Beach!

Ja, det var så varmt i vattnet idag! Dagen började molnig -men varm- och vi badade. Sen nu på kvällskvisten så skiner solen och vattnet var ashärligt! Ska åka ner och bada igen tror jag =) Lämnade de två andra sälarna (Denise + Melissa) i Sörfjärn för "vi ska bada mera!" Hahaha. =)
Ahh. Rolig dag. Gruvar mig för att jobba imöra =/ Men löning imorgon också! Skall bli spännande =) Är i stort behov av peningar nu.
Wellwell cykelställ...
Även att jag har fått en ny vana. På kvällen om jag har tråkigt så tar jag bilen och bara åker och det är så skönt! Jag känner mig så fri =).  Tog en liten sväng nån dag förra veckan när klockan var typ midnatt och jag åkte E4 mot Sundsvall men svängde in Norrfjärnsvägen och då såg jag det värsta. Det var en räv, eller en katt, som släpade en död (?) grävling över vägen! Hahaha! Snacka om att jag blev chockad. Fick stanna och tuta. Hahaha. Såg så knäppt ut för grävlingen såg ut att vara större än räven/katten.
Jaa, ojojoj. =)
Hej!

\\
Over and Out

Tisdag

Fan, dagarna bara flyger förbi! Det är redan tisdag och snart är det fredag = jobba. Suck... Nä, tänk inte så! Nu ska jag och Denisa åka ner på beachen tror jag. Det är ju soligt och så ute men det blåser ju! Gah. Försökte få tag på Jimpan när jag vaknade också: (Är så jävla irriterad för jag kan inte ringa nån för jag har noll kronor på mobilen!!) Stiger upp, går in (Gällsta) i huset och ropar -ingen hemma? Åker upp på Gnarp till Jimmie -ingen hemma. Åker mot Jimmies mor -vägarbete! Måste vända! Gah, hatar o slösa bensin! Denise ringer -"åka på stranden?" JaJa. Ok. Så nu är jag tillbaka i Gällstis igen =)  Ringer till Jimpis från Denise's (som var home all along =@) mobil och kan knappt prata med han för det var så dålig mottagning (ännu mer irriterad) "Jag är i Sundsvall och köper blablablaablablaa och blabla till bilen, har du städat efter dig?" Vadå städat?! Jag bakade kladdkaka igår för jag tänkte vara snäll men han kom aldrig hem för han spelade data så jag åkte hem till Gällsta och jag hade städat! "Men det var smulor överallt" Seriöst! Jag blir galen! Jag kan fan inte ens lämna lite smulor (betoning på lite) på bordet så får han nå fel och säger att jag inte städar efter mig! Var tacksam för att jag bakade iallafall! GAH! Idiot.
Hahaha.

Jaja, men nu ska jag ner på stranden iallafall.

=)
Hej!

 \\
Over and Out

Haaaaaaaaaaa

Gosh! Har jobbat till fem idag, fuck vad mina fötter värker!
Haha! Måste bara berätta att jag var ut i fredags och fy faan. Alltså, inte bra Simone. Plus att jag jobbade igår och det var typ det värsta jag varit med om! Jag lät ungefär såhär: "Hej, vad vill ni äta" Folk: "Njaa... Vad är det här quesadillas för något?" Jag:"Jaa, det är... Det är typ... Tackobröd med ost och ski... Skinka och salsa osv." Folk: "Jaha men jag tar en sån." Jag: "Ok, vänta." (Springer till kollega) "Kan du ta kassan?" Går mot toaletten fort som fan och... Ja. Spyr skiten ur mig.
Kände mig ej så fräsch igår kan jag säga.
Jag totaldissade Badrocken också, kom på det imorse när jag körde vägen där det var och jag såg en toaborste på vägen; "Va fan?" Ja just ja, Badrocken, TKU. Hahahaha!  Kollade på "The Holiday" och åt en massa skit med Jimpan istället. Ja, jag kunde inte göra mycket annat, kunde knappt röra mig för fötterna var helt döda och jag var typ körd. Inte vågade jag köra bil heller, skulle få 200 spänn av Eva för att hämta henne och Jocke i Sörfjärn (och tro mig, detta är pengar jag desperat skulle ha tagit emot), men jag våga fan inte! Skulle ha kört av vägen jag fan. Vad fan hände i fredags? Vi var på fest hos Skåne-Fredrik i Mona och Johannas gamla lägenhet med en fransktalade kille och två småtjejer. Sen drog vi till Stadt och kollade på Doktor Alban! Yeah! Haha, jag visste inte ens att han skulle vara där. Sen vette fan vad som hände, kvällen tog slut. Mona + Johanna försvinner = min sovplats ockå. Jag drar ut och lånar någon random människas mobil och får skjuts hem (!). Sen mindes jag inte om jag hade ringt eller inte så jag gick till statiol (Ok, kanske inte så långt men jag minns inte ens att jag gick dit) Ställer mig i kön för att fråga om jag får låna telefonen, men då ser jag Anders och Lundsteth så jag går dit och typ "Rädda mig! Ge mig telefonen." Hahaha. Sen åkte vi hem, jag bråkade med Jimmie -såklart- och sov på soffan. Hahaha! Dumma unge! Lär dig någongång! Nee. Seriöst så ska jag försöka att bli nykterist från och med... NU! Japp! Jag är helt seriös.

Tack för mig. And = No Internet hos Jimpis ännu. =/

\\
Over and Out

Nytt inlägg!

Japps! Jag är tillbaka! För en stund iallafall. =) Med flytten och allt så har Jimpans internet försvunnit och därmed mina blogginlägg också. Men nu är jag home in Gällsta en sväng och skriver. Har jobbat i helgen, slutade fem idag, dock kom det folk så det blev några minuter extra. Helt typiskt, det var helt lugnt och jag tänkte fixa till mig en macka innan jag åkte och kommer det fem miljarder personer som alla vill ha olika maträtter med olika tillbehör! Missade en gubbes "Jag-vill-ha-stekt-potatis-istället" och jag hörde det när jag gick men jag sket i det och så fick Jon ta hand om det istället, hehehe. =)
Nu har jag så jävla ont i fötterna -efter 6,5 timmar- gruvar mig tills det blir typ 9,5 timmar!  =@  Fy fan, då kommer jag vara död. Och jag blir så irriterad! Alla vill att jag ska byta skift med dom! Och en tjej då vill att jag ska byta med henne den enda lördagen jag är ledig på ett bra tag, den 3 aug. Fy fan, jag vill inte! Hon är typ inte härifrån och hon skulle till sin pojkvän för hon saknade honom eller nå. Och?! Buuhuu! ='O Gah!! Jaja. Vi får väl ser vad som händer.
Nu ska jag åka och se om Jimpis skulle bju på pizza ;p

Oh, p.s även att en gammal "sjöman" kom in idag och skulle ha mat och en öl: "Kapsylöppnare finns här." Sa jag "Jaha, nä. Det är det man har den här till" Sa han och pekade på gaffeln, "Är en gammal sjöman jag". "Jaha," sa jag "Ja, pappa har lärt mig det han å" Svarade jag (Haha) "Jasså? Ja men hälsa till gubben då!" Blabla. Hahaha! =D Kul... Tyckte jag. =)


Hej!

\\
Over and Out


JA!

Som man kanske har hört -ryktet sprids ju fort på byn- så har jag körkort nuförtiden. =D Japps, sanning. Det är helt sjukt kul! Och jag får låna papis bil tills imöra -kväll =) De är och campar, jag var också där en sväng men jag måsta ju åka för jag ska (är) och hälsar på mami och sen ska jag upp till Jimpan en sväng och skjutsa honom för jag har körkort!!!! =D Alltså, jag är så jävla glad för detta!  Ja! Just det, anledningen till varför jag måsta åka nu var för att jag tänkte vara här en stund och så innan jag ska lägga mig för jag ska faktiskt upp och jobba imorgon bitti =D Och jag ska ta bilen till jobbet. =D
Och jag och Denisa var i B-sjö imorse, jag skulle till tandis, fick en ny tid för äckeltant-med-vårta-i-ansiktet hade inte tid för mig så länge (Jag såg på schemat att hon skulle ha rast 09.45 men jag fick inte komma in förrens 09.30 så that's not my fault beatch). Sen drog vi in till Sundsvall -Birsta- och handla lite skit också.  =)  Det sjuka med att jag får köra bil själv helt lagligt är att det känns så naturligt. Haha! =D
Ahh... Jag är så värd detta. =)
Hej så länge
\\
Over and Out

Grattis mami! =D

! Idag fyller min mamma år =)  Grattis till henne! =D Värsta surt att hon jobbar idag då! Menmen, jag ska ner och äta tårta senare när hon har kommit hem tror jag. =)
Åh! Värsta fate grejen hände nyss! Jag skulle precis gå ner till Gällsta för att ta cykeln ner till Sörfjärn till stranden, då får jag ett sms av Nathalie "Hej vad gör du? Ska vi åka ner på stranden?" Haha1 ja! Nu kommer hon-! Ciao

\\
Over and Out

Yes yes yes!!

Aaaaaaaaa! Alltså! Anar inte hur glad jag är!!!! Jag kollade internetbanken nyss och såg att jag bara har typ 200spänn kvar. Sen såg jag liksom i ett flash några siffror,  "Huh?" Blev reaktionen. Och så kollar jag på kontot och ser att jag har fått studiebidraget!!! Gah!! Helt otroligt XD Jag hade helt glömt bort det! XD  Mitt absolut sista studiebidrag  ='(  Uhu... Eller ja, från gymnasietiden iallafall. =)
Pju. Haha! Nu kan jag gå på ica och handla lite mat. ;) Hahaha!

Hej sålänge!!

\\
Over and Out

Ahh

Nyvaken och nyduschad. =) Tänk vilken lyx man har egentligen som kan duscha när man vill!
Idag har jag tänkt städa lite. Och med städa så menar jag plocka in alla mina kläder i garderoben. Suck.  ;) Jimpan sa igår "Ja, men du kan ju börja du då som är ledig"  Yeah, "börja" right. Han vet att han jag väl börjat så kan jag inte sluta förrens allt är rent och fint och i ordning. Ah, deja vu! Jag har skrivit detta förut. ? Hmm.  =)
Menmen. Jag ska väl göra det iallafall.
Har inget att äta till frukost, kylskåpet ser så sorgligt ut! Det är typ: en packe 2.8:or, tacobröd, soja och en liten saftflaska i kylen. Hahaha! Kanske det är dags att handla?  X)
Jaja. Nu ska jag iallafall dunka lite music och klä på mig.

Hej! =)

\\
Over and Out