Meeting greeting


   Ett litet rim sådär på tisdagsmorgonen.

   Jahopp. Äru uppe med tuppen Simone?! JAPP. Haha.
   Trött var jag när jag klev upp, speciellt eftersom jag drömde att Jimmie struntade i att väcka mig och vi sov vidare genom alarmet, haha! "Varför väcker du inte mig för!?" Hahaha! "Men, alarmet ringde för 4 minuter sedan.." haha, han hade väl snoozat i några minuter då X) Men jag trodde det hade gått en halvtimma minst. ;)

   Sen åkte han till jobbet, och jag skulle släppa ut katten på baksidan. Då ser jag helt plötsligt vad grannen använder för kallinger, haha! Ganska kul faktiskt.  (Han gick och hämtade tidningen '(nästan)i det fria' så att säga ;)). 
  
   Nu ska jag göra mig iordning för jöbbe :) Måste bara samla in hjorden med kattungar ute på balkongen först, så ingen blir kvarlämnad ute (det verkar som det blir regn idag t.o.m). Igår råkade jag stänga ute en liten som stod och jamade/pep ett tag innan jag hörde, haha, stackarn. Men det gör nog ingenting om de skulle vara ute en dag, de läre väl lära sig någongång (haha, 'läre väl lära') ;)

Hejhej!
\\
Over and Out

Nämen! :)


   Titta vad jag hittade för nyhet på gina tricot's hemsida! :D



Om denna inte blir min inom en snar framtid så blir jag mycket ledsen. :)

\\
Over and Out


Kul...


   "Nääääeee!!!" Var vad som hördes från mig flera gånger om nyss. Jag surfade in på h&m's hemsida och kollade in rean nu, och det är mycket rea må jag säga. MEN min jacka/tröja (fast jacka) som kostade 299:- kostar nu 199:-...grrrr... Och mina skor som kostade 399:- kostar nu 199:- också.. jävla skit! Haha. Sen en massa mer (typ min väska kostar nu 99:- och mitt linne kostar också 99:- grrr... 
-saker som jag köpt redan alltså. Och inte använt heller! Nedrans).
Jaja. 

\\
Over and Out

Sommar-feeling!


   Åå, jisses!
   Nu har jag varit runt i byn o rännt ;) Ner till pappa o käka, sen till Jimmies mor och ätit morsdagstårta, sen till Sara o Linus o Edvin och hälsa på.
   Sen gick jag hem från dom, och jösses vilka sommarkänslor jag fick! :D Sååå varmt ute och doftar sommar och härligt! :) Sen vill jag bara tacka att långkjolen och klänningarna är tillbaka! Sååå otroligt sköna och fina och snygga och bäst! I löve them! Inviger min nya blå/batikmönstrade iddag, så niiiiice! I will never give them up! ;)

   Just det, igår var vi ut "the old gang" ;) Jag, Amanda, Mia och Nathalie. Vi var hos Amanda och åt först, och skrattade ihjäl oss åt hur ful vi var som pratade som gamla kärringar X) haha! Sen dracks det och vips så skulle vi ut! Tyckte en timme gick på 10min! 
   Gick på det nya stället i hudik. Ganska bra tror jag, haha. Men när vi gick in så stod vi i kö för att hänga in jackorna, sen när vi kom fram så var det fullt! Fullt!? Alltså, herre.. Sen tog de inte kort i baren heller. Jaja. Men vi dansade och drack och ja, haha. Det blev rätt lungt. Ingen typisk simone-utgång faktiskt, men det var skoj ändå! :)

   Sen kom min Jim och hämtade mig och Mia. Vi var väl hemma vid en tre någongång, sen stod jag och Mia ute och pratade till typ fyra (!) haha! Sen gick jag upp och la mig (och hon gick "hem"). (Varmt och lite sol var det ute! Sommaren på g!!!).
   Vaknade och mådde rätt bra idag :) Sov ganska länge också, dock lite trött nu. Det har liksom lugnat sig med baksmälla för min del tror jag (??). Ändå hade jag fem olika breezer's och tre öl med mig igår! (Och de var slut innan vi gick ut). Sen drack vi en shot och en öl det första vi gjorde när vi kom in X) Jaja -tack och bock, fantastiska kropp! Säger jag då :) Hoppas det håller i sig ;)

   Nä... Faan vad gott det skulle vara med en kaka nu säger jag.
   Och faan vad irriterande att Jimmie håller på med sina högtalare, vet inte varför men han spelar ju så dålig musik och det är så dåligt ljud, haha! "Faan vad dåligt ljud det är!?" "Men jag har ju inte hunnit ställa in dom!" Haha, fan vad jobbigt om det inte blir bättre ljud X)

Jaja. Hejhej!! :)

\\
Over and Out

Grattis på morsdag mamma! :)

Fyndhörnan


   Tänka sig vilken liten fyndbutik det fanns så nära mig -i harmånger. Denise tipsade mig om att det var 50% på "Pierre & co." så vi åkte dit idag och kollade, -sen höll jag inte på komma därifrån! Haha X) Jag trodde att det bara var 'b-kläder' där, men jag hittade en massa fint! Från 'Rut m.fl.' och 'Serious Sally' bl.a. -toppen! :)

Haha, lite kul när jag kom till kassan:

Säljare: "Men! Hur länge har du gått omkring här då?"
Jag: "Öhm..Vad menar du?"
Säljare: "Ja, det här ser ut som ett heldags arbete det här!"
Jag: "HÖH! En kvart ba! Haha!"
Säljare: "Hahaha! ..Ja, nu blir nog inte 'Rut m.fl.' folket så glada på oss när vi säljer för 50% hehe."
Jag: "Nej, det förstår jag! Det är därför jag handlar här och inte i stan nu, haha!"
Haha :D

   Kom därifrån med en bunt klänningar, två linnen och en kofta :) Niiiiiice! Och min superfina "seglartröja", haha, om jag seglade så skulle jag använt den då ;) Superfin och mysig!
   Och ett par jogging/gå skor till Jimpan, och två munkjackor till pappa. Och en morsdagspresent till mamma :) (En jacka). Niiiiice :)

   Nu ska jag gå och beundra mina kläder, haha ;)

Hejhej!

\\
Over and Out

Hittade en till ;)


   'Bianca party skirt'

  
Nu har jag hittat 'Denise leggings' och 'Bianca party skirt', vad kommer näst? Och när kommer mitt namn ;)

   Idag så har iallafall min mor varit här. Jag fixade lite ljusa slingor på henne, det blev superfint! Jag säger ju att hon skulle passa i ljusare hår, men hon har vägrat. Nu hade hon en idé om att bleka slingor sen färga dem i en lila ton. Men när hon sköljde ur och såg de ljusbruna slingorna så ändrade hon sig och sparade på det 'lila' :) Bra, för det blev fint med slingorna (jag pushade för ljusbrunt hår, haha).  

   Annars idag, så har jag försökt skicka hem lite grejer (ja, kläder..haha)  på rea, men så när jag skulle klicka så kommer det upp en ruta "Det du skickat efter är tyvärr slutsålt". Haha, allting också! It's the universe telling me not to shop! Så jag lyssnar väl då ;)

   Nee, nu funderar jag på om man skulle ta en promenad eller cykeltur. Eller kanske köra några omgångar med dammsugaren och moppen här hemma först! Det blir ju inte precis rent när kattungarna välter matskålarna hela tiden! ;)

Hejhej!

\\
Over and Out

I want the gina skirt!


   Det är en kjol som jag sett folk haft, lagt upp bilder på bloggar, en kollega hade den osv. Den är från gina.. men jag hittar den inte! Dessa hittade jag på nätet, de är också fina! Vill ha! :)










Åååå! :)

   Men den jag vill ha är i lite 'tyngre' tyg, och lite kortare.. Superfin är den iallafall... hmm.. Jaja, får se om jag hittar den. Återkommer om kjoljakten ;)

\\
Over and Out


Ready!


   Jepp. Två ägg och en stoooor kopp kaffe, nu skall jag strax åka iväg och jobba :) 
   
   Var ett tag sedan jag jobbade nu, blir ju så när man är 'extra'(+). Men snacka om att jag fått saker gjorda här hemma då ist! :D Så de e ju niiice ;)

   Jobbar till stängning idag, sen är det personalfest/goodbye till en som går i pension. Inte goodbye forever, haha, men hon ska sluta nu i sommar. Vet inte hur länge det blir, är ju alltid olika sådana där grejer. Om det blir tidig kväll, så kanske det blir utgång med Therese (som flyttar in i sin 'sommarlägenhet' idag :D). Fast det blir nog utgång ändå, haha ;)

   Nepp, nu ska jag borsta gaddarna och raffsa med mig lite kläder, sen iväg till jobbet!

Hejhej!
\\
Over and Out

Birsta


   Japp, tog en sväng in till birsta med min far idag. Eller en sväng, hela förmiddagen, haha. Kollade omkring, köpte färg och gångjärn och handdukar och lax. Såntdär som pappor handlar. Haha ;)

   Gick på ikea (idag igen, haha) och nu har jag en ny favvosoffa! SYND bara att den inte fanns i vitt :/
Men den gråa var fin ändå faktiskt :) Pappa och Jimmie gillade den 'brun'aktiga (Jim upptäckte den igår). Faan, jag kommer inte få min vita soffa X) Eller ja, jag skulle ju aldrig 'fått' den, men få köpa då! Det lät ju generöst.. Fan, kan jag inte få lite spons från ikea så mycket reklam som jag gör för dem?! Haha ;)

   Men! Nu ser jag iallafall mitt vardagsrum framför mig! Den mörkgråa soffan, min vita fotölj, mitt bord jag spanat in, sidobord, mina lampor, min sitt'puff'.. Jisses! Detta blir nästa projekt då.. Känns som att det blir lite dyrare än att måla om i köket X)

   Dock skulle jag behöva bygga ut vardagsrummet när jag tänker efter...
Haha! ;)

   Nepp, nu ska jag hitta på något. Sen skall vi ner till fjärn' å grilla lax!! Åå såååå gott! :D

Hejhej!
\\
Over and Out

Satan i Gatan


   Började lyssna igenom Veronica Maggios nya album ('Satan i Gatan') igår, finns några bra låtar där :) 

Den mest kända låten från den skivan är väl "Jag Kommer", helt ok låt. Men videon. 
                                                      I tinkk... I no like..


Vet inte om det är för hon ser så fejk-teatralisk ut, eller för att hon ser ut som en 12årig flicksnärta (hata ordet 'flicksnärta' btw) med en 35årings ansikte (nej, jag vet inte hur gammal hon är). Haha X) Annars så var det ett ganska roligt koncept, musikvideon alltså. Hon kommer... aldrig iväg. Haha ;)





Titellåten, är en favorit iaf. :)
http://www.youtube.com/watch?v=G4mh2ywusxo

Hej!
\\
Over and Out

Changed my mind!


   Efter en tripp till ikea så ändrade jag mig. Nu är jag nöjd :)








 

Älskar hur jag bara ser framför mig hur bra det kommer bli! X)
Och det blev det!
 
I löööve it! :D

G'natt!
\\
Over and Out


'Dille' på rosa :)


   Ja, tänkte nästan måla rosa i 'hålen'/hyllorna, men det blev vitt istället ;)
   Nu syns det att jag har rosa glas iallafall ;)


"Mina vackra glas" ;)


Fiiint! :D

Nöjd! :)

Hejhej!
\\
Over and Out

Torsdag redan?!


   Shit vad dagarna flyger förbi!!
 
   Igår så målade jag och målade, skitbra blev det! Ska slänga upp en bild sedan -nu ser man att mina rosa glas är rosa :D

   På kvällskvisten kom Mikal, Ellis & Oskar och hälsade på :) Snacka om att Oskar har växt! :D Storkillen som går omkring! Det går ju så fort!
   Ja, och så höll jag på baka en kaka "Nu kommer ni precis för jag håller på baka!" Och vad gör jag så? Jag glömmer kakan, den bara sitter där i ugnen (alltså, jag stängde av ugnen) men jag glömmer att bjuda. Haha, fail X) Klockan halv elva på kvällen så undrade jag varför ugnen var lite öppen (hade grytlappar emellan, för att 'vädra'). Haha, jaajaa ;)

   Jahopp. Nu är jag vaken sedan en timma tillbaka, borde ha gjort mig iordning nu men det har jag inte..haha, segmomma X) Ska in till hudik till min jobbcoach, men inte förren kl. 12. Dock ska jag på en föreläsning kl.10 så nu måste jag åka!

Hejhej!
\\
Over and Out

Målning på g. Igen ;)


   Japp, nu har jag förvandlat de 'mörka hålen' till vita hyllor ;)





   Haha, fixade till bilderna lite också, såg ju inge kul ut med tråkig diskbänk där ;)

   Nu väntar jag bara på att färgen ska torka helt, så jag kan ställa upp mina fina glas där :) Kan visa en bild då också ;)

(Och självklart så glömde/hade jag ingen riktig 'före' bild, men jag 'målade' på svart på samma bild, haha. Det var ju så det såg ut. Typ ;)).

   Nästa -köksluckorna? :)

Hej!

\\
Over and Out

Extra


   Jag tror Alma blivit en extramamma åt minikatterna ;)



   De gillar att mysa med henne iallafall. :)
   Och bråka, haha. Fast när det blir för mycket så får de sig en hurvel eller två X)



\\
Over and Out