Heej!

Ja, jag kom iväg! ;)
Kör försiktigt där ute! Om inte annat -tänk på mig, jag ska hem också och vill inte sitta i bilkö hela natten... ;)


Uppdate..

Är fortfarande i kö... Snart 2 timmar nu. Det var några lastbilar som.. Ja, det var någon olycka läste jag på Sveriges radios hemsida, vet inte vad som hänt, vet inte hur länge jag kommer stå här. Men ja -jag tar det lungt.
Känns surt bara, man är ute i tid, man har liksom "extra tid" utifall något händer/man måste köra saktare. Men ja, man räknar ju inte med att stå stilla i flera timmar, det kan man inte räkna med.
Tänk om man gjorde det? Haha! Fy vilket liv, alltid vara flera timmar tidig (för hur ofta händer det ngt liksom) och bara vänta.. Och vänta.. Och vääääntaaaaa!

Ja, jag har ju ganska tråkigt. Ha! ;) Kan säga att mitt batteri (mobilen) var 100% laddat -nu är det 42% kvar. Haha!

Hahaha! Sitter å lyssnar på p4, han som pratar är sjukt rolig X) Inget filter liksom, ett urval av hans prat: "Pling! Oj vad det ringer! Det måste vara kyrkan som ringer! Nej..det var bara jag. .. Billy Boy! Billy Boy! ... Nä, du pratar med en som hellre skulle dö än ära gröt, jag spyr! .. Ja, jag är lite utsvävande jag..Får nog sparken när som helst! .. Haha..HAHAHA!!"
Haha! :D Nöt.

40% Nu får jag lite panik, don't you die on me! (Innan jag kommit härifrååååån!) Tänk TÄNK om jag inte hade haft mobilen med? Gah, underskattar min fina fon! Utan den skulle jag ju inte ha en aning om vad som sker -har ju fortfarande ingen radio sen den blev STULEN! :(

Men va fan! 38% Nu slutar jag blogga! Hej!


I knew it!! >:(

Allt står stilla i trafiken! Jag åkte i god tid, för jag tänkte "Nu ska jag köra försiktigt och ta det lungt när snön och kylan kommit." Men det hjälpte inte mycket när man kommer till en KÖ!
Är det någon som vet vad som hänt? Någon som kan informera mig..
Annars kan jag bara säga -åk inte mot Sundsvall, det är s.t.o.p.p!


Brrr!

Katten försvann -hon är vit- stackarn, haha!
Uuuuhhhh, blåser så läskigt och kallt ute!


Och dääär kom snön...

(Copy-paste från instagram ;))
Lagomt till den dagen jag inte är ledig! Var ner och hävde i motorvärmaren och borstade bort snö från bilen nyss..suck.. Typ en/två dm måste det ha kommit inatt, dock pudersnö så den är lätt att borsta bort iaf ;)

Aa, nu är det bäst att dricka upp kaffet -trött!- sen göra mig i ordning.


Good evening :)

Sitter och pysslar med mina och Denisas naglar hemma hos mig, med julmusik i bakgrunden och ljusstaken som lyser upp fönstret, myyyys! :)
Så det får bli "julnaglar" -rött och guldigt lack, och glittrigt ;)


Julpyntat!

Japp! Dagen har spenderats med förrådsrensning och framplockning av julsaker! :D
Nu är jag klar! Bara granen + paketen under den som saknas! :):):):)
Och ja, nu tycker jag alla kan plocka fram ljusstakarna och pyntet så det blir lite mys i byn och överallt! ;)
No waiting for första advent for me! Haha! Detta är faktiskt den enda lediga dag jag hade på mig (jobbar tills nästa fredag från imorgon, och man vill ju ha en dag med pyssel på sig ^^ :))

Hihi! Jul!


Can't get out of bed

Sök på youtube: How I met your mother bloopers eller Big Bang theory bloopers
I dare you X) Dryga timmen har jag försökt kommit upp ur sängen, men bara skrattat istället :D hahaha!
;)


Haha!!

Denise när hon ska berätta ett skämt:

"Det var en kyckling som skulle gå över vägen..Sen ba..Kom nu ketchup så går vi! Hahahaha!!! ..Eller vänta..."

Hahaha!! :D X)


Wishlist

Svårt med önskelista, känns liksom mer och mer konstigt på något vis, haha. För jag förväntar mig ju liksom inte att tomten ska komma ner i skorstenen med julklappssäcken (men jag hoppas! ;)) haha. Ja, men inte förväntar jag mig liksom... Ja, att någon ska köpa dessa saker åt mig heller, ah! Svårt å förklara kanske ;) 
Anyhooooow!!!!! Här:
 
  • Mitt hårtoffs från lanza
  • Symaskin :):):)
  • Presentkort PÅ IKEA!
  • Roliga saker som jag kan tänkas tycka om :)
  • Samma sak dom jag alltid önskar mig; Något den som ger mig en klapp tror att jag kommer gilla :) Det är roligast! "Jag såg den här och tänkte att den var så du!" Eller något man gjort, eller så :) love it!
Nu ska jag till hudik med systra mi! :D

"Programmet presenteras av..

..Vinia maipo, trevlig helg!" *Klirr*.

...

Det är tisdag.


God morgon!

Vaknade på rätt sida idag :) Är på myyyycket bättre humör än igår! (Får dock ej glömma att fortsätta käka magmedicin! Och köpa mer.. Sen måste jag boka tid hos läkare -igen- om det inte blir bra, och tvinga dom att ta mig på allvar!)

Börjar som vanlig öppning idag (igår var ser möte innan) så jag fick en extra timmes sömn typ :) Kändes bra, och inte hade jag svårt att somna igårkväll heller, snaaaaark!

Nu måste jag sminka mig och kanske hinna våga håret! :)


Soff-brööööl!

Men alltså!
Jag är helt inne på att köpa ny soffa, varför? Jo -för jag blir tokig på vår lilla! Såhär ser läget ut idag: soffa 2-sist, fotölj och fotpall. Vad jag vill ha: Stor liten tresits divansoffa, fotöljen och pallen. Ska det vara så svårt? X)
Hittade en soffa, men tror ni folk som lägger ut annonser på blocket svarar? Näääää! ;) Blocket-bröööl!
Allt jag vill ha är mer plats för min rumpa! Och sälja väck denna 2-sits, hojta om någon är intresserad! Eller om någon har en "stor liten divansoffa", helst ljusgrå eller beige, till moi! Så -nu finns mina planer out there.
Och med "stor liten" menar jag, stor nog så när folk kommer hit så kan man sitta mer än två i den utan att behöva sitta i knä på varandra, men liten nog att passa vardagsrummet här hemma. Blir lite jobbigt med en såndär stor dubbel-divan, för det vore ju trevligt att kunna använda balkongdörren liksom, plus att fotöljen + pallen fortfarande ska får plats (min fotpall/I löve! Vi ska aldrig skiljas åt!).

*Perfect soffa come to meeee!*


Bitter.

Ja, jag blir så bitter när jag har ont i magen..
"Nej usch och fy va hemskt och värdelöst allting är! Jag vill bara hem och lägga mig, dra täcket över mig och baka in mig själv som en calzone, sedan ligga där och snooza hela dagen!" Hahaha! ;)

Nejnej, istället sitter jag här och käkar clementin och dricker äckligt kaffe.. Ja, jag har alltså rast. För jag är ju på jobbet -och jobbar såklart. Är alltså inte inbakt-täcke-calzone idag..
Och jag käkar "noblesse", för det bjuds så fint,

Annars då? Jo, skit, själv?

Hahaha! Nej, nu får jag sluta X)
Nu ska jag ner och hänga om en vägg, frågan är bara vad man ska få plats med typ 1000 t-shirts..hmm..


Ja, god morgon då.

Sovit gott? Nej!
Alltså jävla skitnatt! Verkligen!

För det första så kunde jag inte somna överhuvudtaget! Kul att kolla på klockan och den är typ två, när man ska kliva upp sex...
Tillsist lyckades jag somna! Kändes som en orolig sömn, väldigt lätt sömn -som om jag kunde vakna av en nål som föll till golvet. SEN vaknar jag 05.49 av att jag har så fruktansvärt ont i magen! Jag vaknar inte och har ont -jag vaknar AV att jag har ont! Usch.. :( Har fortfarande ont, det är magkatarr-ont (då gör det ont "uppe" i magen). Hittade medicinen, hade bara typ fyra kvar.. Men nu har jag tagit den iallafall (synd bara att det tar tiiiiid för den att verka..:( ).

Vill verkligen inte dricka kaffe när jag har såhär, men jag klarar mig inte utan idag, haha.

Nu måste jag göra mig i ordning.