Lördag

Jag måste säga att jag hade typ världens bästa dag igår. Jimpan fyllde ju år så han fick presenter och kärlek(smums) av mig  ;)  Han blev jätteglad och det blev jag med, kändes som jag lyckats! =)  Sen åkte vi till systemet och jag fick se en stolt man komma ut med sin första låda öl han någonsin köpt själv på SystemBolaget. Haha
Sen blev det mys hos han hela dagen, mmmm =) Sen kom det folk och vi åt tårta och drack. Sen åkte jag och Jimmie till Pär och Nathalie, där var det också trevligt. Sen gick vi till Eva, och Jocke spelade gitarr som vanligt. Och jag sjöng! GAH! Jag sjöng ju tillochmed kareoke! Nooooooooo!!! Jag ska härmed inte dricka mig berusad och vara skämmig något mera!  Men det var väl kul, tills vi skulle gå hem. Då (självklart) börjar jag och Jimmie bråka (som vanligt) om någon småsak, jag säger ju det! Vi kan inte vara med varandra på fyllan, då bråkar vi ihjäl varandra. Haha. Och ingen ger sig heller, iallafall inte jag! Fan heller! Tjurskallig som en... tjur?
Hahaha.
Imorse vaknade jag och hela världen åkte runt, runt, runt och Jimpan vägrade vakna. Sen klev vi upp iallafall och fick en varsin räkmacka -typ- av Harriet, snäll som hon är, och mjölk. Mmmm. =)

Nu ska jag ner till Momma och äta räkmacka också! =)  (Inte för att jag är så mycket för räkor men Mmmm!)\\


Over and Out,
Grattis Jimpan min!   =)

Sönsvall

Japp! Var i Sundsvall i dag med bästaste spontana Malin!
"Malin! Ska du hänga med mig till Sundsvall idag?" =) "Jaa... Det vore kul." Haha.
Åkte ner på stan i Hudik och sprang på Åhlens där Malin lagt undan ett par vantar och med 5 minuter tillgodo sprang vi till busshållplatsen. Arrived in Sundsvall at ca: 13.45, irrade runt och köpte grejer för glatta livet! =D Haha, PENGAR!!
Inköpte:

  • Klänning, -värsta kapet! Midnattsblå Nyår Nyår Nyår Nyår! =D
  • Svindyr ögonskugga, silver/metall Nyår Nyår Nyår Nyår =D
  • Presenter åt blivande 20årig pojkvän =D
  • Mascara, MaxFactor. Nu jävlar! =D

Klänningen var gömd, antingen av misstag eller av någon som ville ha den som försökte gömma den. Jag letade efter en blå i rätt storlek med smala band och utan "volang" där nere, men icke! -Jag letar en gång till då- tänkte jag. Och vad fann jag om inte just en sådan! SCOOOORE! Yes!  =D (Lite tidigt att tänka på nyår men fuck.)
Hittade skor också, provade, SKITFINA, gick därifrån ca 20 min för att kolla så att mina pengar räckte, kom tillbaka, fanns inga skor kvar! Ett par svarta i strl 40, wtf! Kollade med kassörskan, "Mjaa...Ska kolla... Nej tyvärr, sålde de sista för ca en timme sen." VA?! Jag var ju bara borta i 15-20min! Timme sen MY ASS!! Jaja, det blev inga skor men man kan ju alltid kolla i Birsta som Frida föreslog på bussen hem (vilken hon också åkte då). Ska kolla i Hudik imorgon också.  
=D

Min klänning  =D \\

Over and Out 
Glad
 =D


18 ju!!

Ja, idag fyller jag 18!!!!! XD
Wiiiie!!!!!

Men Hej!

Ja, men "Hej jag är deprimerad!"

Nej då, inte alls!!! =D
=D


Idag så ska jag till Tessan (och Bernie såklart!) och äta middag. Haha "Tessan"! Men Therese då! Sen ska vi förmodligen äta nå gotta också =) Sen SKA vi titta på Grey's!!!! Jag vill!!! "Nä, heroes!" Säger Tess då, men icke! Grey'sGrey'sGrey'sGrey's!! Jag har ju redan sett det avsnittet av Heroes ju! + Att det är ju premiär för Grey's ikväll!
Kanske man tar en Jarhead också på kvällskvisten  ;p
Men nu ska jag färga håret tror jag, om jag hinner!  =?)


♥Imorgon fyller jag år!!!!! Wiiiiiiie!!! 1-8!!!!!! Art-on!!! GAHHHHH!!!!!!!!! XDXDXDXDXD
Simone Idén-Höglund, 18 år(!) Den 20 september 2007®
Yessssahh!
=D


I love Myself!  Jag är bäst!  =D

\\

Over and Out.

Fan

Hur kan någon bara dö? Här sitter man självisk och dum och tänker på att man inte har nå pengar, inget roligt händer etc etc, men vafan. Läste nyss i Dalarnas Tidning om en sextonårig kille som dött när han frontalkrockade med en bil som körde om en annan bil, när han körde moped åt det motsatta hållet. Tänk, han var inte ens gammal nog att själv köra bil.  
På bilddagboken var det en tjej som hade bilder på honom, bilder från när han var glad, sprallig, vilken sextonåring som helst, och på hans kista. Hans kista! Sexton år gammal! Alla skrev " vila i frid " och hans namn eller t.o.m smeknamn. Kan ni tänka er en död sextonårings smeknamn inpräntat i skallen och veta att den människan aldrig kommer att få uppleva en endaste dag till? Jävla skit rent ut sagt. Jävla fan.

Meneeee!

Ja, jag är förkyld! Snorar och hesar och hostar och frustar och allt som slutar på -ar! Idag såg jag bilden i HT som mamma skickat in! GAH! Säger jag bara. Och vad menas med "Trevlig, utåt och söt" ? MAMMA!!
Hahahaha, synd för alla att jag är så snygg då bara! GAH! Och fyller 18 på torsdag!
=D
Idag skrev jag in mig på körskolan! =D Roffes blev det. Det visade sig vara min granne som fixade körlektionerna och det åt mig, och jävlar vad hon kunde babbla! "Ochden11blirdetbra?Ok,mendåsägervidet. Idén,,detlåterbekant..Gällsta,menviborjugrannar,JAHA!Dåvetjagverdubor!Hahaha,dukanåkahemmedmigomdukörsent,jagslutarvid6..." Blablabla! Hahaha, men trevlig var hon iallafall!
Vet knappt när det var jag fick tid! Haha.

Ja och på torsdag smäller det! =D The big one-eight. XD


Anyways...Läser en skitbra bok på svenskan, om Waris Dirie. Läskig ibland må jag säga... Fy.
Ska ta bussen till Uppsala på fredag så då kommer jag väl att läsa ut den då förmodligen... Hoppas bara att det inte blir som det alltid blir på svenskan, att man får sitta och vänta på uppgiften medans de andra får en till vecka på sig att läsa, sen får några en till vecka på sig att lämna in whatever uppgift som blir, för dom hann inte klart. Alltså små orättvisor eller vadå?

Ja, undrar jag. Skulle jag till Therese imorgon eller hur blev det? Hmm... Ja, hon ringer väl. Själv är man luspank och får ringa "collect call" från mobilen till vem man än vill prata med.  ;)

Hare' !

\\

Over and out.
Jag är bäst! Haha! =D

Fredag, hahaha!

Ja, det blev g-fest ändå. Hahaha, fan vad fult!
Var på pre-party i mo, vilket var ganska trevligt med kräftor på jackor och kex i hatten. Sen åkte vi ner på stan till stadt för att gå på den legendariska g-festen. =D Men wtf, man kom ju in gratis! Hahaha, dansade, dansade, dansade, blev less och svettig, hade faktiskt kul en sväng (vilket jag inser nu inte var så kul, hahaha), åkte hem med en liten Ida kräkandes i mitt knä. Haha, ok, hon spydde inte på mig, vi han stanna bilen. Men i bilen insåg jag någonting och sade: "...Jag tror att vi är lite för gamla för det här." Hahaha, så sant som det är sagt! Men någongång måste vara den sista! ;D  
Åh, just det. Alla blev typ sexgalna. (Och när jag skriver alla, så menar jag Frida.)

\\
Hejhej!

P to the a to the r t y !!

Ja, party är insvetsat i hjärnan på mig! Partymusiken dunkar i tinningen!
-Helt såld.
Kanske blir det party på fredag men som vanligt kan jag inte bestämma mig ;) . Men man ser väl hur det går. Nästa helg är det dock party, tror jag... Vänta vad händer då nu igen?... hmmm.. JAG FYLLER 18 DAMN IT! =D
De  Ee P-p-p-paaartyy!!!!
XD

Nae!

Fan vad less jag blir.
Varför är det inte en enda människa som... ja som... som bara är?
Alltid måste det vara något.

Var är spontaniteten? Var är lojaliteten? Var är du?

Aaarrrgghh!!

Alltså fuck matteC!   Jag har haft den första TVÅtimmarslektionen idag och jag fattade noll -N-A-D-A-! Jag skrev och skrev och när jag tittade i facit så var allting rätt! Jag fattar inte! Jag bara skrev, men jag vet inte varför det blev så och det är något jag hatar med matematikens alla mysterium, och att det svar man får är "Ja, men det bara är så." Jaha?! Gaaah. +Att vi förlorade på gympan när vi spelade volleyboll. + Att mitt hår är skitigt. +Att jag också vill ha egen fin lägenhet! Gaaaah.Men en god nyhet är att mitt ljud fungerar tydligen igen! =)

                                                                                
Musico

Japp...

Så har skolan börjat också.
Inte nog med det så har mitt ljud på datorn upphört, vilket betyder -ingen musik.
>:O

Är så trött.
Så trött så trött  såtrrrrrrrrrrrrrrööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ZZzz
hrmhrm, trött.