He said;

Hey sister, It's really, really nice to meet you.

   Ok, dagen går sakta förbi... Jag gör inget. Längtar till jag ska äta middag för jag är mycket hungrig på mat. Haha, kollar på "Christine" på femman nu. Jag älskar henne, haha!
Nu lägger jag upp en "outfit" bild. Yes, I'm that bored.
Wellwell. Tror jag ska gå och köpa mig en tidning eller något, eller så läser jag... Elle från november -06... Hahaha! XD
\\
Over and Out

I see a little silhouette of a man

   Scaramouche, Scaramouche, will you do the Fandango.

Sitter och kollar på Jay Leno och äter kaka, blä jag orkar inte äta mera sött! Hahaha!
Hoppas att mamma och Denise kommer hit och äter upp det som är kvar av tårtan och mycket av kakan jag bakade igår ;) Lite Jimmie-släkt kom igårkväll och smakade tårta och kaka -vilket var bra för varken jag eller Jimmie hade ätit av tårtan på hela dagen men när det kom främmande så gjorde vi det- så nu vill jag bara ha bort resten av allt sött. ;)
   Hoppas mamma kan färga håret på mig typ idag.
Ne, skrivkramp. Btw, jag vill ha en svart kjol som finns på H&M (hintar till someone som jag vet ska ge mig en present i efterskott ;p). Åh, just det! Ikväll börjar Desperate Housewives =)
Hej!
\\
Over and Out

Grattis!

To my daaarling som fyller 21 idag! =) Jag sjöng och gav han tårta på sängen imorse, sen öppnade han presenterna som ett litet barn ;) Hoppas han blev glad, det verkade så iallafall. =) Åh! När jag skulle göra klart tårtan imorse så blev allt fel! Den gick sönder, grädden var för löst vispad så jag blev tvungen att vispa igen och så vidare... Hahaha, men det ordnade sig iallafall, den blev ganska fin när man coverd up allt med grädde och strössel ;)
   Ne, nu ska jag baka tror jag. Måste ha nå kakor ;)
Hej!
\\
Over and Out

un gato

   En katt betyder det va?
Nu hade jag + Jimmie det mysigt och kollade på film då är det såklart någon som ringer och verkligen behöver att Jimmie skjutsar dem dit och dit. Snäll som han är så gjorde han det och han sa att jag skulle fortsätta kolla på filmen men det är det bästa nu så jag pausar och kollar med han istället. =) Mamma kom och hälsade på en sväng, hon lämnade en blomma -som Jimmie ska få imorgon på sin stora dag- och en såndär gräddspritser till tårtan. Jag har redan fyllt tårtan men grädden spritsar jag på imorgon, den blir liksom godare om den får dra sig över natten =) Ja, och hela fyra paket har jag till min darling =D Fast det är egentligen en,två,tre,fyra,fem,sex,sju... Saker, fast mer också men de är ju paketerade tillsammans så jag orkar inte räkna. Ja, lite onödigt att paketera sju paket när kom jag på när det gick så bra att "blanda ihop" vissa grejer. =)  Så imorgon ska jag -förhoppningsvis- kliva upp tidigt och tyst,tyst vispa grädde, smyga med paket och gratta pojken som fyller 21 =) Oj, ursäkta -mannen- menade jag såklart ;)

Hej!
\\
Over and Out

det är stormvarning ute!

   Alltså shit vad det blåser.
Igår blev det pubafton ändå... Suck. För att Nathalie, Pär och Peter kom hit och talked us in to it. Men Nathalie hade bäst argument för hon hade aldrig varit där förut så det var hennes premiärkväll där. Ok då sa vi och hakade på. Ja, det var som vanligt där, jag blev uppbjuden av någon random människa som jag inte ville dansa med. Hahaha. "Ska vi dansa?" "Öhh... Men jag vet inte vem du är...Öhh.." Går några sekunder. Ok då! Hahaha, Learn to say no?  Sen blev jag less och gick hem med Jimpan, vi bråkade lite som vanligt men jag tror det är lugnt ;)
   Mmm oh gud vad gott det var med en rostad franska med bregott, ost och gurka på! Jag vet att jag inte är någon ostmänniska men på macka går det bra, jag gör en tunn skiva som jag sen delar på olika bitar på mackan -så det inte blir ost överallt- och voíla! =) Haha.
Måste bara säga att jag hatar när folk fipplar med musiken när man själv har satt på något man vill lyssna på.
   Jag tror jag ska göra mig en till macka. 
 
Hej!

\\
Over and Out

omg!

   Kollar ni inte på "Bullshit!" på 6an nu så slå på det! XD

Btw, Bag-in-tha-Box spelas nu. P&L -08 saknas. =)

\\
Over and Out

Jag och Josefin Crafoord använder lika toapapper!

   Är jag känd då?

   Jag och Jimpan var till kvissle för att gå på systemet. När vi kom till kassan frågade han mig om leg. Jag sa nej, han sa "Alla i sällskapet måste tyvärr ha leg" MjämjäMJÄ! Äckel. Så det blev inte nå handlat, jäcla äckelpojk. Hatar killar som tror att de är snygga bara för att de har "Ny"blonderade slingor (för åtta veckor sen!) i håret och snelugg, plus att de blir ännu fulare för de har en sådan lame ass personlighet. Blä på dig din fula jävel. 

   Vi har ätit tacos iallafall, mmmm gott as hell. Sen for Jimpan och åkte hjuling, jag vill också åka men jag bestämde att vi skulle ut och åka nån annan dag vi två. =) Så nu ska jag gå ut och gå en sväng och lyssna på min bästaste Ipod som jag är totally in love with! 

  
Aa, just de. Öl fick vi tag i för Marcus är öl-innehavaren no1 i gnarp. Så ikväll ska jag dricka öl. Därmed basta.
Hej!

\\
Over and Out

Är det så

   Något som Denise konstant säger: "Är det så?" Låter som en gammal gubbe, haha X)
Ja, lördag sägs det vara. Jimmie är så rastlös, precis som jag var förra helgen. Kan man inte vara det samtidigt så man hittar på värsta bra-iga grejer man kan göra? =) Han åkte på macken och köpte cigg nu. Haha, nöje.
   Har inte någon lust att göra just någonting, eller joo det är klart att jag vill, men jag orkar inte sitta "Åhh, vad ska man gööö!!?" Så jag bara... 'Go with the flow och håvar in musik på Ipoden. =) Just nu sitter jag och lyssnar på en jättebra låt som jag inte visste att jag hade på den och bara råkade häva på.
   Igår köpte jag ett nytt tuggummi -haha intressant- men jag måste säga att det har en intressant smak : Lemon/Lime. Och det smakar verkligen så! Syrligt och uppriskande och gott =) Nu ska jag lyssna på ABBA; Well I can dance with you honey ,If you think it's funny. Does your mother know that you're out? Haha  =D Abba och Jimi Hendrix. Det är grejer det ;)

Wellwell cykelställ, (har inte kört den på ett tag) Hej!

\\
Over and Out

Nee nu!

   Nu är det dags att friskna till! Idag klev jag upp kl 08.30 för jag + mor bestämde att vi skulle åka in till stan vid nio. Klockan blir mer och mer och vid halv tio ringer mamma "Är du vaken?" Ööö.. ja. "Jaha, ja jag vaknade nyss. Jag kommer snart." Hahaha =)  Men det gör ju ingenting. Då kunde jag kolla på Topmodel4-finalen (repriser på 3an) -som jag missade på eftermiddagen igår/i förrgår- och se att Naima vann =) Bra, hon är så fin. =)
   Nu känner jag att huvudvärken kommer smygandes... Suck, jag orkar inte vara sjuk och slö och hängig mera! Känns som musklerna i kroppen ger upp, fy. Måste kolla om vi har någon alvedon kvar, pleeease säga att vi har det. Jag måste in till stan för jag ska köpa en födelsedagspresent åt min Jimmie som fyller år på måndag. =) Pusspuss på han. ;)
Nej, nu måste jag faktiskt gå.
Hej!
\\
Over and Out

Gääääsp

   Imorse blev jag väckt. Har jag nämnt hur otroligt irriterande det är att bo här? Vaknade iallafall av att salongen blev använd... Suck. Klev upp, varje gång hon är här och använder salongen så tänker jag "Ok, var tyst så du inte stör." Men fan när jag vaknade av tjatter och rop -när jag är sjuk vill jag tillägga- så hade jag ingen lust att "smyga" och vafan, vi bor faktiskt här. Gah. Hädanefter så lever jag här och är inte tyst, man måste ju få leva för tusan. Ja, jag klev upp iallafall och klev i kläderna och skulle gå ut och gå en sväng tänkte jag, liksom testa om det gick, hur sjuk man var. Jag ringde mamma och sa att jag skulle komma till henne. Jag kom inte ens till OKQ8. Jag kom till bilmekanikern där om man går mot Q8. Sen kände jag (kände mig väck hela tiden men jag forcade mig själv att inte tänka på det) att jag orkade verkligen inte ta ett steg till. Så jag vände, och vilken tur kan man ha! Just då kommer mor min och tutar, hon skulle upp och handla så då hoppade jag in i bilen och åkte hem till Gällsta med henne. 

   Men nu är jag här igen, sitter och kollar på Vänner på femman. Gick ut och knäppte lite kort på äppelträden ute för det var så fint, en vit stege stod lutad mot ett av träden och hängmattan som hänger där. Lite... Romantik över det hela. Ville bara ta ett stycke spets och volanger i ljusrosa och vira in mig i! =) 
    Och leva i en photoshoot.

   Hoooooojojoj.
Nu tycker jag att jag kan bli frisk! Orkar ju för bövelen inte göra någonting. Hm.
   Hej! ;)

\\
Over and Out

Cold inside

   Jag är sjuk. Eller ja, igår var jag mer sjuk, idag känns det lite bättre.
Jag var med Therese i stan igår, följde med henne på arbetsförmedlingen på morgonen sen gick vi dit igen kl 13.00 för att lyssna på information om att jobba i Norge. Och det var den sämsta infon! Tell me something i don't know liksom! Och sen pratade hon på om familj och a-kassa och en massa skit som inte hade med de flesta där inne (de flesta var ju ungdomar) och inte ett dugg med mig att göra. Gah! Förbannade kärring, stal en timme av mitt liv! 

   Menmen, innan dess så hade vi en bra dag i stan. Gick och käkade lunch (eller brunch kanske) på Jambo (hur längesen var det inte man käkade en macka där??) sen gick vi omkring och kollade i butiker sen gick vi och satte oss i en park och pratade en massamassa vilket var bra tror jag, det kändes bra. 

   Sen skulle vi åka hem, och jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge! Först kör Thess ut från ÖB (där vi stannade för nödproviant = Godis till Therese och MER-apelsin till moi) och kör mot trafikjlusen. När vi närmar oss ljusen så ändras de till orange men therese kör på sen blir det rött men hon bara kör hon! Hahaha! Sen när hon kört ca 20meter så får hon panik och "Körde jag mot rött??!!" Hahaha!! Båda får panik och jag försöker övertala Therese att det inte är någon fara, "Men, du kunde ju inte stanna, då hade ju bilen bakom dig kört in i dig." "Jaa... Men det var ju ingen bil bakom mig!" Hahaha!! Sen kommer det bästa "Ska jag vända? Jag vänder!" Jag: "Neje! Varför då? Det är väl inte bra för nått!" Thess "Joo, men jag vänder också kör jag där igen, men den här gången så stannar jag så alla ser att jag stannar!" Hahahaha!!! Men jag övertalar henna att köra vidare och tröstar med "Ja men, tänk såhär: du körde mot rött och kom undan! Det var ju faktiskt inte så farligt heller! Du körde knappt mot rött!" Haha! Sen ska vi ut på E4 då får hon panik för det är så många bilar bakom henne så hon trycker ner gasen i botten men släpper inte på kopplingen så allt man hör är "VROOOOOOMMM!!!!!" HAHA!! Och jag börjar asgarva, therese kör iväg och börjar också skratta, vi skrattar så mycket så när hon ska växla så missar hon växeln och det blir ett till "VROOM!" Så börjar jag skratta ännu mer! Alltså det var ett sånt där skratt när man får ont i magmusklerna och kippar efter andan! HAhaha! Inte förren vi har kört förbi Via så börjar skratten lägga sig. Jaa, det var en upplevelse kan jag säga! Hahaha XD 

   När vi närmar oss Harmånger så känner jag mig dålig, sådär när det gör ont om man bara petar på sig själv, och kall -frysig liksom. När vi kom hem så gick jag hem och la mig i soffan och frös =( Drog med mig täcket och bara låg. Jimmie kom hem och ser mig, jag måste ha sett ut som ett litet barn, hahaha. "Är du sjuk?" "Jag vet inte..." Sen kom Therese över en sväng, hon skulle fara och hämta ut sitt körkort. Jag masar mig upp från soffan och där står hon med en present åt mig! Hon är så gullig den där människan! "Den här köpte jag när jag var ner och hälsade på Anders" Och det var en fin ljushållare som det stog så fint på och jag kände mig så... Tacksam för att hon finns! Tack Therese den var jättefin! Och när jag smsade tack så fick jag tillbaka "Ja, jag tyckte den var så fin och att det passade" Åh =) 

   Sen tog jag mig en dusch för jag frös så mycket, fast det kanske man inte ska göra för när jag klev ur duschen så var jag alldelens röd för jag hade haft så varmt vatten. Jag gör alltid så! Vrider på värmen mer och mer tills det inte går mer. Men vafan, jag fryser ju! Sen låg jag bara i soffan och ville inte kolla på tv men man kan liksom inte låta bli, det hatar jag för man får så ont i ögonen när man är sjuk.
   Tillslut går vi och lägger oss iallafall och jag har creepy drömmar from hell! 

   Jag och Jimmie är till fjälls och har en liten stuga, helt plötsligt så kommer det en massa folk som inte gillar mig och en utav den hugger av min tå! AAJJ!! Jag tar den avhuggna biten och häver på fingret (vet inte varför, men det var typ så man skulle göra, typ "Lägg tanden i ett glas mjölk om du slår ut den" ) vi -jag- försöker springa men det gör ju ont i min tå och jag får en massa barr och skit där! Och då blir jag orolig att den blir infekterad! Sen kommer vi till sjukhuset, i Hudik såklart... Där får jag ingen hjälp alls. Enda läkaren som kan något om sånt är borta och den läkare jag får säger att han kan typ sy igen tån. Jag blir arg och ledsen, för jag vill ju ha min tå! "Mn jag har ju biten av tån här!"  "Ja, men vi kan inte göra någonting åt det för benet är av." Då blir jag flyförbannad och kräver att få åka till akademiska i Uppsala! Men svaret man får är "De gör inte sånt där". Och jag blir helt desperat och springer runt hela sjukhuset och letar efter läkare och när jag hittar en så hittar hon på att "Neej ,jag måste... öhh, oj, Nilsson på tvåan måste...öh.. Matas!" Och springer iväg! GAH!

 Sen tror jag att jag vaknade för jag minns inget mer. PJU!! Kan man då lungt säga. Vilken lättnad att vakna.    Jävla skitsjukhus. 

   Nu ska jag... Fortsätta att vara sjuk...
   \\
Over and Out


Somtimes äre bäst att vara | ?

   Såhär är det. Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Det är väldigt frustrerande.
Jag vill träna, men vadå? Ut och gå, jaja men jag vill typ spela fotboll/basket/någon annan team-sport. Men kan man göra det i min ålder utan att vara påväg mot proffsnivå (redan vara proffs?)? Svar Nej. Man får inte ha roligt längre, Nej du är för gammal! Du är ju för tusan nitton!
   Haha, ja jag är faktiskt nitton! Och det känns i hela kroppen! När jag fyllde år i lördags så kände jag i hela kroppen att nu blir jag äldre, nu är jag äldre. För första gången, annars brukar man känna att man fortfarande är samma ålder hela tiden, men inte då. Fast jag har fortfarande inte fått svara eller säga "Jag är nitton". Haha, kanske låter konstigt det jag skriver. Som om jag hade någon slags ålderskris, men let's face it, vi blir inte yngre. =)
   Nää, äldre och äldre... Och jag vet fortfarande inte vad jag vill. !
\\
Over and Out

Söndag är en liten dag i slutet av veckan

   Och vad har jag gjort denna söndag? Njae, inte så värst mycket för att vara ärlig. Släntrade runt tills klockan blev typ fyra då åkte jag och Jimpan och Denise ner till momma och moffan och åt -fiskgratäng, mmm vad gott det var! Hade kunnat ätit en hel form själv! Haha ;D Och äppelpaj till efterätt, gott -fast jag blir spyfärdig efter tredje tuggan. Sen var det meningen att jag och Jimmie skulle ha filmkväll och kolla på alla "Pirates of the Carribean" men då skulle P-O låna bilen, Mikal skulle ha skjuts till Hudik och jag måsta skura duschen -blä- så jaja. Men nu så sitter vi iallafall och kollar på tvåan, eller ja vi tog en paus för Jimp måsta åka till Skesta fram o tillbaks. But he's back och nu blire filmkollning med en liiten god drink pour moi ;) Haha.
Hej!
\\
Over and Out


Grattis till moi

   Japp, idag fyller jag nitton år. Nu har jag varit nitton i exakt 18 timmar och 16 minuter. =) Och gissa vad jag fick av Jimpan?! Vännerboxen! Med alla 10 säsonger! =) Mmm... Mysigt. Och ja, jag kan nu konstantera att min mamma inte känner mig så väl... Hahaha, imorse så kom hon in och sjöng som vanligt med ett stort jävla paket och en vanlig gräddtårta med daim (??) på. Jag öppnar paketet och ser att det är ett skrin/ en liten "byrå" i trä med guldelefanter på. Missförstå mig inte -den var jättefin, men jag förstod inte var den kom ifrån? "Ja, en sån som du ville ha!" Säger mamma snällt "...Ja! Just det! ...??" Blir till svar. "Du sa ju att du ville ha den när vi kollade förut" Jag är fortfarande förvirrad. "Ja, just det ja..."  "Ville du inte ha den?" Frågar mamma. "JooJoo! ...Jag minns bara inte när jag har sagt att jag ville ha den... " Hahaha =) Sen säger hon "Ja, men du som ville ha choklad på tårtan" Va?? "Ehh.. Va?" "Ja, men du sa ju att man kunde strö choklad på tårtan du förut" "Jaha, men det sa jag kanske för att vi inte hade något annat just då?" "Nää, du sa det du förr!" Jaahaa, okej jag gjorde väl det då ?? Sen kommer Denise hem: "Åh, dajm på tårtan! ... Åh, det skulle ha varit Nutella på hela tårtan!!" Mhm, vem vare som hade kommit med idén med choklad på tårtan sa du mamma? Hahaha, jag vill ha jordgubbar på min tårta! Eller sånnadär mandariner, eller några andra frukter/bär, det blir för sött med choklad. Hahaha. =) Och pappa är i Malaga så han har jag inte fått något av ännu, fast Denise hade fått i uppdrag av han att köpa något åt mig för hans pengar =/ Hoppas att det inte är "bara" det jag ska få för jag vet inte om jag litar på Denise, haha XD 
   Sen hann jag och Jimmie på Systemet innan de stängde kl 15.00 och sen åkte vi in till S-vall en sväng för jag tänkte köpa mina örhängen, men de var för fula. Haha, inget ser ut som det gör i tidningar. =) Och nu är vi hemma, ska dricka öl och kalúa, mmm =) Party-party! =D 
Hej!

\\
Over and Out 

Inte långt kvar nu =)

   Japp. Imorgon gäller det, nitton år ung. =) Hoppas att det blir en bra dag och en bra kväll =) Detta är min sista dag/ kväll som artonåring =/
   Nu kom grannen på besök.... Det var bara Jocke som skulle kolla efter någon såg med en öl i handen, -lyckat? Haha. Han hittade den inte iallafall. Självklart måsta jag berätta att "jag fyller år imorgon" Hahaha, har typ sagt det till alla jag träffat, nästlat in det i samtalen på någe vis, haha =D "Jaha, blire stor fest då med hela huset fullt?" Frågade han. "Jaa =) " Sa jag. "Eller, njaa. Det är inget bestämt faktiskt... Eh." Kanske ska bestämma det då. =)

Jaja, my legs hurt. "Växtvärk" som man sa när man var liten, haha =)
Hej!

\\
Over and Out