I've made up my mind

   Ikväll blire' utgång =D Nu ska jag duscha, fixa ihop en liten outfit-for-the-night, försöka få Jimpan att gå på affären åt mig och sen ta bussen in till pre-party med Malinno, Moni and the rest. ;)  Kul att träffa alla! ååå! =D
Jag satt och kollade på Grekland -aka Grekis- fotona och jag höll på att skratta ihjäl mig! Hahaha! Okej, nu ska jag dela med mig lite av dem, som jag typ aldrig gör =D (Have in mind att vi var typ wasted all the time):

The infamous Hak-photos!

Therese ville inte vara med, hahaha!

First blood! Vi inser att alkohol är bällitt och att Therese ser ut som en crack-whore på alla bilder!


Retardation


Bara så underbart härligt -och salt!


Haha! Mona, du är för härlig =D


Jag vet inte hur många "Lindingöööööö!" Bilder och filmer jag har!
Hahaha! Naaaw  =)

Varför? XD

Vad sa jag om Therese på bilderna? XD

Påväg till favorit-StrandCafeét för att bränna!

Hahaha! Kolla in tanten bakom mitt huvud! Måste bara berätta om en annan tant som låg längre ner. Hon hävde upp benen i luften och bresade sina rynkliga ben och försökte kolla in sin rumpa (?) Vilken en stund senare hon klappade gott. (?!) Hahaha!

Oj, tiden flyger iväg! Jag har hur mycket foton som helst känns det som, men jag har sparat den roligaste till sist! Jag ligger halvdöd på golvet av skratt varje gång jag ser denna bild!
HAHAHA!

Mona, jag älskar dig ändå. Hahaha!! "Grandma want's a beer! God damn it." HAHAHA!!

Heej! XD

\\
Over and Out


Mmmm =)

   Igår var jag en riktigt liten hemmafru. =) Först bakar jag en kaka, som den lilla momma jag är, haha =) Sen kommer Denise och hälsar på och Jimmie kommer hem så då lagar jag mat åt dem =) Och ger dem kaka som efterätt. =)
Mästerkocken i raggsockar. ;D
  Mmm, go'kaka =) 
   Igår fick jag sms av Malin som varit och typ tågluffat (tror jag, haha) och hon ville utgång ikväll. =)  Men jag vill ha skjuts hem, försöker tjata på Jimpis men han vägrar. Suck, ! ;) 
  
   Ne, nu ska jag gå och dricka mitt thé. Ville ha kaffe, men det är såklart slut. Jaja, bättre med thé -jag skulle ju sluta dricka kaffe! =)

Hej!
\\
Over and Out

Segdag

Åhhh, vilken segdag jag har haft idag! Har bara varit inne, gick till ica en snabbis bara och köpte bääääär =) Stora hallon och större björnbär! Gjorde -såklart- en smoothie godare än godast! Det är hallonen som gör det, götta =)
   Sen kollade jag på "I'm not there" och jag måste säga fan vad bra Cate Blanchett var i denna film. Det må jag säga =) 

   Nu komma Jimpan hem så vi skall gå och handla hamburgare och bröd. Gah, less. Hahaha ;) Närå, men det var ett tag sen faktiskt.

Ha're!
All I Can Do Is Be Me Whoever That Is
\\
Over and Out

Mamma mia!

Nej, jag har inte kollat på "Mamma Mia" filmen. Jag har bara ingen bra rubrik.
  Igår kom Therese hem =) (Hon har ju varit nere hos Anders somewhere på kanarieöarna). Jag hämtade henne och resväskan på tågstationen, senare sa hon att hon nog hade fått med sig insekter i väskan (!) Hade jag vetat det så hade hon fått gått. ;D Haha. Så ja, gårdagen spenderades med henne och hennes historier och avundsjuka. =) Sen handlade vi juice och mackor och pratade mer hemma hos mig =) Fy fan vad hon hade haft det bra! Och eftersom Anders går bartenderutbildningen där nere så gjorde han drinkar varje kväll "Men jag måste ju öva, ta en till!" Gah! =D  Sen höll hon på somna på min soffa framåt eftermiddagen ( I don't blame her, hon hade inte sovit på typ ett dygn) så hon pinade homeover mot sängen. Fan vad jobbigt, hennes plan hade blivit försenat med 5 timmar! Uscha.
   Sen försökte jag färga håret på mig själv med usel färg som jag köpte på Ica. Resultat - Orange! Blä! Och lite missat i hårbotten bak. Hahaha, fy fan. Första och sista gången jag färgar håret på mig själv.

   Question:  "Pepcid Duo" reklamen? Den där med en gubbe som skjuter ut ett "monster" - aka halsbrännan - i rymden. Vad? Jag fattar inte, vem tycker den reklamen är bra? "Men oj! Kolla vad monstret försvinner och den blev sur! Nu ska jag genast köpa det där!" Och btw, om den skjuts ut i rymden så kan den väl komma tillbaka. Jag menar, hur kan vi veta att monstret inte kan manövrera ett rymdskepp? Huh. Huuhh? Fast det kanske de räknar med att vi inte ska fatta, och egentligen så säger reklamen: "Ja, köp denna produkt! Den är jättebra! Fasthalsbrännankommertillbakaefteretttag. !"  Nu var den på tvn igen!

   Ahh. Nee, undrar jag om jag ska gå på ica och köpa mjölk... Gah. Varför kan inte "Willy's" öppna en affär här? Hahaha =D


\\
Over and Out

food

Nu håller jag på att laga mat; kyckling och ris och sås. (Kycklingen var seriöst det vidrigaste! Dela på en -hel! - kyckling med äckligt skinn! Uuuääääk, och jag är inte den känsliga typen). Och nu ska jag koka ris, får seriöst göra 6 portioner! Jimmie må vara slimmad, but man he can eat! Hahaha, jag förstår inte var det tar vägen? Och det ska räcka till matlådan också.  Hahaha =D  But hey, I love my man och han får äta allt i skafferiet för min del! ;)

   Nee, nu ska jag koka ris. 
Hej!

\\
Over and Out


25te!

Jaa, idag börjar alla i skolan. Men inte jag. Och guess what, jag tänker inte deppa för det! 'Cause I'm fabulous and fierce och jag fick löning idag! XD Och alla vill anställa mig. Jag får samtal milsvägar härifrån om fantastiska jobberbjudanden med 650 kronor/timmen och valfri betald ledighet -whenever I please- och... Nej. Det är faktiskt inte sant... Jag började ljuga där vid att alla vill anställa mig. Men jag känner mig fierce! Och, -ja, jag vill åka till Norge! Måste bara tänka ut hur man kan kan slippa betala 5000kr i hyra när man delar med tretton andra...  Hmm. Jag har ett gammalt kylskåp som jag skulle kunna ta med (tydligen gillar de inte att inkludera kyl och spis i lägenheterna i Norway) men hur ska det fraktas? Kan man ta med det på tåget? Hmm, ska genast ringa SJ och höra.

   Nu ska jag gå och vara social med min mamma -hon ska köpa kyckling åt mig- och fortsätta hetsringa frisören, jag måste klippa mig NU. Jaha, nu for hon ? Mamma alltså, inte frisören. Jaja. Hej ändå!

\\
Over and Out

Fierce

   Jaa. Lite oblogg nu ihelgen, men jag har inte haft någon tillgång/lust/tid. Kräftfisket började bra, slutade hemskt. Jag var chaufför hela kvällen typ... Suck. Och det var inte kul. Aldrig igen.
   Igår var jag nere i Norrfjärden för lite häng med småsystrar. Lite kräftskiva blev det på kvällen och Jimpan kom och hälsade på och jag + han + Denise kollade på "She's the man". Hahaha! Roligaste på hela filmen: "Does he have your number? :1-800 Beatch! Hehehe"  Hennes min då, hahaha. Fultryne.
   Idag har jag slappat, åkt NyGolfen (haha) med jimmie -fick soppatorsk- hahaha! Kollat på ProjectRunway, "maraton". Är hela den säsongen i repris eller är det "nya" avsnitt? Jaja, jag vet redan vem som vinner ändå, såg han på 'Leno härom månaden, och ja -han är Fierce  ;D Hahaha! 
   Oh! oohohoh!! Jag har en ny mobiil =D Hahaha, den är fierce! Helt bra. =) Ganska stor dock, men awesome kamera =) 5mgpx =O  ;D 
   Nu skall vi hyra en film och myyyysa (och inte bråka) och ha de gött. =)
P.s jag ääälskar att ligga i sängen och läsa!

Heej!

\\
Over and Out

Okej?...

Det är inte lätt att söka jobb: (!)

" Extrema smycken & sminkning samt piercing & tatueringar på synliga ställen är ej tillåtet."  
    -Ok? Varför har man en piercing eller tatuering? För att den inte ska synas?

 "Odling av skägg är ej tillåtet"
   -Hahaha! Need I say more?


\\
Over and Out

ÅH!

Jag blir galen! Jag måste göra någonting!! Jag måste jobba!! Jag måste härifrån!! Jag blir galen!
   Jag skulle kunna sätta mig på ett tåg nu och bara åka.
Aah! Det måste finnas någonting för mig därute ?

\\
Over and Out for now...

Åter igen...

... Väcks jag av mina drömmar. Pju. Jaja, nu är jag vaken iallafall, orkar inte skriva om dom. =)
  I tisdags var jag och Denisa i S-vall och did some serious shopping! =) Det var kul. Sen kollade vi på bio -SATC såklart! ;D Sen åkte vi hem. Det var en bra dag det =) Det var Denises "födelsedag" (hon fyllde år den elfte och jag tänkte åka in med henne då, men då blev det krångel och så, så då sa jag inget och åkte in senare ist) då fick hon det av mig =) Och jag fick ett par gratis skor =D på Skopunkten är det ju alltid "ta 3 betala för 2" så Deinsa köpte 2 och jag fick slänga in ett par som jag vela ha =D Tackar tackar lillasyster. =)  Och grattis i efterskott! =D

   Njae, jag undrar jag om man ska ta och koka sig lite gröt.  =)

Hej!
\\
Over and Out

Muuhubuhuu..

   Jävla satkärring! Ja, rätt gissat, jag har mött min ärkefiende once again (Inte brevbäraren); Vårtan!  Kliver upp 07.50 och gör mig klar för en färd till tandläkaren i B-sjö. Ett: Bilen startar inte. Två: Jag stressar ihjäl mig för jag kommer att komma försent = kör fort (bilen startade tillslut). Tur att det kom en bil framför mig så jag blev tvungen att sakta in. Tre: Jag kommer dit 08.40 (tio minuter försent) och är rädd att de har bytt ut min tid! Fyra: Jag får ändå vänta...
  Väl inne så vet hon inte ens vad som sker "Jaha, vad ska vi göra med dig idag då?" Jag skrattar lite trevligt och ser på henne. Hon frågar verkligen?  "Jaa, någonting inte så kul." Svarar jag. "Jahaaa"  ??! Dumma kärring, "Fixa framtanden(!?)" "Ja, just det ja." Mhmm.. Och ingen bedövning får jag -hon frågar inte ens. Och hon borrar och sätter blå plastfilm runt tanden (AJ!) och någon jävla grej. Sen borras det lite till. SEN kommer det värsta SKRUVEN! Uääuääuää! Den som kan få vem som helst att kura ihop sig i fosterställning och gråta. Hon skruvar -inuti tanden- sen när hon skruvat och bökat och gjort en illa så drar hon ut den! Aj! -Detta upprepas om och om och om igen! Skoningslös tortyr! Efter ca femton år av smärta så är vi strax klara. Hon tar bort alla främmande föremål ur min mun (aka - jag får andas igen,) och ger mig en "check-up tid" . Jag går ut därifrån, vandrar till bilen men innan jag kommer fram så brister det: "Fitta!" Oj. Men smärtan var... obeskrivlig. Jävla kärring, var förbannad hela vägen hem. Jag mötte farbror polisen också men jag iddes inte ens kolla, jag tänkte bryta lös tanden och kasta den på dem "Här har ni för att ni gör alla så nervösa och njuter av det! Och för att ni är i maskopi med folktandvården! PIGS!"   ...Men det gjorde för ont i tanden.
 

   \\
Over and Out ...
  

oh-my-god!

Herregud! Jag har haft några jävla mardrömmar inatt! Men inte några "vanliga" typ "Ahh, ett moster äter upp mig!" Utan, ja:
   Den första handlar om ett krig, och jag blir fast inuti fiendernas bunker! Hjälp! Jag står där nere och Amanda är också där helt plötsligt, men hon hinner gömma sig, för ner kommer en fiendesoldat! Jag kommer dö. Men han säger någonting om att jag bara var en, så då fick jag leva. ?? Sen ser han nästan Amanda, men jag är så smart så jag börjar hosta jättehögt så han kollar på mig, sen går han upp. Sen var Sabina där också ?? Och jag ska koka soppa (man åt nästan ingenting för det fanns ingen mat) då kommer Sabina med mackor "Det var ingen som orkade mer, vill du ha?" Och då är vi omringade av en bunch arga soldater som tycker att det är dags för oss att gå, men icke! Tycker jag, jag ska koka klart soppan först jag! Och så tappar jag mackorna, hittar ingen skål till soppan, soldaterna blir argare och argare! Tillslut kommer vi därifrån!

   På väg därifrån börjar en annan dröm: Jag kan inte hitta hem! Jag går och går på grusvägar, men det är ju bara fyrvägskorsningar överallt!! Tillslut hittar jag några människor som jag frågar "Ursäkta mig! Ursäkta mig! Var ligger Gällsta?" Och de pekar och visar. Tack!! Då vandrar jag och hittar hem till Jimmie, kliver in och är glad. =) Men! De som så "snällt" visade mig vägen har följt efter! Nu står de och kollar i fönstren, dricker öl och knackar på dörren! Som nå jävla zombies! (Fast det är de ju inte). Jimmie öppnar... Sen blir det en ny dröm, om en festival där alla ska se ett rockband. Fast det är samma dröm som tidigare och samma... Scenerier. 

  Men sen då drömmer jag en helt annan dröm: Jag är här hemma, Denises hamster är i micron. Inte där man kan häva grejer och värma, utan där man har knapparna och det. Men där inne blir det ju varmt (vi hade micron igång) så jag tog ut den, och den springer iväg! In till rummet, men jag får tag på den. Där inne sitter jag nu på golvet och Denise i soffan. Plötsligt ser hon något och ställer sig upp och skriker i soffan! Vadå? Undrar jag och ser någonting som smiter under soffan, jag går dit och kollar. Ahhh!! En kackerlacka! Fy fan vad äcklig den var! Och stor och fet! Jag försöker ta mig därifrån, men jag kan bara krypa! Kryper ut i köket men den följer efter! Den går likspm hit och dit på golvet. Den kommer närmare och närmare... AAHHH!!!! VAKNAR i panik! Gah! Fy Faan i Helvete! Jag hatar insekter!!!!

Nu är jag vaken iallafall! Och kommer det en kackerlacka på riktigt, då flyttar jag.


\\
Over and Out

Yaaaaaawn

Hoohoho.. Klockan är 08.17 och jag är vaken. Jag ska till tandis klockan nio. Haha! Tänkte just "undra om mamma är vaken?" (hon ska skjutsa mig) och så kommer hon nu. =)
  Igår var iallafall sista dagen på jobbet. =/ Det gick bra faktiskt, jag bakade go-bullar! Haha, ne men jag bakade en asgod kaka. =)
  Nu sitter jag här och äter min gröt. Fan vad gott det är med havregrynsgröt ändå. Med jordgubbssylt =) Mmm. Nä, nu ska jag äta upp, klä på mig, borsta tänderna och åka.

Hej!

\\
Over and Out

=)

Ja! Varma mackor! Bättre än chips =)De gör ont, men går ändå!

  Aaj! Alltså, jag måstemåstemåste köpa skor att arbeta i! Jag har så fruktansvärt ont i hälarna.
Jaja, men imorgon är ju min sista dag så... Ska bli skönt på ett vis -slippa äckelchefen som jag är så less på! Men sad också -inga pengar & jag har ju faktiskt bra arbetskamrater också =)  Men gah! Jag blev så less på han idag! ("chefen") Det fanns tre cocacola flaskor kvar och sen bara burkar. Då hade vi en bokning och allt skulle vara såå fiiint så då fick det inte vara några burkar på bordet inte! Och jag skulle gå och servera då tog ju de bara burkarna. När jag kom tillbaka till köket: "Inga burkar på bordet sa jag ju!" Snäser han då! Jaha, se till att det finns flaskor då! Vafan skulle jag ha gjort då? Ryckt tillbaks dom, "Nää, jag fick inte lämna några burkar här! SLÄPP!"  Åååhhh! Psyco gubbjävel! Hmpfh!
  Jaja, skitsamma. Jag ska inte jobba där mera efter imorgon. 

   Nu hade jag så ont i fötterna så jag tänkte unna mig något gott =) Men jag visste inte vad jag ville ha. Jag åkte iallafall på Ica och detta är vad jag kom hem med:
  • En honungsmelon
  • En twister
  • HubbaBubba
  • Kolasås

Och nu tänker jag... ??  Haha =)  Kanske ska testa att blanda?  Fuck, jag är ju sugen på chips. Varför är det alltid så? När man köper sött, vill man ha salt och när man köper salt vill man ha sött. Gah. Äh, jag orkar inte åka. Nu ska jag mysa med mig själv framför tv:n (haha) och kolla på film... Och äta chips =/  Mmm, chips... Ah, nu blev jag sugen på öl. Suck...

\\
Over and Out