag skulle följa med Fridolf, Kajsa och ??? till stan idag/ikväll men jag har inte hört någonting från dom. Jag vet inte om jag orkar heller, vill inte bli mer sjuk förren jag är riktigt frisk.
   Nu sitter jag och kollar på "Life of Ryan" och han ska köpa en hund fast han ska åka bort. Varför? Om man inte har tid med en hund så kan man inte bara köpa en hund för att "man är sugen på att ha en hund". Suck, tur att han ringde sin mamma innan som pratade lite vett i honom. Hahaha.
   Men iallafall. Nu ska jag gå och ta mig ett glas mjölk. Eller vatten. Någonting som är kallt.
Hej!
\\
Over and Out

Television

   Igår kollade jag på tv, det var ett program om Linda Rosing. Hon sa knappt ett ord -då jag såg iallafall- och hennes jury/vänner bestämde vilka män hon gillade. Hmm... Sen såg jag en bit av en dokumentär om en man som hade sex med bilar, han gillade bara bilar. Även en yngre man var med i dokumentären, han hade inte haft något annat umgänge än med bilar. Hmm... There's some wierd people out there I tell ya. 
   Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ta och baka lite semlor. Jag tror jag ska göra det. Undrar om jag ska gå ut och gå en sväng först, hoppas jag orkar bara. Jobbigt att vara sjuk.
Hej =)
\\
Over and Out

God morgon

   Nej, det blev inget semlor-bakande igår. (Semelbakande? Neej, det funkar inte). Sitter och kollar på TopModel2 och Tyra Banks har gjort en låt, och en musikvideo. Det visste jag faktiskt inte, fast jag blir inte förvånad. "Shake your bodybody" Ungefär så går den.
   Idag vet jag inte vad som skall ske.
   Jag skall äta frukost nu =)
\\
Over and Out

DoubleelbuoD

   Jag hatar verkligen när människor säger saker som "Antingen gillar man högklackat eller så lågklackat". Nej. Så är det inte. Jag gillar båda, jag tycker båda är snyggt med rätt stil. Eller "man gillar antingen kjolar eller klänningar" Whaaaat? Jag kan berätta att jag har allt på mig -inte samtidigt dock. Jag menar, slackerbyxor, kjol, converse, high heels, linnen, allt som jag gillar. Vad är det med människorna som försöker sätta upp "regler" om hur man "får och inte får" klä sig? Shut up, mofo's (ja, en liten egenkomponerad förkortning). I can dress how I want.
Just try and stop me!

Moahahahaha.
Hej.
\\
Over and Out

Vi städar

   Städar, städar. Tror jag håller på få migrän/ en stroke för jag skriver fel hela tiden fast jag tycker att jag trycker rätt! Skitdatahelvetesjävlaskitfan. Har jag nämt att jag blr på dåligt humör när jag städar? Plus att jag fortfarande är sjuk märker jag, jag orkar inte göra någonting! Blir helt snurrig i bollen.
   Har hängt upp lite tavlor i sovrummet iallafall, de är helt omatchande och det är så vackert tacky. ;) Ska bara bestämma mig om jag vill ha det så romantiskt där eller om vi kör matcha-inte-grejer-stilen.
   Nu ringer det också... Det var inte till mig. Der är rätt dumt det här, jag måste byta min adress hit för jag måste hålla på att hämta posten och skit hemma. Plus att det vore bra om det stod typ mitt namn också på det här telefonnummret. Jag menar jag bor här lika mycket som Jimmie bor här, inte för att han säger att jag inte ska byta adress och skit men det är bara att jag aldrig tänkt på det. Jag måste börja tänka vi bor här, jag bor här! 
Jimmie och jag bråkar om hur vi ska inreda resten av det jättelåååånga vardagsrummet, han vill ha ett massivt data/skrivbord, jag vill ha en myshörna med fotölj och en massa böcker. Jag tänker vinna, jag måste.
Hej! ;)
\\
Over and Out

Fettisdag!

   "Nej, vi måste äta semlor! Det är ju fettisdag idag!" Hahaha. Mitt outburst vid frukostbordet.
   Undrar jag om man ska ta och baka lite semlor? Undrar jag om jag har tålamodet till det, man måste ju göra dom så runda, och fina, och släta. Jaja, om jag vill ha en semla så tänker jag baka en semla, jag hatar de från affären.
   Idag väcktes jag av min mobil -suprise, suprise!- jag hatar det. Jag ska slänga bort kortet och skaffa ett nytt nummer så ingen kan ringa och väcka mig! Iallafall så var det privat nummer och jag tänkte: Vem fan ringer före kl 9 på morgonen? Ja, "chefis" var ett alternativ, hon ringer då det passar henne. Men hon brukar inte ringa från privat nummer. Så jag tänkte, från det där studieskiten? Jag svarade så yrvaket jag kunde så att de skulle få dåligt samvete: "Haaaallåååå?" "Hej, vad gör du?" Haha, det var Linus.
   Nu sitter jag här och Jimmie har druckit upp all mjölk, "Men jag lämnar lite" Jaha, vad ska jag göra med den då? Häva i kaffet medans jag törmylar flingor? Stupid.
   Känner mig friskare, lite ont i ryggen. Men sluta! Jimmie sitter och skrämmer mig med berättelser om att en människa klev ut ur tvn igår!
Hahaha. Nu måste jag få Jimmie att sluta berätta spökhistorier för mig!
Hej!
\\
Over and Out

Big News People!

   Som min goda vän Mona Andersson nyss informerat mig om. The Kooks kommer på P&L-09!!
Jag måstemåstemåste! Åka dit! Jag fullständigt älskar deras Inside in-Inside out ! Bara jag kunde få hem Konk någon gång!
  
Shitty quality, men fuck, =D
Åh, fy fan vad festivalsugen och glad jag är nu! 22-27 juni packar jag golfen och drar mot Borlänge!
\\
Over and Out

Hotnesssss

   Låt mig bara börja med att skriva; I do not understand! Hahaha, nej men det är en massa folk på facebook som skickat "friends request" till mig -folk som jag inte känner. "You have 4 friends incommon" Jaha, men då så! Då är väl vi polare. Eller? Alltså, jag är så icke en... facebook/blablabla såna där ställen, människa. Hahaha. Jag hatar hela den här grejen med att "Aa, men den och den har addat mig." Jaha? Sen pratar de inte ens i verkligheten. What's up with that? Ursäkta mig om jag är old fashion på det viset att jag vill interact, umgås, se och uppskatta hur en människa är innan jag väljer att kalla mig dess vän.
   Haha. Grandma?
   Idag vill jag ha en bra tidning att läsa. Alltså måste jag åka minst fem mil för att skaffa en. Seriöst, tidningsutbudet här är... Ja, jag vet inte. På statiol är det väl rätt ok, de har det vanliga -femton olika tidningar om jakt&fiske, femton med motorer, ungefär lika många med nakna tjejer, kanske fem med halvnakna tjejer, ca 4 med påklädda tjejer som vill att vi ska köpa smink, 3 med smink inkluderat, sen resten bamse. Ica får statiols resten från förra månaden. Q8 är det inte ens lönt att kolla. Hmm. Jag som ville inspirationsköpa vouge och känna mig lite friskare.
   Och varför får jag en massa mail från något jävla date-ing bolag? "We have a private matchmaking for you!" Jaha? Vem har skrivit in min mailadress på det där nu då? Jag vet inte ens vad det är! Jag har aldrig ens varit in på någon sån sida! UhuuUhuu. Leave me. Alone. Now. Sluta utnyttja min vänskap genom att skicka min e-mail till en massa reklambolag och gratisskit.
Nu börjar "That 70's show"
=)
Hej.
\\
Over and Out

D-day

   Idag är första dagen jag har varit utanför denna lägenhets ramar sedan i tisdags (!) Ja, jag har varit sjuk. Ner på statiol och vinka av systrarna, och nyss på ica och handlade upp hela min lön på skit. Hahaha ;) Såg Nathalie och Pär, de åkte fyrhjuling, jag blir avis. Jag vill också vara ute i friska luften! Mer än att åka och handla på sur-ica... Haha.
Blä, vad hungrig jag är (note: magen är hungrig - jag vill inte äta) Lura migsjälv med chips och dipp? Utan dipp? Hade ingen gräddfil på ica eller statiol. Skit också. Blev så less på ica så när Jimmie pekade på risifrutti-hyllan så tog jag en näve och sa "Ja, men ta några då bara." Hahaha. Fult. Nu åkte han på Q8 och jag duschade, fy fan vad skönt. I feel like a new person! Jag har varit så jävla sur idag, men nu är det slut med det. Skönt. =)
   Hejsålänge.
\\
Over and Out

Bye bye birdie

   Idag tänkte jag att jag vaknar nog innan 9 som alla andra dagar denna vecka (bara för att jag har varit sjuk och inte fått vila för min hjärna). Men icke. Jag vaknar av Jimmie, han säger att klockan är 11.45. Whaaat? Hahaha. Bara för att jag skulle ner på statiol och säga hej då till Biancis som ska ta bussen söderut. Men jag hann ju ändå, bussen gick inte förren 12.05 (läs ca 12.15) och Denise följde med henne.
   Jag trodde jag skulle må bättre och bättre men icke, jag mår skit. Jimmie verkade må mycket bättre imorse, han åkte iväg till Harriet och P-O, nu kom han hem: "Åhh, det där tog musten ur mig!" Hmm. Jaa.
   Jag vet att jag bara har skrivit om typ sjukdom hela denna vecka, hard not to liksom. Nu ska jag bara bli frisk, sen ska jag höra hur det blev med "gymandet". Jag fick ju aldrig något mail om priser och tider osv. Hmm. Ja, iallafall, då ska jag "gymma", värma upp med att springa till b-sjö fram och tillbaka, sen köra 100kg på alla maskiner. Eller inte. Men börja vill jag.
   Ciao.
\\
Over and Out

Is this how it's going to be?

   Fy vad less jag är nu. Mest på hostan, jag får så jävla ont i halsen av att hosta hela tiden. My kingdom for a piggelin! UhuuUhuuu.
   Today I wore: Clothes! Känner mig piggare, men sjuk. Idag kändes som en kläddag, inte en "jag-tar-täcket-och-allt-jag-hittar-sen-över-med-morgonrocken-på-det". Bra. Fick dock avböja jobb imorgon (tror jag skulle ha jobbat imorgon iallafall, tyckte hon sa det men när jag ringde så lät hon så... Distant liksom). Jaja. Vill inte tänka och räkna "nu hade jag kunnat tjäna såochså mycket istället för att ligga här och hosta och fade away." Blä. Om jag bara kunde ta och bli frisk någon gång, om jag ska bli det så måste man ju vila. Blä, vad less jag är på att vila.
   Jimmie då? Ja, han ligger och sover. Suck. Hahaha. Och jag sitter och kollar Miami Ink, senare Family Guy. Alone. Utan någon som kan köpa piggelin åt mig. Är det såhär det ska vara? Jag skulle ju hänga med mina småsystrar i Norrfjärden ihelgen. UhuuUhuu. Jag vill inte åka ner och smitta dom heller. Vad göra, vad göra...
   Om jag sitter och kollar på melodifestivalen själv ikväll I'll jump out the window.
Nu ska jag lägga mig och VILA. Suck...
\\
Over and Out