Gott Nytt År!

   Japp. "Outfiten" sitter något sådär, sminket är på, smycken och strumpbyxor likaså. =) Jag hittade aldrig min svarta klänning i Gällsta så det fick bli något annat istället. Om ca en halvtimme så ska vi åka och plocka upp Linus och Sara för att sedan åka till Terra & Ferra och fira in det nya året.
   Nu måste jag passa på att säga grattis till mig själv och Jimpan också.
Fyra år ♥ inte så tokigt. =)

Pussar och kramar på honom =)
\\
Over and Out. Ha en bra nyårsafton!

Round round round we go...

   Woaow! Snurrig i skallen! Jag blir helt snurrig och ser fel på tangenterna, jävla bussjävel. Farligt jobb det där. Haha. Nu är jag home at last! Fan vad seg den sista biten var! Känndes som J-dal - Gnarp tog en halvtimma! Från halv åtta till sex, inte dåligt, inte dåligt. Chefis försökte få mig att jobba nyårsdagen, igen, men eftersom jag redan sagt ifrån och jag har planer -som inte ska förstöras- så sa jag nej. Jag kan inte. Jag har andra planer. Men helvete så glömde jag redovisningspapperet i väskjäveln! Faan! Nu måste jag åka och hämta det (fast jag gör det när jag ska hämta mamma -för hennes bil funkar inte) och sen hem och sen dit med pengarna igen. Suck. Idag hade jag fan, 6 bussar! Inte undra på att jag är snurrig i bollen. Och jag sålde slut på allt! Sista bussen så hade jag bara kexchoklad, några minichoklad och typ 3 chokladbollar (och inget annat! Inte ens kaffe kunde jag servera för varmvattenberedaren funkade inte). Men jag sålde ALLT. Snacka om hungry chickens... Nu kom Nathalie och Pär och lånade en film... Nu gick dom. Haha.
   Imorgon så ska jag och Jimmie till Terra och Ferra på nyårskalas! Det ska bli jätteskoj! Dock har jag inget att ha på mig ännu, blir lite fundersam nu faktiskt på vad jag ska ha på mig. Hade ju värsta planerna som sprack. Hmm. Och jag kom på att jag inte har inhandlat något som jag hade bestämt mig för att dricka på nyår, oops. Jaja, det löser sig.
Men nä, nu måste jag vila annars svimmar jag för allt snurrar i skallen!
Hej!
\\
Over and Out

Mmm, jul.

   Jag griljerade julskinkan igår och mmm så god den är! Nu är min fråga: Varför skär inte alla bort svålen/fettet riktigt? Jag skar bort hela fanskapet och allt som var vitt, sen smetade jag på senapsröran osv. Jag menar, jag tar alltid bort den vita randen av fett på skinkan när man tar en bit. Och då tar man ju bort griljeringen också, varför ha kvar en äcklig fettrand? Nej, då gillar jag min skinka mycket bättre. =)
   Åå, jag har suttit och kollat H&M vår nu -finelly har de uppdaterat hemsidan- och jag hittade en del saker, fast inte så mycket. Jag hittar jämt en massa, men om man bara väntar en vecka eller två så har man lessnat och är glad att man inte köpte det där linnet eller vad det nu var. Åå, jag vill att det ska bli varmt =)
   Och jag är såååå nöjd med mina julklappar! Jag har använt min SodaStream typ varje dag! =D

   \\
Over and Out

Noooo! Not the ear!

   Hosthost! Bläää. Hoppas jag inte blir sjuk nu då! Ont i halsen, ibland ont i öronen -inte öroninflammation snälla, jag orkar inte! Och nu sitter jag och hostar. Blä.
   Fy fan vad irriterande! Jag och Jimmie har bråkat precis hela dagen! Blir uppehåll då och då på typ en kvart sen är det igång igen! Jag blir tokig! Håll käfteeeeeeeeen! Vill jag bara skrika åt han ibland! Nedrans pöjkvasker. Lyssna på mig, jag har rätt, hela tiden. Bra.
   Hahaha! Jaja, nu åkte han iväg och köpte frimärken, det är väl bra tills han kommer hem igen. X)
   Iallafall så ska jag jobba fem idag/kväll. Känns som allt jag skriver om är jobbjobb men jaja! Blir en "kortis" idag, är väl hemma kring nio (eller midnatt för om jag skriver nio blir det nog förseningar etc) hoppas jag, kan bli tio. Undrar om jag ska jobba imorgon? Egentligen hoppas jag inte för då kanske man skulle ta och fixa någonting att ha på sig på nyår? Det börjar liksom närma sig ;) Det löser väl sig.
   "Visste du att man kan köpa hårdbröd på lösvikt?" Haha! Dagens skämt av mig när jag gick med två skivor (sånna där runda stora) hårdbröd i handen. XD Jimmie's comeback var den vanliga: "Du är ju sjuk du." Hahaha, jag tyckte det var kul iallafall.
\\
Over and Out

Jobbbbbbläää

   Bläää, jag orkar inte jobba mer! Hahaha, ja jag vet att jag tjatat på hur jag vill ha ett jobb osv. Men nu är jag less och vill ha ett annat jobb! Hahaha! Nej, det funkar väl. Fast jag vill ha ett jobb där man får veta i förväg om/när man ska jobba. Inte när de ringer kring tio/elva på kvällen och säger "Imorgon ska du jobba, 07.30 börjar du" Ba, jaha?! Haha "Ba".
   Iallafall så var det en äckelkärring på sista bussen hem som försökte rip me of! Det var en som skulle betala för sig och sin dotter så gick jag och frågade i bussen vem det var men ingen svarade. Tillslut fick busschaffisen säga i micken att "en ljus dam med dotter, om du vill vara vänlig att synas" typ, haha.
   Sen gick jag och kollade alla biljetter -igen. Tillsist satt de ju längst bak, uppe (dubbeldäckare). Då skulle hon räcka mig pengar och sa "Min dotter åker som ungdom, hon är 17!" Ja, visst MY ASS! Men det sket jag i, jag orkade inte be om leg, dessutom såg det ut som om kärringen skulle däcka. Jag sa istället "Men jag måste gå och kolla vad det kostar för er båda först". Eftersom jag inte visste vart de skulle eller att hon var "ungdom". Så när jag tillsist hittat alla priser och skit så gick jag upp och skulle ha betalt.
   Då säger kärringen: "Ja, men jag har lämnat 300." Ehrm, "Jaha, ok... Till chauffören då?" Säger jag. "Ja.. Nej... Mummelmummel..." Öööh? "Nej, jag har lämnat till henne" Säger hon sen till sin dotter. ÖH?! Jag: "Nej, jag har inte fått några pengar." Hon: "Joo, jag gav dig 300!" Jag: Nej, jag har inte tagit emot några pengar, jag skulle gå ner och kolla vad det kostade först" Hon: "Men nu blir jag förbannad! Jag gav dig trehundra! Min dotter såg det, min dotter vittnar!" Dottern såg säker ut från början men nu börjar hon säga: "Men kolla i fickan då mamma" Hon:"Nej, jag tänker inte kolla! Jag gav henne 300!" Jag: "NEJ, Jag har inte tagit emot några pengar, jag får inte ta emot pengar förrens jag har priser och en klar biljett att ge." Dottern: "Men kolla i fickan då bara mamma." Hon: "NEJ! Tyst med dig du! Jag gav dig 300!" Men inte fan gav jag mig, herregud tror hon att jag är korkad? Jävla knarkarkärring! Ursäkta, men det såg ut som hon bara skulle komma fram till S-vall för att gå ner till navet och halsa en 75:a och sen doze of resten av kvällen! Äckliga jävla kärringalkojävel! Efter ett tag och mycket tjat! Så kollade hon i fickan och vad låg där? Jo, de 300:- som hon hade gett mig redan. Fy fan, jävla ----!!!!! Även då så mummlade hon något om "Jag gav pengarna..mummelmummel.." Gah. Ditt äckliga fanskap. Fast jag stayed cool nästan hela tiden och sa saker som "Nej ,tyvärr du gav mig inga pengar" Och "Nej, absolut inte, jag har inte tagit emot några pengar". Fast egentligen ville jag bara ge henne en propp så hon slocknade fram tills hon var framme så kunde chaffisen slänga ut henne, med huvudet före. Fucking jävla... Äh, äckelkärring.
   Nu så ska jag ta mig en dusch. Jimmie bjöd mig på pizza nyss, mmm. Gott ;) Tack. Onyttigt -I know, men jag var så jävla hungrig. Hade levt på en macka hela dagen.
   Blä! Fan vad äcklig colan till SodaStream:en är! Hahaha! Smakar inte cola, smakar... Igloo! Fast den glassen var ju god, dock är inte drickan det. Köpte hårfärg idag också. Fast jag vet inte jag. Kanske man ska bli brunett igen?
  
Hej!
\\
Over and Out


Hahaha! Ajaj!

   Det är så roligt att läsa vissa kommentarer på bloggen ibland! X)
Nu har jag träningsvärk i vaderna, eller ja, det värsta har gått över. Var som sagt i Hassela och åkte skidor med småsystrarna idag. Det var kul, fast inte lika kul som det brukar vara, vi hyrde ju skidor och etc så jag tror min pjäxor var för stora (?) för jag fick så satans ont i fötterna! Jaja. Det var iallafall mysigt, vi muppade iväg till bilen och åt fika för oss själva, hahaha! Det var kul. Sen åktes det lite till sen bar det av hemåt. Trötta tjejer i bilen =) 
   Jobb imorgon då, så jag kunde inte hänga med ut ikväll. Synd som fan, I miss you all! Och vadå för Sthlmkille Malin?!  Haha. ;)
   Och ja, nu ska jag berätta: Jag fick Golfen! Den är så fin och bra och precis som jag vill ha! Min lilla skrutt! Naaaw. =D Alltså, nee. Nu vill jag att det ska bli sommar!! Så jag kan cruisa i min fina lilla fula bil och ha rutan öppen och åka ner till Skåne och sola. Hahaha. Det är en liten "Vacation dream" jag har, åka ner till skåne ^^ Det var så kul när vi (= Dad, Denise, jag ( &Jeanette) (vänta... Var Bianca med? Haha!) roadtrippade genom södra Sverige för x antal sommrar sedan! Och vi bodde på en sådan mysig, fin gård i Skåne! Det var lite äckliga maneter i havet dock men det gör inget. Sålänge man inte får dem på ryggen! Denise din jävel! XD Jaa, så nu vill jag åka ner och sola i söder till sommarn =) Får se om Jimpan är lika sugen och vill följa med? (I think not) Men jaja. =)
   Nu måste jag fixa lite för morgondagen.
Ciao!
\\
Over and Out

Fredag = Söndag = Mer betalt = Ja tack.

   Mah. Nu kan jag ta det lite lugnt också. Har farit och flängt sen jag slutade jobba vid sju, jobbigt.
   Jimmie står och säger att han trodde det var någon i lägenheten när han var själv, han kände någon som stog bakom sig (fast när han kolla så var det såklart inte det) och han rös som en idiot berättade han, efter det så måsta han gå och slita upp alla dörrar för att se att det inte var någon i lägenheten! Hahaha, men så har man kännt förut också, och saker ramlar i golv och låter i andra rummet! Sluta.
   Nu sitter jag och äter Haribo Matador Mix, det är typ det godaste godiset! De långa oranga "pinnarna" och lakritsen är godast! Mmm. Jag fick den av Sara och Linus för ingen tyckte om den där hemma, tacktack sa jag (favorite candy!), mmm, gott. =)
   Imöra blire schlalom, schlalom baby! I Hassela med systrarna, minns förra året, då sa pappa: "Tänk om du hade haft körkört nu så hade ni kunnat åkt själv och jag hade sluppit följa med." Haha, ja men nu har jag det. =) Så nu blire bara girlsen. =) Ska åka bra tidigt, ska hyra skidor där så man lär ju vara i tid så man får några.
   Hahaha, Jimmie fick 83% på en låt (GH3) som han har försökt med på hard, typ den svåraste låten, så nu är han helt "Men, jag klarade den nästan!! XD" Haha. Gullapa.
   Jag har läst ut "Beatlesmanifestet" btw, och den var inte alls "liknande Mikael Niemi's böcker". Så nu äre "Mannen som dog som en lax" som gäller, haha, den är bra. Jag har den på min Ipod så jag kan lyssna på bussen när jag har tråkigt (typ hela tiden...) Haha. Fast jag kan inte sitta liksom och lyssna med båda lurarna iutifall någon kommer och typ frågar någonting eller om chaffisen säger någonting, jag brukar smyga in en hörlur så chaffisen inte tror att han/hon tråkar ut mig alltför mycket, haha! X) Det är Niemi som läser sin egen bok också, på lite brytande Tornedalsfinska -Meänkieli- mysigt, haha. Men det är det på något vis, liksom rullande och hårda "R", och långsamt fast ändå inte, på något vis? Haha. Jaja. Tänkte köpa "Populärmusik från Vittula" när jag var på en bokaffär i Sthlm men jag hade inga pengar så. Haha, jag älskar den boken!
   Nej, undrar om man ska ta och griljera julskinkan? Haha, jag har fan inte hunnit X) Får äta skinka till förbannelse efter jul! Men jag gillar julskinka, så det går för sig. Även att jag fick chokladbegär Give-me-now! När jag stod och väntade på en buss idag. Så blir det när chokladasken står öppen 24/7 i två dagar i sträck! Haha.
Hej!
\\
Over and Out

Mmm. Marabou.

   Hahaha! Eller inte! Jag undrar hur många chokladaskar som avverkats i fam. Höglund? Idén? Hahaha! Denise och Bianca fick en varsin, hahaha. Choklad 24/7.
   Idag har jag ätit julmiddag hos mamma, nu sitter jag med hårfärg i håret och it burns. Haha.
   Iallafall så hade jag världens bästa jul! För jag har en sådan bäst familj, en sådan bäst pojkvän -fast han är ju också familj- och jag fick sådana bästa julklappar! Först öppnade jag och Jimpan våra hemma och jag kan bara säga att han är den totallt bästa pojkvännen of all times! Och han skämmer bort mig något så totallt mycket och jag älskarälskarälskar honom! Sen åkte jag till mamma med hennes paket (medans Bianca sms-bombade mig med sms som "Kommer du snart?" Och "Vi ska öppna julklapparna när du kommer, kommer du snart?!" Hahaha!) Och av mamma fick jag precis vad jag behövde och ville ha! Jag fick en klänning jag kunde ha på mig, jag fick armbandet som jag önskade mig, jag fick hårfärg som jag ville ha, och örhängen som jag ville ha, och strumpbyxor som jag ville ha! Sen fick jag någonting mer... Men jag minns inte just nu. Sen åkte jag ner till Norrfjärden med julklappar åt dem, och då öppnade vi våra paket, och I couldent belive my eyes! Jag fick en ny mobil! Värsta asbra musikmobilen! Och jag fick en soda stream! Oh Herre! Snacka om lycka. Och jag fick örhängen som jag ville ha av Denisa och en jättefin skylt som Biancis hade gjort. Och chokladaskar, en massa. =) Och en massa annat som jag inte heller kommer på nu ^^  Å vilka braa julklappar jag fick! Jag blev så förvånad, och glad! Sen blev det Kalle Anka och mat hos farmor och farfar. Jag har haft en helt underbar och mysig och bra julafton! Tacktack allihopa i familjen! ♥ En Riktigt God Jul. =)
Kramar!
\\
Over and Out

Relax, relax.

   Ahhhh, äntligen slappna av. Nej, nu ringde pappa, jag måste skjutsa han. -.- Död. Hahaha.
   Jobbade 07.30 - 16.40 idag. Sen när jag kom hem så drog jag iväg till Sundsvall - Birsta och handlade julklappar till alla på två timmar, hahaha! Tur att jag satt och tänkte ut vad de skulle få i bussen på vägen hem. Fast det var en jag inte hittade någonting till -Linus! Damn it. Jaja, han kan få någonting sen då. Så nu har jag paketerat alla klappar och imorgon ska vi vakna och vara juliga och mysiga tillsammans jag och Jimmie, tills jag får paketabstinens och måste åka till mamma och pappa och öppna mina julklappar! Hahaha, nej då, jag skojar bara. 
   Nu hoppas jag att jag kan stressa av, det var väldigt stressigt i Birsta, och att ta sig dit. Dock är det var det skönt att köra papa's bil, det är fett nice med farthållare på bilen, min pappas bil är bäst. När jag kör den. Såklart.
   Nyss åkte jag med redovisningarna till chefis och jag fick en julklapp av henne, även fast jag inte hade jobbat där då länge, haha X) Jag slet upp paketet i bilen, hahaha, men orka vänta på det liksom? Iallafall så fick jag en mascara =) Bra, jag behövde en ny =) Hon hade säkert sprungit in och köpt den någonstans när hon var i Sthlm, haha, tack för den genomtänkta presenten. ;) Nej, jag skojar, jag är tacksam. 
   Vad är det för surpuppor som bara skriver "Nää, jag har ingen julkänsla alls! Skippa julen iår!" Håll käft, julen är mysig och det tycker alla, punkt slut.
 Me ♥ X-mas. ;)
   Men! Jag måste äta någonting! Man kan inte leva på kexchoklad... Jag måste ringa upp papa också.
   God Jul på allihopa! =D
\\
Over and Out, Christmas tomorrow! XD

Gurgelgurgel...

   Blää vad trött jag är...
   Nej, fy så hemskt att kliva upp denna tid, 06.00 - uppe med tuppen. Blä.
   Nu måste jag göra mig iordning ytterligare.
   Alltså... Jag kommer storkna. Hahaha.
\\
Over and Out

"What time is it? Oh, I don't know, let me look at my Crotch!"

   Haha, sitter och kollar på "den roliga puppet-man" på 5:an (vet inte vad han heter).
   Ja, idag kom jag hem 20.15 typ och åkte ner till Norrfjärden och åt apelsinris och fick med mat hem =) Sen åkte vi home och jag räknade kassan och skit och nu kollas det på tv. Och jag har ätit årets första jultallrik, gjorde en när vi komma hem (eftersom jag har levt på två kexchoklad idag = hungry) =) Idag vare lungt ner till Sthlm, fick servera ändå (fast jag bara skulle lifta och det var matuppehåll) för det var en kärring som vägrade gå ur bussen, haha! : "Nää, ja va in där en gång förr och det var bara en massa ungdomar som sprang omkring, dit går ja aldrig mer!" Hahaha, så hon och några andra tanter köpte lite kaffe. Och det var en gubbe med i bussen som var farfarssöt, han hade en rutig liksom "farfarströja" med en skjorta under, haha, han såg så stilig ut.
   Ja, sen var vi framme och jag kollade runt på cityterminalen en sväng (var bara en halvtimme tills bussen gick) sen gick jag till bussen. Det var en såndär "turistbuss" med extra stora säten som man kan skjuta ut = Skit -asmycket- trångt. Och surfittor hela högen. Nej, fy vilka otrevliga människor! Ni ska väl vara glad att jag kommer med nå jävla fika, skulle kastat mögliga lussebullar på dom om jag fick bestämma. Och please, jämna pengar eller små pengar (typ tjugor) idag fick jag lämna bort alla mina småpengar (= all växel!) till en tjej med en hundring. Tur att hon var typ den sista, det var några andra också, men de hade jämna money.
   Ska jobba imorgon också, 07.25 (!) Gah. Kommer hem vid en fem skulle jag tippa på, kanske får låna pappas bilen då och tar en kvällssväng ut till birsta, kanske hinner dit till sex, då har jag ju två timmar på mig att handla något. Ofta jag kommer orka...
   Nej, nu ska jag joina Jimpan i tvsoffan ;)
Hej!
\\
Over and Out

4:de advent

   Just det, 4:de advent vare ja. Tur att jag har tjugo minuter på mig att tända det sista ljuset =)
   Kom ju på att vi skulle äta julmiddag i Norrfjärden imorgon -då jag jobbar =(
Fy vad surt... Näe, inte alls kul =( Fast jag kanske kan åka dit på kvällskvisten och äta? Jag är nog hemma vid halv nio. Fast nu ska jag inte säga något för då är det väl förseningar och skit så jag blir femton timmar försenad. 
   Men någonting som piggar upp är att jag såg en jättesöt liten bebis idag på bussen! Hon bara låg där i sin pappas armar och var alldelens chokladbrun som sin mamma och hade småsmå lockar, herregud vilken söt unge! =) Haha. Där fick jag även testa min engelskakunskaper, jag tror de var från Tyskland? Jag hörde inte riktigt, haha. Fast om jag hade en unge så skulle jag aldrig våga ta med den sådär i en buss, jag skulle gardera mig med femton olika säkerhetsbälten och airbags. Better yet, jag skulle inte ta bussen. Hahaha. Fast jag kan ju vara lite overprotective, fast det är bra tycker jag.
   Menmen, nu måste jag tända det sista ljuset innan den 21 december 2008 tar slut, tänk det är de sista minutrarna på denna dag för alltid! Den 21 december 2008 kommer aldrig igen. Mmm. Har man gjort någon bra gärning idag? Ja, det tycker jag, jag hjälpte en gammal tant av bussen for starters. Sen är jag ju bara allmänt god också. Hahaha.
\\
Over and Out

Hoooome(r) -Haha.

   Nu är jag hemma -at last. Glömde det nedrans redovisningspapperet i väskan (!) så jag blev tvungen att åka och hämta det. Ska jobba imorgon också, ska "lifta" neröver - för att citera chefis: "Ja, jag tänkte inte ha någon på den turen men då tänkte jag att du kan ju tjäna lite pengar! Du liftar då ner till Stockholm..."- Haha! Alltså ska jag ner, sen en buss hem. Niiiice. Haha. Jag undrar om jag hinner flänga på stan en sväng? Kul isf. =) Sen vet jag inte på tisdag, men probably. Sorry Denise, men jag vet inte om det blir nå julklappshandling. =( Men hallå, vi kan ju åka och handla på mellandagsrean! Och ge dem lite fint försenat sådär ;) Eller om jag börjar sent på tisdag (fast ännu vet jag inte om jag ska jobba) så kan vi åka på morgonen. =)
   Jaja. Harriet ringde och undrade var sin man var, jag undrar var min är. ?! Ringde förut och då satt de fast i någon backe med bilen (moaha) men det skulle fixa sig, och nu ringer hon och frågar var P-O är, då blir jag ju orolig. Hmm. Ja, det snöar som tokigt här, I löve it! =D
   O, just det, hur säger man till arbetsgivaren på bästa sätt: "Ehuuumm... Jag kan kan inte jobba nyår/nyårsdagen (inte för att hon har bett mig än) för jag har liksom planer..." Utan att få sparken?
   Trodde inte att jag skulle jobba imorgon heller, men då ringer det i sista sekund kändes det som, och ja, vad ska man säga då. Jag sa "Självklart kan jag jobba! Tack o hej!"
   Kul ändå att människor läser detta, bloggfenomenet är bra konstigt ändå tycker jag, haha. Man vet ju liksom inte vem som läser, inte för att jag klagar, det är ganska kul och få kommentarer från randommänniskor lite sådär, haha. Kanske man ska börja tänka på vad man skriver? X)
   Nee, nu ska jag ringa och höra om de behöver bogseras. Inte för att jag har någon bil men, ja, man ska väl vara trevlig och erbjuda sig. Hahaha! Nej då, jag skämtar. Shit vad sugen på ostbågar jag blev. Jaja.
Hej!
\\
Over and Out

Hmmhmhmmm

  Nu steker jag hamburgare. Jag tycker om hamburgare, jag myntade uttrycket "Ska vi inte trycka en burgare då?" i Grekland/P&L (minns inte riktigt, Mona var iallafall med) Haha. En hemmagjord med sallad, tomat och kanske lite potatismos. Haha, kanske tycks konstigt, men då skall det vetas att jag kommer från en släkt där det äts kaviar och ost på pannkakan, och ris och ketchup blandat samman. Mhm, you heard right. Dock är det inte jag som äter dessa grejer. Fast jag är inte så jävla kräsen när det gäller mat. Jag äter det mesta, från pölsa och blodpudding till oxfilé och lax. Jaja, men nu måste jag äta, ska snart iväg och jobba.
Ciao!
\\
Over and Out

Oo! Just det! Jimmie tog ju hem en gran igår, och nu har vi tagit in den och pyntat den. Den är så mysig! =D Jag längtar till Julafton! =)

Söndag hela veckan

   Ena veckan då får jag för mig att jag ska vara så nyttig så. Man är ute och går, äter typ bra och försöker "träna" lite. Sen nästa vecka vänder det och man sitter i soffan och kollar på tv med en chokladboll i handen. Även att den veckan man är "nyttig" så blir man så jävla sugen på sött, sen när man har lessnat på att vara "nyttig" och kanske ska ta en till chokladboll, då vill man inte ha. Hahaha. Dumt. Fast jag lägger inte något dumt "jag ska träna och blablabla" nyårslöfte, as if efter det "löftet". Nej, jag vet ett bättre. Fast jag ska fundera.
   Igår var Terra och Ferra här och spelade biljard. Jimmie lurade mig att det var några andra som kom, och när jag tittar upp från datan så står Andreas med världens flin framför mig i köket, hahaha! Vi spelade iallafall biljard med hoppande bollar (Therese stod för dom) och jag var trött. Haha. Jag sprang nog mest omkring och lät. Sen spelade vi bowling, och jag kom inte sist! Yes! (Andreas kom sist) Sen tennis, jämn match mellan tjejerna, fast Therese tog hem det. Sen begav de sig hemåt och jag slet av mig allt och dunsade i säng. Jimmie låg och pratade, ja grabbarna tog några öl också, och det var ganska roligt. Fast han var ju inte så full men lite så han blir liksom... Ja, jag vet inte, lite fnittrig eller något. Haha. Sen så ville han inte sova men jag var så trött, det slutade med att jag låg och lyssnade på hans snarkningar, hahaha. Jag som trodde jag skulle slockna först. 
   Nu har han åkt med Andreas för att skaffa en gran till han och Therese, våran gran står utanför dörren. Ja, och jag var så jävla trött så jag sov fan till 10.30 idag. Alltså, jag hade en sådan intressant dröm, men jag minns liksom inte... Jaja.
   Nu blir jag less också, vi måste göra någonting med lägenheten. Det var ok i början, men nu ser det liksom bara tomt ut, speciellt i rummet. Måste köpa tavlor och skit. Liksom inreda lägenheten mera. 
   Ja, och jag ska jobba fyra idag. Hoppas jag får någon info om jag ska jobba mån-tis för ja, let's face it, får jag jobba då så blir det fan inga julklappar! Hahaha.
   Nej, nu ska jag kolla om det finns någon frukost.
Hej!
\\
Over and Out