Suck


Har suttit och försökt piffa upp bloggen en sväng men allt blev bara fel.
Jaja. Jag är på relativt bra humör så jag skiter i det bara.
Idag hade jag körlektion, -med Rolf! Och suck vad nervös jag blev. Jag vet inte ens varför, jag har inte kört med han förut och så satt han "Jaa, Simone. Varför gjorde du sådär Simone? Varför gör du det så svårt för dig Simone? Varför, Simone VARFÖR?!" Hahaha! Okej, kanske inte riktigt så. Dock blev det bättre mot slutet av lektionen då han började prata om sina operor osv. X)
Imorse bestämde jag mig för att ta ut "piercingen" uppe i örat, den har aldrig riktigt läkt och den gör bara ont. Och jag tog ut töjsmycket. Det kändes bara som att det var dags.
Bra.
Tömt kameran har jag gjort också. Lekte LykkeLi vilket resulterade i en bildserie X)
 Knuten på huvet, de bleka put-läpparna och kajalen X) Hade dock inga lösögonfransar. Hahaha. (Oseriösheten bör vara underförstådd)

Shit, vad hungrig jag är. Skinkmacka räcker inte långt. =)


\\
Over and Out

Söndag - fortfarande

Moh. Var nyss på pizzan med Aim. =) "Hej, flickor. Hej, flickor ? HEJ FLICKOR!" JA! Hej!  XD Och fy vad det stank svett på pizzan! Hahaha! Det kom in två vuxna och en liten pubertalpojke och jag tror det var de som bringade svetten. "Pubertalsvett!" Utbrast jag i bilen på statiol.
Och nu har typ den senaste timmen spenderats i Mias (mammas) bil med buktalning med Doris, godis, och kväljningar. Hahaha. Och panik så fort det kom en bil "Ah! Vad ska jag göra! Jag står i vägen!" Varpå mia startade bilen men flyttade den inte en cm. XD  Ojojoj. X)
Men nu skall jag göra nått annat. =)
\\
Over and Out

Sontakk

Japp. Helgen har gått fort. I fredags var jag med Thess och Nathalie och kollade på talang. Sen kollade vi på "Saw 4" (inte 5 som Therese skrev på hyrkvittot =D ) Sen visade vi Therese en film. "Bilkraschen", hahaha! ( Den där bilen som kör sen kommer det fram ett freak som skriker på rutan, "Ghost car" på youtube). Hennes min då var obetalbar! Hon liknade en gammal tant som såg ogillande på något med hakan indragen. Hahaha, svårt att förklara!
Sen igår (lördagen) blev det Sundsvall - Birsta. Vi lånade Jimpans bil så jag fick köra =) . Sen var jag bara hemma. Skönt. =) Gick absolut inte på bergegårn. Körde fyrhjuling ist. =D Alltså, det är typ det roligaste!
Idag har det bara varit mys på någe vis. =) Nöjd är jag också med håret ( mamman hjälpte mig att färga det i fredags), känns bra.
Är dock lite äcklad efter att ha sett Linus fot. Helt blå, och då såg jag bara ankeln typ. Stukad, säger dom på sjukhuset i Hudik, för dom hade ingen som kunde röntga den: "Och inte kan vi ta hit nån bara för att röntga din fot". Jävla idioter som inte kan någonting. Lägg ner sjukhuset då för fan, ingen idé att gå dit iallafall. Då åker jag hellre till Uppsala eller... Skåne, om de kan göra det bättre.
Ah.
Jaja.
Kollade resultatet på högskoleprovet mitt också, dock hann jag inte skriva upp alla mina svar när jag gjorde det, så jag väntar nog tills det riktiga resultatet kommer.  =)
Dagen skall nog spenderas med filmtittande en sväng tror jag. Ah, jag vill grilla! Har värsta grillplanerna till sista april =)  Grillat kött och majs + potatisgratäng/sallad + a cold one + White Russian´s  =D

Ojojoj, nu blev jag hungrig =) .
Fick ett suprise besök av Bernt + Isa nyss också. Haha. Ska nog vara lite trevlig och dricka lite kaffe nu.
Hej.

\\
Over and Out

Sicken dag

Imorse vaknade jag typ femtioelva gånger. Vakna, somna, vakna, somna osv. Jobbigt.
Det var en väldigt fin dag idag må jag säga. Solen skiner ännu faktiskt! =D Har nyss kommit hem från stan nästan, var på banken en sväng och tjabblade men det visar sig att automaten på statiol inte kollar om man har pengar på söndagar. Skit också. Där rök 200 spänn till. Shit asså, jag som var på väg mot värsta chill-stekar livet! Omg. Nae, nu måste jag softa en shvaeng och bara steka som den stekare jag är.
Haha. Var på promenad i tisdags med Nathalie och Mia. Det var kul. Alla tjattrade som hönor, märktes knappt att vi gick tyckte jag. Sen följde Mia med mig hem en sväng och vi satt med svenskahäftet (till nationella). Sen satt vi och pratade minnen. Hahaha. Alla sånger!

 "Simone och Mia dom går. Bam-bam. Bam-bam.
Dom våldtar ett får. Bam-bam. Bam-bam.
Å när dom är klara med han. Bam-bam. Bam-bam.
Då tar dom hans lamm. Bam-bam. Bam-bam."

Hahaha! Och det var bara en utav alla "Den och den dom går. Bam-bam. bam-bam." - låtarna (dock är den om Simone och Mia den bästa) Och vår lilla "snapsvisa", hahaha! "Söta Uttrar..."  Nej, förresten. Den behåller jag för mig själv sålänge. =)   Sen snackade vi stekare. Sen hälsade vi på Mandy en sväng för Mia vågade inte backa bilen. X)
Ojojoj. Sicka damer.

Ja, men vad var det jag skulle komma fram till om idag...
Jo! Jag klarade teorin idag!   =D

\\
Over and Out

=

Varför får jag ångest varje måndag typ, eller varannan dag, innan jag ska till skolan? Det är faktiskt jobbigt. Hmm. Nej, men blä. Tänker bara på allt som kan gå fel. =S Haha, psyk.

Jaja.
Men! Grattis Vevvs i efterskott och Grattis Mona idag på nittonårsagarna era! =D Shit vad gamla ni blir! Old ladies. ;D
Kram!
Men nu missar jag bussen snart!


\\
Over and Out

Hoh

Shiiit! Jag är så trött! Varför? Ingen aning! Jag fick den brillianta idén om en power-nap såhär på dagen, somnade vid två/halv tre vaknade nu typ och är tröttare än någonsin. Vad är det för fel på mig? Det spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig, eller när jag stiger upp, jag är ändå lika slutkörd. Stressen är en faktor som smyger sig på. Denna vecka fick jag ett prov pålagt på allt och en betygsvarning som inte bådar gott. Fyfaan rent ut sagt. Skall nu ta fem bussen in till stan för att kolla på någon teater. Jag tycker synd om dem som träffar mig, då jag nu är surare än surströmming gone bad. Det är för mycket att tänka på helt enkelt! A&S provet, NP i svenska, körkort, franskan, matten, teatern -repliker, ännu ett NP i svenska, sömnSömnSÖMN! Å, nämde jag att det är typ tills nästa vecka?
Och inte blir det bättre av att våren är på väg. "Vårkänslor! Jippi!" Nej. Snarare ångest över att man inte är ute i det fina vädret utan sitter inne och pluggar alt. sover bort denna ljuva tid som stinker av rutten fisk och brisar av frisk luft.

This is what grinds my gears
Människor som säger sig "leva studentlivet". Vakna, vi går på gymnasiet, din mamma lagar fortfarande köttbullar åt dig (alt. att ta med dig "hem" för du 'bor ju inte hemma' längre), du kan åka hem när du vill, du har inga studielån att oroa dig för och ja, du går varken på högskola, universitet eller college.

Tack.

\\
Over and Out

Bah!

God damn it sicken helg! Lördag=utgång. Haha, det var faktiskt kul! Kareoke på Bockarna, jag + Vevve dansade och sjöng när det inte alls var vi som skulle sjunga. Gick ut och fick inte komma in igen, "Nej, gå ett varv". Gick ett varv, "Gå ett till" Blääää. Sen gick vi in och gick på toa sen fortsatte vi mot Stadt ( Vi blev förbjudna att dricka något mera på Bockarna XD ). Där inne var det ganska dött, men efter ett tag blev det mer folk. Jag och Veronica satt med några vid ett bord och pratade franska med varandra (eller ja, jag försökte och Vevve sa typ " Fladcheepr kgfdp  peepee fkspdfvl merci!" HAHA!). Sen försökte fotbollskillen impa med sin tyska (Ehmm..?) men det tog inte så bra då jag inte är speciellt fascinerad av det tycka språket, då välte veronic ölen i knät på han så han måsta gå hem och byta byxor. Hahaha!  Dock kom han tillbaka och insisterade på att visa mig sina byxor, men I couldent care less. Så blev det dans för hela slanten (tror jag iallafall?) ;p Och mer franska inne på toaletterna. Diverse sms till "fantomen" och en kräkandes Malin på tågstationen. Jag åkte (natt)bussen hem gratis! Charmör eller vadå? ;) Faktiskt inte, vi lovade att komma och betala efter 10minuter för då fungerade kortet igen (?) men ja, vad ska man säga. X)  Jackan glömdes hos Carro så jag åkte hem i t-shirt, hmm. Jag försökte få tag i Carro och har nu sett i efterhand smsen, vilka såg ut ungefär såhär:
Jag: "Carro! Min jacka är hos dig! Öppna!"
Carro: " Va? Ingen har nå här... Ja vet inte... Din hår."
Jag: " Caro, jag nästan döva min kabbub och bl, i sömne"
Caro: "J?"

Hahahahahaha!  XD Skrattar ihjäl mig!

Oh, fy fan ='D
Det var utgången det!
På söndagen var man pretty much död så.

\\
Over and Out


Gonegonegoing

Nu har italienarna åkt. Lite sorgligt. Veronica sprutade tårar som en fontan mellan skratten, sen kom Mona också med tårar. "Kom inte hit!" Sa jag, hahaha =)
Hoppas dom får en bra resa hem och att vi ses igen!
"And don't forget! : Kukhuve!" Hahaha, intärnskämt. ;D


\\
Over and Out

Fredag

Idag är det då vi skall åka till Gävle. Jag vet inte om Mikki har vaknat än men jag hoppas att hon kommer in snart. Dom är fruktansvärt sega dessa italienare.
Jag lade märke till något stavfel och glömda bokstäver i förra inlägget.- Ett tecken på tröttheten som infann sig. Och det faktum att jag skrev "Jag ba", Hahaha!
Nee, hoppas vi får en bra dag i Gävle, och god tacobuffé ikväll, och en bra konsert!
=)

\\
Over and Out


Partyparty

Ah! Jag är utmattad. Att konstant underhålla italienare är inte den dans på rosor det utges att vara!

Kom nyss hem från "party" i Mona och Johannas lägenhet. Kan man tänka sig, en liten etta packad med italienare! Och då menar jag packad. Dom hade fortsatt festen ut till trapphuset såg jag på vägen till bussen, och det var jackor och skor överallt. Hahaha. Tog bussen hem då som sagt, skrattade åt en lite full Johannes, och somnade nästan mot slutet när vi skulle av. Haha, suga musten ur mig! X) Innan det bowlade vi, =D Jag tycker att det är skitkul att bowla! (Även fast jag bara har gjort det två gånger, varav den första var i Italien och den andra denna). Dock förlorade jag, men det var inte poängen! Poängen var att om det hade delats ut stilpoäng så hade jag vunnit! XD
Sen käka vi pizza, Mikki tyckte den smakade annorlunda men "not to bad". Hahaha =)
Sen imorgon drar vi till Gävle for som serious shopping! Jag vet att jag inte får, men I can't help myself! I need party shoes for saturday and my "new look"! Haha. + Att jag ska köpa en skinnjacka. Bah! De blir dyrt det här! Men den skall jag dock inte köpa imorgon.
Ja, just det. På lördag blire' förmodligen utgång. Italienarna åker hem nio på morgonen, så då äre fritt fram för party. X) Nu när jag har skrivit det så blir det säkert att jag ba "Nee.. alltså jag är trött.." Men icke! Vi får väl se, sa gubben som var blind...  =)
Sova!

\\
Over and Out

"Min italienare! ..."

Japp. Nu är hon här. =) Michaela har kommit till Sverige och bor i min lilla stuga var hon trivs mycket bra, säger hon själv. Just nu är hon dock i Stockholm med resten av Italienpacket. Skönt att ta det lungt en dag säger jag då. ;) Det konstanta uttrycket i skolan är "A, men min italienare då!" Följt av en kort liten berättelse om vad hon/han tycker/inte tycker om det och det, osv. =)
Jaa. Imorgon tänkte vi ta med dom till IKEA. Yey, haha. Sen på torsdag blire' bowling skulle jag tro. Och på fredag shopping i Gävle hela dagen och sedan "tacobuffé och konsert" i skolan på kvällen. =) Sen, på lördag morgon, tar dom sitt pickochpack och drar iväg hem till Lucca igen. =/
För i övrigt så är jag i desperat behov av en klippning. Nu startar internationella "Ge-Simone-pengar-till-sin-klippning"-Dagen. Pengarna kan ges i form av kontanter till mig personligen, eller sättas in på mitt konto. Your choice. Tack på förhand.

O, köp inte "Rasberry goes Peach goes Fusion!"- tuggumit på ica i Hudik. Det blir snuskigt och stelt på en gång.
Sara på körskolan ringde nyss på bussen också och sa att dom hade raderat alla mina test. Va?! Sa jag. Hahaha! Men sen sa hon att det såg bra ut och att hon skulle höja "godkäntgränsen" och så skulle jag göra om it again.
Snart så =)

Tack o hej!

\\
Over and Out

Lördagsmorgon

Ja, vad gör jag uppe såhär tidigt på en lördag? Jo det är såhär att det finns någonting som kallas "Högskoleprovet", och det är anleningen till varför jag nu sitter här med en kopp hett kaffe och väntar på att skjutsen skall komma. Trött. Hoppas att det går bra, jag undrar jag hur man skall orka; 08.20 - 16.20 (raster inkluderade). Suck, what a way to spend a saturday.
Men! Italienarna kommer inatt/söndag morgon! =)  Kul att kliva upp för att hämta dom typ 04.00 men jaja. =)
Oo, nu äre bra. Hej.
=)

\\
Over and Out

Skoldag?

Drömmer om smärtor, vaknar i smärtor.
Jag låg och vred och vände mig, somnade och vaknade var femte minut, osv,  klockan fyra-fem imorse tills jag klev upp vid åtta och duschade. Sen somnade jag om till klockan tio, för att ta elvabussen in. Kommer in till skolan, får veta att jag missat trummor och bång med Kalabalik-Grabbarna som JAG var med och fixade hit! Fan vad sur jag blir!  Jävla as. 
Jag kom nyss hem,  jag tog 12.15 bussen hem. Ja, that's right. Jag åkte in, sen hem direkt och det finns ingen som kan säga att jag inte får göra så.
Det är min dag det, so far -skit
Nu skall jag svulla baguette och läsa metro.


\\
Over and Out