Hej, jag kan inte sitta ner!

Vill bara informera om att jag halkade ner för vår äckliga trapp imorse, blev fruktansvärt arg, och ont gjorde det. Så Jimmie då stackarn, haha! "Ojojoj! Aj, hur gick det?!" För han stod precis och skulle släppa ut katten, jag; "AAAJ! DET GICK BRA!" Han: "Men.. Är du säker?" Jag, medans jag stampar/haltar till bilen: "JA! GAH!" Han: "Okej... Kör försiktigt!" Jag: "MEN JA!!" Smäller igen bildörren. Väntar 2 sekunder. VRÅLAR UT SMÄRTAN!! Hahaha!!!! Jag var så jävla arg!! Nu kan jag inte annat än skratta åt det, hahaha! Så jävla fult! XD Och Jim då stackarn, ville ju bara vara snäll och höra hur det gick, haha! Nej fy vad ont det gjorde -gör! Haha, Ojoj. Inväntar blåmärken liksom.. X) ;)


Möran söndag!

Blev utgång igår, haha! Sista i hudik ever tror jag, hahaha! "Ja, vi åker till hudik då." "Ja, ok, det var ju längesen!" ... Haha!

Kom hem från jobbet, höll på smsa med Amandy, "Vin? Utgång? Sugen? ;)" fick till svar "Ja.ja.ja!" Hahaha! Så blev det då, och jag bör ha alkolås på mobilen -jämt. Och äckliga pojkar ska inte stalka en. Och varför vill alla käka efter man varit på krogen? Haha! Satt där med en pizza helt plötsligt X)

Nu ska jag dricka kaffe, sen ska jag ut och åka skoter!

Ciao!


Hej vad det snöar!

Det är så mysigt så! Sitter i lunchrummet på jobbet och kikar ut :) Hoppas det inte blir nå problem att köra hem bara ;)
Jobbar till fyra (!) idag, värsta superlyx. Ledig imorgon, sen jobbar jag nyår.
Förhoppningsvis kommer Bianca stanna här uppe hos mig några dagar efter det! De vore ju bara awesome. Jag är ledig sen tis-fre så det vore liksom perfekt! :D
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen gå ner och fortsätta jöbbe'! ;)


Heeelt kär i mitt nya skärp btw, så fiiint :):)


Men alltså..?

Var tog tiden vägen? Satt och kodade lite, så vips! Nu är klockan kvart över elva! Mah.. Jaja, ska väl släpa sig isäng då ;) Oo, vad jag längtar till söndag då jag är ledig ^^ Förhoppningsvis blir det skoteråkande av då! :D
 

Hola!

Haha, 30% av mina rubriker är samma återkommande hälsningar tror jag X)

Nu är jag påväg in till jobbet, får skjuts både in och hem idag :):) Nice!
Jobbar även fre & lör, sen ledig sön, sen jobbar jag mån -nyår, då har vi öppet till 15 så jag jobbar till stängning då. Men inte gör det mig nå :)
Vet inte alls vad jag/vi ska göra på nyårskvällen. Jag ska dra på mig finklänningen, knäppa på mig ett vackert halsband, våga mitt hår så det blir stort och fint och glansigt vågat, sen måla på den glittrigaste ögonskuggan jag har innan jag åker och jobbar :) Så är jag klar för nyårsafton också! ;)

Annars då? -Kom in och handla av mig! ;)


Back to it

Goooood morgon!
Eller ja, något sånt.

Idag blire' back to work. Är så sjuuuukt TRÖTT så jag vet fan inte vad!! :o Kan knappt hålla ögonen öppna.. Menmen, lite kaffe på det här så ;)

Jag och Biancis käkar frulle och jag ska skjutsa henne innan jag åker till jobbet.
Hoppas ni kommer in och handlar av mig idag! ;)


Tre saker

•Lövar mitt mörka hair! :)
•Don't lövar att min näsa ser ut som någon i Mumin's näsa i visst ljus XD
•Lövar att Bianca är häääär och ska hänga med mig! :D *gOnNa WatCh a SCarY moVie* !!! :D


Min julafton :)

Dagen började innan dagen börjat -vaknade flera gånger för jag sov så oroligt, men det var Jim som väckte mig tror jag för han vred och vände sig. Vaknade till vid 5 och han sa "Jag tror jag har feber.." Uhuu! Stackarn, på julafton och allt. Men han blev bättre under dagen :)
 
Sen klev jag upp nio, gjorde iordning lite julfika och fixade håret osv. :) Tyckte jag gjorde fin uppsättning med lockar, men som vanligt håller inte lockar i mitt hår X) Ville inte ha utsläppt för jag var itne helt nöjd med färgen.
 
Vid tio kom mina syskon m. fam, och mami hit :) Vi fikade sen blev det julklappsutdelning för hela slanten! Edvin blev så himla glad när han fick sina paket! Haha! "Jag har MÅNGA PAKEEEET!! HIHIHIIII!" Haha SÖTA ungeee! :D
 
Ja, efter det åkte jag ner till momma&moffan och åt julbordslunch. Sen åkte vi vidare till pappa och Biancis, julklappsutdelning och lådöppning där X) Sen efter Kalle Anka så gick vi till famma&faffan och åt mer julbord och knäck och mandariner! Haha ;) Och så hade vi 'julklappsutlottning', jag fic ken superfin spegel och matchande (inte meningen, haha) ljuslyktor! Fiiiina! :D
 
Sen på kvällen gick vi hem till papa och avslutade kvällen med lite call of duty X) Jag måste bara säga att jag & pappa kickade ass! Vann 3 av 3 'matcher', moahaha.
 
 
Åkte hem, satte ner mina klapp-påsar på köksgolvet, tom lägenhet, så jag gick ner till loffe där jag hittade Jim också. Snackade lite skit, sen efter nån timma drog vi vidare till en 'fest', stannade nån timma sen hem.
Jag var nykter, men när jag vaknade imorse kände jag mig lite bakis. Måste varit sockerbakis eller något X) Mat kanske X) Var typ mätt hela dagen igår X)
 
Nu sitter jag med en ny färgning på g, håller tummar och tår på att det röda försvinner helt ;) Jimmie och Loffe är ute och åker skoter de jävlarna! "Ja, jag måste ju testköra och så." Hah! Haha ;) Han har ju fxat och donat med styreshöjare, ny matta och jag vet inte vad! Nu jävlar vill jag åka skoooooterrrrr! :D
 
Men först -skölja ur färgen ;)
 
God Jul och god fortsättning! :)

God Jul!

Aaahhhh! Jag orkar inte mer!! X) Orkar inte äta mer XD
Ååå har haft en sådan fin jul! Fina presenter -roliga presenter! Och julklappsöppning 'Bingolotto style' med gå fram och öppna luckor hos pappa, haha! Så kul! X)
Nu har vi haft julklappsutlottning hos famma&faffan, fick även fina klappar då! Haha! :) Nööööjd dåååå! :D

Alltså seriöst, är så SJUKT mätt, haha! Käkade julbord (lunch) hos momma&moffan, och här ikväll. Haha! Herre.
Nu så ska jag njuta järnet resten av kvällen! Kram och God Juuul! :)


Okej då ;)

Jag säger ;) (eftersom DENISE var så nyfiken ^^)

•Sista dagen som ljushårig! :)

Kände verkligen att det var dags för något nytt! Så nu har jag färgat (tonat) mitt svall :) DOCK känner jag att det blev för rött, känns lite sådär halvbra, vill inte ha rött. Det skulle bli guldbrunt, hmm. Men jag har listat ut att jag ska köpa en kall, brun toning så då borde det 'jämna ut' sig ;)


Har tyvärr ingen bild för tillfället! Sitter med handduks-turban på skallen ännu ;)


Klämmer ner mig i fotöljen ;)

Och myser på resten av kvällen ^^ Åå, borde dammsuga och diska egentligen, men jag orkar inte -haha! ;)

Imorgon kommer mama, storebror+fam, stora lillasyster+fam hit och fikar och julklappar på fm. :) Ska bli mys! Min fina familj samlad -nästan!! Vi åker ner till pappa och Bianca lite senare ❤

Ciao for now! Xmas tomorrow!!! :D


Sista dagen..

Ja visst, sista dagen innan jul -men också på ett vis för mig.

Hur menar jag då? Undrar ni, Japp det gör ni.

•Sista dagen som anställd?
•Sista dagen som sambo?
•Sista dagen som jordling?

Osv..
Ja, det är ju det som är frågan! Och den karamellen smäller jag inte ännu ;) mweheheeee!


O.b.s ej något av ovanstående påståenden! ;)


Dan' före doppare'dan! :D

Heeej 23 december!! :D

Imorgon är det julafton! :D

Jag tänkte ha lite julfika här hos mig, typ klockan 10 imorgon -så family! Listen up! ;) Kom gärna hit och fika och få julklappar :) Komsikomsi!


Nu ska jag göra mig ready to go to work! Sista dagen innan jul!! Sista jobbdagen innan 2 dagars julledigt (Japp, it's all I get ;) ), imorgon är det julaftooooon! :D


Sov nu lilla fyndare..

:)

Ja, jag erkänner -jag har handlat SJUKT mycket. På REA dock, det mesta iallafall! Haha. Men nu är det stopp. ..Efter imorgon. Haha! Nä, men det är ett par grejer jag hängt undan som jag verkligen inte vet om jag ska köpa. Ja, "hur svårt kan det vara?" kan man då kanske undra. Svaret är: jävligt svårt. För ja, jag kan erkänna att jag är nära nog en shopoholic X) Nej, inte riktigt. -Kan bara inte låta bli ett fynd! Haha! Fast jag har typ 700 koftor så vill jag köpa den där som är nedsatt till endast 100:- hahaha!
Intressant va!

Annars då? Jo, träffade Amandis idag :) Hon handlade lite snygga klänningar av mig på jobbe ^^ Sen åkte hon med mig hem. Jag åkte dock vidare sen och plockade upp Jim och mackan och åkte ner till fjärn där det var julbord uppdukat!! Mmmmmmmmyyyyyyyyssss!! Så. Gott. Mmmm! :D

Nu är jag så trött så trött. Klockan ringer 7 imorgonbitti så jag läre väl sova nu. Handla av mig i stan imorgon :) Öppet 10-18 och jag jobbar hela dagen! ;)



OCH! Så vill jag passa på att säga tack för alla fina julkort!! Har helt ärligt mina här hemma på köksbordet -oskickade å allt :( haha! ;) Typiskt, jag har inte hunnit helt enkelt! Tack igen! :)


Och 22 dec :)

Knappar in på julafton ;)

Idag är jag trött. Såååå sleeeeepyyyyy! Önskar att jag bara drömde att jag skulle jobba idag så jag kunde vakna och somna om nu. X)

Och NU är jag klar med alla julklappar!! Köpte sista igår :):) Jag i början av november: "Jag ska bli klar med alla denna månad! Haha, så blev det som det alltid blir ändå ;)

Nu måste jag göra mig iordning! Mah, orkar inte..haha! Need more coffee :)