Update

   Nu sitter jag helt ensam här. Jag trodde Jimmie satt och kollade på tvn, men icke! Gick ut och skulle prata med han men han är inte hemma. Hmm, jaja, han blev väl less för att jag skulle hålla på med datan i sjutton år. X)
   Helgen har varit nice, jag har varit nere i fjärn' och umgåtts med systrarna och papa, och vi var faktiskt till famma och faffan och åt en bit. Det var ett tag sen man träffade dom också. Och självklart så har vi spelat RockBand! Yeah! =D Jag tyckte det var asroligt! Tyvärr så gick trummorna sönder (har ingen aning om hur men den röda fungerade bara om man slog riktigtriktigt hårt på den, och det ska man inte behöva) Så papi tog med dom och ska väl skicka tillbaka och få nya -hoppas jag. Men det gick ju att spela iallafall, jag på gitarr, Denisa sjöng och Bianca spelade bas. Shit vilket grymt band vi var =) You Rock! -Yes, we know. ;) 
  Hade ännu en myskodröm inatt. Jag drömde att vi var på någon fest mot S-vall hållet, och vi behövde skjuts hem. Fast alla hade druckit, men då kommer Pär och säger att han kan köra för han hade bara ätit typ bullar (??) eller något. Så då åker jag och Jimmie med han i en brandbil mot Gnarp. Men då kommer polisen och Pär får blåsa två gånger och polisen säger att hon måste ta med honom in till stationen. Då får jag vrålångest för att jag åkte med någon som var alkoholpåverkad. Jag tror att vi fattade innerst inne att han hade tagit en öl. Sen får jag spela något himla myskospel hos Amanda, typ Saw! Någon står på en stol med en snara runt halsen och jag måste rädda han, och alla tror att det är Linus för han har varit försvunnen, men då tänds en strålkastare och det är inte han så alla blir besvikna och undrar varför jag ska rädda den där för? Hahaha. Sen var det något med ett rep som Amanda hade från årskogen hem till henne som hon drog i. ?? Alltså jag måste prata med en hjärnskrynklare om mina drömmar.
   Jimmie har kommit hem nu. Inte ensam. Bläbläblä. Jag ogillar när folk som man inte gillar är hemma hos en. Blä. Hahaha.
Nä, nu ska jag duscha. Aj, min tumme gör ont! B böjde min tumnagel bakåt igårkväll när vi kivades vi tandborstningen. Jag har blånagel, det gör ont som fan.
Hej!
\\
Over and Out

Riding along in my automobile

   Hahaha, ty fusan! Jag skulle köra Harriets bil idag för vi ska låna den in till stan till Jimpans pappa och äta middag. Ja, och jag ska köra hem från stan. Så jag tänkte "Ja, jag testar och känner hur den är då" Och ska köra hem till lägenheten. Men när jag ska köra därifrån så kommer jag inte upp för backen! De har en backe som nu är alldelens isig och jag hade en bil jag aldrig kört = Jag är körd. Hahaha. Jag försökte och försökte och sen kom P-O hem så då fick Jimmie köra istället, när jag har gjort grovjobbet och fått bilen på sidan där det var grus. Fy vad jag skrattade. X) Sen körde jag och fick motorstopp vid E4 -och varför? JO, för Jimmie säger alltid "Kör nu!"  Och det HATAR jag! Jag blir så jävla förbannad och stressad! Sen skällde jag som en galning på han "Hur många gånger ska jag säga att du inte ska säga så till mig?! Jag kör när JAG känner att det är OK!!!" Hahaha. Men allvarligt, jag hatar det. När jag kör så kör jag och resten håller käften.
   Japp, som sagt så ska vi åka till stan och käka hos Jimpis far. Ska väl åka om ca 20min och mitt hår är fortfarande blött. Måste fixa till det. Och Jimpan mår bättre och bättre, lite huvudvärk och snuva men "frisk" iallafall. Nu står han och diskar =) Gullapa. =)
Nej, nu måste jag gå.
Ciao!
\\
Over and Out

Bald

   Nu sitter jag i Gällsta. Denise och mamma gick upp och hälsade på mig så när de skulle gå hem så följde jag med. Ska äta ungsbakad falukorv och potatis... Nu har jag ätit. Haha.
   Inatt hade jag ännu en psycodröm! Jag drömde att jag skulle -återigen- färga håret men den här gången så blev jag flint! Det började med att jag färgade utväxten längst upp, och sen hjälpte mamma mig att färga hela håret. Sen gick jag med färgen i och då träffade jag Malin -som var flint med bara några småfjun på skallen! Hon hade försökt färga sitt hår blondt igen också. Då sa mamma "Men, du börjar tappar håret" så jag sprang och duschade ur min färg men det var försent! Fast jag var inte helt flint bara bakhuvudet liksom. Jag kunde dölja det med resten av håret. Suck...
Hahaha. Nu är det PR, snart TopModel, som jag visst ska kolla på DENISE!
Hej!
\\
Over and Out

Psychedelic

   Jag har sådana mysko drömmar. Mamma säger alltid när jag berättar vad jag drömt: "Men du måste ha mycket att tänka på du!" Hahaha.
   Förut, för längesen, så drömde jag om döda vita hästar på botten av ån utanför momma och moffan. Läskigt, I know.
   Och efter det så drömde jag en gång att vi hade en häst i garaget i Gällsta, eller vi fick den av morfar som hade haft den i källaren. En stor nordsvensk med brun päls och svart man o svans. I början red vi på den men sen glömde man liksom bort den i garaget. Fy vad man kände sig ond när man kom ihåg den stackars hästen som man glömt! Man vågade nästan inte gå och kolla för man var rädd att den skulle vara svag och grå. Herregud vilka drömmar!
   Inatt drömde jag att jag fick låna en fin häst, jag hade även den i garaget, en tävlingshäst tror jag det var. Sen en natt så blev det kallt och jag blev lite rädd att hästen skulle frysa där i garaget, men jag somnade. Sen vaknade jag av att någon sa till mig att ägaren skulle komma snart och hämta hästen. Panik! För då fick jag för mig att hästen hade dött i kylan! Så jag sprang ut, men då var ägaren redan där! Jag mötte henne och frågade typ var hon hade köpt sin fina klänning. Den kunde tydligen inte vem som helst köpa, hon hade köpt den på auktion (haha?). Sen gick jag sakta mot garaget, och hon följde efter! Jag försökte få henne att stanna, för jag ville inte att hon skulle se att hästen bodde i ett stökigt garage (?). Men när jag öppnade dörrarna så var det som på en film. Solen lyste in i ett jättefint stall och det såg aslyxigt ut. Hon kollade in, men sen stannade hon utanför och väntade. Jag gick mot hästen och när jag såg den så blev jag livrädd! Den var liten, dammig och grå! Och hostade till när den såg mig. "Heej lilla hästen" Sa jag och klappade försiktigt för det kändes som man skulle bli sjuk om man tog på den. Men herregud! Tänkte jag, vad ska jag göra? Men då hörde jag någonting från rummet bredvid och när jag kollade så stod ju hennes häst där! Jag tog ut den till henne och de åkte. Sen tror jag att jag vaknade. Men hallå? Den dammiga lilla sjuka hästen då? Var det den stora nordsvensken som vi hade glömt bort? Stackars liten... =(

   Jag tänker sluta sova! Jag vill inte ha myskodrömmar hela tiden! Och varför om hästar?
\\
Over and Out

Poor baby!

   Jimmie är sjukling. Jag märkte att han började känna sig krasslig imorse, sen fick han ont i halsen och nu ligger han och fryser stackarn. Förkylning, hoppas bara det inte blir halsfluss eller värre =(
   Så nu tar jag hand om honom och pysslar om honom. Han är nu min lilla pyssling ;) Var nyss på statiol och handlade cola, en pizza och lite gotta åt honom. Hoppas han mår bättre imorgon (eller nu såklart).
Kollade på ett Sunes Jul-klipp förut och herregud vad julen är mysig! Fick sådana nostalgikänslor! Jag älskade Sune när jag var liten, still do =) ♥ Så mysigt =)

   Nu ska jag gå och ge min sjukling lite kärlek =)
Ciao!
\\
Over and Out

"Sammasammasamma heeela tiden"

   Haha, nu håller Jimpan på för fullt med guitar hero, det nya spelet där man ska ha trummor och skit, fast vi har bara gitarrer. Fast det är ju nya låtar, dock lite tråkiga (därav rubriken) och det är lite förvirrande. 
   Idag var vi till Harriet och P-O och hälsade på, det var hennes barnbarn också, så jag lekte kurragömma (kurrugömma?) med dom, haha =) Harriet: "Du behöver inte leka med dem, säg bara till", haha. Nu har jag en fråga, är det så att småbarn oftast ljuger hela tiden? Jimmie säger att minstingen är mytoman, haha! Men jag tror bara att det är att hon inte förstår riktigt vad som är sant och inte. Även att hon frågade mig hela tiden: "Vem är du med?" Jag: "Öööh, Jimmie?" "Nej, vem är du med?" Jag:"Öööh, Ja, Jimmie. Hahaha" "Nej, du ljuger för han. Vem är du med?" VA?! Hahaha! XD Onga.
   Jag lärde mig igår att man behöver inte äta för två när man är gravid. Om man är normalviktig så bör man gå upp 10-15kg. Japp... Kollade på "Doctors" på 4an... Hahaha, live much?
   Ikväll är det Desperate, det gillar jag. Och Ugly Bettan. Haha! Just det, kollade på TopModel igår och vilket avsnitt var det inte då? Jo, när de ska ha olika budskap och en tjej ska vara "anti-fur" och när juryn frågar vad hon tycker om päls så svarar hon "I don't think it's like... ok to kill the animal to get it's fur, but if it's already dead you can take it." Hahaha! Juryn: "... How is it already dead?" Hon: "Well, animals fight in the wild don't they? And they die of natural causes just like us?" Juryn: "Haha. But that's not how they make fur." Haha, vad trodde hon, att pälsskapare går ute i djungeln och letar kadaver? Sen när juryn sa: "You didn't get this did you?" Och hon svarar: "I know right? I totally didn't!" Hahaha! Stupid. XD Hon åkte ut. X)
   Jaa, dumma människor finns det nog gott om i denna värld... Varför kan man inte bara ha fuskpäls?
\\
Over and Out 

Va? Jaha. Eller vad sa du? Jaha. En gång till?

   Jag är helt död. Varför mår jag så dåligt för. Huvudet sprängerspränger. Och magen är knäpp. Alltså fy fan vilken segdag det har varit idag. Usch, jag mår illa. Imorse åt jag en bit morotsbröt+kaviar men det var så... äckligt på något vis, som om jag inte kunde äta någonting för det bara växte i munnen. Sen glömde jag bort att äta på hela dagen så jag har ätit middag för typ två timmar sen. Jag var så hungrig så det verkligen gjorde ont i magen, det kom liksom i vågor -ont-inteont-ont-inteont- sen gick det över tills det var dags att äta (!). Fick nästan inte ner något, fast jag tvingade ner mat ändå för äta bör man annars dör man. Men nu så är den undre delen av magen helt mätt, medans den övre delen är hungrig ?? Make sense? Jag vet att det säkert är därför som jag mår dåligt också, det eller vätskebrist. Fan, hur kan man sluta äta egentligen? Jag mår inge bra av att vara utan arbete, jag blir bara mer tjockis för varje dag. Damn it. Jag vill ha ett aktivt arbete, helst med en swimmingpool och ett gym som man får använda. =) Det vore nice.
   Nä, nu jävlar. Huvudvärk eller inte, nu ska jag träna på maskinen en sväng. Kanske man ska skriva "träna med maskinen" så vi blir liksom ett team. Jag vet att den inte bara är ett dött ting, Maskin vill också att jag ska komma i form!
...Ehm... Never mind.
Hej.
\\
Over and Out

Snowstorm!

   Hahaha, jag och Jimmie är som en liten familj, fast vi är barnen i familjen, utan några vuxna. Han satt vid datorn och spelade och jag vid Wii:t och spelade. X) Sen när klockan blev nio så skulle vi kolla på "Da Vinci Koden" fast jag hade nyss fått en ny bana: "Men, jag ska bara!..." Hahaha! Fast jag stängde av och nu så blev det ingen film iallafall för det blåser så mycket ute och trean fungerar inte (!) alla kanaler utom trean fungerar, suck. Kollar istället på "Sanningens Ögonblick", vad är det för löjl? "Tycker du att du är attraktiv för din ålder?" Va fan? Vad är problemet med den frågan? Får man inte tycka att man är snygg? Nej, just det, vi bor i Sverige -där jantelagen regerar.
   Nu kom Jimpan och sa att en polare hade filmen, yes =)
Hej!
\
Over and Out

Okej, nu börjar det bli lite maffigare frågor ;)
Fast nu ska vi kolla på film. =)
Hej!

Snowballs

   Jag sitter och tjuväter godis, haha. Snökulor, sånadär vita pudrade kulor, det är gott. De är inte hårda, statoil måste ha färskt godis, passa på för det lär väl ligga i några månader! X)
   Igår kom Terra och Ferra hit och vi spelade biljard, sen kom Loffe också. Det var roligt =) Idag ville jag spela mer men jag kan ju inte flytta bordet själv, så jag spelade intill väggen och övade lite, hahaha. ;) Och jag har spelat SuperMario också =) Haha.
   Inatt ringde min mobil, klockan var väl 3-4 på morgonen. Första ringningen så fattade jag inte vad som hände, andra ringningen så la jag på "Vem fan ringer nu!? Jag sover väl!!" Hahaha, det var Therese, fick ett sms av henne nyss (såg att hon hade ringt också? Hmm... Ja just det, jag hade ju på ljuslöst) men jag kan inte läsa hela för min mobil är överfull med sms och jag vill inte radera några, hahaha. Skulle ha fixat den andra mobilen (nokian) men jag har inte råd. Det önskar jag mig i julklapp, att någon lämnar in min mobil på lagning. 
   Imorse skulle Jimmie åka och starta fyrhjulingen, men han kom in igen "Bilen har frysit ihop" Noooo! Hahaha. Ja, så kan det gå. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, äta middag snart kanske, fast jag är inge hungrig för jag har ätit godis, haha. Söndag är äta-godis-dagen för mig. Jag blir alltid sugen på godis på söndagar, vet inte varför. Det känns bara som en dag så man får "äta vad man vill".
   Nej, nu ska jag kolla om det finns några slantar på kontot (från skorna jag lämnade tillbaka) probably not för det är söndag, då är det väl ingen som jobbar. Oh, well...
   Nu kom Jimpan hem så vi skall dra en sväng med bilen som nu fungerar ;)
Hej!
\
Over and Out

Pinkis!

   Haha, det är så jävla fult när man säger "Jag är pinkis!" (pinknödig) Hahaha! Det säger jag jämt. X)
   Ooo, jag skulle vilja ha bruna ögon. Jag ser så många med bruna ögon och alla ser så... Söta (?) ut. Jag skulle nog se helt annorlunda ut med bruna ögon. Ganska konstigt det där ändå, Linus har typ brun/gröna ögon (de var mycket brunare när han va mindre) och jag har alldelens blåa ögon. Hmm. Man kanske ska testa linser? =)
   Nu håller Jimpis på att skruva på biljardbordet som har tagits hit. Hihi, jag tycker om att spela biljard, kulkul. Oj då... Biljardbordet var större än jag trodde... Vi har inget vardagsrum längre ;) Nää... Seriöst, nu har vi inget vardagsrum längre... Hoppas det går att flytta sen så det inte tar så stor plats =S
Aj, jag tror jag börjar få huvudvärk... Och jag är godissugen... Och jag vill kolla på en bra film...Men nu å! ;)


• Oh how I love you... And your brown eyes... •


\\
Over and Out

Ehmm...

   Jag förstår inte det här med att typ 25 åringar hänger med 14 åringar? Jag kan förstå att 14 åringarna känner sig stora, vem ville inte känna sig vuxen när man var fjorton? Haha. Men... Det är liksom anmälningsmaterial för en 25 åring. Är det bara jag som inte är ute på fest och super med fjortonåringar? Människor som är äldre än mig är på samma fest som min fyra år yngre lillasyster, hmm... Me not like. Fast vi smet in överallt när vi var "små" också, hahaha.
Fast nu var det ju tvärtom.
Jaja!
   Idag är det lördag. Alltså jag hatar att vara pank, man sitter bara hemma och döar! Inte har man någon annanstans att åka heller. Alla sitter antingen hemma och ska vara för sig själva, eller så ska de ut på krogen. Hmm... Skit.
   Vad har hänt idag då? Jo, jag har diskat och städat lite. Fy fan.
\\
Over and Out

Hahaha!!

   Okej, jag är inte så dålig på att somna jag heller. Jag skrattar varenda gång jag ser detta klipp!
Detta är mina vänners försök att vara roliga på arlanda, (Grekland nästa) efter en natts resande, vilket jag tycker de lyckas med X)

Hahaha! Vad gör jag egentligen med handen och var är min kamera?
Hahaha!! XD
\\
Over and hahaha! Out

Kan inte du skrämma Sara?

   Alltså Sara Jonsson! Hur många skratt har inte allas vår Sara stått för? Hur många gånger har hon inte somnat vid skolbänken? På en stol? I bussen? På en massa randomställen? Hahaha, cred till dig Sara lilla! =DOch till alla som fångar och förevigar dessa ögonblick med det de har närmast, mobilkamera i all ära!  (Mona's i detta fall) XD
Kram!
\\
Over and Out

Du är en utav våra bästa kunder - Du får Guldbonus!

   Eftersom du är vår stamkund känns det extra bra att du får Guldbonus.
Wiihoo, H&M loves me! =D Jag har aldrig fått en tresiffrig bonuscheck förut, tackar, julklappar (eller ja, typ en iallafall). Känns bra, känns bra. Fast jag var bara typ 400:- från att få en hundring till i bonus. Oops, hur mycket handlar jag på H&M egentligen?!  Haha. Men man handlar ju alltid något när man är där, något krimskrams som typ hårsnoddar. Men nu börjar ett nytt medlemsår och om man handlar för 15000 på ett år så får man en tusenlapp i bonus! Haha, jag kanske ska satsa på det? Ska bara ringa och höra med a-kassan om de vill sponsra mig.
   Jag läser överallt att alla vill göra någonting åt sitt hår -ja jag med! Jag vill låta det växa! I sommras klippte jag lugg -vilket inte var så kul för på sommaren badar man och solar och håller på hela tiden så luggen stod väl rätt upp. Men det var inte så mycket att göra åt eftersom mitt hår hade gått av på den vänstra sidan så det såg redan ut som jag hade halvlugg, så jag klippte till -det var lika bra. Nu väntar jag på att mitt hår ska växa ut. Det ska vara jämnlångt och inte uppklippt. Hatar känslan av att bara det bakre håret är långt och att man har ett kråkbo längst upp på skallen. Nej tack.
   Jaa, nyss kom mor och hälsade på, hon hade skickat efter en bläckpatron åt mig! God bless her =) Så nu ska jag bara kolla så den passar, men det tror jag nog. Tacktacktack mamma! =)
\\
Over and Out

Confessions

   Idol är tydligen helt ocoolt och lame, men ändå så sitter man och kollar på det. Jag har blivit helt "ikväll är det idol". Blev besviken förra veckan när Robin åkte ut. Den där andra som ser ut som om någon kastat havregryn i fejan på han skulle ha åkt. Nej men så elakt. Moahaha.
  En annan sak, när man träffar typ "gamla" klasskamrater och de frågar "Vad gör du nu då?" Då vill man ju helst säga "Jaa, du jag tjänar storkovan!" Men nej. Typ som på halloweenfesten hos Carro, alla frågade och man svarade "Nee, letar jobb..." Det roliga var att nästan alla sa "Jaa, samma här!" Hahaha! Utom Per för han hade fått jobb på dagis, bara huxflux sådär. Hmpf. X)
  That's all for now.
\\
Over and Out