Ledig

 Japp, idag var man ledig -igen. Skönt faktiskt. Ledig två dagar mitt i veckan.
Skönt väder ute, kallt men soligt.
Och hunden har blivit totalt galen.
Ja, det var allt, har nästan nyss klivit upp ur min dvala så dagen ligger fortfarande vid mina fötter!

\\Åh!... Städar i stugan och jag har för mycket grejer! Det är saker överallt! Alla lådor och stuff är fullpackade!
Och det blir inte bättre för att getingar förföljer mig runt om i stugan, jävla puckade äckelgetingar!!!!
; )
Ja... Back to work då..

Kyla!

Ja, nu har kylan kommit!  Över en natt! För bara några dagar sedan låg jag och solade ute på gräsmattan och funderade på att cykla och bada, men det är det slut på nu.

Höst. Pank. Snart 18. Varm jacka. Mys. Levande ljus. Piercingar. Friskluft. Födelsedag. Plugg. Ny mössa. Party. Element. Tjocka filtar. Kalla fingrar.

Jag är ett stort fan av hösten faktiskt.
=)

=D

Moahahahahaha. Har haft en riktigt rolig dag idag!
Hahahaha
http://frankd.bilddagboken.se  Summerar det mesta, skulle kunna skriva samma sak här, men why make it easy for you?  (Oo, just det, du måste logga in där först ).
; )


Thanks!
\\

G'natt!
=)

Städdag!

Japp! Idag är det städdag! Kände att det var nödvändigt eftersom, ja, det ser förjävligt ut härinne! Kläder överallt, små dun och dammtussar överallt och i just detta nu så klättrar det en liten spindel på min dataskärm (ja, det är sant).
Så jag tog tag i det och har alldelens precis plockat upp kläder som forslats vidare till tvättkorgen, och sugit upp damm så nu ser det någorlunda bra ut. Skall kanske plocka lite småsaker, men vem orkar det?  Blä.
Och självklart ska det bli fint väder imorgon! Det är ju absolut inget fel med det men jag hade planerat att åka in till staden med mor, men nu kommer hon vägra. Blää! Jag vill "shoppa-festa shoppa-festa hela-dagen-lång!"  Hahaha, Amandas vackra toner klingar ännu i mitt huvud!  =)


\\

Over and Out, my back hurts.

Äh!

Äh! Rent ut sagt! Tänk er: En person som inte vet någonting om vad han/hon pratar om bara yttrar sig till det negativa om den saken. Faan vad less jag blir! Om man inte har provat på så vad fan har man då att säga till om?! Håll käften är vad jag säger! Sluta bry er så mycket om andra, sköt era egna liv. Är det så svårt? Verkligen?


Aaa!

Idag är den bästa dagen! Vädret är piss, jag känner mig sjuk, jag ser ut som en morot pga av Denise  och Jimpan ska börja jobba imorgon.  =( 
    Men... So?! Detta är ju det bästa!!! Whoooo, en sten föll ner!
Sjukt bra!
=)

Ja, shoppingfebern is rising och jag är heeeeelt pank!! Uääuääuäähuu!  ; )  
Snart börjar skolan med, den 27de om... 2veckor! Ojojoj, då måste jag ju handla block och bajs! Men...men...varför har jag då inga pengar?  ='( 
Nej då,  Det löser säj!    =)

Har inte så mycket mer att skriva

\\

Over and Out

Jasså?Idag fyller min lillasyster år! Fjorton år gammal! Ack dessa år har flugit förbi!   =)
Vi har varit i staden och handlat, ja jag var ju ganska pank då MEN jag lyckdes ändå :

  •  Klippa mig (Denisa med)
  •  Köpa present åt fjortonåring
  •  Köpa hårfärg till mig själv  =)

Så dagen har spenderats med att äta tårta, kärleksmums, bulle och diverse saker och färgat håret.
=)
Nu så ska jag gå in och se om min gigantiska bulle som min mor köpt åt mig finns kvar!
MMMMMumma!
=)\\

Over and Out!


Pi

Igår hade jag och Jimpan picknick på stranden. Chokladbollar+vinbärssaft, mys.
Jag badade, men han vägrade.

Nu skall jag bege mig ner till min far, om han kan ta och komma hem någongång! Skulle ha åka och köpt en fin present åt lillasyster idag, hon fyller fjorton imorgon, men vi tar det imorgon istället.
Känner mig så lugn på något vis...     ?  Jag har varit så orolig/nervös/ängslig i flera dagar nu, men just nu i detta ögonblick släpper det. Kanske allt har/kommer/ska ordna sig? Det hoppas jag.

Tack för allt.


\\

Jag

Skit

Nu mår jag bara skit.
Är irriterad som få och varm. Har inget att göra, vilket gör mig ännu mer irriterad -arg- rent ut sagt!
Och inte kan jag ta mig någonstans, lillasyster har lånat cyklen och mopeden är död... Den fungerade i några sekunder -Wiiiie!- Tänkte jag, men ack vilken lurendrejare... Spö skall den ha.
Och på något vis så är alla människor bortblåsta. Okej, men var det då, see if I care. Blä.


Nej, nu orkar jag ärligt talat inte skriva mera. Punkt

Whaaaaait!

Skojar du eller? Snook - MrCool. Lillasyster har lagt till den i spellistan utan min knowledge. Värsta 2004 flashback! Woooosh! Det känns som det var igår när vi dansade på min balkong i sommarvärmen till just denna sommardänga.

Läste ett ordspråk i ST idag: "Att bli tillsammans med en kille enbart efter utseendet är som att köpa en ost utan att provsmaka den!" Ok, bra! Jag gillar inte ens ost.

På tal om tidningar så har jag fått  "Du fyller 18! Låt oss fira dig på våra familjesidor!" från både HT och ST.  Varför? Hur vet ni det? Vem är er kontakt? Mami, help me!      =)  
Jag kommer aldrig växa upp... 

°

\\

Over and good night

Beach!

Yes!
Måste erkänna att det inte var så kul att vakna imorse. Dock var vädret relativt klart, men jag vaknade upp bredvid en sjukling. Hoppas bara jag inte blir förkyld som stackars Jimpan.
Klockan drog mot tolvsnåret så jag tyckte det var dags att stiga upp, sjuk eller inte. När tiden rann iväg och klockan närmade sig ett så kände jag att beachen var nödvändig. Så jag pratade med Amandy och hon var på. Vi åkte ner och stannade där ungerfär hela dagen. Undrar om man har fått nå färg?
Vi köpte glass på campingen och gick åter till stranden. Det var inte direkt badväder, vattnet var fryyyyyyys och molnen vägrade att skingra sig, men lite sol och värme fanns det.
Vi lyssnade (såklart) på musik från Amandys mobil, Rihanna - Umberella, den ENDA låten hon har och som hon spelar konstant. Hon är bra knäpp denna dam. Vi kom även på ny, egen musik. Vad sägs om "Jag vill ha en båt" och "Får vi smaka din glass?". Hahaha, ojojoj. Det var dock några som badade, en kille som stönade högt nåt det kalla vattnet nådde hans... Nedre regioner.
Men sanningen är ju att det är alltid roligast att skratta när man inte 'får'.  =)
Vi låg där ett bra tag och pratade om... Ja, vad var det nu då? Mest snusk tror jag faktiskt, vad annars?

Nu är jag hemma och har nyss ätit god fiskgratäng och potatis, -Ja, jag gillar det. Så nu är jag relativt nöjd. Funderar på om jag ska orka ut och springa/gå, men det är ju inte det trevligaste som finns... Skall dock kolla om min film går på tv4film ikväll. Hoppas!

\\

Over and out


OoOoo! Just det! Amandy och jag kom på att vi skall åka till Stockholmia en tid efter min artonårsdag och "Shoppa-Festa Shoppa-Festa! Hela Helgen Lång!"  
Yes!