Rubriken

Japp. Igår vad jag och kollade på Romateaterns "Hamlet" I Ljusdal. =D Kom inte hem förrens midnatt någon gång, slocknade som ett utblåst ljus.
Idag var det skola då, huff... Men jag och Mona hade ganska kul när vi satt och spelade kort medans jag väntade på att franskan skulle börja. Vi kom på en ny låt. Den gick något så här:
"I want a featus, in my anus, I'm gonna name him Cleatus!"
Mahahahaha !

Nu så sitter jag och tänker över allt som skall göras; Svenskan, Kulturhistorian, Franskaprov, Plugga teorin. Blöö. Och både Sv och KuHi är typ "major"-arbeten på sjutton sidor som skall vara inlämnade innan jul. Meehee :/
Och imorgon bär det av till Gefle. Skall kolla runt där på teatern en sväng.

Jaege aere troette! ZZzzzZzzzzzZZz...

The pretender
http://www.youtube.com/watch?v=DKhnmUdmz74

FooFighters fo' life.


\\

Over and out

Uppdat.

http://www.youtube.com/watch?v=Q9t7TrCESnM
Så jävla bra så det är fan inte sant.
Dave Grohl är så jävla het, han ska bli min.

Lördagkväll=)

Ja, det blev utgång. Stadt, finelly! Rådissen August! Jag och Therese höll ihop hela kvällen ;) Vi dansade loss på dansgolvet men jag kunde inte hålla mig för skratt när jag såg alla "sexiga" tjejer som dansade så utmanande. Mahahahaha! Fuljävlar.
 Kvällens roligaste:

  •  När en kille kom gående med blicken rakt på mig, sen när jag tittade upp så tvärvände han och slog ner blicken som om han skämts för att ha glott. Hahaha
  • När en medelålders man shakade sin lurviga bakom Thess på dansgolvet. =D
  • Den gråtade tjejen på Subway. Moahahaha
  •  När de "sexiga" tjejerna dansade sina "utmanande" danser, som inte kan liknas med någonting annat än kråk-dansen. XD

 Kvällens höjdpunkter: 

  • När jag och Therese bestämde oss för att äta. X)
  • När vi dissade Zapatas och gick till Subway och åt istället. =)
  • Den trevliga Subway-killen. =)
  • Subway is the shit helt enkelt!

 Ja, vi gick dit och åt och killen fick typ göra hela min macka efter sina egna erfarenheter:

"Vad vill du ha på då?" "Jaa...Ta vad du tycker." "Vad vill du ha för dressing då?" "Jaa, vilken tycker du?"... Hahaha. Och först när vi kom in så frågade han om vi haft en bra kväll. Neee, svarade jag nyktert. ;D Sen när jag fick min macka så sa han "Hoppas att din kväll blev lite bättre nu iallafall." "Jaaaa =)" Svarade jag. Hahaha, trevligt folk.
Sen kom en tjej in som hade glömt sin väska tidigare, "Buäääh, buäääh, har ni sett min väska?" Typ. Hahahaha! Kunde inte hålla mig. Sen blev jag tvungen att fråga Therese om jag var en ond människa. Svaret blev ja. ;)


Sen fick vi skjuts hem av Anders, som också blev tvungen att skjutsa hem ett pucko. *jag-nämner-inga-namn*.
Sen låg jag och Thess och pratade i hennes säng tills klockan blev sex. Haha, sen bestämde vi oss för att sova. Fyra och en halv timma senare klev vi upp. Nyss åt vi frukost (nyss och nyss, för en stund sedan) :Mackor och apelsin och kiwi. =) Och pepparkaka! Mmmm, vaknade med lukten av nybakade pepparkakor och bullar. Jag vill också baka nu! =)   Sen kom min mor och hämtade mig för jag har plugg att göra. ;)


Ja, så nu ska jag träna in min monolog, läsa svenska, läsa lite i min bok tror jag, och äta mormors tigerkaka med juice till ! =)


\\
Over and Out

?!?!?!

Jag har varit värsta depp idag och velat åka in på krogen för att dränka mina tankar ;D Mahaha. Närå men, ja, men då ville såklart ingen åka in med mig. Sen pratar jag med Therese då säger hon också att hon "ska bara vara hemma ikväll". Blä.
Men! Sen, som i ett mirakel, ringer Thess tillbaka och säger att vi har skjuts in till Hudik om vi vill, så kan vi gå hem till MiaMarie och Hanna först sen drar vi ut på krogen! YEY! XD
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
=D
Glad

\\

Over and Out

Gäsp...

Är det inte härligt att måsta kliva upp sex på en fredag för att ta 06.55 bussen in till skolan och första lektionen? Är det inte också underbart att jag slutar fyra och är hemma lite över fem? På en fredag. Man hinner oftast ingenting när man kommer hem. Och vill man åka in på krogen/preparty eller något så får man ta 21.55 bussen om man ska hinna fixa allt först.

Man kan ana att jag är trött kanske.
Nej, nu måste jag gå. Bussen går om en kvart.

\\

Over and Out

Bah!

Nu har jag nyss diskat ett berg med smutsig disk! Mest glas för det finns bara tre tallrikar här. ;) Och jag har gjort franskan. Pju. Jag har ont i ryggen. Aj.
Å! Imorgon kanske jag får reda på hur det gick på matteprovet :S Hoppas det blev godkänt!! Annars ska jag slå någon hårt.
Har lånat en bok idag, den verkar bra =) Och idag hade vi kulturhistoria. Är det bara jag som tycker det är roligt? Haha, undra om det är något fel på min klass? Läraren sa iallafall såhär : "Ja, nu har vi haft grupparbete och det gick ju sådär. Men när jag står och föreläser så sitter alla såhär!:D(ler)". Hahaha.
Idag, nyss, gick jag på banken och tog ut mer pengar till körlektioner :/ Jag vill inte att mitt körkort ska bli dyrt!! Jag har inte råd!


Men haha, nyss på bussen så klev en kärring på vid bergesta tror jag. Först hörde jag ingenting, men sen så började hon typ gråta när hon pratade i mobilen. Jag trodde först det var någon liten snorunge som pratade med sin mamma om att hon inte fick äta godis varje dag typ. Men sen hörde jag hur hon sa typ : "Ja, jävla karlar! Jag trodde jag hade dig iallafall!" Hahaha, jag kunde nästan inte hålla mig då. Vem fan sitter på en buss och pratar/skriker och gråter? Mahahaha
Jag kanske låter ond men... Det var ju kul! ;)
=D

Jag tror starkt att limevatten är bra för själen. =)Det påminner om Biarritz också. Fan, jag är ju hungrig... Och det finns ju inget att äta. Inte vågar jag mig hem heller för mamma frågar var hennes skärp är! Hennes skärp som jag lånade och tappade! Bah! Hon kommer med största sannorlikhet explodera... Ojojoj, varför är jag så klantig? :) Heh...

\\

Over and Out, don't kill me mama!

FeelGoodSong

Ja, idag på franskan så youtube'ade läraren en musikvideo med en kille som har gjort värsta feel-good låten. (På franska då såklart). Sen så pratade alla om strejk i Frankrike resten av tiden så det blev inget mer jobbat. =)
Men nu får jag göra det hemma istället...
Jaja, ta en dag i taget. För man vet aldrig.  ;D  
     Parce qu'on sait jamais!    =D

\\

Over and Out

Shopping :(

Ja, idag blev jag tvungen att stanna kvar i Hudik när lillasystern åkte in och skulle shoppa slut på päningarn. Jag fick bli jeansslav och jag tror jag hämtade och lade tillbaka sjuttiofem par jeans! Men tillsist hittade hon ett par, thank god! Sen gick vi vidare och ännu en gång fick jag "leka" slav. Där blev det en klänning, en t-shirt, en väst och ett par leggings. Men haha, min systers shoppinglista på min blogg.
Ja, men jag vill också shoppa!! Mah!! Jag har inga pengar... Men när hon har nått sitt första mål så skall hon unna sig ett par nya byxor!, Minst! En cardigan skulle också sitta fint...Hmm.
Menmen, vad skall man göra.


Pank


\\

Over and Out







 

Mah!

Ja, man kan ju fatta att jag är seg. Jag har nyss gjort klart religionen, pluggat lite matte (dock inte ens hälften av vad jag borde ha gjort) och nu är jag hungrig som en gnu. Inte för att jag har någon mat menmen. ;)
Jag har beställt mer körlektioner också. På måndag börjar det. Satt en sväng med Veroniq på Roffes idag och övade på teorin. Sen åkte vi bussen hem och planerade att vi ska flytta till Paris när vi slutar gymnasiet. Haha, Vevve sa "Vill inte du flytta utomlands när vi sluter?" Jag svarade "Jo, till Frankrike?"  Vevve "Ja! Paris! Eller Italien?" Jag "Men vi kan ju franska..."  Haha. Det roliga är att ju mer jag tänker på det, ju mer vill jag. Kanske inte Veroniq menade så allvarligt, men det låter mäkta lockande må jag säga. Det kanske är det jag ska göra efter jag har tagit stuenten?
Wow.  =D

Mah, jag tror att jag ska kolla på Prison Break nu. Pappa hade avsnitt 1-13 på DVD så jag stal dem så nu har jag också börjat kolla på det. Och jag måste säga att jag är helt såld.  ;)

\\

Over and Out

-

Mitt hus är starkt. Det är byggt på en solid grund. Inget har fått det att rubba sig.
Men
Vad händer om man märker att det börjar knaka i fogarna? Man känner att några skruvar är lösa, men man hittar inte skruvdragaren. Då tar man en vanlig skruvmejsel och försöker skruva i dem så hårt och fort man kan. Men hinner man? Måste man ta hjälp av en snickare, eller kan man fixa det själv? 
Jag försöker att klara det ensam. Jag ska.

Isbit

Jag sitter nu i stugan och fryser arslet av mig! För att någon har tagit elementet så det är nog minusgrader här inne. Fy fan vad jävligt! GAH!! Och, kan någon snälla förklara hur en bh "försvinner"? Ja, en ny också, bara poff!, borta! Jävla äckeldhgtlksnjisrthiaseaghakjrgaecfkjgsi!! Jag hatar dig!
Blääääääääääääääää! Jag var på så bra humör imorse sen nu när jag kom hem så vändes allt upp och ner!  Tänk själv: Man har varit borta ett tag så kommer man hem till ett stökigt, kallt rum där allt är i oordning (Men när jag lämnade stugan så var allt tipptopp!!) Jävla gfhsajgfkjahggda!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Äckeljävlalivhelvetesfanshelvetesjävlafanskap!!!!!!!!!!
Sluta jävlas någon gång!!!!

Blö

Ja, igår så kom det folk och drack. Jag var inte på något vidare humör så jag drack inget, typ tre öl... Jobbiga människor som jag inte tål! Blääää! Jag, Nathalie och Therese spenderade kvällen med att prata skit om gamlingar och youtuba "talking cats" Mahaha. 
Nu så sitter jag här. Jag skulle åka och hälsa på nere i Norrfjärden, men Jimpan kunde helt plötsligt inte köra, (bara för att jag klätt på mig och ätit frukost snabbt!). Sur.
Jaja.

Hej.
\\
Over and Out

Pippi Långstrump

Ja, idag var sista dagen som Pippi Långstrump. Det var kul, barnen uppskattade oss faktiskt den här gången ;) Och jag träffade en unge som jag hade på fotbollsskola förrförra sommaren, han är så söt! =)  Lärarna tyckte också att vi var bra. En liten kille skrek "pucko" och sen kom en liten tjej med en lärare och undrade on Pippi blev ledsen. Nejdå sa jag. Sötbarn. =)  Sen så fick killen komma och säga förlåt till Pippi  =D Haha.

Blä, nu måste jag vänta en timme till på att matten ska börja.


Undra, sa flundran, vad man ska göra ikväll då?


\\

Over and Out

Bläääää

Jag är så jävla trött! I två dagar nu så har jag nästan somnat på bussen in till skolan. Man känner liksom hur man somnar in och då måste man väcka sig själv för att inte börja snarka. Allt är så jobbigt när man är trött. Och inte orkar jag boka och betala mer körlektioner heller. Fy fan, hur kommer detta att gå?
Hatar alla idioter också. Blä, mesar!!

Nu ska jag bada eller nått, om jag inte somnar och drunknar i badkaret.

\\

Over and out

Helgen

Ja, i fredags satt jag och MiaMarie hemma i Jimpans lägenhet och drack öl. Vi satt där och ville parta, sen kom vi på att vi skulle in på krogen. Då blev vi veliga (Nej jag har inga pengar, Men jo skitsamma! Men nej, men jo!! etcetc) så vi lät musiken på tv bestämma åt oss när mobilerna hade svukit och sagt: 1"Nej", A "Nej". Haha, sen tog vi allt som dom sa i musikvideon posetivt. Det sprutade vatten, det tog vi som "Ja, men det är ju sprit, som vi ska dricka, vi ska ut!!" Men vi insåg då att klockan var 21.30 och bussen gick 21.55 från stationen. Vi måsta skynda oss till statiol och ta ut pengar, och det gjorde vi. Precis när vi ställde oss vid busshållsplatsen då kom bussen! Wow, eller hur? Väl i bussen delade vi på en flaska vin, väl i Hudik gick vi till Mia och bytte om sen drog vi till Bockarna. Hahaha, väldigt rolig och spontan kväll må jag säga! Hahaha, två människor bjöd oss på öl. Haha, gamla "män", vi tog ölen, sen gick vi. Moahaha. Och dans blev det hela kvällen. =D
När klockan närmade sig två så gick vi och stal pizza av Björne på zapatas. Där var också Mona (Hon var ju såklart på Bockarna också!). Marie stack iväg och skulle fixa efterfest, och det var det sista jag hörde av henne. Jag, Mona och grapparna gick hem till Moni och åt pizza och chips istället. Och tittade på film. Hahaha, det var kul. Hahaha, jag höll på att skratta ihjäl mig åt Kåt-Mona på vägen hem! "Men jag vill Simone!!!" Hahahahaha!!! 

Nästa morgon åkte jag hem till Gnarp och tog ett långt, skönt bad. Sen slappande framför tv:n hela dagen. Inte så värst bakis, mådde bara inge bra. Skulle ut på Stadt, men mådde som om någon slagit mig i magen med ett slagträ. Men Mia hörde inte av sig heller. Och jag är pank. Hah.
Fan vad öde det var när jag klev upp på morgonen och skulle gå till bussen. Nästan ingen i Hudiksvall på en lördagsmorgon. Hade somnat vid 5 på fredagsnatten kanske, så jag somnade ganska mycket när vi kollade på Sagan om Ringen hemma sen  ;) 

Idag så har vi städat lägenheten och nu sitter jag här. Ska ner till morfar och äta farsdags-smörgåstårta. =)

See jo!

\\

Over and Out

Trött

Ja, två timmar matte är inte precis det första man önskar sig på fredagseftermiddagen. :/ Blä, trött som en säl.
Blue.
Jag vill skriva en jättebra låt! Varför går det inte? Nä, jag vet inte hur jag skall göra. Ha  :)
Undrar vad man skall hitta på ikväll då? Marie skulle ju kanske komma, men ja, man vet väl aldrig ;p
Är ju ensamen i lägenheten, PARTY!! Haha, ja jag och min vinare! =D Haha, och Dooley's. Gott. :)
Skulle ju ha åkt till Monas costume party egentligen...Men dock är man inte mer än en fattig, trött student som också är blå.
Oj........Nu somnar jag...

\\

Over and OuzzZzZzzZz...