A long as fucking time ago

In a town called Kickapoo!
Närå men Hej!!
Nu är jag tillbaka från Borlänge! Peace and Love 2008 var typ det bästa! Jag har haft så jävla kul!! En massa bra band och artister och en massa party och en massa alkohol och en massa good times!Festivalens ledmotiv: Tenacious D och vår alldelens egna campsång! "Hej jag heter...!" Bästa festivallåten ever!
Festivalens campnamn: Ööö, va fan. Hmm... Kanske! Nej... Jag vet inte. Jag kraschade Monas tält. =)
Festivalens överaskning: Att den sista kvällen blev så jävla bra! Med gitarren och allt! Fy fan vad härligt! =D
Festivalens bekantskap: Killen som kunde spela gitarr (jämfört med de som bara låtsades) och jamma och reggea med oss!  XD Och introducerade oss för en ny partylåt "Bag in a Box"  XD
Festivalens snygging: Han som jag nyss beskrev   =) Eller jag då när vi badade i älven... Ehmm, not. =D
Festivalens roligaste: Haha! Allt! Min låt! : "I have smoked some crazy shit. Now I have to deal with it"!! Och min andra låt!!! : " Ciderna har fallit Cidern har fallit Cidern har fallit Aaaaaa!!!!"  Hahaha! Sen gick vi och välte tält, människor och andra saker bara för att kunna sjunga den! XD
Festivalens mat: Macka och kantarell"sås" Mmm. Och vi tröck några burgare också ;D
Festivalens citat: Haha! Pernilla!! : "Johanna, jag hittar inte dina jeans, men kan jag ta den här?" -Håller upp en burk vita bönor- Hahahaha!!
Festivalens bästa band:  Omg... Det var fett med drag på Manu Chao första kvällen. Men alla band som jag så var ju bra! (med något undantag).  =)
Festivalens mest tidspillda grej: Alkoholintagandet gjorde så man drog ut lite mycket tid på campet. Men lätt värt  ;D
Festivalens besvikelse: Ehm... Malins "Carrrlosss". Han var inte alls så snygg. Hahaha XD
Festivalens mest saknade: Om vi pratar band, FooFighters såklart. Jag menar de kom ju på WTAI så varför inte P&L?? :'(       =)  Om vi pratar vem jag saknade så var det väl Jimpan =) Vad ska jag annars skriva? ;D Hahaha! Nerå. Puss på han!  =)

Nu ska jag gå och spela lite Wii för nu har vi två kontroller =)
Hej!
XD
Åh! Btw, jag har klippt lugg. Vet inte riktgt än om jag ångrar mig. Vi får se =D
Åh! Another btw! Vi (Jimpan) har flyttat in i huset nu, det är fett skönt. =D
\\
Over and Out


Gah!! =)

Ok, nu gäller det. Jag drar till Borlänge i några dagar! =)  Peace and Love festivalen.
Jag vet inte riktigt hur jag tar mig hem, men hem kommer man väl. Hoppas jag! Om någon vet nån som ska hem därifrån som har en extra plats, ring mig!  ;)
Hej då alla!

=D


\\
Over and Out

Klappat å klart!

Japp. Var nyss på "Snäckan" (Ja, jag vet att det inte heter så längre, men vadå "Värdshuset 17 rum och kök" ?) och hade "personalmöte". Blev lite smått nervös när chefen satt och snacka "Ja, men ni vet, som vi gjorde förra året" Och jag satt där som ett stort ? Menmen, det fixar sig nog.
Något annat som jag hoppas har fixat sig är tågbiljetter! Malin!! Jag hade pusslat och fixat, men då kommer Malin "Men jag jobbar till 19.30 på onsdag" !!!! Men va fan! Ja, hoppas hon har fixat dem iallafall för annars jävlar.
Och allt är betalt och klart! =) Och jag har batterier i spelarn! =)  Weehoo =D Nu måste jag bara tvätta... Orka vara ännu ofräschare än vad man blir liksom. Gah. Får åka ner till papa och tvätta för jag tvättade slut på tvättmedlet hos Jimpan i midsommar och pappas tvätmedel luktar mycket godare än vårt. =)

Men hej Peace and Love snart!

=D

\\
Over and Out

Long time no see

Ja, jag vet. Men internet har ej varit ikopplat och ingen har orkat gör någonting åt det, inte jag heller så.

Men ja. Midsommar var trevligt =) Vi var i Pärs stuga i Gårdsjön och jag testade att åka vattenskidor. XD Gick inge vidare faktiskt =p Det är svårare än vad det ser ut, men jag kom nästan upp en gång! XD
Sen på kvällen åkte vi ner till Sörfjärn på puben. Och är det något jag önskar så är det att jag hade stannat hemma istället!  Haha! Jag minns typ ingenting. Heh. Jag åkte hem med Magnus, Amanda och Loffe iallafall, det minns jag. Men är det något jag vill dela med mig så är det: Börja aldrig dricka på tom mage! Och städa är knappast det första man vill göra dagen efter! Var så hungrig när jag vaknade också så jag fixade pizza till mig och Jimpan, inte för att jag kunde äta så mycket av det för jag blev mätt på typ en tugga (?) och inte för att jag fick behålla den länge heller =/ Hahaha. Fy fan.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ner till Norrfjärn en sväng tror jag, och hjälpa pappan min och städa =) Men först skall jag göra mig en blåbärssmoothie till frukost =)
! Nollan är sönder på tangentbordet !  XD
 Och! Jag måste kolla tågbiljetter (Malin!! ) ;) För let's face it, jag ska på Peace & Love  =D


\\

Over and Out

Complicate things even further!

Haha, visste inte vad jag skulle ha för rubrik så jag tog något som en tjej sa på tvn.

Men, fan Sverige! 2-0 mot Ryssland! Suck. Alltså jag lovar, det var för att jag tittade! Jag minns förra EM då kollade jag och Mia tror jag, på Sveriges sista match (ja, de förlorade då också) fan! Nu ska jag fan sluta titta på de viktiga matcherna! XD
Ja, jag vaknade typ nyss. Fy och skam, jag vet. Man kan väl inte vakna halv två på dagen! Gah. Men jag hade en rolig dröm iallafall! Det var typ ett modellprogram på en båt, med tre tjejer och tre killar, sen skulle vi ha visning och alla blev straffade för några hade haft det lite för mysigt med varandra. X) Och jag var den av tjejerna som fick minst straff, haha! Straffet var att vi skulle härma en fågel när vi visade kläderna! Hahaha! Jag skulle typ bara vara glad, men de andra skulle typ "Kraaaaa!" Och huka sig och skit! Hahaha! Och vi var hemma hos min pappa! Och när vi började så var inte ens runway'en runt gräsmattan färdig så vi fick hoppa ner! Ojojoj! Hahaha!

Ja, och imorgon är det midsommar! Jag vill dansa runt stången! X) Jimpan tjatar på mig om att han pratat med Pär och han tycker vi ska följa med till hans stuga. Och Jimmie tycker att jag ska strunta i att dansa runt stången. Pöh! ;)  Men jag vet inte hur jag ska göra. =) Vi får la se!
Ska grilla på kvällen iallafall. =)


Ne, nu tror jag att jag ska... Göra någonting.

Hej!

\\
Over and Out

Åska

Ja, idag väcktes jag av att det åskade ute! Ojojoj. =) Men det var värsta mysigt! Jag gick på ica i regnet (hade såklart inget paraply!) och handla lite frukost/lunch, sen satte jag mig och kolla på Hitta Nemo =D "För du får ingen mat, nejnejnej, Du får ingen mat, nejnejnej, Du får ingen mat för Du ska BANTA!" Hahahaha!! XD
Och igårkväll kunde jag absolut inte somna! Fy fan vad irriterad jag blev då! Klev upp och kolla på tvn, inte för att det fanns något bra att titta på, sen gick jag och la mig igen efter några timmar. Sist jag kollade på klockan var den typ kvart i fyra . Suck. Men jag är ju ledig så jag sov till typ halv ett. Inte sent faktiskt. =)
Ikväll vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Om jag ska ner till puben med Mia och kolla på fotbollen där, eller om jag stannar hemma och kollar. Men jag måste ju iofs ner till Sörfjärn idag och gratta momma för hon fyller ju år idag! =)  Grattis till henne! Och grattis till Eddie och Charlie som fyllde år igår! Grattis! =D


Hej!


\\

Over and Out


För jag har tagit studenten

För jag har tagit studenten
För jag har tagit studenteeeeeeeeeeeeen!
Fy fan vad jag är bra!!
XD

Ja! Det har jag faktiskt! I fredags. Jag kan inte fatta det själv!
Vi hade champagnefrukost hos Joel och det var awesome! Hur mysigt som helst! Och roligt!
 (Hahaha!) Champagne och jordgubbar!

Sen drog vi oss upp mot skolan där fika, betyg och tal i aulan väntade. Sen väntade vi, på att få gå ner till glysis. Så småningom så gick vi ner till glysis, jag fick min skylt =D Och vi vandrade mot Borgaparken! Jag fick hur mycket som helst om halsen! Det var nallar och blommor och blombuketter! Och en kaka av Malin =D
Sen blev det hövagnsåkande runt Hudik med studentsång =D
Sen åkte jag hemåt och fick mer blommor och åt jättegod middag! Sen på kvällen blev det utgång då. =)

Sen på lördagen var det ju bal! =D Och det var skitkul! Helt perfekt kväll må jag säga!
Dock började den inte så bra när jag skrapade upp hela hälen när jag stängde dörren på den (klantjävel! XD) och blodet forsade. Jag tyckte jag också att det som om jag hade klivit i något blött, men det struntade jag i för jag var så stressad! Tills jag skulle få på mig skorna! Då såg jag att det var blod över hela hälen! Och att det hade kommit på klänningen! Men som tur var så var det bara på underkjolen och tyllen. Sen drog jag på ett par tre plåster och tröck ner foten i askungeskorna. Då märktes det ganska snabbt hur jag skulle gå under kvällen må jag säga! XD Efter ett tag skulle jag kolla hur det stog till (vi knäppte kort då) när jag ser att det har blött igenom plåstren! Ahh! Så jag spenderade bilturen in med att torka blod. Menmen! Väl inne så skulle vi knäppa kort och jag hade ingen aning om var så jag rann omkring som en toka och frågade var jag skulle "Högst upp!" Jaha, tack! Så jag fick halta mig upp och hann att ta det nedrans kortet! XD 
Under kvällen så blev det dock bättre i foten och jag fick skavsårsplåster av Carro, tack! 
Vi åt middag, Malin höll ett rörande tal :"Alla vill ju åka i vår epatraktor, för blir det ju hålligång" Hahaha! Men talet som slog alla andra var ju när Justin friade till sin flickvän Karin! Det var så fint! =D Jag har aldrig varit med om ett frieri förut! 

Sen gick vi upp och dansade vals =) Det var också kul! Första dansen fick såklart min kavaljer för kvällen, Malin =) "Åh, Min lilla apelsin!" "Åh, min Askungen!" XD  Sen gick vi ner och drack en sväng, dansade, gjorde allt möjligt. Sen satt vi oss i några fotöljer och pratade skit, sen drog vi upp till Köpmanberget. Det var skitkul! Johannes var typ den roligaste då! Hans sko hade gått sönder och sakerna som han sa! Priceless! "Hallå! Alla! Är det nån som har en mamma eller pappa?!" Hahahaha! XD Och "Nu har jag prövat med allt! (för att få ihop skon) För det första: AhlgrensBilar! För det andra: Ögonskolim!" Hahahaha!! Ojojoj! Och ett utbrott: "Äre nån som har trälim med sig!?" Hahaha!

Det var en skitkul kväll som jag kommer att minnas för livet!  =)

Tack alla! Tack alla i Es05a! Jag har haft det sktibra och skitkul med er i dessa tre år! Ni är underbara! Vi är underbara! X)  Tack! <3

\\
Over and Out

För jag ska taa studenten!!

Yes! Idag är dagen då jag tar studenten!!
Måste bara berätta att Bianca var jättesöt igår på sin skolavslutning ( i Norrtälje) ! Fast det var jobbigt att åka buss i 4 ½ timme så var det lätt värt det när jag väckte henne på morgonen och hon trodde att hon fortarande drömde! XD Sen somnade jag vid sex igårkväll och vaknade typ halv tio! Hahaha. Sen vare bara till och lägga sig igen vid elva =D
Men nu ! Nu måste jag väcka Jimpan och göra mig klar! XD 

Jag tar studenten idag! 


\\
Over and Out

Suck

Idag har varit helt... ?
Jag har haft "nästan migrän". Typ flutit ut och in ur migrän, tror det är vädret =/ Dozed of och nu är jag också skittrött, dock ska jag hålla mig vaken tills bussen går 00.50. Suck. Jag vill sova.
Missade helt teater gathering också... Gah..

Fast förmiddagen var helt okej faktiskt. Jag var ner till momma och testade balklänningen och den är jätterbra! Plus att jag får låna mormors pärlor =) Glömde ju bort att jag vilja ha matchande pärlörhängen och halsband, och så hade mormor ett halsband! =D 

Ne, nu ska jag kolla klart på filmen på tvn. =)
So long.

\\
Over and Out

Hmm

Vet ni, vad jag vet? Jag vet att människor ljuger. Nej! Jag lovar, det är sant! Jag vet det! Det är inte något jag bara säger liksom "Ne, jag vet att du ljuger" Utan jag vet faktiskt människor som ljuger mig rätt upp i ansiktet. Dålig stil -om något.
Måste bara kolla om Jimmie håller på att dö i duschen! Det låter förskräckligt konstigt där innifrån!
...
Haha! Nej, han höll inte på att dö! Han sjöng. Han sjöng "like a virgin" för att vara mer exakt =D "Jimmie... Spydde du på toan nyss?... Eller sjöng du kanske?"     
"Jag sjöng 'like a virgin' för du har sjungit på den hela tin!"
  Hahaha!
Idag sa mamman min något bra till mig: "Vad duktig du är." Haha, varför då? Frågade jag, "Ne, men du donar och fixar med tillexempel körskolan och allt, själv." Haha, mamman då  =)

Men nu måste jag ladda mobilen, stackarn håller på att dö. =)

\\
Over and Out

Lediga veckan...

Japp. Vad har Simone gjort hittils på sin lediga vecka? Nada.
Igår vandrade jag bara omkring, flöt omkring i mitt liv. Och idag var jag och Thess in till hudik en sväng och flumma omkring. Eller det var väl mest jag som flumma, kunde inte ens prata i telefon! "Kan du dröja?" "Ok" -Lägga på luren- Gah! Hahaha! Och nu är jag hemma igen. Det åskar som fan! Och regnar! Kunde inte hålla mig när jag gick från bussen, jag tog av mig skorna och gick barfota och skrattade i regnet! Haha! Det är så härligt!
Denise säger att det ska hålla i sig hela veckan! Studenten?  =/
Nedrans också! Jag kollade även efter en studentklänning idag, men jag hittade ingen. Jag tar nog min blåa som jag aldrig använt =) Då matchar student- och balklänningarna. =)
Just ja, imorgon natt så åker jag till Sthlm/Norrtälje/Hallstavik/Jag vet inte exakt var hon bor! För att surprisa min minsting till syster på hennes avslutning =) Ska bli skitkul! =) Hoppas hon blir glad nu då när jag "äntligen" kommer, utan att hon vet om det. =) Måste köpa en present åt henne ju! =) I'll do it tomorrow. =)

Ne, nu ska jag leta information på Internet, för tydligen så kan man göra det?


\\
Over and Out

Åska!

Grekis!!

Japp! Jag är hemma från Grekland - Kos! Och jag har haft det underbart! Det har varit skitkul! Har dock inte fått en sån jävla bränna men hey, whatever! XD  Vi har solat och badat och partat varenda dag och varenda natt! (Utom två för då sov vi) XD  Fan, det har varit så kul! Skulle lätt åka dit igen! Bli servad på beachen av babyface-Matt från Australien och dansa på baren på West om nätterna! XD Oh, gosh vad kul vi har haft det! Mmm =D
Nu skall jag spela Guitar Hero och softa och dricka öl  XD  Ha'de gött! XD
Skriver mer senare!
XD

Hej!
\\
Over and Out 
//Lyckliga Simone!!  XD